Over ‘The Jesus Music’ en Michael W. Smith, nog een wolf in schaapskleren

Wie is Michael W. Smith, en waar staat hij voor? Meer achtergrond informatie over de hedendaagse ‘christelijke’ muziek en de muziekindustrie.

Eindtijdnieuws.com
30 maart 2022

 

Місhаеl W. Ѕmіth zit al vele jaren in de muziekindustrie. In feite is hij een van hun iconen! Naast muziek, is Smith ook schrijver en acteur. Dit alles heeft een hoge bijdrage geleverd aan zijn vermogen, welke momenteel geschat wordt op $16 miljoen in maart 2022. Dit wordt verwacht nog meer te stijgen, omdat muziek onderdeel is van Smith’s leven, en het lijkt er nog niet op dat hij spoedig zal stoppen.

Voor veel gelovigen kan het volgende schokkend zijn

Ook ik luisterde vroeger graag naar Michael W. Smith, mij totaal niet bewust van wat zijn drijfveren zijn. Nu weet ik beter.

Eén van Smith’s songs zegt:
“Turn your eyes upon Jesus, look full, in his wonderful face, and the things of earth will grow strangely dim, in the light of his glory and grace.”

Klinkt goed en Christelijk, nietwaar?
Er is echter één probleem. Want als Smith het over ‘Jezus’ heeft, verwijst hij niet naar de Jezus Christus, die wij kennen vanuit God’s Woord, de Bijbel.

‘God – ik moest hem persoonlijk in mezelf vinden’

Hier is een verklaring van Smith, die je niet op zijn website zult vinden:
“God – ik moest hem persoonlijk in mezelf vinden… Ik denk dat je echt moet gaan werken aan je eigen redding, dat is wat je moet doen. En dat is wat ik heb gedaan.”

Michael Smith kan zich wel verschuilen achter de naam van ‘Jezus’, maar hij heeft het over een andere ‘christus’, voor wie je moet werken aan je eigen redding om überhaupt gered te kunnen worden. Het is een ander evangelie, lieve mensen. Hij gelooft niet in het ware evangelie van Jezus Christus, dus hoe kan hij het dan via zijn muziek delen met de wereld, alsof hij er zelf achter staat?
Bovendien zijn er wolven in schaapkleren, die je letterlijk proberen te vervloeken wanneer je niet in ‘hun boodschappen gelooft’, of doen wat zij zeggen.

Awakening events?

‘Awaken: The surrounded experience’ is de naam van een album van Michael W. Smith.
Alleen, waar heb ik dit eerder gehoord? Bij het woord ‘awaken’ (ontwaken) gaan bij mij de alarmbellen rinkelen.

 

Wat laat Michael W. Smith’s Facebook ons zien?

Ik hoef niet lang te zoeken en ontdek het volgende…
Wat betekenen de 2 in elkaar overlopende diamanten of ruiten, die Smith veelvuldig gebruikt als symbool op zijn muziek albums?

“OK. It’s time. Let’s go explore TOGETHER! ”, knipoogt hij u toe.

Wie ‘nam ‘de val en dacht aan mij’?

‘You took the fall and thought of me’, zegt Smith. Maar over wie heeft hij het hier eigenlijk?
Over Lucifer (satan), toen hij uit de hemel werd geworpen, samen met een derde deel van de engelen!

En waarom promoot Michael W. Smith ‘SHELTERING MERCY’?

De cover van het ‘gebeden’-boek doet mij eerder denken aan een occult boek, geproduceerd voor of door heksen! De symboliek is zeer occult en duister. Alleen de maan al wordt geassocieerd met hekserij, magie en tovenarij, en wordt beschouwd als de bron van de kracht van heksen. Let ook op de vele pentagrammen en andere symbolen op de omslag.
Het boek werd geschreven door o.a. Smith’s zoon, Ryan Whitaker Smith. Maar wat deed zijn zoon nog meer…

The Jesus Music

Ryan Whitaker Smith is een auteur en filmmaker uit Nashville, Tennessee.
Zijn projecten omvatten ‘The Jesus Music’, een documentaire over de geschiedenis van hedendaagse ‘christelijke muziek’, en verfilmingen van de bekroonde memoires Surprised by Oxford en G.K. Chestertons The Ball and the Cross. Ja, hij heeft samengewerkt met zijn vader, Michael W. Smith, aan liedjes, muziekvideo’s en concertspecials. Meer over deze docu aan het licht gebracht:

 

The Jesus Music  7grainsofsalt 

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

John Williams, de muziekheld en inspirator van Michael W. Smith

Om even terug te komen op zijn Facebook:
‘I usually don’t do things like this… Wishing celebrities happy birthdays and so on. But I just had to mention this evening before the day was over… That my musical hero, John Williams turned 90 years old today. He has no idea how much his music had literally been a game changer for me. So, happy birthday Mr. John Williams. I hope it was the best one ever.’

John Towner Williams is een Amerikaanse componist van filmmuziek

Bekende Hollywood films waar hij de muziek voor schreef, zijn… let op: Star Wars, Superman, Indiana Jones, Jaws, Jurassic Park, E.T. the Extra-Terrestrial, Schindler’s List, Home Alone, en de Harry Potter-films. Ja, je leest het goed!

 

Michael W. Smith 

Inside Music beschrijft een concert van Michael W. Smith:

‘Zijn concerten trekken elk jaar honderdduizenden fans, voornamelijk tienermeisjes, die non-stop hun genegenheid voor hem uitschreeuwen. Voor zijn fans is Smith absoluut de beste die er is, zonder uitzondering.’

Het voortdurende excuus van de ‘christelijke’ rockers is, dat ze de jeugd proberen te bereiken met het ‘evangelie van Jezus’, door rockmuziek als instrument te gebruiken.

Dit is wat een seculiere verslaggever in The Birmingham News schreef na het bekijken van een concert van Michael W. Smith:
“Als je niet bekend was met de positie van Michael W. Smith in de wereld van de hedendaagse christelijke muziek, zou je een van zijn concerten kunnen bijwonen en er niet wijzer uitkomen.” 

Na het concert van Michael W. Smith was er niet eens voldoende van God te zien voor de verloren wereld, om zelfs maar te weten dat deze zogenaamde ‘christelijke ster’ een christen was! Wat een meelijwekkend getuigenis! Hoe ga je de jonge mensen bereiken met het evangelie, wanneer ze niet eens kunnen vertellen dat je een ware Christen bent?
Een Christen wordt verondersteld zuiver te zijn, rein, geheiligd, niet gelijkvormig aan de wereld… 

Echter, niet volgens Smith:

“Je zult altijd van die heel erg conservatieve mensen hebben. Ze zeggen dat je dit niet kunt; je kunt dat niet doen… je mag niet drinken; je mag niet roken… Het is een behoorlijk bizarre manier van denken.” Wat een rebelse uitspraak voor een ‘christen’, nietwaar?

Enkele jaren geleden probeerde Michael W. Smith de door Amy Grant geïnspireerde ‘seculiere rock cross over’ uit. Het was een totale mislukking. Dus ging Smith terug naar het zingen voor de goedgelovige Christenen. De hot $ellers van CCM (Contemporary Christian Music) zijn nu de rockende ‘lof en aanbidding’-albums.

 

Het occulte aspect van Michael W. Smith

De achterkant van Smith’s The Big Picture toont Michael W. Smith achterstevoren gespeld. Eén van de eerste tekenen van satanisme is het achterstevoren schrijven. Aliester Crowley, de goeroe van het moderne satanisme, en mentor van veel rockgroepen, onderwees in zijn magische handboek, Magick in Theory and Practice, voor de occultist onder andere: “Laat hem achterstevoren leren schrijven…”

Er is nog iets heel alarmerends in Michael W. Smith

De M in Michael en de T in Smith maken deel uit van het Runische (geheime) alfabet, dat wordt gebruikt in hekserij en satanisme! Voor de hekserij is een rune een magische chant of mantra. Er worden verschillende runen alfabetten gebruikt door occulte groepen.

Schrijver en onderzoeker naar occulte symbolen, Dr. Cathy Burns, was zó gealarmeerd door Michael W. Smith’s gebruik van de runen op zijn The Big Picture-album, dat ze Smith aanschreef met het verzoek om uitleg. Hier is haar antwoord:
“Toen ik Smith hierover schreef, reageerde zijn manager. Hij ontkende dat de muziekopname runentekens bevatte, maar hij vertelde me wel, dat als ik meer over runen wilde weten, ik mijn bibliotheek moest raadplegen voor meer informatie! Misschien niet de runen volledig onderschrijven, maar hij probeerde me zeker niet te waarschuwen dat runen occulte symbolen waren.” 

In het boek Web of Darkness zegt voormalig satanist Sean Sellers:
“Runen zijn de oudste vorm van occulte kennis en magie. Het gebruik ervan zet een persoon tegen God op.” 

Het kerstalbum van Michael W. Smith

Het kerstalbum heeft de meest bizarre albumomslag, die ik ooit heb gezien. Michael W. Smith staat gewoon in een vreemde houding op een stoel. Wat is hij in hemelsnaam aan het doen?
Na de presentatie kwam een ​​man naar voren en zei, dat Michael de runeteken T vormde, en de onderkant van de stoel vormt de rune M. Ongelooflijk, maar waar.

Niet de Heilige Geest!

Er wordt een bepaalde geest aangeroepen in rockmuziek, of het nu seculier is of ‘christelijk’ – en het is niet de Heilige Geest. En vaak raken mensen, die betrokken zijn bij rockmuziek, verstrikt in de onheilige, satanische geest ervan. Christelijke Rock muziek zet zich in voor satans Nieuwe Wereldorde!

Over Michael W. Smith

“VOOR MIJ IS MUZIEK ALTIJD MIJN EERSTE CREATIEVE OUTLET”, VERKLAART HIJ. “VOOR ALTIJD, TOTDAT DE WERELD EINDIGT, IS MUZIEK DE KRACHTIGSTE TAAL DIE ER BESTAAT. HET KAN JE LEVEN OP ELK NIVEAU VERANDEREN, NIET ALLEEN OP HET SPIRITUELE. HET KAN MENSEN HELPEN OM ZICH WEER TE VERBINDEN MET WAAROM ZE HIER ZIJN. DAT IS WAT IK AAN HET DOEN BEN MET EEN MILJOEN LICHTEN EN OMRINGD.”

Satan is blij met Michael W. Smith, die iedereen ertoe brengt een god te aanbidden, die bij elke religie past, behalve het Christendom.

Test, test, test

Test daarom de geesten, zoals ons is opgedragen in 1 Johannes 4:1.
Kijk eens door je muziekbibliotheek, en zorg ervoor dat waar je naar luistert de evangelieboodschap niet afzwakt, de naam van Jezus gebruikt en misbruikt, en probeert af te zwakken wat Hij deed voor jou en mij aan het kruis. Er is een echte agenda gaande! En satan gebruikt onder andere de muziek, om de naties samen te brengen (‘together’!), om zijn beeld in de toekomst te aanbidden, terwijl hij probeert te vernietigen wat Jezus deed aan het kruis.

 

Bronnen:

https://www.wealthypersons.com/michael-w-smith-net-worth-2020-2021/

https://www.facebook.com/michaelwsmithofficial

http://www.bakerpublishinggroup.com/authors/ryan-whitaker-smith/3539

https://www.av1611.org/crock/crockex2.html

Michael W. Smith: Wolves in Sheep’s Clothing

You may also like