Voorspellend programmeren: Koningin Elizabeths overlijden en Boris Johnsons laatste toespraak | De volgende catastrofe (The Economist)

Wat zijn de volgende man-made gebeurtenissen op de agenda, nu de koningin dood is, zoals afgebeeld op de magazine cover van The Economist uit 2020?

Eindtijdnieuws.com
9 september 2022

 

The Economist, het beroemde nieuwsweekblad, is een Illuminati nieuwskrant, uitgebracht in het VK en de VS.

Voorspellend programmeren ofwel predictive programming

Voorspellend programmeren is een subtiele vorm van psychologische conditionering, die door de media wordt geboden, om het publiek vertrouwd te maken met geplande maatschappelijke veranderingen, die door onze leiders worden geïmplementeerd.

‘De koningin is dood, Boris Johnsons eerbetoon, de volgende catastrofe – The Economist’

De koningin is dood, en we zijn nu een stapje dichter bij de volgende catastrofe, zoals afgebeeld op de magazine omslag van The Economist, hierboven afgebeeld met de 7 foto’s of prents. De G van de Vrijmetselarij is de 7de letter van het alfabet; 7 staat hier dus voor Vrijmetselarij:

 

Queen dead Boris Johnson tribute, the next catastrophe economist

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

We zien het alziend oog in de klok
De 7 foto’s zijn, samen met de klok, geplaatst in de vorm van een piramide. We hebben de eenden van de Coronation Street serie. Tussen haakjes, Coronation Street is een langlopende Britse televisieserie, een zogenaamde soapserie. En die dode eend in de afbeelding symboliseert dat de koningin is overleden. Merk op, dit was een cover uit 2020!

De foto’s laten zien, wat de volgende gebeurtenissen op de Illuminati agenda zijn:

De Corona infectie

Een nucleaire explosie, mogelijk van de kerncentrale in Oekraïne.

CME (Coronale Massa Ejectie), die afkomstig is van de corona, ofwel de kroon van de zon. Alles heeft te maken met de kroon. Wat zal er met die kroon gebeuren? Wat zal de toekomst ervan zijn?

De meteoor, die mogelijk spoedig naar de aarde komt.

Je hebt wat lijkt op het eiland La Palma, met een aardverschuiving die de zeespiegel zal doen stijgen, wat een tsunami zal veroorzaken.

En je hebt het varken; misschien heeft dit te maken met de banken, of met de lichaamsdelen, maar het kan ook een religieuze connectie hebben.

Nu hebben we de gasmaskers…

In de Sovjet Unie heten deze gasmaskers ‘apengasmaskers’. Dit heeft te maken met de apenmagie, die uit de ‘juice’ komt. Het jongetje op de cover heeft die ‘dosis’ tijdens deze generatie het minst genomen. Daarom heeft hij geen gasmasker op. Hij moet oorlog voeren, gezien zijn soldatenhelm. Het heeft allemaal te maken met de kroon. En ze gaan deze gebeurtenissen creëren om een nieuw tijdperk in te luiden.

En dit is wat ze gaan doen

Ze gaan man-made zogenaamde ‘natuurrampen’ gebruiken om de kudde te trimmen; dat zijn wij. En deze gebeurtenissen komen nu dichterbij! De eerste gebeurtenissen zullen mogelijk plaatsvinden binnen een paar maanden. Dit is niet bekend.

Nu zal prins Charles III problemen krijgen met de kroon

De Britse kroon is ‘de kroon van Salomon’; het is een Maçonnieke kroon. Wanneer de monarchen worden gekroond met die kroon, nemen zij deel aan een geheim ritueel, waarbij ze worden gezalfd met de muziek van de hogepriester Sadok. Hij was de hogepriester van de tempel van Salomon. Koningen en koninginnen worden gezalfd in een geheim ritueel tijdens hun kroning. Nu, die kroning zal niet voor minstens een jaartje zijn, en Charles zal moeite hebben koning te zijn. En we zullen veel problemen gaan zien in de samenleving. Dit wordt allemaal gegenereerd, zodat we een nieuw tijdperk ingaan.

Wat interessant is, is Boris Johnsons commentaar op de koningin na haar dood

De maker van deze video heeft reeds het voorspellend programmeren genoemd door de vermelding van golven en tsunami’s in de media. Dus je had de eerste golf, de tweede golf, en de derde golf… je hebt de ‘Corona infectie’, en het heeft allemaal te maken met de kroon! Het heeft alles te maken met deze overgang naar het nieuwe tijdperk (de New Age).

Boris Johnson praat over de 7 decennia van haar heerschappij. 7 is de ‘G’ van Vrijmetselarij. Dus in deze ‘volgende catastrofe cover’ van het magazine heb je de 7 foto’s (die als schilderijen of prenten aan de muur hangen). Nogmaals, dat is de G van Vrijmetselarij.

Je hebt de dode eend van de Coronation Street

De koningin is zojuist overleden, dus deze gebeurtenissen zijn nu dichterbij.

Afbeelding op 4:45 minuten 

Hier heb je de G (7) van de Vrijmetselarij, met de passer en winkelhaak, en we zien de dualiteit.
De dualiteit is als de ‘zo boven, zo beneden’-spreuk van de Vrijmetselarij. Vrijmetselaars geloven namelijk in de twee aspecten verenigd, die de synthese creëren. Dus je hebt de zon en de maan, en de G tussen de twee pilaren: de G en twee pilaren = 7/11, zoals op 9/11 de Twin Towers naar beneden werden gehaald, plus gebouw 7, het Salomongebouw, dat ook naar beneden ging… 7/11.

Dus de koningin is gestorven tijdens haar 70ste jaar

In de numerologie van de elite telt men de nul (0) niet, dus dat is 7, ofwel G van Vrijmetselarij.

Wat zegt Boris Johnson over de ‘golven’?

Hij zegt dit: “Golf na golf van verdriet rolt over de wereld, van Balmoral – waar onze gedachten zijn bij de hele koninklijke familie – en breekt door tot ver buiten dit land, en door dat grote Gemenebest van naties….”

Dus Boris Johnson, in zijn laatste eerbetoon aan de koningin, praat over golf na golf van verdriet, die over de wereld rolt. Dit heeft betrekking op de tsunami gebeurtenis, die zou worden veroorzaakt door deze meteoor of door La Palma (of beide), die door de mens gemaakt zal zijn. Boris Johnson kan het gewoon niet laten om er opnieuw naar te verwijzen in zijn laatste eerbetoon aan de koningin! Dus we zijn nu een stap dichter bij het uitkomen hiervan.

 

‘Ik zei toch dat ik ziek was, de dood van de koningin, is Boris Johnson nog steeds Premier, en zijn laatste toespraak’

I told you i was ill, Queen’s death, Is Boris Johnson still Prime Minister, his final speech

 

In deze video gaan we kijken naar de laatste toespraak van Boris Johnson als Premier…
De meesten zullen denken dat het een grap was, maar ik denk persoonlijk dat het bloedserieus bedoeld is, en dat hij, net als koningin Elizabeth, ook geen mens is.

Een greep uit Boris Johnsons toespraak:

In het Engels:
“More billion pound tech companies sprouting here in the UK, than in France, Germany and Israel combined. And as a result, unemployment, as I leave office, unemployment down to lows not seen since I was about 10 years old and bouncing around on a space hopper, my friends. On the subject of bouncing around and future careers, let me say that I am now like one of those booster rockets that has fulfilled its function. And I will now be gently re-entering the atmosphere and splashing down invisibly in some remote and obscure corner of the Pacific. Like Cincinnatus, I am returning to my plough. And I will be offering this Government nothing but the most fervent support. I’ll tell you why. This is a tough time for the economy. This is a tough time for families up and down the country. We can and we will get through it and we will come out stronger the other side…”

Vertaald in het Nederlands:
“Hier in het Verenigd Koninkrijk ontspruiten er meer technologiebedrijven van een miljard pond dan in Frankrijk, Duitsland en Israël tezamen. En als gevolg daarvan, werkloosheid, als ik mijn kantoor verlaat… werkloosheid tot een dieptepunt, wat ik niet meer heb gezien sinds ik ongeveer 10 jaar oud was en rondstuiterde op een ruimtehopper, mijn vrienden. [Is hij een gevallen engel, of…?] Wat betreft het rondstuiteren en toekomstige carrières, laat me zeggen dat ik nu ben als één van die booster raketten, die zijn functie heeft vervuld. En ik zal nu voorzichtig de atmosfeer opnieuw binnengaan en onzichtbaar neerploffen in een afgelegen en obscure hoek van de Stille Oceaan. Net als Cincinnatus keer ik terug naar mijn ploeg. En ik zal deze regering niets dan de meest vurige steun bieden. Ik zal u vertellen waarom. Het is een moeilijke tijd voor de economie. Dit is een moeilijke tijd voor gezinnen in het hele land. We kunnen en we zullen er doorheen komen en we zullen er aan de andere kant sterker uitkomen…

Het kunnen gecombineerde gebeurtenissen zijn, van zowel een meteorenstorm als een landverschuiving op La Palma, die de wereld zal treffen. Tijd zal het leren, maar we kunnen ervan uitgaan dat het man-made is.

We weten dat ze raketten hebben gemaakt

De Amerikanen hebben dit wapensysteem, genaamd ‘Project Thor’, waarbij ze raketten hebben, genaamd ‘staven’, die meteoren kunnen imiteren…
Luister verder in deze interessante video, en zet indien nodig de vertaalknop aan.

 

En naar aanleiding van ‘Have I Got News For You’ keert terug met Boris Johnson ‘tribute’ special, de volgende 3 video’s, die een echte eyeopener kunnen zijn:

Boris Johnson Have I got news for you tribute, Meteor event predictive programming part 1

Boris Johnson Have I got news for you tribute, Meteor event predictive programming part 2

Boris Johnson’s Article Have I got news for you tribute, Meteor event predictive programming part 3

 

Bronnen:

‘Have I Got News For You’ returns with Boris Johnson ’tribute’ special

The next catastrophe (and how to survive it)

Boris Johnson: Read his final speech in full

You may also like