Multinationals die weefsel van geaborteerde baby’s gebruiken voor voeding en drinken

Om de verschillende smaken in verwerkt voedsel en drinken te verbeteren, gaan sommige fabrikanten wel heel ver. Kraft, Pepsi en Nestlé voedingsfabrikanten, onder andere, gebruiken geaborteerde baby’s voor een betere smaaksensatie.

Senomyx, een Amerikaans biotech bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van smaken, maakt gebruik van geaborteerde baby’s om ‘geïsoleerde menselijke smaakreceptoren’ te creëren, die worden gebruikt voor de productie van chemicaliën in voedsel. Dit bedrijf levert onder meer aan Kraft, Pepsi en Nestlé.

“Er zijn potentiële bedrijven die geaborteerde baby’s gebruiken in hun onderzoek naar en ontwikkeling van kunstmatige smaakversterkers,” zei senator Shortey tijdens een uitzending van een lokaal radiostation.

Menselijke embryonale niercellen (HEK293)

Volgens voedingswaakhond Children of God for Life (CGL) gebruikt Senomyx HEK293 om kunstmatige smaakversterkende chemicaliën te produceren. HEK293 cellen zijn menselijke niercellen uit embryo’s, die gemanipuleerd zijn om smaakreceptoren te produceren die het G-eiwit aanmaken. Alhoewel geaborteerde foetussen niet noodzakelijkerwijs zijn verwerkt in de eindproducten van Pepsi, Kraft of Nestle, spelen ze wel een zeer belangrijke rol bij de productie van de kunstmatige smaakversterkers, die gebruikt worden door deze fabrikanten!

 

Aborted Fetal Tissue In Your Food HEK293 Kraft, PepsiCo, Nestle Exposed

Elke keer dat u massaal geproduceerd, verwerkt voedsel en drinken koopt van bijvoorbeeld Kraft, PepsiCo of Nestle, kiest u ervoor, – of u het zich nu realiseert of niet – om uw gezin niet alleen genetisch gemanipuleerde gifstoffen en chemische toevoegingen te voeden, maar ook verschillende smaakstoffen, vervaardigd met behulp van het weefsel van geaborteerde menselijke baby’s.

De afschuwelijke waarheid over de chemische smaakstoffenindustrie
De website van Senomyx beweert echter het volgende over hun smaakversterkers, namelijk dat hun smaakversterkers ‘een gezondere manier van smaak geven’ zijn, en dat ze ‘nieuwe smaakingrediënten hebben ontdekt, die smaaksensaties stimuleren’. Het is waar, Senomyx gebruikt geaborteerde embryonale cellen om nep-smaakstoffen te testen, zowel hartig als zoet, die vervolgens worden toegevoegd aan drinken, snoep en koekjes. Het bedrijf heeft toegegeven een partnerschap te zijn aangegaan met een aantal grote voedselproducenten, om zijn kannibalistische additieven toe te passen in allerlei fabrieksvoedsel, dat elke dag door miljoenen consumenten wordt geconsumeerd!

Debi Vinnedge, directeur van CGL, merkte op: “Ik dacht dat het niet waar kon zijn, dus ik heb het onderzocht en ontdekte dat het waar was. Wat we ontdekten, waren sleutelreceptoren, die de smaak bij mensen overbrengen. Senomyx vermeldt niet dat ze menselijke embryonale niercellen (HEK293) van een geaborteerde baby gebruikten bij het testen van producten.” De naam HEK293 betekent dat het afkomstig is van het 293ste experiment, na 292 andere experimenten. Vinnedge zei dat ze de situatie ontdekte, nadat een pro-life consument het aan haar had gemeld.

HEK293 is een afgebroken menselijke foetale cellijn, die door Senomyx wordt gebruikt, en die wordt gemanipuleerd om te evalueren, hoe het menselijke gehemelte zal reageren op synthetische smaken, die worden gebruikt bij de productie van verwerkt voedsel. Aangezien de meeste bewerkte voedingsmiddelen, die tegenwoordig op de markt zijn, in het begin nauwelijks voedsel zijn, en doorgaans geen echte smaak of aantrekkingskracht van zichzelf hebben, worden chemische bedrijven zoals Senomyx ingehuurd, om kunstmatige (die vaak bedrieglijk als ‘natuurlijke smaken’ worden bestempeld) te ontwikkelen, om ze op die manier naar echt voedsel te laten smaken!

Zogenaamde kunstmatige of zelfs natuurlijke smaakstoffen

Maar omdat deze ingrediënten wettelijk kunnen worden vermomd met vage omschrijvingen, zoals ‘kunstmatige smaakstoffen’ en zelfs ‘natuurlijke smaakstoffen’, hebben de meeste consumenten geen idee, dat deze toevoegingen in sommige gevallen eigenlijk worden gemaakt met behulp van het celweefsel van ongeboren baby’s, die zijn vermoord door abortus. Het is misselijk maar waar, en mensen moeten de waarheid leren kennen, om te voorkomen dat ze in feite deelhebben aan wat neerkomt op een satanisch ritueel.

 

Vaccins en schoonheidsproducten

Bewerkte voeding is niet de enige verborgen bron van toevoegingen, die zijn gemaakt met behulp van geaborteerd menselijk foetaal weefsel. Veel schoonheidsproducten en antirimpelcrèmes en vaccins zitten er ook vol mee!

De verborgen waarheid

Veel vaccins, waaronder het MMR II-vaccin van Merck & Co. voor mazelen, bof en rubella, evenals ProQuad (Merck), Varivax (Merck), Pentacel (Sanofi Pasteur) en Havrix (GlaxoSmithKline), bevatten ook derivaten van geaborteerde menselijke baby’s.

Huidcrème van een 14 weken oud jongetje

Als het gaat om non-foodproducten, vereist de Food and Drug Administration geen volledige openbaarmaking, tenzij het bedrijf zelf het openlijk toegeeft. Ongelooflijk genoeg kondigde Neocutis Cosmetics met trots aan, dat ze het hebben gebruikt bij de ontwikkeling van een anti-verouderingscrème, ontwikkeld op basis van een 14 weken oud jongetje. Neocutis stelt op hun website: “Er werd een speciale celbank opgericht voor het ontwikkelen van nieuwe huidbehandelingen, met behulp van een enkele biopsie van de foetale huid.”

 

Hier volgt een lijst met producten en bedrijven:

DRANKEN:

Alle Pepsi frisdranken

Sierra Mist frisdranken

Mountain Dew frisdranken

Mug root beer en andere frisdranken

No Fear dranken

Ocean Spray dranken

Seattle’s Best koffie

Tazo dranken

AMP Energydranken

Aquafina water

Aquafina gearomatiseerde dranken

DoubleShot energiedranken

Frappuccino dranken

Lipton thee en andere dranken

Propel dranken

SoBe dranken

Gatorade dranken

Fiesta Miranda dranken

Tropicana juices en dranken

 

NESTLE PRODUCTEN:

Alle koffiecreamers

Maggi Brand instant soepen, bouillonblokjes, ketchups, sauzen, kruiden, instant noedels

 

KRAFT – CADBURY ADAMS PRODUCTEN:

Black Jack kauwgom

Bubbaloo kauwgom

Bubblicious kauwgom

Chiclets

Clorets

Dentyne

Freshen Up kauwgom

Sour Cherry kauwgom (beperkt)

Sour Apple kauwgom (beperkt)

Stride

Trident

 

CADBURY ADAMS SNOEPJES:

Sour Cherry Blasters

Fruit Mania

Bassett’s drops

Maynards Wine Gum

Swedish Fish

Swedish Berries

Juicy Squirts

Original Gummies

Fuzzy Peach

Sour Chillers

Sour Patch Kids

Mini Fruit Gums

Certs breath mints

Halls Cough Drops

 

NEOCUTIS SCHOONHEIDSPRODUCTEN:

Bio-Gel Prevedem Journee

Bio-Serum Lumiere

Bio Restorative Skin Cream

 

VACCINS:

MMR II (Merck)

ProQuad (MMR + Waterpokken – Merck)

Varivax (Waterpokken – Merck)

Pentacel (Polio + DTaP + HiB – Sanofi Pasteur)

Vaqta (Hepatitis-A – Merck)

Havrix (Hepatitis-A – Glaxo SmithKline)

Twinrix (combinatie van hepatitis A en B – Glaxo)

Zostavax (Gordelroos – Merck)

Imovax (Rabiës – Sanofi Pasteur), en meer, zoals COVID vaccins

 

ANDERE MEDICATIE:

Pulmozyme (Cystic Fibrosis – Genetech)

Enbrel (Reumatoïde artritis – Amgen), en meer

 

Zie ook:

https://eatingtoascend.com/mass-forced-human-fetal-cell-use/natural-flavor-aborted-fetal-cell-product-list/

 

Bron:

https://heiscomingblog.wordpress.com/2015/04/15/aborted-babies-used-in-foods-and-legally-labeled-as-artificial-flavors-or-natural-flavors/

You may also like