‘Meteorietinslag’ in zee bij de Canarische Eilanden, The New Yorker, The Wave, en Toengoeska

Meer informatie over de ‘meteoriet’, die volgens de officials op 30 november insloeg in de buurt van eiland La Palma. Of was het een mega wapentest?

Eindtijdnieuws.com
1 december 2022 

 

De autoriteiten vermoeden dat een meteoriet het gerommel op Gran Canaria heeft veroorzaakt.
‘Experts’ zeggen, dat het van een meteorietinslag kan zijn geweest.
Maar was het wel een inslag van een meteoriet, of… een sonic boom, of was het een wapen?

De ‘voorlopige oorsprong’?
De wetenschappers, die werden geraadpleegd door het directoraat Veiligheid en Noodsituaties, een centrum dat ressorteert onder het ministerie van Openbaar Bestuur, Justitie en Veiligheid, schrijven voorlopig de oorsprong van sonic boom, die woensdagmiddag werd gehoord, toe aan de passage van een vuurbal, die door de lucht van de Canarische Eilanden vloog, de atmosfeer op dit eiland heeft geraakt, en een krachtige akoestische golf heeft gegenereerd.

Niet veroorzaakt door een aardbeving

Vanaf Tenerife, La Palma en La Gomera werd een ‘lichtstraal en een rookspoor van de zogezegde Gran Canaria meteoriet gezien’, meldt de fakestream media! Een grote explosie zou zijn gehoord, ‘enkele tientallen kilometers rondom’.
Het geweldige gebulder gisterenmiddag werd niet veroorzaakt door een aardbeving. Op seismische stations ziet men het geluid van iets anders onbekends. Wat we zien is geluid.

Heeft u verder ook gemerkt, dat veel vulkanen nu uitbarsten? De Mauna Loa vulkaan op Hawaï, bijvoorbeeld, laat lava honderden meters de lucht in schieten…

Hier volgt een interessante video over de gebeurtenis bij eiland La Palma:

 

Meteor hits the sea next to La Palma Canary Islands, New Yorker Wave, Tunguska

Of bekijk de video hier.

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

‘Breaking news: Een meteoriet is neergestort voor de kust van de Canarische Eilanden, en er was een luide explosie te horen’.
In mijn video’s van de afgelopen drie jaar heb ik voorzegd, dat er een soort tsunami zou kunnen plaatsvinden in de Atlantische Oceaan, en dat er een meteoriet bij betrokken zal zijn. En het lijkt op een gebeurtenis met betrekking tot La Palma.

Vorig jaar was er op La Palma een aardbevingszwerm op 9/11

Daarna begon de vulkaan uit te barsten op 19 september 2022, ruim een jaar later. Dat was de datum van de begrafenis van Koningin Elizabeth. Het is een soort ritueel.

De gebeurtenis gaat een soort nieuw tijdperk creëren

Deze gebeurtenis vertelt ons dus op 30 november 2022, dat er een ‘meteoriet is neergestort’ voor de kust van de Canarische Eilanden, en er was een luide explosie. Onthoud, je telt de nul niet, dus 30/11 3 x 11 = 330 = 33, (een zeer belangrijk getal gebruikt door de Illuminati).

Wat ik geloof is dat dit een test is, een soort van raketexplosie test

En ze hebben de schuld gegeven aan een meteoriet.
Bovendien lijkt het erop, dat een deel van het eiland La Palma nog steeds is afgesloten, zodat het publiek niet kan zien, wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd (na de man-made vulkaanuitbarsting)! En wat ik geloof is, dat de huidige explosie een soort van explosietest was, maar ze hebben de schuld gegeven aan een meteoriet, die in zee is terechtgekomen.

Meteoriet en tsunami

Ik heb in mijn video’s gezegd, dat er iets van een meteorietgebeurtenis zal plaatsvinden met een soort tsunami. En ik geloof dat La Palma hierbij betrokken is. Dit zal een tsunami veroorzaken, die Amerika onder andere zal treffen.

Harde knal op de Canarische Eilanden ‘toen de zogezegde meteoriet in zee viel’

Ik denk dat dit een soort explosief is, dat ze opnieuw testen, want het verhaal lijkt te ver gezocht. [Bovendien, waar zijn de videobeelden? Ikzelf heb ze nog niet kunnen vinden.] Je hebt namelijk de Toengoeska-explosie, een gebeurtenis die plaatsvond op 30 juni 1908.

‘Meteoriet’, de perfecte misdaad

De meteoriet is de perfecte misdaad, wanneer er nooit een krater wordt gevonden en ook geen meteoriet. En ze geloven, dat het misschien een wapentest was. Dus het lijkt erop dat ze deze grootschalige wapens bezitten, en dan is zoiets dus gemakkelijk uit te voeren! Je hebt geen krater nodig, je hebt geen meteoriet nodig, en ‘iets’ of ‘iemand’ kan heel gemakkelijk de schuld krijgen.

The New Yorker cover van 28 november 2022

Je hebt deze New Yorker cover met een tsunami erop afgebeeld (op 3:24 minuten). Dus, je hebt een tsunami… daar. Ik hoop dat u kunt zien, dat The New Yorker een grote tsunami heeft afgebeeld met New York op de achtergrond. Dit was de editie van deze week, 28 november, 88 (2 x 8). Vergeet niet, Trump is gelijk aan 88 in gematria. (Ze houden erg van hun getallen.)

Sky News videobeeld

Oké, iemand stuurde me dit videobeeld van Sky News, waarin ze een jongen interviewen…

De Londense ondergrondse

En op de achtergrond in zijn kamer ziet u een kaart van de Londense metro. Delen van Londen zullen onder water komen te staan; delen bij de Theems zullen mogelijk onder water komen te staan, wanneer deze gebeurtenis (tsunami) zich voordoet.

Mogelijk een raket of bom

Je hebt hier iets wat lijkt op een bom, die in de zee gaat vallen, en dan is er deze enorme tsunami… hier. Erg vergelijkbaar met de golven op die New Yorker cover. Oké?

Tsunami

Dus je hebt deze enorme golven, zoals een Hokasai print, die de Japanse kunstenaar Katsushika Hokusai ooit maakte, namelijk, de beroemde print met de naam ‘The Great Wave’, ‘De Grote Golf’, in 1830.

Zwarte staaf

Verder ziet u hier een zwarte staaf, die gebruikt wordt voor de opening van het Parlement. En vergeet niet, dat het Parlement direct aan de Theems ligt.

De zwarte zon van de Vrijmetselaars

Verder ziet u de zon hier, de Vrijmetselaarszon.

De tsunami, getoond in het interview, lijkt op die van The New Yorker cover, een soortgelijke golf. Diezelfde cover zegt ons ook duidelijk, dat de toekomst hier is (The future is here). En alweer heeft men het over de zogenaamde ‘klimaatverandering’.

Op een van de Illuminati speelkaarten staat het Vrijheidsbeeld met haar hoofd nog net boven water…

En op de cover, de omslag van The New Yorker staat ‘opwarming van de aarde’ vermeld. Dus ze gaan deze gebeurtenis toeschrijven aan de opwarming van de aarde, ook al zal deze gebeurtenis man-made zijn, veroorzaakt door een soort van explosief. Dus het is een interessante zaak, dat er een meteoriet is neergestort voor de kust van de Canarische Eilanden, met een luide explosie tot gevolg. Dank u.’

 

Comment:

I think they are getting ready for the event or events. I think they might wipe out lots of stuff on here (YouTube) soon.

 

Bron:

The New Yorker (=77) cover November 28, 2022

 

You may also like