Bereid Oostenrijk zijn bevolking voor op een ‘enorme Europese black-out’? | Project Zyphr

De Oostenrijkse regering waarschuwt voor een mogelijke black-out. Ze verwachten dat het minimaal een dag duurt, voordat er in Oostenrijk weer stroomvoorziening beschikbaar is; voor heel Europa wordt ongeveer één week verwacht.

Deze black-out kan worden georganiseerd om te verbergen, dat er tegelijkertijd iets anders gebeurt. Een cyberpandemie?

 

Blackout – ein weiträumiger, eventuell gar europaweiter Stromausfall

 

Van de website:

Plan ‘B’ staat voor ‘Black-out’. Dit beschrijft een langdurige stroom-, infrastructuur- en leveringsstoring in heel Europa, waarbij plotseling niets meer werkt! Enorm veel mensen weten dat ons leven sterk afhankelijk is van een intacte stroomvoorziening. In stedelijke gebieden is dit nog meer het geval dan op het platteland.

Wat te verwachten

Waarschijnlijk duurt het nog minstens een dag voordat er overal in Oostenrijk weer stroomvoorziening beschikbaar is. Voor heel Europa wordt ongeveer een week verwacht! Maar dat is niet alles. Het duurt nog enkele dagen voordat ook de mobiele telefoons, vaste lijnen en internet weer werken. Alleen dan kan het aanbod van essentiële goederen zich weer gaan verspreiden.
Houd er dus rekening mee dat het allemaal veel langer kan gaan duren dan wordt voorzegd!

Wat werkt er niet meer?

Alle netwerkinfrastructuren die afhankelijk zijn van de stroomvoorziening, zoals:

* Telefoons, mobiele telefoons, internet, geldautomaten, betalingssystemen
* Benzinestations, verkeerslichten, tunnels
* Spoorverkeer, veel openbaar vervoer, liften

Als het gebeurt, betekent dit dat het georkestreerd is

Maar ik betwijfel of het is om paniek te zaaien, maar meer om tegelijkertijd achter de schermen iets te doen, en niemand toe te staan ​​dit op internet te melden. Een black-out is een manier om een ​​militaire operatie voor de vijand te verbergen. Maar als de black-out zich voordoet in Europa, wie is dan het doelwit? Wij, de gewone burgers…

 

Project Zyphr

Herinnert u zich het tweede programma, ‘Project Zyphr‘, nog?
Dit programma omvat het uitroeien van de tegenstand tegen de zionistische wereldtirannie, de NWO. Het voorspelt dat stroomuitval (black-outs) en/of een wereldwijde financiële crash zal worden gebruikt als dekmantel, om de oppositie te verslaan. Een griepachtig virus kan worden gebruikt… en dat is wat we al zagen gebeuren. Er wordt gespeculeerd dat het in de winter van 2020-2021 naar beneden gaat; dat was hun plan.

Ze gaan deze mensen, deze andersdenkenden, één voor één uitroeien. Door de black-outs. Ik bedoel, het staat allemaal in de geheime documenten: hun plan om de mensen op te pakken. Ze gaan ze gewoon fysiek ophalen. Ze gaan ook allerlei andere middelen gebruiken om hen te elimineren.

Het is dus een hele reeks black-outs die ze gaan doen! En natuurlijk zullen allerlei zaken er de schuld van krijgen.

 

Bron:

Austrian government is warning about a possible blackout

You may also like