Een infographic video uit 2019 waarin Rusland nauwkeurig wordt opgeroepen om Oekraïne binnen te vallen in maart 2022

Wat als er een nucleaire oorlog zou zijn tussen de VS en Rusland? Een infographic zegt meer dan 1.000 woorden… (video) | Een beeld over de eindtijd.

Eindtijdnieuws.com
22 maart 2022

 

Voorspellend programmeren

Deze video van 17 september 2019, op een Illuminati YouTube kanaal zonder censuur, heeft inmiddels 4,5 miljoen weergaven:

‘Het is niet onrealistisch om je een scenario voor te stellen, waarin Rusland en de Verenigde Staten het tegen elkaar opnemen en hun nucleaire macht tonen en gebruiken. Maar hoe waarschijnlijk is het dat dat scenario in de toekomst zal gebeuren? In de educatieve animatievideo van vandaag kijken we naar het potentieel voor een totale oorlog tussen Rusland en de VS. Laten we eens kijken naar Koude Oorlog 2.0 tussen de VS en Rusland!’ meldt de maker van de video.

En zo maken de Illuminati er bijna een show van.

De laatste helft van 2019 was vol met eindtijdintriges…

En dat terwijl de Nieuwe Wereldorde zich voorbereidde, om zich op de wereldbevolking te storten in de vorm van een gain-of-function virus, een vaccin dat geen vaccin was, maar gentherapie ofwel genetische modificatie, Event 201, ID2020, en nog veel meer!

Dus hoe perfect is het dat er, vermengd met al die dingen, een voorspellende programmeer video is, waarin Rusland wordt opgeroepen om Oekraïne binnen te vallen, twee en een half jaar vóórdat marionet Poetin het daadwerkelijk doet?

Bovendien, de belangrijkste afbeelding, die ze voor de video hebben gemaakt, toont verschillende paddenstoelwolken van een wereldwijde nucleaire oorlog, die opduiken op een afbeelding van de aarde, en het geheel heeft hierdoor bijna de vorm van een Coronavirus. Verbazingwekkende toeval? Ik dacht het niet! Maar nu komt het…

Dezelfde video riep op tot WO III

Maar zal dat ook gaan plaatsvinden? Al langere tijd vertellen we wat voorspellend programmeren is, waarom de Illuminati het gebruiken, en wat het uiteindelijke doel van dit alles is.

Vanuit verschillende bronnen gaat er momenteel nieuws rond op het internet over de waarschijnlijkheid, dat Poetin en Rusland WO III zullen starten. En deze verbluffende video vertelt u alles over de opmars van Rusland, die Oekraïne dreigt binnen te vallen, en hoe de oorlog tegen 4 maart 2022 pas echt goed op gang zou zijn. Dit aspect is uitgekomen. Of zullen we zeggen, dit script? Best ‘knap’ voor een video, geproduceerd in september 2019, nietwaar?
Wij weten inmiddels dat het één groot spel is en een zorgvuldig plan van de rijke elite: 

 

What If There Was A Nuclear War Between the US and Russia?

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Zal Berlijn rond 12 april te maken krijgen met een nucleaire aanslag van Rusland?

Ik moest meteen weer terugdenken aan het visioen van deze Noorse vrouw, een 90-jarige Christen.

De periode van rust en welvaart, zoals we die nog nooit eerder beleefd hebben, is achter de rug. Er was sprake van vrede tussen de supermachten van Oost en West. Er was sprake van ontwapening in vele landen, ook in Noorwegen, en wij zijn dus niet voorbereid als er een oorlog uitbreekt. “Deze zal beginnen op een manier, die niemand voor mogelijk houdt…”, waren haar woorden in 1968, zo’n 54 jaar geleden.

Als het waar is wat zij zag, – en ik geloof haar meer dan een Katholiek of een Vrijmetselaar of satanist – dan gaan we mogelijk de oorlog niet meer meemaken. Desondanks bereid ik me wel voor, al is het voor de achterblijvers.

De tranen stroomden over haar wangen….
“Ik zal het niet zien, maar u zult het zien. En dan, plotseling, zal Jezus verschijnen en de Derde Wereldoorlog zal uitbreken. Het zal een korte oorlog zijn en eindigen met een nucleaire atoombom. De lucht zal dan zó vergiftigd zijn, dat men amper kan ademhalen. Deze oorlog zal over verschillende continenten gaan: Amerika, Japan, Australië, en de rijke naties. Het water zal besmet raken.”

 

Een eindtijdbeeld om te delen

Hoi Marion,

Gisterenavond toen ik naar bed ging, vroeg ik voor ik ging slapen aan God, of ik iets over de eindtijd mocht zien, of een droom mocht hebben. Ik droom en zie niet zoveel de laatste tijd.

Gelijk toen ik ging liggen en mijn ogen dichtdeed, zag ik een scenario… vermoedelijk na de Opname, was mijn gevoel. 

Ik zag allemaal huizen: een of andere stad, plaats… whatever, en er werd flink gebombardeerd. Er vielen veel bommen op huizen; brand, rook, gebouwen stortten in.
Tijdens dat gebeuren, zag ik mensen op straat heel hard rennen, om te proberen het te ontvluchten. En achter hen werd alles beschoten en plat gebombardeerd. Eén man rende voorop; hij rende voor zijn leven, denk ik, zó hard, met nog anderen achter hem aan. Het zou me inderdaad niet verbazen als het WO3 was.

Ik zag het zó duidelijk. Het was heel heftig, en nee, geen flauw idee waar het was.
Vreselijk… er bleef bijna niks over. En het werd gewoon in mijn geest afgespeeld als een film. 

Nogmaals, ik had het gevoel dat het na de Opname gebeurde; dan breekt pas echt de hel los. 

Anita

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

An Infographic Video From 2019 Accurately Called For Russia To Invade Ukraine By March Of 2022

You may also like