‘Early Warning’ (1981) over hoe ze de wereld zullen overnemen (Full movie)

Een film van 40 jaar geleden, die ons vertelt hoe zij de Nieuwe Wereldorde tot stand laten komen… hoe wisten ze dat? Gedeeltelijk transcript.

Zou het gewoon enorme toeval zijn? Hoe kon iets van zo lang geleden zo griezelig nauwkeurig blijken te zijn?

Het komt teveel overeen om toeval te zijn. Dit is wat ze doen. Lucifer (satan) zelf leidt deze regeringen.

Wat gaat u kiezen?

Must see! Voorspellend programmeren in 1981 over hun toekomstige plannen:

 

Movie clip ‘Early Warning’ (1981) on how they will take over the world HD

Of bekijk de video hier.

 

Vertaald transcript:

“Hoe zit het met de individuen, die weigeren dit nummer-implantaat te nemen?”

“We verwachten wat lichte weerstand, vooral van zeer gemotiveerde religieuze groeperingen, maar uiteindelijk zal honger ervoor zorgen, dat zelfs de meest fanatieken aan ons programma zullen gehoorzamen. Heren, ik geloof dat binnen een jaar, hoogstens twee, onze Eén Wereldregering een realiteit zal zijn. Wanneer we doorgaan op onze huidige koers, ben ik van mening dat we de duivel zelf als een wereldleider zouden kunnen presenteren, en dat de mensen hem zouden accepteren!”

De clip, die ik je zojuist heb laten zien, komt van de film uit 1981, met de titel ‘Early Warning’. Aanvankelijk kreeg deze film niet veel aandacht. Het is nu echter 40 jaar later, en de mensen beginnen iets vreemds op te merken. Hier, kijk zelf maar…

“Ik wil ieder van jullie bedanken voor jullie harde werk en toewijding aan onze zaak. Laat me, bij het beoordelen van deze voortgang van dit jaar, zeggen dat we zeer effectief zijn geweest in het conditioneren van de geest van de mensen, om onze oplossing voor de problemen van de wereld te accepteren. De energiecrisis hier in de Verenigde Staten was wereldwijd uitzonderlijk succesvol! En we verwachten eenzelfde succes met ons aanstaande voedseltekort. Onze vakbondsleiders hebben grote vooruitgang geboekt, door verwarring te veroorzaken bij het stilleggen van werk in alle delen van de wereld. Financieel wordt de dollar nog sneller gedevalueerd dan we hadden durven hopen. Politiek gezien is het publiek het totale vertrouwen in elke vorm van regering kwijt. De dreiging van universele oorlog is een dagelijkse mogelijkheid. Zoals jullie weten, hoeven wij zelf geen zichtbare leidersrol te vervullen. Om je de waarheid te zeggen, het is beter dat we dat niet doen. We beheersen de financiën, nieuws media, voedsel, transport, energie… we hebben alles in onze macht! Het is belangrijk dat u als wereldleiders het programma voorhoudt aan uw land. Zonder Wereldbank en werking van de  computer hebben we nu de middelen, om de financiële zaken van elk mens op aarde te controleren, door elke persoon zijn eigen computernummer te geven. Elke keer als zijn nummer wordt gebruikt, kennen we meteen zijn financiële situatie. Hij zou niets kunnen kopen of verkopen zonder zijn computernummer. Het zal de levensstijl enorm vereenvoudigen. Het eindresultaat zal een één wereld monetair en overheidssysteem zijn, dat wij alleen onder controle zullen hebben. Ja?”

“Hoe zit het met de mensen die hun nummer vergeten, of hun kaarten zijn kwijtgeraakt of gestolen?”

“Daar hebben we voorzieningen voor getroffen! Door deze laser te gebruiken om merktekens aan te brengen (laser imprinter), kunnen we pijnloos en permanent het nummer van een persoon op de rug van zijn hand, of zijn voorhoofd aanbrengen als hij dat wil. De nummers kunnen gemakkelijk worden gelezen door dit nieuwe ultraviolet scanapparaat. Voor demonstratiedoeleinden heb ik zo’n nummer op mezelf laten drukken. Zodra dit nummer eenmaal gemarkeerd is, kan het niet verloren gaan of veranderd worden. Nu, zijn er nog vragen?”

“Hoe zit het met de individuen, die weigeren dit nummer-implantaat te nemen?”

“We verwachten wat lichte weerstand, vooral van zeer gemotiveerde religieuze groeperingen, maar uiteindelijk zal honger ervoor zorgen, dat zelfs de meeste fanatieken aan ons programma zullen gehoorzamen. Heren, ik geloof dat binnen een jaar, hoogstens twee, onze Eén Wereldregering een realiteit zal zijn. Wanneer we doorgaan op onze huidige koers, ben ik van mening dat we de duivel zelf als een wereldleider zouden kunnen presenteren, en dat de mensen hem zouden accepteren!”

 

WATCH THE FULL MOVIE: Early Warning (1981) | Full Movie | Delana Michaels | Greg Wynne | David R. Elliot | Paul Goodman

 

Zie ook:

Coronacrisis, een rookgordijn voor het invoeren van de Nieuwe Wereldorde | 50 jaar oud Masterplan onthuld

Coronacrisis, een rookgordijn voor het invoeren van de Nieuwe Wereldorde | FEMA medewerker onthult alles

 

Bron:

HOW DID THEY KNOW?

You may also like