Bombshell: niet-gevaccineerde FEMA verpleegsters vervangen Ziekenhuisverpleegsters die de injectie weigeren

FEMA verpleegsters en artsen die niet verplicht worden, vervangen ziekenhuispersoneel, dat wel verplicht wordt de injectie te nemen! De rol van FEMA voorzegd in The X-Files.

Een vrouw, genaamd Collard, uit Texas, VS, deed deze week een mededeling die insloeg als een bom, toen ze op social media vertelde over een ontmoeting, die ze had bij een lokaal ziekenhuis in Texas.

Terwijl het van de verpleegkundigen en artsen wordt geëist om een ​​experimentele COVID injectie te nemen, of hun baan te verliezen, – allemaal in strijd met de Neurenbergse code, federale en staatswetten – stuurt FEMA (Federal Emergency Management Agency) hun eigen niet-gevaccineerde verpleegsters en dokters om hen te vervangen!

Collard beweert naar Medical City in Texas te zijn gegaan om een ​​vriend te bezoeken. Terwijl ze daar was, zagen zij en haar vrienden een grote charter bus buiten het ziekenhuis staan. Dus zij benaderden een vrouw, die buiten bij de gehuurde bus stond, om te kijken wat er aan de hand was:

 

Bombshell: Texas Hospital taken over by FEMA | FEMA – The X-files: Fight The Future (1998)

Of bekijk de video hier.

 

Deze vrouw met wie Collard en haar vrienden spraken, droeg ziekenhuiskleding en had een mondkapje op, en beweerde verpleegster te zijn. De vrouw zei toen, dat ze uit Wisconsin kwam en dat de verschillende verpleegsters waren ingezet om de verpleegsters te vervangen, die de experimentele COVID-injectie niet zouden nemen.

Op dit punt werd de vrouw gevraagd, waarom zij en anderen met de bus waren binnengekomen, waarop ze antwoordde, dat er artsen en verpleegsters weggingen.

Op de vraag waarom ze werden binnengebracht, terwijl er genoeg dokters en verpleegsters in de buurt waren, verklaarde de vrouw dat dit kwam door de ‘COVID-zoektocht’.

Mevrouw Collard vertelde vorig jaar dat men beweerde, dat het ziekenhuis vol was met COVID-patiënten, maar de realiteit was anders. Slechts ongeveer 15% van de bedden was toegewezen voor de vermeende COVID-patiënten!

Ze vroeg toen, dat als de meeste mensen ‘gevaccineerd’ zijn, waarom is er dan een ‘COVID-zoekopdracht’?
Het antwoord van de vrouw, na een pas achteruit te zijn gegaan, was: “Dat kan ik niet zeggen.”
Hoewel de vrouw niet wilde erkennen waarom artsen en verpleegsters weggingen, erkende ze wel dat alle medewerkers van het ziekenhuis het mandaat hadden gekregen, om de injecties te nemen of hun baan te verliezen.

Toen deze vrouw echter werd gevraagd uit welk ziekenhuis ze kwam, zei ze dat ze niet uit een ziekenhuis kwam, maar van FEMA kwam, en dat gold ook voor alle andere verpleegsters in de bus.

Op de vraag of FEMA eiste dat al hun verpleegsters ‘gevaccineerd’ zouden worden, zei de vrouw dat ze dat niet verplicht waren en dat het een keuze was.

Dus begrijp dit, deze federale kruipers zullen betaald worden om in hetzelfde ziekenhuis te werken, met dezelfde patiënten, en dezelfde ziekten te behandelen als degenen, die gedwongen worden een injectie te krijgen… wat ze weigeren! Deze FEMA verpleegkundigen en FEMA artsen nemen in feite de banen over van degenen, die onwettig worden verplicht om een experimenteel gif in hun lichaam te laten spuiten, of ze verliezen hun baan. Mevrouw Collard zei het voor de hand liggende antwoord.

“De regering-Obama creëerde in 2008 een gesocialiseerd gezondheidszorgsysteem, Obamacare”, zei ze. “We zien nu de effecten ervan, wanneer FEMA binnenkomt, hetgeen een overheidsprogramma is”, vervolgde ze. “Ze hebben op de financiering van onze ziekenhuizen bezuinigd op artsen en verpleegsters die ze nodig hadden. Die ziekenhuizen hebben letterlijk besloten, dat hun werknemers moeten worden gevaccineerd, of ze kunnen vertrekken. Maar daar gaat het niet om; het heeft daar niets mee te maken!” Collard zei toen:

“Dit is een overheidsovername van ons ziekenhuis.”

Ze noemt dan de voor de hand liggende dubbele moraal. En ik zou eraan willen toevoegen, dat het een schending is van de grondwettelijke bescherming van gelijke bescherming onder de wet, die wordt gevonden in het veertiende amendement, sectie 1.
Vervolgens legt ze uit wat gesocialiseerde geneeskunde werkelijk is. En dat is door de overheid gesanctioneerde, gecontroleerde en verplichte zorg bij overlijden.

 

FEMA voorzegd in de X-files

Wat nog interessanter is, is de hele voorspellende programmering, waar we nu al een aantal jaren getuige van zijn. Luister in dit geval naar de clip op het eind van ‘The X-Files: Fight the Future’, waarin een ‘virus’ zal worden losgelaten, en de ‘geheime regering’ het overneemt.
En wat is die ‘geheime regering’?
FEMA.

 

Bron:

https://dailynewsbreak.org/bombshell-unvaxxed-fema-nurses-replacing-texas-nurses-who-refused-vaxx-video/

You may also like