Voorspellend programmeren: Videogame ‘Secret Files 2’ (2009) La Palma vulkaan Cumbre Vieja en megatsunami

Voorspellende programmering: een videogame uit 2009 laat zien dat het eiland La Palma wordt gemanipuleerd door de overheid. 

Ik liet een afbeelding zien van de onnatuurlijke, rasterachtige seismische activiteit op het eiland La Palma, waar de Cumbre Vieja vulkaan is uitgebarsten. Onderstaande is een videofragment van een videogame uit 2009, waarin wordt beweerd dat het Spaanse schiereiland La Palma voor een deel in zee zou afglijden, wanneer ze het water manipuleren om explosies te veroorzaken, maar er is meer.

 

De schurken in die video zijn zeer gefascineerd van het eiland, vanwege de Cumbre Vieja vulkaan:

“De kwetsbaarheid van het westelijke gebied van de vulkaan zit vol scheuren en kloven, waardoor het water stroomt”, gaat het verhaal.

“Nu komt het interessante deel”, vervolgt de stem, “als we verschillende pompen op zorgvuldig berekende punten plaatsen, zullen de thermonucleaire explosies ons in staat stellen, om het water te verwarmen en onmiddellijk te laten verdampen. Als je deze aandacht schenkt in de natuurkunde les, weet je dat de plotselinge verdamping van water de druk zal creëren, die nodig is om de breekbare flank van de vulkaan te vernietigen en deze in de zee te laten storten”.

De stem voegt eraan toe: “Kun je je voorstellen wat er daarna zal gebeuren? Precies! Een tsunami! Golven van 200 meter hoog zullen de Atlantische Oceaan oversteken met de snelheid van een vliegtuig”.

“De tsunami zal de oostkust van de Verenigde Staten overspoelen… New York zal verdwijnen in een apocalyptische overstroming…”

Kijk zelf maar:

 

PREDICTIVE PROGRAMMING – “Secret Files 2” (2009 Game) La Palma Volcano Cumbre Vieja Mega Tsunami NYC

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

P.S. De aardbevingszwerm begon op 11 september.
De vulkaanuitbarstingen begonnen 8 dagen later, op 19 september 2021.

 

Bron:

Predictive Programming Used In 2009 Video Game – La Palma Island Volcano & Tsunami To Wipe Out East Coast Of US (Video)

You may also like