‘Jullie mobiele telefoons maken deel uit van het Beest systeem!’

Ernstige waarschuwing voor mobieltjes, de duistere kant van technologie, en 5G. Ontwar jezelf ervan, want er komt een dag dat je er helemaal vanaf moet, omdat je eigen leven dan in gevaar zal zijn. 

Eindtijdnieuws.com
11 maart 2023

 

Via je mobieltje word je in de gaten gehouden, gevolgd en gemonitord, 24/7

‘Ik was verbaasd toen ik het volgende ontving, want het was de eerste keer dat ik [de feiten] van de Heer hoorde, namelijk [de kennis] over mobiele telefoons.’

Elizabeth Marie vindt het daarom moeilijk om over te brengen. Maar als we de dingen zelf goed onderzoeken, kunnen we de waarheid over, onder andere, mobieltjes al geruime tijd kennen.

De volgende waarschuwing is bedoeld, om mensen die dit nog niet weten, in liefde wakker te schudden voor de technologie, die ons gevangen probeert te houden of te maken. Het is niet bedoeld om ons bang te maken. Zowel gelovigen als niet-gelovigen zouden zich meer bewust moeten zijn van de duistere kant van technologie, het gevaar ervan, en de misleiding en afleiding die het met zich meebrengt.

 

Hier is het bericht:

“Jullie mobiele telefoons maken deel uit van het Beest systeem! Gebruik ze alleen wanneer dat nodig is, maar niet de hele tijd. Ze zijn een instrument, dat gebruikt zal en kan worden voor het kwaad, dat de vijand naar het middelpunt van het leven van de mensen brengt [zodat de vijand de hoofdrol in hun leven speelt].

Mensen aanbidden het, ja, zelfs de Mijnen

Ze besteden meer tijd aan hun telefoons dan aan iets anders, vooral aan Mij.

Het mobieltje heeft menselijk contact vervangen, evenals echte en betekenisvolle relaties

Het heeft de identiteit van mensen gestolen, omdat het verbonden is met het Beest systeem.

Het mobieltje volgt elk van jouw bewegingen… je hele leven!

Hoe behekst ben je geworden! Bekeer je!  (Galaten 3:1a  Note: veel vertalingen hebben ‘behekst’ gewijzigd en verzwakt door het woord ‘betoverd’ nu te gebruiken.)

Bekeer je van het lopen en praten via het systeem van de wereld!

Je gaat voor de nieuwste updates, en de nieuwste versie. Waarom accepteer je de nieuwste technologieën, wetend dat de oorsprong niet van Mij is, maar van je grootste vijand, satan? Je bent gevallen in de ‘zonde van het gemak’, gemakzucht.

Zet je mobieltjes uit; gebruik ze alleen wanneer het nodig is

Waar mogelijk, maak geen elektronisch contact met anderen, maar persoonlijk contact.
Leg je telefoon weg, en breng de tijd door met Mij. Je kunt Mij niet vinden op de telefoon, maar alleen in een waarachtige (zuivere) en levende wandel.

Via het mobieltje word je in de gaten gehouden, gevolgd en gemonitord

Je bent onderdeel geworden van het Beest systeem. Je leven is nu niet meer van jou, want het Beest beheerst je nu, en je weet het niet! Beperk (daarom) je tijd aan de telefoon, en gebruik het alleen als een middel, een instrument, niet als je eigen leven!

Velen lopen in de val van de vijand, en binnenkort is er geen uitweg meer

Er komt een dag dat je er helemaal vanaf moet, omdat je eigen leven dan in gevaar zal zijn. Velen zullen ondergronds moeten gaan, of in veilige plaatsen, waar geen telefoons zijn toegestaan. Ben jij in staat dat offer te brengen, of ben je te verslaafd om daar zelfs maar aan te denken?

Zeg Nee tegen toekomstige technologische vooruitgang

En kies in plaats daarvan voor een eenvoudiger, schoner leven met Mijn hulp. Loop weg van de dingen van deze wereld, en zoek in plaats daarvan Mijn wegen. Ontwar jezelf van het Beest systeem. Kom samen met gelijkgestemde mensen, en werk samen.

Vertrouw niet op wat gemakshalve vlak voor je (neus) wordt geplaatst

Maar test (onderzoek) alle dingen, en vind een zuiverdere weg!

Je bent letterlijk gevangen in een web van bedrog en kwaad

Echter, Ik zal je vrij maken, en bevrijden voordat je er volledig door wordt opgeslokt, geconsumeerd.

Doe deze kinderlijke wegen weg; wordt volwassen in Mij

In plaats van melk, kauw op het vaste voedsel van Mijn Woord. (Hebreeën 5:12)
Daar is het waar je vrede en hoop zult vinden. Stop en herzie je leven! Is dit het beste leven, dat Ik voor je heb, of is er een betere weg?

Mijn volk, de Mijnen, gaan ten gronde door gebrek aan kennis en gebrek aan wijsheid

Zoek Mij hierover, en Ik zal je leiden in alle waarheid!
Houd het simpel. Zoek de oude wegen; blijf weg van de nieuwste technologieën.

Als je je telefoon niet gebruikt, stop hem dan in een (blokkerend) Faraday telefoonhoesje

Want er is gevaar met 5G, en met het mobieltje (zelf).  De gezondheid van mensen wordt (ernstig) aangetast door deze apparaten, hoewel de meesten het niet weten, of er (zelfs) niets om geven.”

“Mijn volk wordt vernietigd door het gebrek aan kennis. Omdat gij de kennis verworpen hebt, verwerp Ik u, dat gij geen priester meer voor Mij zult zijn; daar gij de wet van uw God vergeten hebt, zal ook Ik uw kinderen vergeten. Hoe talrijker zij werden, des te meer zondigden zij tegen Mij. Hun glorie zal Ik in schande veranderen. Van de zonde van Mijn volk eten zij, en op zijn ongerechtigheid zetten zij hun zinnen. En het zal zijn: zo priester zo volk. Daarom zal Ik hen straffen voor hun wegen, en hun daden vergelden. Dan zullen zij eten, maar niet genoeg hebben; zij zullen ontucht bedrijven, maar niet talrijk worden; want zij hebben opgehouden de Here te gehoorzamen.”  Hosea 4:6-10

Beluister ‘Verontrustende profetische droom & waarschuwing voor mobieltjes!’ hier:

 

DISTURBING PROPHETIC DREAM & WARNING: Cell Phones!

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Waar een klokkenluider ons jaren geleden voor waarschuwde:

‘Ondertussen promoot Trump vaccins, 5G, en neemt hij onze vrijheid van meningsuiting weg met verschillende presidentiële besluiten. Niemand wordt opgesloten. We worden gewoon afgeleid door verhalen, waarin we ‘nog even moeten wachten’ tot QAnon het verwezenlijkt, wat ze nooit doen. 5G heeft te maken met onvruchtbaarheid, mind control en toezicht [controle]. Het dient meerdere doelen. Het is helemaal niet veilig, en er zullen ernstige gezondheidsproblemen zijn. Dit is waar ik denk dat we een grote daling van de totale Amerikaanse bevolking [en de bevolking wereldwijd] zullen zien in overeenstemming met de Deagel voorspellingen.” – Wijlen David Goldberg

Tip

Koop bijvoorbeeld een (tweedehands) laptop of desktop met Windows 10, bekabeld.

 

Don’t be scared; be prepared and pray

 

Bronnen:

Elizabeth Marie

Interlinear Bible: Galatians 3

Interlinear Bible: Hebreeën 5

You may also like