‘Holy Spirit Board’ laat je ‘rechtstreeks communiceren met Jezus Christus’… Werkelijk?

Wie is deze ‘Jezus Christus’? Een waarschuwing voor occulte Ouija borden, het oproepen en uitnodigen van demonen, en valse ‘christelijke’ websites en kanalen.

Eindtijdnieuws.com
28 november 2022

 

Laat dit zogezegde ‘Heilige Geest Ouija bord’ u werkelijk communiceren met onze Heer Jezus Christus?
Het antwoord hierop is een uitdrukkelijk Nee!

Tja, de website Disntr.com heeft uw steun nodig… werkelijk?
Vergeet alstublieft nooit, dat zij niet alleen uw steun en geld begeren, maar ook uw zeer geliefde gegevens, zodat men ware Christenen er straks nog gemakkelijker uit kan pikken. Laat u niet misleiden door hun leugens en misleidingen, want dit soort websites kennen hoegenaamd geen censuur. Let ook eens op de voor hen belangrijke kleurkeuze combinatie, rood-zwart-wit, en de ‘zo boven, zo beneden’ symboliek, die te zien is in de letter D van Disntr. Naast het vissen naar geld, zou ook dat al rode vlaggen moeten geven, nietwaar?

Eersteklas Godslastering

Een bedrijf, genaamd Holy Spirit Games, heeft een nieuw Ouija bord-achtig spel uitgebracht, maakt Disntr u verder bekend. Ouija bord-achtig? Zeg maar gerust: occult Ouija bord! Het ‘Heilige Geest Ouija bord’, dat beweert dat het je rechtstreeks met Jezus Christus laat communiceren…

Volgens de (vertaalde) productbeschrijving op Amazon:

‘Het Heilige Geest Ouija bord is het enige geestenbord, dat is ontworpen om direct contact op te nemen met onze Heer en Redder Jezus Christus! In tegenstelling tot andere geestenborden (Ouija borden), die vaak worden gebruikt om in contact te komen met geesten en demonen, is dit een enkele reis rechtstreeks naar de hemel. Probeer het vandaag nog, en ontdek een nieuwe manier van bidden!’
Dit zijn klinkklare leugens, en komen rechtstreeks uit het rijk der duisternis, namelijk, van de vader der leugen, satan!

 

Let ook op de Luciferiaanse symboliek kenmerken:

*de ‘god-figuur’, die het zo boven, zo beneden-gebaar maakt met beide handen
*de stralenkrans rond zijn hoofd: de bekende zonaanbidding
*een Luciferiaans bewerkt gouden kruis
*de pyramides op het ‘magische kruis’
*de liggende 8: het occulte symbool voor oneindigheid
*de kleur oranje: ‘orange’ staat voor 33, één van de belangrijkste getallen in de Vrijmetselarij
*de paarsgekleurde mantel
*de kleuren, blauw en rood, en ook geel, welke ook belangrijke Vrijmetselaar kleuren zijn
*afbeeldingen van engelen
*afbeelding van een duif, met alweer een stralenkrans
*’Goodbye Jesus’, wat absoluut minachtend en spottend in mijn oren klinkt

En er zal vast nog meer te vinden zijn, waaraan je hen kunt herkennen.

 

Promotievideo voor het ‘spel’

Ik zou zeggen, speel geen spelletjes met de duivel!
Merk deze overduidelijke valse ‘christelijke’ video op, helemaal onderaan in het artikel, gepromoot door dezelfde website. Het logo zegt al genoeg, niet? De YouTuber laat volgens mij ook zien dat hij een Vrijmetselaar is.

In een promotievideo voor het spel, – schrijft de website vervolgens – zei een gebruiker:

“Meteen toen ik mijn hand op het kruis legde, voelde ik Jezus in me komen en me vullen met zijn wijsheid.”

 

Dat is de wijsheid van de oude slang, satan!

Dus… van een demon, die zich voordoet als zijnde onze Heer en Redder Jezus Christus, die u geestelijk en lichamelijk laat voelen, dat hij bij u binnenkomt, en zo mogelijk uw lichaam bezet. Precies zoals men de zogenaamde doden (demonen) oproept, waarbij de spelers gebonden raken, of zelfs bezeten!

‘Het bord bevat een spelelement met een gat erin, precies zoals de wijzer, of planchette, dat wordt gebruikt in het originele Ouija spel, waar je je hand op legt, de geest aanroept, en kijkt hoe de cursor over het bord beweegt.’ Werkelijk? Slechts een spelletje? Maak dat de kat wijs.

Communiceren met geesten wordt ons door God verboden

Het nabootsen van deze vorm van necromantie of geesten oproepen, en in plaats daarvan beweren dat je met Jezus communiceert, is ronduit godslasterlijk. Jezus heeft ons geleerd in de Bijbel hoe we moeten bidden, en dat is niet door een demonisch geïnspireerd apparaat te gebruiken!

Luister eens naar de andere leugens van deze zogenaamde ‘christen’:

“Als je jezelf een christen noemt, luister dan”, zegt de woordvoerder van Holy Spirit Games. “Ik ben mijn hele leven christen geweest [laat me niet lachen], en praten met Jezus is echt niets nieuws voor mij. Mijn geloof is wat mij leidt, om het juiste te doen en een beter mens te zijn, maar het probleem is, dat de boodschappen van de Heer niet altijd duidelijk waren.”

Inderdaad, want de Bijbel, Gods woord, zal pas duidelijk worden en tot je hart gaan spreken, wanneer God je van Zijn Heilige Geest geeft, of in je hart gaat werken. Hij zal je de weg wijzen.
De geest van ongelovigen is verblind, maar wanneer zij zich tot de Heer zullen wenden, zal die sluier worden weggenomen.

Johannes 16:13

Maar wanneer Hij komt, die de Geest der Waarheid is, zal Hij u in alle waarheid leiden; want Hij zal niet uit zichzelf spreken, maar wat Hij hoort, zal Hij spreken, en Hij zal u de komende dingen tonen.

De woordvoerder van Holy Spirit Games gaat verder met te zeggen: “De boodschappen zijn elke dag superduidelijk, en ik kan ze in gewoon Engels begrijpen”, terwijl hij de Holy Spirit Games bedankt voor het ‘opnieuw aanwakkeren van zijn geloof’.

Godslastering, manipulatie en nog meer leugens:

“…en onthoud: iedereen die zegt dat de Heilige Geestraad niet werkt, is zowel een leugenaar als een zondaar in de ogen van onze Heer. Amen!”
Vergeet niet dat alle manipulatie een vorm van hekserij is.

Deuteronomium 18:10-12
Laat niemand onder u gevonden worden, die zijn zoon of zijn dochter door het vuur doet gaan, of die hekserij bedrijft, of een uitlegger van voortekenen, of een waarzegger, of een tovenaar, of een bezweerder, of die met geesten overlegt, of die de doden raadpleegt. Want allen, die zulke dingen doen, zijn de Heer een gruwel, en wegens deze gruwelen zal de Here, uw God, hen voor uw aangezicht uitwerpen.

Dit is geen grapje of spelletje

Deze geesten van ‘de doden’, en nu ook van ‘de Heilige Geest’, zijn niets anders dan satan en zijn vermomde demonen! Zij doen zich voor als engelen des lichts, waarvoor we ernstig werden gewaarschuwd. Demonische communicatie is echt en is aan het toenemen.

De Amazon beschrijving van het product zegt bovendien:

‘Ontvang het antwoord dat je nodig hebt! Het ‘Heilige Geest Ouija bord’ kan alle belangrijke vragen van het leven beantwoorden, rechtstreeks van de man zelf!’ En het bord verkoopt zichzelf aan ‘kerken, gebedsgroepen, of gewoon voor het samenkomen met vrienden’.
‘In tegenstelling tot andere geestenborden, zal deze u nooit in contact doen komen met boze geesten of demonen, dus u kunt uw vragen stellen met een verzekerd gevoel van veiligheid’, gaat de beschrijving verder.

Laat u niet misleiden!

Slechts éénmaal deelnemen aan een seance is voldoende om u gebonden te maken. Want u heeft zelf de deur voor demonische machten geopend, om bij u binnen te komen. U kunt hiervan echter vrijkomen… 

Zie hiervoor ook: 

https://eindtijdnieuws.com/beste-onderwijs-ooit-over-religieuze-misleiding-derek-prince/

 

John Todd over het Ouija bord o.a.

“In feite had de kerk die mij bereikte vier hogepriesteressen in de kerk, en die hadden er een puinhoop van gemaakt, totdat zij begonnen te ontdekken waar het om ging, en er een handje van opstaken en de zaak corrigeerden. Zij hebben onlangs geprobeerd om hekserij, voornamelijk het Ouija bord en seances, op vele christelijke middelbare scholen te krijgen, omdat 95% van de mensen, die de laatste jaren in hekserij werden ingewijd, werden ingewijd door hun leraren op de middelbare school. Door leraren, die beurzen kregen en gefinancierd werden en hun studie afmaakten, die lid waren van een kring, zodat ze hekserij konden verspreiden. En zo hebben wij (heksen), door vele liberale praktijken in de scholen, christelijke scholen gebruikt! Dus nu proberen ze het in de christelijke scholen te krijgen…

Dus ik gaap iemand niet aan, wanneer ze me vertellen dat ze demonen hebben gezien, of dingen die door de lucht zweefden, of antwoorden kregen op Ouija borden, of mensen hun wil lieten doen door middel van (tover)spreuken, want ik was erbij en ik weet dat het zo is. Maar tegelijkertijd weet ik hoe zwak het is vergeleken met wat ik nu heb.’ – John Todd (Christen) in de jaren ’70, ex-Illuminati en ex-heks

 

Bronnen:

False ‘christian’ YouTuber, Holy Spirit Games

False ‘christian’ and Masonic website DISNTR: Blasphemy: Holy Spirit Ouija Board Lets You “Communicate Directly With Jesus Christ”

You may also like