De zon als significante krachtbron die aardbevingen en vulkaanuitbarstingen veroorzaakt, en meer van Planet X

Bent u klaar voor landelijke blackouts en rollende brownouts, en de meest recente Planeet X foto’s? Verder, zware aardbeving in Argentinië slechts 12 uur na de X-flare.

Eindtijdnieuws.com
14 mei 2022

 

De afgelopen 36 uur is de activiteit op de zon helemaal losgegaan… ontelbare CME’s, X-flares, M-flares, C-flares…

In de fakestream media wordt zelfs al over blackouts en rollende brownouts gesproken, wat natuurlijk niet zonder reden is. Het doel hiervan is om ons voor te bereiden, namelijk, om landelijke blackouts te verwachten. Zie het als een soort van programmeren van het nietsvermoedende volk.

Wat is een brownout?

Een brown-out of brownout, ook wel spanningsdip genoemd, is een bedoelde of onbedoelde verlaging van de spanning in een elektriciteitsnet (spanningsverlies). Dit in tegenstelling tot een blackout, waarbij de stroom volledig uitvalt. Soms wordt de term brownout gebruikt om bedoelde of onbedoelde stroomuitval van een deel van ons elektriciteitsnet aan te duiden: een gedeeltelijke blackout.

Verlaagde elektriciteitsspanning

Het effect van het spanningsverlies verschilt per type aangesloten elektrische apparatuur. Lampen zullen bijvoorbeeld slechts minder fel gaan schijnen. Andere soorten apparatuur kan, ter compensatie van het spanningsverlies, juist meer stroom gaan vragen, wat soms weer kan resulteren in oververhitting, en in het ergste geval, schade. En dan bestaat er nog apparatuur, die helemaal niet meer kan functioneren bij een brownout.

Geplande brownouts van een paar minuten of 1 of 2 uur

Het kan voorkomen dat de brownouts onverwacht worden uitgevoerd. In België is een officieel afschakelplan ingesteld, waarbij het land is onderverdeeld in 8 schijven. In tijden van ernstige ‘stroomtekorten’, zoals dreigde in het najaar van 2018, door ‘onvoorzien’ onderhoud aan de kerncentrales, kunnen deze schijven tijdelijk worden afgeschakeld.

Kans op brownouts in Nederland neemt toe!

Hoewel brownouts, gepland en ongepland, volgens zeggen zeldzaam zijn in Nederland, neemt de kans op geplande brownouts in Nederland toe bij een toenemend aandeel wind- en zonne-energie.

Maar hoe zit het nu met onze zon, wat de media het liefst voor ons verborgen houdt?
En wat denkt u van Planet X?
De jacht op ‘verborgen planeten’ in het zonnestelsel heeft een lange geschiedenis…

 

Are You Ready for Nationwide Blackouts and Rolling Brownouts + The Latest Planet X Images – May 13, 2022

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Is de maker van deze video een Vrijmetselaar? Eerlijk gezegd, ik weet het (nog) niet.

Interessant is echter wel, dat een andere YouTuber – een Vrijmetselaar en New Ager – in februari dit jaar al waarschuwde dat binnen drie jaar, of zelfs veel eerder, het Planeet X systeem dichterbij komt. De planeet, of het systeem met meerdere planeten, volgt dan zijn baan langs de aarde en de zon, en zal zorgen voor enorme problemen in het ruimteweer, het klimaat, en het weer hier op aarde. Want, zo zegt hij:

‘Experts’ zeggen over Niburu ofwel Planet X, dat de eerste optie is, dat Planeet X in december 2022 ons zonnestelsel binnenkomt… zichtbaar als een ster. Dit houdt in dat we de meeste problemen hiervan in maart en april 2023 gaan ervaren.
Goed te weten hierbij is: men verwacht op diverse Vrijmetselaarskanalen dit jaar al enorme weersveranderingen.

Als dit waar is, dan ‘zal dit niet worden aangekondigd door de regering’.
Opvallend was dat de video lengte van deze totaal niet gecensureerde YouTuber 30:30 minuten was, dus 33, omdat de nullen niet tellen. Een super belangrijk getal voor Vrijmetselaars, waarmee zij zich kenbaar maken aan hun broeders wereldwijd. Maar pas altijd op voor gedeeltelijke desinformatie!

En dan hebben we nog New Ager en Vrijmetselaar Steven Ben-nun in ons midden.
Volgens deze man komt het Planet X systeem dit jaar in september ons zonnestelsel al binnen. Dat houdt in dat hij ineens van ‘gedachten veranderd’ is met zijn ‘2029 of vele jaren later’ voorspelling en ‘onthulling’. Ook hier heeft hij zich inmiddels uitgedraaid middels allerlei draaierijen. Leer zijn connecties, zijn vrienden, kennen, dan leer je zijn agenda beter kennen.
Ik bid ook voor deze mensen.

 

Is het mogelijk dat de zon aardbevingen veroorzaakt?

Op 10 mei barstte een grote X-klasse zonnevlam los van de zon. Het veroorzaakte een krachtige aardbeving met een magnitude van 6.8 in Argentinië.
Zonnevlek AR3006 explodeerde op die dag en produceerde een intense X1,5-klasse zonnevlam. NASA’s Solar Dynamics Observatory registreerde de extreme ultraviolette flits.

Storing kortegolf radio

Straling van de zonnevlam ioniseerde de bovenkant van de aardatmosfeer, waardoor een kortegolf radiostoring rond de Atlantische Oceaan ontstond. Radio-uitzendingen op frequenties onder ~30 MHz werden gedurende meer dan een uur na de zonnevlam verstoord!

De afbeelding hierboven laat een kaart zien van de blackout, veroorzaakt door de zonnevlam op 10 mei 2022.

Sinds de zonne-uitbarsting plaatsvond, was er sprake van een golf van CME’s van het zuidelijk halfrond van de zon. Onduidelijk is, of de CME’s verband houden met deze X-flare, of in plaats daarvan met andere, kleinere explosies op de zon, die bijna tegelijkertijd plaatsvonden.

NOAA-analisten zijn bezig deze gebeurtenissen te ontrafelen met behulp van computermodellen, om te bepalen of een van de CME’s de aarde zou kunnen treffen, aldus de mainstream media.

Zware aardbeving slechts 12 uur na X-flare

En ondertussen werd Argentinië dus op 11 mei 2022 getroffen door een zeer krachtige aardbeving, slechts 12 uur na de grote zonne-uitbarsting!

Wetenschappelijk bewijs

Er is momenteel enig wetenschappelijk bewijs onthuld, dat ruimteweer en aardbevingsactiviteit met elkaar in verband brengt. Verschillende onderzoeken hebben significant bewijs geleverd dat seismische activiteit afhangt van de fase van de zonnecyclus, zonnewind en geomagnetische activiteit. Andere studies hebben significant bewijs geleverd, dat de meeste aardbevingen plaatsvinden buiten de maximale fase van de zonnecycli, met name tijdens de vervalfase van de zonnecyclus.

De zon is tenslotte de belangrijkste energiebron in ons zonnestelsel

En daarom is het de bron van vele fysieke processen, die plaatsvinden in de magnetosfeer, ionosfeer, atmosfeer, lithosfeer en biosfeer van de aarde. Er is absoluut een verband. Dit neemt niet weg, dat er ook nog zoiets als ‘weather warfare’ bestaat en gaande is achter de schermen.

We zien in deze dagen inkomende, toenemende zonnewinden, die niet alleen geomagnetische turbulentie veroorzaken, maar ook grotere aardbevingen en vulkaanuitbarstingen, en zelfs een toename in tropische stormen. 

Don’t be scared; be prepared

 

Bronnen:

Powerful X-Class solar flare erupts from the sun and triggers strong M6.8 earthquake in Argentina

Latest Earthquakes Worldwide

Interactive Map of Active Volcanoes and recent Earthquakes world-wide

What’s erupting? List & map of currently active volcanoes

You may also like