In 2012 verborgen in het volle zicht: DNA tracking = PCR + DNA sequencing

Hidden in plain sight! Vergeet niet, ‘ze’ moeten het je vertellen voordat ze het daadwerkelijk gaan doen. Waarom ze je DNA nodig hebben.

Eindtijdnieuws.com
17 november 2023

 

Verborgen in het volle zicht!
Kijk naar het witte bord op de achtergrond…. Het zegt:

DNA tracking = PCR(-test) + ss DNA-sequencing 😳

Deze televisie episode zou zijn afgespeeld op CTV Comedy Channel in de VS…. in 2012.

Waarom zouden ze je DNA willen achterhalen, zou je je kunnen afvragen? 🤔
Nu, het is niet om erachter te komen waar je familie vandaan komt!
Zelfs de omcirkelde 3 op het bord heeft een bepaalde betekenis.

Iets anders, de castleden van ‘Friends’, een andere TV-serie, zouden voor elke TV show satanische chants doen, of iets dergelijks. Nu, volgens wijlen John Todd kwam je in Amerika niet op de televisie als een acteur/actrice wanneer je geen heks of wizzard was.

 

‘Ze’ hebben het DNA van miljoenen mensen

Wijlen David Elias Goldberg had verteld over het AI programma en het verzamelen van ons DNA….

De technologie was er in 2019 al om een mens te ‘vervangen’, laat staan hoe vergevorderd ze op dit moment in 2023 moeten zijn! Het is absoluut te gek hoe krachtig het is en hoe overtuigend.

‘Ze’ kunnen online een virtuele ‘jij’ creëren

En je zou denken dat die persoon je moeder was, of vader, of kind…. en je zou het niet weten. Je zou hun Facebook zien, je zou zelfs online tijd met hen doormaken, ja, je zou ‘met hen’ praten aan de telefoon, maar je zou het niet weten!

Deepfakes

Ze praatten in 2019 al over zogenaamde ‘deepfakes’, die iedereen kan googlen, om te zien hoe ze werken. Wat ze echt willen doen, is bepaalde mensen vermoorden en ze vervangen met behulp van een deel van die technologie! De enige beperking is, dat je deze AI figuur niet fysiek in levenden lijve kunt ontmoeten. Maar daar werken ze ook aan, op het gebied van klonen en dergelijke, waarvoor ze je DNA nodig hebben.

Klonen

Ze kunnen klonen, maar niet met een onlangs overleden patriot, die is uitgeroeid tijdens de stroomstoringen of invallen. Dat was in 2019, en mogelijk nog steeds?, een te grote taak.

Biometrische mensen

Waar ze echt op gefocust zijn, is biometrische mensen, en hun volgende stap is, proberen iemands gezicht te laten groeien, en het vervolgens op een voorgevormd lichaam te plaatsen. Ze hebben ook geëxperimenteerd met het doden van een persoon, het verwijderen van hun gezicht, en het plaatsen van het gezicht van de dode persoon op een androïde. Een androïde is een kunstmatig gemaakte, op een mens gelijkende entiteit, in tegenstelling tot de meer specifieke termen als robot en een cyborg.
Dit heeft echter helemaal niet gewerkt. Het heeft jammerlijk gefaald in het jaar 2019 en/of daarvoor.
Dus wat ze echt willen, is om gewoon je DNA te verkrijgen, en je gezicht snel te laten groeien; dit is een enorme uitdaging. Het duurt minimaal twee of drie jaar, en de resultaten zijn niet goed, maar hun doel is dat het er zal komen.
In 2019 waren ze dus op het punt, waar ze een persoon konden doden en fysiek vervangen. Ze waren er nog niet helemaal, maar wel dichtbij hun beoogde doel.

Ancestry

Je hebt misschien gehoord van ‘Ancestry’, waar je je DNA monster naartoe kunt zenden? Dit is een heel groot project van hen! Nu hebben ze het DNA van miljoenen mensen, plus hun persoonlijke gegevens. Als je je DNA naar iemand hebt opgestuurd, heb je zojuist je rechten opgegeven, en nu kunnen ze je repliceren. Ze streven er verder ook naar om ongewenste rassen ‘uit te faseren’, of hen te veranderen, te verminderen, te verzwakken…. Dit alles dient daartoe!’ – Sourced from information shared by friends of the late David Elias Goldberg and Tom in 2019

 

Bronnen:

The Big Bang Theory Season 6 Ep 10 – Fish Scene

Meer details over Project Pogo en Zyphr, desinfo projecten, biometrische mensen en het A.I. Programma

You may also like