Een effectief gebed over het gif in je voedsel en drinken

Om een stap verder te gaan, kun je ervoor kiezen om het gif, dat verborgen is in je voedsel, ook te bestraffen, en om het niet alleen te zegenen of ervoor te danken. 

Eindtijdnieuws.com
1 juni 2024

 

Het gaat in feite om onbekende stoffen, die in onze voedselbronnen worden gestopt. Het gaat om voedsel, dat normaal lijkt, maar eigenlijk giftig tot zeer giftig is voor het menselijk lichaam. Gif, dat verborgen is in onze voeding, kan zelfs ons DNA aantasten.

Ik geloof dat de Heer de Zijnen waarschuwingen aan het geven is over wat ze eten, (ook over verzorgingsproducten), en hoe zij bewuster moeten omgaan met de bron en de inhoud ervan! Ook moeten we meer dan ooit de Heer vragen ons voedsel te zegenen en alle vloeken en vergif eruit te verwijderen.

Wanneer je nu over je eten bidt, kun je ervoor kiezen om er veel specifieker en directer voor te bidden, maar ook over de tijd waarin we nu leven.

En, als het in je vermogen ligt om dat te doen, kies dan voor biologisch voedsel, maar ook drinken…. onbewerkt.

Verderop volgt een oorlogvoeringsgebed voor je eten en/of drinken. Gebruik het, en voeg naar wens toe, of laat dingen weg. Laat je ook daarin leiden:

 

Gebed tegen het gif in ons eten

Bestraf de gifstoffen en gevaarlijke chemicaliën in je voedsel!

Het is belangrijk om te bidden voor je eten en drinken, nog voordat je het gaat nuttigen, omdat er meer en meer ‘troep’ in de voedselvoorraad wordt gestopt. En niet alleen in ons voedsel, beste mensen…. Denk ook aan de gevallen engelen technologie waarmee de dingen nu worden gefabriceerd!

Velen van ons danken de Heer altijd voor Zijn zegeningen en voorzieningen, en vragen Hem om het voedsel en drinken ook te zegenen, zodat we gezond en sterk blijven. Maar dit gaat een stapje verder….

Beveel en berisp alle gifstoffen om weg te gaan in de naam van Jezus!

Noem ze zelfs bij de naam:

“In de autoriteit van de Naam van Jezus, berisp ik, weersta ik, verklaar ik nietig, maak ik ongedaan, en maak ik dit eten en drinken los van alle gifstoffen, inclusief mRNA, spike-eiwitten, gevallen engelen technologie, biowapens, nanodeeltjes, GMO’s, grafeenoxide, geaborteerd foetaal weefsel, insecten, en de gevolgen van schadelijke chemtrails, voedselbestraling en 5G straling!” 

Je mag de Heer bidden en zoeken, over hoe jij persoonlijk over je eten kan bidden. Laat de Heer je door Zijn Heilige Geest leiden. Zelf vraag ik ook wel eens in geloof of de Heer de schadelijke stoffen wil omzetten in zeer nuttige vitaminen, mineralen en enzymen voor mijn lichaam.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/een-effectief-gebed-over-het-voedsel-dat-we-eten/

https://eindtijdnieuws.com/multinationals-die-weefsel-van-geaborteerde-babys-gebruiken-voor-voeding-en-drinken/

https://eindtijdnieuws.com/er-is-geen-alternatief-lidl-kondigt-plannen-aan-om-vleesaanbod-te-verminderen-verborgen-insecten/

 

GodLove, and JesusWins

 

You may also like