Voorspellend programmeren: Het WEF zal woensdag een bijeenkomst houden, ‘Preparing for Disease X’

De angstzaaierij door de elite is nog niet voorbij. Door hun gecodeerde geheime codes kunnen we afleiden, dat dit alles reeds geruime tijd in de planning lag.

Eindtijdnieuws.com
12 januari 2024

 

Precies 6 dagen vantevoren wordt er aangekondigd:
Het World Economic Forum (WEF) zal woensdag een bijeenkomst houden, genaamd ‘Preparing for Disease X’…. een ziekte waarmee zij ons al enkele jaren angst proberen in te boezemen, daarbij gebruikmakend van hun gecodeerde geheime codes.

De nummers van de elite liegen echter niet!
Deze laten ons zien, dat het volledig voorbereid en gescript nieuws is, en bovendien zorgvuldig geplande gebeurtenissen:

Disease X = 99, 216 = 6x6x6 or 666

Volgens het WEF zal de bijeenkomst, die op 17 januari begint, gaan over de inspanningen, die nodig zouden moeten zijn om de gezondheidszorg voor te bereiden op de ‘vele uitdagingen die voor ons liggen’. Waarom de nadruk leggen op ‘vele uitdagingen die voor ons liggen’, denkt u?

‘multiple challenges ahead’ = 201  (zoals in Event 201)

Forbes
Forbes = 119  (zoals 9/11)
Satanic New World Order = 119
Psychological Operations = 119

Forbes = 202
Skull and Bones = 202
Fake shootings = 202
Murder by numbers = 202

Forbes = 233
MK Ultra Mind Control = 233
Covid Nineteen = 233
Cyber Pandemic = 233

 

Dus in één oogopslag kan 233 worden gezien als 2 x 33, oftewel 66, de code voor: ‘Number of the Beast’ (het Getal van het Beest, waar de Bijbel naar verwijst in het boek Openbaring).
Dat zou logisch zijn, want je hebt zowel een 33 als een 66 in die code van de elite, en ze zijn nog steeds hard aan het pushen voor vaccin identificatie. Uiteindelijk, weten we, zal dit resulteren in het merkteken van het Beest onder de huid.

Forbes en de Tavistock Group
In 1943 werd de Tavistock Group gevormd door de elite families Russell, Forbes, Parsons, Carnegie Mellon, en Spencer, samen met Ronald Hargreaves (WHO), Tommy Wilson, Wilfred Bion (groepstherapie), John Rickman, John Sutherland, John Bowlby (familie Cecil) en Eric Trist (Yale, Skull and Bones.)
Ook cultureel marxist Herbert Marcuse, die nauw samenwerkte met het Frankfurt Instituut om de multiculturele agenda te ontwikkelen, sloot zich aan bij Office of Strategic Services (OSS).
Hieruit kunnen wij veilig concluderen dat de bron(nen) onderaan dit artikel gevuld zijn met leugens, gecombineerde met enkele waarheden.

Angstzaaierij, een handig instrument in handen van de elite
Een deel van de reden dat de angstzaaierij van de elite succesvol is, is omdat zoveel mensen zo onwetend zijn, dat het voor hen gemakkelijker is om mensen bang te maken.
Ik denk dat zowel de fakestream media als de alternatieve media hierin ‘handige’ operaties zijn van angstzaaierij. TPTB met hun marionetten houden ervan om hun lezers en kijkers op te hitsen tot rebellie tegen de overheden, en zo angstig als maar mogelijk is te maken!

Het WEF kondigt aan:
‘Met nieuwe waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), dat een onbekende ‘Ziekte X’ zou kunnen leiden tot ‘20 keer meer dodelijke slachtoffers dan de Coronavirus pandemie’ [lees: plandemie], welke nieuwe inspanningen zijn er dan nodig, om gezondheidszorgsystemen voor te bereiden op de vele uitdagingen, die voor ons liggen?
Deze sessie is gekoppeld aan het Partnership for Health System Sustainability and Resilience, en het Collaborative Surveillance Initiative van het World Economic Forum.’
Tja, de leugens en cijfers over deze ziekten, samen met hun ‘dodelijke slachtoffers’, houden niet op.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray
GodLove, and JesusWins!

 

Bronnen:

Forbes, run by Freemasons, at the 11/1 date (= 111): ‘What is disease X? Right wing circles slam hypothetical pandemic

WEF (= 15, 33, 911): Preparing for Disease X

You may also like