Grote winkelcentra in New York City waarschuwen nu voor stralingsgevaar bij nucleaire oorlog (incl. video)

Naast de nieuwe waarschuwingsborden bij een mogelijke kernaanval, zijn de New Yorkers ook verbijsterd over een conditionerende video van de overheid!

Eindtijdnieuws.com
15 juli 2022

 

Inwoners van New York City zijn gewend aan waarschuwingen over allerlei mogelijke bedreigingen: zwaar weer, volksgezondheid, you name it… Maar een nieuwe publieke mededeling over het overleven van een nucleaire aanval heeft wat stof doen opwaaien!

Mededeling van de overheid
De video van 90 seconden (ofwel video lengte 1:30), die deze week werd vrijgegeven door het agentschap voor noodbeheer van de stad, adviseert haar burgers om binnen te blijven, en radioactief stof of as af te spoelen. De video opent in een door de computer gegenereerde straat, verstoken van leven. Op de achtergrond zijn beschadigde wolkenkrabbers te zien…

 

Nuclear Preparedness PSA (with captions)

 

NYC Emergency Management deelt hier belangrijke stappen, die New Yorkers moeten volgen, wanneer er een nucleaire aanval plaatsvindt.

In de camera kijkend, zegt een Maçonnieke woordvoerster: “Er is dus een nucleaire aanval geweest. Vraag me niet hoe, of waarom. Weet gewoon dat ‘de grote’ heeft toegeslagen, okee? Dus… wat doen we?”

‘Waarom nu?’

Veel New Yorkers bleven achter met de vraag, ‘Waarom nu?’ Helaas, maar de elite houdt niet van onze vragen.
En Christina Farrell, de plaatsvervangend commissaris voor noodbeheer van de stad, zei nog ‘dat de video niet is gekoppeld aan specifieke bedreigingen.’ Ze zei, ‘dat het gaat om het vergroten van het bewustzijn van iets waar de meeste mensen niet veel over hebben nagedacht’.
Hoe naïef kun je zijn!

Hoewel de kans op een dergelijke aanval volgens de afdeling Emergency Management dus ‘zeer laag’ is, heeft het bureau wel even een korte video online geplaatst, om te laten zien dat ze een plan hebben voor het geval dat.

Voorspellend programmeren van iets dat zorgvuldig is gepland?
Nadat Illuminati lid Henry Kissinger de wereld vertelde, ‘dat de VS in augustus oorlog gaat voeren met Rusland’, is dit een tijdige herinnering door een ‘zorgzame overheidsinstantie’ over wat te doen bij een dergelijke nucleaire aanval.

Commentaar nadat een bord was geplaatst:

‘Zó bizar om stralingsgevaar informatie te krijgen tijdens het winkelen in het winkelcentrum! Onderaan staat: ‘Blijf op de hoogte voor meer informatie’. 🤔

Temperaturen dalen, gewassen sterven, oceanen bevriezen… en wetenschappers waarschuwen dat een nucleaire oorlog voldoende zou zijn om de hele wereld in een ‘kleine ijstijd’ te storten, aangezien NYC nu een overheidsmededeling vrijgeeft over wat te doen in geval van een kernaanval.

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bronnen:

PSA on nuclear attack leaves New Yorkers worried, baffled

https://www1.nyc.gov/site/em/index.page

You may also like