De videogame-industrie en hoe vooral kinderen worden geprogrammeerd met occulte en satanische beelden

Mensen aan de top runnen de game-industrie, en dat is precies waarom u zich zorgen zou moeten maken om uw kinderen.

‘Er is geen wetenschappelijk bewijs dat het spelen van videogames schadelijke gevolgen heeft voor de lange termijn.’ Dat is wat de wetenschap u wijsmaakt. En “ontwikkelaars moeten natuurlijk gewoon de vrijheid hebben om te doen wat ze willen, maar ondertussen is het wel een industrie die veel invloed heeft op de samenleving”, verklaart de Europese Commissie.

De game-industrie groeit snel in populariteit

Vooral in het laatste decennium, waarbij miljoenen spelers zijn aangesloten en enorme fanbases vormen van hun favoriete game genres.

Zit er een agenda achter de game-industrie?

Geschat wordt dat de markt voor videogames tegen 2025 een industrie van $300 miljard zou kunnen worden, waarbij de groei van mobiel gamen en virtual reality elk jaar enorme hoeveelheden geld oplevert. Het roept de vraag op: als er miljarden mee gemoeid zijn, wat voor soort agenda’s worden er dan op de gemiddelde en onwetende consument geduwd?

In dit artikel duiken we dieper in de occulte symboliek in videogames…

De corrupte geest van Blizzard Entertainment

Het Egyptische thema, de Illuminati piramides, en het Alziende Oog zijn overal aanwezig in de wereldwijde hit van Blizzard: Overwatch (zie de afbeelding bovenaan het artikel).

Blizzard Entertainment is één van de rijkste en bekendste Amerikaanse ontwikkelaars en uitgevers van videogames die er zijn! De mensen aan de top, de ‘zakenlui’ die alles binnen de creatieve staf runnen en beheren, zorgen er echter voor dat de gemiddelde speler subliminaal wordt geprogrammeerd, met alle occulte en satanische beelden, elke keer dat hij of zij het spel opstart.

Dit is het meest succesvolle Blizzard game product: Overwatch genaamd, dat wordt beschouwd als één van de beste videogames aller tijden, met talloze prijzen voor games van het jaar en andere onderscheidingen. Ja, de Vrijmetselarij is overal in doorgedrongen!

De community had na twee jaar meer dan 40 miljoen spelers!
Met zo’n enorme aanhang, illustreert de game perfect hoe de elite de nieuwe wereldagenda implementeerde.

Een van de personages, genaamd Ana, draagt ​​een ooglapje en heeft de Egyptische tatoeage ‘Oog van Horus’, ofwel ‘Het Alziende Oog’. Zij maakt op een subtiele, maar effectieve manier het handgebaar ‘666’.

De eerste twee personages die je ontmoet wanneer je Overwatch speelt, zijn soldaten, beiden LGBT-mensen.

De meeste spelers zijn kinderen

Het spelersbestand van Overwatch is ongetwijfeld enorm, maar een groot deel van deze spelers gaat nog naar school. Dus wat voor soort boodschap zenden ze eigenlijk naar uw kinderen? Soldaat 76 is een van de meest populaire personages in de schutter online, die wereldwijd miljoenen spelers heeft.

Ed Nightingale, een homoseksuele gamer uit Londen, hoopt een ‘zeer macho, typisch mannelijk karakter’ te presenteren, aangezien LGBT de acceptatie van LGBT-mensen bij andere gamers zal helpen bevorderen.

“Gaming is een heel krachtige manier om mensen te onderwijzen”, vertelt hij aan Radio 1 Newsbeat. “Wanneer je een game doorspeelt en de game niet alleen bekijkt of leest, dan ben je er actief bij betrokken, en dus actief betrokken bij een personage dat zo anders is dan jijzelf – dat heeft echt grote educatieve voordelen!”

Zie je waar ze naartoe willen hiermee?

En hoewel er veel seksualisering in het spel is, schuwt Blizzard de vrouwelijke mannelijkheid niet. Ik bedoel, het vervagen van geslachten en het wisselen van rollen is zelfs heel gewoon geworden.

Overwatch game - transhumanism is one of the main themes in the game

 

Hoofdthema: transhumanisme

Vermeldenswaard is dat transhumanisme één van de hoofdthema’s in de game is. De meesten van deze helden zijn slechts gedeeltelijk menselijk.

En de meest voor de hand liggende held in de game laat zien, dat deze personage zijn ‘Derde Oog’ heeft geopend.

We kunnen verder een zeer intelligente aap zien, genaamd Winston, subliminaal het ‘666’ teken makend, terwijl hij zijn bril vastzet.

Een Egyptische held poseert zoals Shiva, de Hindoe ‘god van vernietiging’.

Je kunt andere helden de duivels hoorn zien flitsen.
En het ontbreekt ook niet aan allerlei personages met een demonisch uiterlijk, of die er gewoon vreemd uitzien.

Onvoltooide piramides?

Op sommige kaarten zie je van die onvoltooide piramides. Waarom zijn deze piramides nog niet af, vraag je je misschien af? Hoogstwaarschijnlijk omdat de mens der zonde, het beest, de antichrist, nog niet is geopenbaard, en omdat deze game ontwikkelaars satanische doctrines volgen. Het computerspel is simpelweg te symbolisch om toeval te zijn!

Dit is niet de enige videogame die wordt blootgelegd; kijk voor meer bij de bron.

De agenda’s zijn schaamteloos

Het zijn allemaal verhalen over homoseksualiteit, de eindtijd, spotten met Jezus Christus, satanische indoctrinatie, transhumanisme, New Age… regelrecht in je gezicht. Al deze dingen worden krachtig door de strot geduwd van met name kinderen. Bescherm uw kinderen tegen deze vuiligheid, want dat is het. De elite weet heel goed hoe ze zich op hen moeten richten.

 

Bron:

https://thestrangerfiction.com/why-you-should-be-concerned-they-are-coming-for-your-kids-better-hide-them/

You may also like