Breaking! Aardbeving en ‘vulkaanuitbarsting’ bij Tonga werd veroorzaakt door een raketaanval

Wat gebeurde er nu werkelijk met onderwatervulkaan Hunga Tonga-Hunga Ha’apai? Na de explosie zijn 3 eilanden in Tonga bijna verdwenen.

De vulkaan is verdwenen; onderzoekers kunnen het niet terugvinden.

Barsten vulkanen uit en vernietigen ze zichzelf?

Wetenschappers hebben moeite om de Tonga vulkaan te volgen na een enorme uitbarsting, of kunnen we beter zeggen: explosie? De satellieten werden immers verduisterd.
Rond de tweede uitbarsting of explosie is er momenteel een enorme cover-up gaande. En internet- en telefoonverkeer is nu niet mogelijk, waarschijnlijk nog wekenlang.

Werd de Stille Oceaan (Stille Zuidzee) gebombardeerd?

De schokgolf lijkt meer op een bom dan op een schokgolf veroorzaakt door een onderwater vulkaanuitbarsting. Hoewel de onderwatervulkaan een van de meest vernietigende krachten op aarde is, een bom is dat nog vele malen meer.

 

Hunga Tonga before and after

Voor en na de explosie

 

Breaking! Hunga Tonga aardbeving werd veroorzaakt door een raketaanval

Satellietbeelden tonen een ‘wit voorwerp’, dat in de oceaan plonst en direct daarna explodeert… De beelden spreken voor zich:

 

BREAKING! Hunga-Tonga Earthquake Was Triggered By a Missile Strike 2022

Of bekijk de video hier.

 

Tonga Undersea Volcano Gone! Death and Destruction

 

Waar is het magma?

Waar is het vuur?
Het lijkt een beetje verdacht dat een vulkaan massaal uitbarstte, de planeet in feite schudde, en er is geen magma en geen vuur… en de vulkaan zelf is verdwenen.
De vraag rijst nu, is het water nu ernstig besmet door radioactieve materialen en door as, etc.? De veiligheid van de voedselvoorziening in de Stille Oceaan en de bijbehorende kustlijnen zijn zeker in het geding.

Zijn de tektonische platen van de Stille Oceaan door deze verbazingwekkende schok in beweging gezet, die het hele Noord-Amerikaanse continent kunnen destabiliseren?

Wat de MSM u vertelt…

‘Het Koninkrijk Tonga trekt niet vaak wereldwijd de aandacht. Maar een gewelddadige uitbarsting van een onderwatervulkaan op 15 januari heeft letterlijk schokgolven over de halve wereld verspreid!’ Dat is wat de reguliere media u rapporteert. ‘Het uit 177 eilanden bestaande Tonga in Polynesië beslaat 700.000 vierkante kilometer in het zuiden van de Stille Oceaan – 20 keer België bijvoorbeeld. Het koninkrijk ligt circa 700 kilometer ten zuidoosten van Fiji en circa 2.000 kilometer ten noordoosten van Nieuw-Zeeland.

De drukgolf van de ‘vulkaanuitbarsting’ werd zelfs in Nederland gemeten!

‘Al deze tekenen suggereren dat de grote Hunga caldera is ontwaakt’, vertelt de FakeStream media ons. ‘Het zou dus best kunnen, dat we nog enkele weken of zelfs jaren van grote vulkanische onrust tegemoet gaan met de Hunga-Tonga-Hunga-Ha’apai’.

De explosie van de Hunga Tonga vulkaan was te horen in de Stille Oceaan en zelfs in delen van de Verenigde Staten. As heeft vele delen van Tonga bedekt, maar een verlies van stroom, telefoonlijnen en internetverbindingen op de eilandengroep heeft het voor hulporganisaties moeilijk gemaakt om de omvang van verwondingen, doden en schade te beoordelen.

Verbindingen met Tonga

De meeste verbindingen met Tonga zijn verbroken, nadat de stroomvoorziening van de hoofdkabel voor onderzeese communicatie was uitgevallen.

Don’t be scared; be prepared

 

Bronnen:

Diverse Vrijmetselaar kanalen

Scientists struggle to monitor Tonga volcano after massive eruption; 2 islands wiped out; Second eruption cover-up

You may also like