Dr. Elizabeth Eads: Miljoenen gevaccineerden zullen tegen de herfst AIDS ontwikkelen

New Ager en gecontroleerde oppositie arts onthult de ineenstorting van het immuunsysteem, met name bij drievoudig gevaccineerden.

Eindtijdnieuws.com
26 maart 2022

 

Interview met een eerstelijns arts, die een wereldwijde catastrofe voorziet – en voorzegt – als gevolg van de sloop van de natuurlijke weerstand van hen die gevaccineerd zijn, ook wel het immuunsysteem genoemd. AIDS (Acquired Immunodeficiency Syndrome) komt in talloze vormen. AIDS zal dus moeilijk te traceren zijn van hoe mensen nu eigenlijk ziek zijn geworden. Een zeer geraffineerde genocide!

 

Covid injectie: Miljoenen krijgen AIDS tegen de herfst

Het Covid vaccin veroorzaakt onder meer AIDS.
Dr. Elizabeth Eads bevindt zich in de frontlinie van de geneeskunde, zo wordt ons verteld. Ze behandelt patiënten, die zijn geïnjecteerd met de zogenaamde ‘vaccins’.

Dr. Eads legt uit:

“Ja, we zien nu vaccin gerelateerde verworven immunodeficiëntie in het ziekenhuis van de drievoudig gevaccineerden. Het is vaccinatieschade, en we weten niet goed hoe we dit moeten behandelen. We slaan er in feite maar een slag naar… We proberen alles te gebruiken en toe te passen wat we maar kunnen bedenken, om de CD4- en CD8-tellingen op te krikken, en deze rampzalige ineenstorting van het immuunsysteem om te keren. Het is heel verbijsterend.”

Dubbel gevaccineerden plus booster

Dr. Eads voegt eraan toe, dat het bijzonder slecht is bij de dubbel gevaccineerden en bij hen die boosters kregen toegediend.

De derde injectie noemt Dr. Eads de ‘Kill shot’

En hier sluipt enige misleiding naar binnen, omdat velen al aan de allereerste injectie bezweken zijn, of zwaar gehandicapt werden.

Ze zegt: “De Kill shot, de Bal met Geld, of hoe je het ook noemen wilt… het is gewoon verwoestend voor het immuunsysteem! En ik zal je vertellen waarom. Als je kijkt naar de recente Stanford studie –  en ik ga gewoon een paar zinnen uit de Stanford studie voorlezen: ‘Het spike-eiwit in de Covid-19 vaccins, waar iedereen het over heeft, wordt het Lentivirus genoemd. De Lenti bevat een combinatie van HIV, type één tot en met drie: SRV/1, dat is AIDS, MERS en SARS. In de Stanford studie is het bekendste Lentivirus de ziekteverwekker met menselijke immuundeficiëntie, die AIDS veroorzaakt. Dit is de reden waarom we auto-immuun en neurodegeneratieve achteruitgang zien na het Covid-19 vaccine, met name de booster. Het verandert permanent het genoom van de cel. Daarom is dit zo angstaanjagend voor ons in de medische gemeenschap. We weten gewoon niet hoe we dit moeten aanpakken”.

Oh, werkelijk?

Dus de vaccins injecteren de mensen in feite met AIDS, HIV, SARS en MERS

Dr. Eads zegt:
“Dat is precies wat ik je vertel. Dat is wat het Spike Lentivirus is. Het bestaat uit HIV en AIDS, samen met SARS en MERS. Dat is de reden waarom de gevaccineerden zo ziek zijn. Daarom domineren ze ook de ziekenhuisopnames met betrekking tot de Covid ziekte.”

Kanker stijgt tot 2.000%

Omdat het immuunsysteem uitgeput is, kunnen vele soorten ziekten, zoals kanker, zich als een lopend vuurtje verspreiden. Dr. Ryan Cole zegt, dat hij kanker tot 2.000% ziet stijgen door de vaccins.

Eads zegt: “Ik heb hier een aantal verbluffende cijfers van de Defense Medical Epidemiology Database (DMED). Ik ga gewoon een paar kankers voorlezen: kwaadaardig neoplasma (nieuwe groei of tumor) van de slokdarm met 794%. Kwaadaardig neoplasma van de maag, dikke darm en alvleesklier stijgt met 524%. Borstkanker stijgt met 387%. Eierstokkanker stijgt met 537%, teelbalkanker met 269%. Dit zijn cijfers uit 2021.”

Dr. Eads zegt gevaccineerden en ongevaccineerden te behandelen in haar praktijk

Let wel, tegelijkertijd heeft deze dame ook een agenda; ze is duidelijk verbonden met de gecontroleerde oppositie. Ze is New Age. Natuurlijk legt Dr. Eads u wel uit, waarom je nu moet stoppen met alle Covid injecties, want anders zou ze onwaarachtig overkomen. Dr. Eads beweert ook dat er een enorme desinformatiecampagne gaande is, om je te laten denken dat de injecties veilig zijn en geen bloedstolsels, hartaanvallen, beroertes, kanker en een groot aantal andere ziekten veroorzaken, waaronder dus AIDS. Ook dat is maar al te waar!

Kijk en luister naar het interview dat Vrijmetselaar Greg Hunter met Dr. Elizabeth Eads heeft, terwijl ze deze niet gerapporteerde effecten van het biowapen benadrukt:

 

Controlled opposition: ‘Millions will get AIDS from the Vax’ (Dr. Elizabeth Eads)

Of bekijk de video hier:

 

Wijlen Phil Schneider waarschuwde ons reeds voor AIDS

AIDS als biowapen op basis van alien excreties (uitscheidingen): een volledige onthulling!

‘Kijk eens naar AIDS, uitgevonden door de Environmental Laboratory in Chicago, Illinois, in 1972. Het was een biologisch wapen, om te worden gebruikt tegen het volk. Zij gebruikten klier uitscheidingsproducten van dieren, mensen en aliens [demonen] om het virus te kunnen maken. Dat laatste is het slechtste nieuws. EHEC is een recent voorbeeld van dergelijke biowapens, waarbij het publiek totaal voorgelogen wordt.

Er is absoluut geen verweer tegen hun ziektekiemen, geen! Ziektekiemen zijn een biologisch wapen met verschrikkelijke gevolgen.’ – Phil Schneider

 

Zie ook:

https://www.conservativebusinessjournal.com/2022/03/the-truth-about-killer-5g-radiation/

 

Bron:

Freemason ‘watchdog’ channel: Millions get AIDS from Vax by Fall – Dr. Elizabeth Eads (New Ager)

You may also like