War Games: Simulatie voorspelt oorlog met China in 2026

Voorspellend programmeren: War game simulatie voorspelt uitkomst China-Taiwan conflict. Het zou zowel de Amerikaanse als de Chinese strijdkrachten verlammen.

Eindtijdnieuws.com
11 januari 2023

 

Waarom was dit nieuws 9 januari jl. in de Headlines?

‘War game suggereert, dat Chinese invasie van Taiwan zou mislukken, met enorme kosten voor Amerikaanse, Chinese en Taiwanese militairen’, zo luidde de beruchte krantenkop:

CNN – ‘Een Chinese invasie van Taiwan in 2026 zou leiden tot duizenden slachtoffers onder Chinese, Amerikaanse, Taiwanese en Japanse troepen, en zou waarschijnlijk niet resulteren in een overwinning voor Peking, aldus een vooraanstaande onafhankelijke denktank in Washington, die oorlogssimulaties heeft uitgevoerd van een mogelijk conflict, dat militaire en politieke leiders in Azië en Washington bezighoudt’, vervolgt de fakestream media, en: ‘Een oorlog om Taiwan zou een zegevierend Amerikaans leger net zo verlamd kunnen achterlaten als de Chinese troepen, die het heeft verslagen’.

 

War Game Simulatie was een grote krantenkop

En het is in meerdere opzichten interessant, zullen we gaan zien. Het lijkt er op, dat het nepconflict van de geënsceneerde oorlog tussen China en Taiwan bewaard wordt voor de toekomst.

Degenen aan de top van de machtspiramide hebben iets met ‘simulatie’

Denk bijvoorbeeld aan de ‘End Of The World’ simulatie, uitgevoerd aan het MIT (Massachusetts Institute of Technology) in 1973, die een sterke daling van de levensstandaard in 2020 voorspelde, hoogstwaarschijnlijk door een plandemie. Of de simulatie in 2001, genaamd ‘Dark Winter’, die een aanval met biowapens op de VS beschreef. Of ‘Event 201’ in oktober 2019, die de in scène gezette plandemie met het CONVID virus beschreef.
Met zo’n staat van dienst moeten hun simulaties niet lichtvaardig worden opgevat; ze zijn meer dan een openbaring van de methode.

Wat het gefabriceerde conflict tussen China en Taiwan betreft…

Deze tweede fase hebben ze nog niet uitgespeeld in het creëren van nog meer chaos. Hoewel de meeste mensen niet eens geven om Rusland en Oekraïne, of de CONVID gekte, geloven de meesten nog steeds dat het wereldgebeuren in het nieuws 100% echt is.

Waarom juist op 9 januari in het nieuws?

De simulatie werd door de media behandeld op 9 januari, een dag geschreven als 1/9 (in het Engels), zoals 19. Hun favoriete strategie om hun wil op te leggen, is door chaos, als in: orde uit chaos. Oorlog nu is de ultieme manier van chaos! Dat is de reden om op 9 januari verslag te doen van deze oorlogssimulatie, want:

Chaos = 19

Het getal 19 herinnert ons ook aan hun geënsceneerde CONVID-19. Iets wat de laatste tijd voor ‘spanning’ heeft gezorgd tussen China en het Westen, uiteraard met opzet. En de simulatie zou plaatsvinden in 2026, zoals het jaar ‘26. En weer hebben we een verband met chaos:

Covid = 26
China = 26
Chaos = 26

Interessant is dat China’s nieuwe nationale oprichtingsdag 1 oktober is, zoals 10/1 of 101. Ook werd deze simulatie 101 dagen na 1 oktober gemeld. 101 is het 26ste priemgetal, wat ons terugbrengt naar het jaar ‘26, en het verband tussen CONVID en chaos.

De CONVID-19 simulatie, Event 201, werd gehouden op 18 oktober 2019. En deze berichtgeving over de War game Simulatie komt exact 2 maanden en 22 dagen, als 222, na de verjaardag van Event 201!

Order out of chaos = 222

Het artikel van CNN beschrijft de simulatie als één van de meest uitgebreide ‘War Game Simulaties’ ooit uitgevoerd! Dat doet me denken aan de klassieke film ‘War Games’, die op 3 juni 1983 uitkwam. Deze war game simulatie werd precies 220 dagen na de verjaardag van de première van War Games aangekondigd.

War-Game Simulations = 220

Natuurlijk kwam 9 januari met een 33-datum numerologie, wat zeer passend is bij de wereldtoneelprogrammering van de Vrijmetselaars:
1/9/23 (of 9/1/23 in het Nederlands) = 1 + 9 + 23 = 33

War Games = 33
Masonry = 33
The Masons = 33

Tenslotte beweren ze, dat CSIS (Center for Strategic and International Studies) de simulatie 24 keer heeft laten draaien, om voldoende gegevens te verkrijgen. 24 als in het oorlogsgetal van 42 achterstevoren. Zowel 24, 42, als 48 zijn de meest voorkomende en dominante getallen in de gefabriceerde oorlog tussen Rusland en Oekraïne. En 42, dat het aantal maanden aangeeft waarin het Beest zal regeren (in het laatste Bijbelboek, Openbaring) wordt de laatste tijd heel vaak gebruikt in hun rituelen. Bovendien stelt 42 hun Zonnegod Saturnus voor. Merk op, dat het CNN artikel werd geplaatst op de 42ste minuut van het uur. Ja, ze weten wat ze doen!

Gecodeerde artikelen over deze simulatie

Bovendien, was er echt een simulatie, of was de simulatie gemanipuleerd om al deze rituele getallen eruit te gooien? Hoe dan ook, zoals u duidelijk kunt zien, werd deze war game gescript en gerapporteerd volgens de nummers, als een ritueel, zoals ze dat altijd doen. Dat betekent ook dat er iets aan de hand is, en dat het zou kunnen gebeuren, mogelijk al voor 2026.

Opmerkelijk is, dat de film War Games 42 jaar oud zal zijn op 3 juni 2025. Oorlog staat gelijk aan 42, hetzelfde als Jezuïet en Vrijmetselaar.

War = 42
Jesuit = 42
Freemason = 42

 

Wargames (1983) Part 1 HD Soviet Launch Detection HD Standby to Launch Missiles At My Command

Merk op hoe de Illuminati de naam Jezus Christus zo vaak misbruiken in hun films, en hun predictive programming movies als deze! Dit is om ons te laten weten hoe zeer zij Hem haten, verachten en bespotten.

 

Bronnen:

War Games: Simulation Foreshadows War with China in 2026

War game suggests Chinese invasion of Taiwan would fail at a huge cost to US, Chinese and Taiwanese militaries

You may also like