Probably Alexandra: Vrijmetselaar, poortwachter en desinformatie agent exposed

‘Alexandra’, is zij deel van de Club? Nu, typ eenvoudig haar naam in Bing, en ontdek hoezeer de TPTB haar promoten. En waarom zijn er momenteel zoveel poortwachters?

Eindtijdnieuws.com
17 mei 2023

 

Op de eerste 5 pagina’s met zoekresultaten in Microsoft Bing zul je haar vrijwel zeker vinden in elk zoekresultaat; daarna wordt het iets minder. Dit is hoe graag de elite Alexandra promoot, om ons te verwarren met waarheid en desinfo!

Zoals u kunt zien, haar website is behoorlijk duister met veel zwart en grijs.

‘Probably Alexandra’ (=99) schrijft over zichzelf:

‘Door onderzoek gedreven, gefocust op Jezus.
De focus van het kanaal is de shift, de verschuiving, van ‘donker’ naar ‘licht’, wat dat inhoudt, en waarom dit oude occulte axioma [niet bewezen, maar als grondslag aanvaarde stelling] van ‘lood (donker) naar goud (licht)’ niets met Jezus te maken heeft.’

Vrijmetselaars houden van alchemie…. van lood naar goud…
Bovendien proef ik hier niet iemand, die door de Heilige Geest gedreven wordt, integendeel, maar iemand die gefocust is op ware Christenen, op patriotten, veteranen, op tegenstanders van de NWO, om hen te kunnen traceren, en hen te verwarren met waarheden gemixt met leugens.

Vrijmetselaars geloven in de ‘lichtdrager Lucifer’, satan; bij de 33ste graad wordt hen pas geopenbaard wie ze al die tijd aanbaden. Inderdaad, de god van deze wereld! En dit ‘oude’ beginsel – wel degelijk een feit en bewezen! – heet: het bestaan van de duivel, satan, de gevallen engel Lucifer, de oude slang, die inderdaad zeer gefocust was op juist Jezus, de Zoon van God, om hem te doden aan het kruis. Echter, zijn duistere plan mislukte; dank U, Heer!

Merk op dat New Agers ook graag het woord ‘shift’ gebruiken, wat in dit geval verandering of overgang betekent: de overgang naar de New Age van de komende antichrist.
Alexandra doet je geloven in bijvoorbeeld de ‘Twitter files’, in Elon Musk, in de zogenaamde ‘White Hats’, in Q, en mogelijk ook in politiek.

 

Probably Alexandra

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

‘Probably Alexandra’ toont overduidelijk dat ze een Vrijmetselaar is; zeer goed opgevangen door Cindy van 7grainsofsalt. Want het M-teken maken met de hand is voor kenners een beroemd Vrijmetselaars handgebaar, en zeker geen toeval of ongelukje.

Dit signaal is om te laten zien dat ze in de Club zitten. Donaties zijn voor hen zeer belangrijk; bovendien hebben ze dan meteen nog meer informatie over u.

Deze mensen hebben altijd duizenden abonnees, net als Israeli News Live (=233, 77) van Steven Ben-nun en Jana Ben-nun.

Ze houden ervan elkaar te promoten

Steven Ben-nun promootte Adam Green, en hij was te zien met Know More News. En hij leidde je om de tuin met Tucker Carlson, momenteel een grote speler in dit veld!

Probably Alexandra = 99

En zelfs de namen Probably en Alexandra lijken gecodeerd te zijn.
Toeval? Ik denk het niet.

Alexandra, – mogelijk niet haar echte naam – doet zich dus voor als een ‘christen’, maar opereert als een SHILL, een CON, een poortwachter zonder enige cen$uur, omdat ze beide kanten bespeelt. Ook fungeert zij als een desinformatie agent, zoals bijvoorbeeld in: ‘Banks, BRICS, and a Big ‘Event’’ = 66, 1111, en ‘Event’ is gelijk aan 69, nog een belangrijk nummer van de Vrijmetselarij!

Enkele New Age termen, die Alexandra gebruikt:
‘We leven in wat men noemt De Inversie (De Omkering), of, de shift (verschuiving) van donker naar licht.’ En nog een leugen, die geestelijke verwarring zaait:
‘Er komt een financiële reset aan. De Grote Reset vertegenwoordigt de duistere kant; de meesten zijn zich bewust van dit scenario, dat waarschijnlijk verder zal worden uitgevoerd… totdat het niet meer gebeurt of wordt uitgevoerd.
Deze blog gaat in op de licht-versie, de kwantum of wereldwijde economische reset, de tegenhanger van de Grote Reset van de duistere kant. Maar uiteindelijk werken deze twee kanten, donker en licht, samen om totale controle te bereiken.’

Snapt u het nog? Het is totaal verwarrend, en zit vol met leugens. De huidige economische reset is gewoon onderdeel van de Grote Reset, en net zo duister! Daar is totaal geen licht in te vinden.

Deel nooit je gegevens met hen. Met hen? Omdat Vrijmetselaars nooit alleen opereren.

 

Waarom zijn er momenteel zoveel Poortwachter kanalen op YouTube?

Project Pogo, reeds onthuld in 2019, vier jaar geleden

Project Pogo gaat over de poortwachters van YouTube, over hoe ze allemaal agenten, vertegenwoordigers, zijn. Ze worden allemaal betaald om waarheidsgetrouwe informatie naar buiten te brengen [gemengd met leugens], zodat ze de mensen. die de video’s bekijken, likes en opmerkingen geven, kunnen taggen, volgen en identificeren. Ze volgen het allemaal!

T.T.I.D.: Tag, Track, and Identify

Eerst doen ze Pogo om iedereen met T.T.I.D. te volgen, om alle Shill kanalen op te zetten, om ze binnen te halen, ze naar binnen te lokken met de ‘juiste’ informatie.

Desinfo projecten

Ze hebben vijfhonderd desinfo projecten tegelijk lopen [in 2019], allemaal ontworpen om de Amerikaanse ruggengraat en veerkracht te verwarren, te ondermijnen, af te leiden, te neutraliseren. Het hele ding is zó diep; je kunt het niet eens geloven!

Meer geheime projecten naast Project Pogo en Project Zyphr

De vrienden van David vroegen wat deze projecten waren. Er zijn nog drie andere waar ik, Tom, over heb gehoord, waar ik een klein beetje met David over heb gesproken. Ze hebben betrekking op desinfo projecten, internetprojecten, en min of meer toezicht [controle, poortwacht]. Wat je af en toe zult opmerken, is dat je computer vreemde dingen aan het doen is, het soort dingen dat in het verleden niet is gebeurd. Je zult je telefoon dit zien doen. Je zult je afvragen, waarom technologie een beetje meer verrot en onbetrouwbaar lijkt te zijn dan bijvoorbeeld vijf jaar geleden [2014]. Dat alles zijn hun A.I. systemen, die uw apparaten verkennen, elk stukje informatie scannen, en op een server plaatsen. Het gaat veel verder dan de ‘NSA dingen’, die meer gericht waren op massale verzameling van gegevens, en niet op het persoonlijk catalogiseren of profileren van elke persoon! Wat ze nu aan het doen zijn, is een profiel aanmaken van elk mens. Deze vreemde storingen zijn dat proces.

Ook een ‘Alexandra’ dus, is er om u en mij te taggen, te volgen en te identificeren

Niet zij specifiek, maar de mensen achter de operatie, die al het onderzoek doen. En alle mensen die commentaar geven, video’s bekijken en likes geven: ze willen weten wie dat nu zijn, ze willen weten waar ze wonen….

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/hoge-en-lagere-rang-shills-laad-uw-onderscheidingsvermogen/

 

Bronnen:

https://eindtijdnieuws.com/meer-details-over-project-pogo-en-zyphr-desinfo-projecten-biometrische-mensen-en-het-a-i-programma/

https://eindtijdnieuws.com/david-goldbergs-laatste-woorden-plus-handgeschreven-notities-over-project-pogo-en-project-zyphr/

You may also like