Bizarre reclame op Russische staats-tv: ijskoude hongerkerst in Europa in 2023, met hamster op het menu

Bizarre Russische videoboodschap, waarin bevriezende Europeanen worden getoond en gewaarschuwd, dat ze volgende kerst hun huisdieren zullen moeten eten, als ze Oekraïne blijven steunen.

Eindtijdnieuws.com
26 december 2022

 

Hoe de media de mensen manipuleren…

Rusland heeft in deze bizarre videoboodschap de bevriezende Europeanen gewaarschuwd, dat zij volgend jaar hun huisdieren zullen moeten opeten, wanneer zij Oekraïne blijven steunen.

Ook Oekraïense president en marionet Volodymyr Zelensky heeft de Europeanen gewaarschuwd voor een koude winter, nadat ‘Rusland’ de export van olie en gas naar Europese landen heeft stopgezet.

‘Merry anti-Russian Christmas’

Deze week publiceerden Russische staatsmedia, RT, een video met de boodschap: ‘Merry anti-Russian Christmas’ (Vrolijk anti-Russisch Kerstfeest).

Merry anti-Russian Christmas = 1666

1666, of 666 (1 x 666) is het nummer van het beest.

 

Christmas = 133

Government = 133

 

Wat zich onder meer afspeelt in het spottende reclamespotje

….Kerstmis 2021 knippert op het scherm, om de periode van het jaar aan te geven.

Dan verschijnt Kerstmis 2022 op het scherm, om aan te geven dat er een jaar verstreken is. De vader zet een hamsterkooi op tafel. Vervolgens sluit hij hem aan en is te zien, dat hij de kerstverlichting van stroom voorziet, door het huisdiertje een rad te laten draaien. Terwijl de hamster de lichten aandrijft, zit de familie in een verder donkere kamer in kersttruien.

Dan gaat de scene van Kerstmis 2022 over naar Kerstmis 2023
Er is nog steeds geen verlichting in het huis. Ze eten nu een waterige soep, en zijn gekleed in jassen met mutsen op. Opeens trekt de vader het oude cadeaustrikje van de hamster uit zijn mond, van toen ze de hamster aan hun dochtertje gaven; dat was tijdens kerst 2021. De moeder brengt vervolgens haar vinger naar haar mond, om aan te geven dat ze niemand mogen laten weten, dat het de hamster is die ze aan het eten zijn.

Bekijk de video hieronder:

 

Deze man, Francis Scarr, werkt hoogstwaarschijnlijk ook voor de Russische Staatstelevisie. In ieder geval werkt hij samen met BBCMonitoring, zoals we kunnen zien, en ‘houdt hij de fakestream media in de gaten’, om vervolgens onwetende en goedgelovige burgers vooraf te informeren en bang te maken. Het behoort echter allemaal tot manipuleren en voorspellend programmeren. Deze verhalen en video’s, ook wel predictive programming genoemd, zijn ter voorbereiding op een voor hen belangrijke gebeurtenis, of valse vlag. Doel is om de wereld psychologisch voor te bereiden op hun plannen.

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

Freemasons report: ‘Russian State Media Makes Bizarre Video Warning Europeans Who Continue to Support Ukraine Will Eat their Pets Next Christmas’

You may also like