Wat doet Wi-Fi met ons? En wat doet Wi-Fi met planten?

Experimenten tonen aan dat sprouts sterven wanneer ze naast draadloze routers worden geplaatst. 

Eindtijdnieuws.com
11 april 2023

 

Stel je eens voor wat het met je lichaam kan doen…
Plaatjes en videobeelden zeggen vaak meer dan 1000 woorden:

 

WI-FI Stops Plants From Growing PIONEERS OF SCIENCE

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Comments:

‘It should be noted that in this experiment, the source of the radiation was very close to the seeds, and the radiation was also blocked inside the “cage”. Under normal conditions, the radiation source is considerably farther from plants, and the power of the radiation diminishes in proportion to distance.’

‘I turn it off at night and prefer wired internet.’

Vertrouw (‘trust’) ik de mensen en hun onderzoeken van deze ‘Trust’?
Absoluut niet, omdat ik meen dat ze poortwachters ofwel gatekeepers zijn, en beide kanten bespelen. Mijn gegevens zou ik daarom nooit met hen delen, zoals emails of donaties, etc. Ze lijken misschien aan uw kant te staan, maar in werkelijkheid gebeurt er niet echt iets in het voordeel van de mensen, en gaat de uitrol van 5G gewoon door.

Hoe Wi-Fi invloed heeft op sprouts (kiemen) in hun eerste groeifase

We leven tegenwoordig meer en meer in een draadloze wereld, en draadloos gaan wordt zelfs aangemoedigd.
Nu werd er een ander interessant onderzoek gedaan door een groep Deense studentes, die ontdekten dat de draadloze straling van routers de nabije planten verhindert om te groeien. De vijf studentes besloten het experiment uit te voeren, nadat ze hadden ontdekt dat ze zich op school moeilijk konden concentreren, wanneer ze de vorige nacht in de buurt van hun mobiele telefoon hadden geslapen. Omdat het schoolbudget zo laag is, konden ze het experiment niet voortzetten, dus schakelden ze over en begonnen ze de effecten van Wi-Fi-straling op planten te testen.

Een kamer met en een kamer zonder straling

Ze gebruikten zes bakjes Tuinkers zaden, en verdeelden ze in gelijke hoeveelheden in een kamer naast twee Wi-Fi routers en een kamer zonder straling. Op de 12de dag groeiden de zaden bij de routers niet of stierven zelfs af; de zaden in de andere kamer ontkiemden goed en normaal.

Toegegeven, de samenstelling van planten is heel anders dan die van mensen, maar toch!

Het doet je wel afvragen, of je die draadloze router niet beter van de slaapkamer naar de kelder kunt verplaatsen, bijvoorbeeld. Van planten en mensen is aangetoond dat ze de radiosignalen absorberen, die Wi-Fi uitzendt, en wetenschappers waren verdeeld over de vraag, of dit voldoende is om weefselschade te veroorzaken. Het verbaast ons dus niets, dat het experiment onder vuur is komen te liggen.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=5g

https://eindtijdnieuws.com/?s=wifi

https://eindtijdnieuws.com/?s=wi-fi

 

Bronnen:

Ehtrust (= 666, 222, 111)
Environmental Health Trust (= 99)
Environmental = 63
Health Trust = 44

Hothardware (= 99, 77, 55): If Plants Can’t Grow Near Your WiFi Router, Imagine What It’s Doing to Your Body

You may also like