Hoge en lagere rang Shills in de media: Laad uw onderscheidingsvermogen en pik ze er zo uit!

Enkele video’s, die de gecontroleerde oppositie ontmaskeren… Ze doen wel alsof ze aan uw kant staan, maar leiden u via een andere weg in het hol van de draak.

Eindtijdnieuws.com
12 oktober 2022

 

De massa begint het door te krijgen…

“Deze mensen zijn hen (de elite) tot een last, een probleem. Er zijn genoeg mensen die de waarheid vertellen, – zoveel mensen online – en de massa begint het door te krijgen. Als je de helft van de bevolking inactief hebt, thuis op het internet, dan is hun geest vruchtbaar. Ze kunnen het niet hebben, dat YouTubers deze waarheden op een effectieve manier uitspreken. Het is altijd een probleem geweest.

Het was een probleem met 9/11, dus introduceerden ze een hoop betaalde Shills, om verwarring te zaaien, mensen in verwarring te brengen, alles in twijfel te trekken! Nu, met dit spul (9/11) begonnen mensen een verband te leggen. Dit irriteert hen. Ze willen uitroeiing, ze willen dat sommigen van deze mensen in leven worden gehouden en ondergronds in kampen worden gestopt. Ze zien jou en mij als vliegen, enkel wormenvoer. Voor hen zijn wij niets, maar we hebben wel macht. Ze haten de macht die we hebben, en dat is de kracht van kennis, waarheid, en om te handelen. Ze maken zich een beetje zorgen. Dat is waarom je deze compleet overheersende mentaliteit ziet, je belagend (door middel van Shills) van alle kanten. Ze nemen geen enkel risico.” – David Goldberg

De volgende kanalen slaan de spijker op z’n kop:

 

Turbo Charge Your Discernment / Hugo Talks

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Hugo: ‘Hallo. U luistert naar Hugo Talks. Dus uw probleem is gecontroleerde oppositie. Het is duidelijk. Dit is het probleem: het CoNetwerk, de Hegeliaanse dialectiek, de hoeveelheid mensen, die deel uitmaken van het systeem, die doen alsof ze aan de kant van het volk staan. Ze zijn overal, en ze dekken elke hoek…’

Hegeliaanse dialectiek

Een slimme methode om uw oplossing, product, zienswijze, en wel of niet gewenste verandering, er op ‘slinkse’ wijze door te drukken. Hoe ze dat doen?
Creëer eerst een flink probleem, een acute dreiging, of een crisis, of geef de nietsvermoedende burgers het gevoel dat ze dit probleem toch echt opgelost willen hebben.
Daarna komt het tot acties, betogingen, petities en pressiegroepen.
De beleidsmakers en politici raken vervolgens behept met dadendrang; dat is hun rol. En met veel trompetgeschal komen zij vervolgens met de al voorgekookte oplossing op de proppen, als zijnde de ‘grote verlossing’!

Hugo: ‘En ik praat hier al een tijdje over. Het begon met mijn Trump’s New Age doctoren netwerk video, in april dit jaar. Ze werken allemaal met elkaar samen, om de mensen ergens heen te leiden, misschien soms opzettelijk de verkeerde kant op om onze tijd te verspillen, misschien om u in te laten schrijven voor iets, dat u niet zou willen en waar u juist tegen bent. Echter, ze herformuleren en verwoorden het op een andere manier, en verkopen het aan u op een andere manier! Een paar goede voorbeelden…

Kanye West en Candace Owens

Laatst hadden zij de White Lives Matter stunt; echt saai en langdradig. En toen verscheen Kanye West op FoxNews, om een interview te doen met Tucker Carlson, die graag zijn Kabbala polsbandje draagt.

Nu, het CoNetwork heeft influencers en agenten op elke hoek

Je hebt bijvoorbeeld deze hier, die heel groot zijn. Ze worden gepromoot op ontzettend veel kanalen, krijgen heel veel kijkcijfers, ze ontmoeten Trump, enzovoorts!

En dan heb je de veel kleinere Shills

Op dit moment krijgen we een aantal van de grotere Shills te zien. Ze proberen deze Shills meer bekendheid te geven in de media, en proberen hen geloofwaardiger te maken. Ik denk dat het publiek deze marionetten begint door te krijgen, en de illusie van de mainstream, en de nep alternatief aan de andere kant, begint te doorzien. Ze bespelen gewoon iedereen, alle kijkers! En deze mensen worden als helden neergezet.

Bijvoorbeeld, Jordan Peterson

Hij was hier een paar weken geleden bij Piers Morgan, waardoor hij veel aandacht kreeg. En het YouTube algoritme hielp ook mee!

Andrew Tate

Toen hadden we de verwoestende bedrieger Andrew Tate bij dezelfde Piers Morgan show. In Andrew Tate’s geval, proberen ze hem te doen lijken alsof hij echt tegen het systeem is, terwijl Piers Morgan de slechterik speelt! Het is een gebarenspel, om te proberen hem een goed figuur te laten slaan.

En dan komen alle kleine Shill YouTube accounts, Rumble accounts,

die dan video’s maken en dingen zeggen als, ‘Oh, Andrew Tate, hij vernietigde Piers Morgan in het interview, etc., etc.’. Het is allemaal toneelspel! Dit zijn vitrines voor hen, om gepromoot te worden. En het zijn pogingen, om hen authentieker voor het publiek te maken. Je kunt de CIA details over deze mensen bekijken in mijn vorige video’s. Ik bedoel, echt, als u dit enorme CoNetwerk nog niet doorhebt, dan weet ik het niet. Het is nog nooit zo duidelijk geweest.

Andrew Tate, meest gecensureerde man op het internet!?
Maar hij kreeg zojuist 3 miljoen views in die Piers Morgan video! Ah, ik denk niet dat hij echt gecensureerd wordt, of wel?

Kayne West interview
Nu, dat Kanye West interview van laatst is weer een poging, om hem te versterken en echt te lijken, om te proberen die Psyop realistischer te maken. Nog een prominente marionet! En natuurlijk houdt hij van Trump, natuurlijk houdt hij van Elon Musk, en hij houdt van Russell Brand. Hij zou Jezus gevonden hebben, terwijl hij omging met satanist Marilyn Manson! Natuurlijk!

Dan hebben we Candice Owens

Zoals u kunt zien, is zij onderdeel van het CoNetwerk, het hogere rang CoNetwerk.

Drie netten om u te vangen
Zoals ik al zei, je hebt de mainstream media, wat het eerste net is om mensen te vangen en te beïnvloeden met hun propaganda.
En natuurlijk, vervolgens creëren ze een tweede net, om diegenen te vangen, die door het eerste net heenkijken en het weten te omzeilen! Candice Owens, bijvoorbeeld, maakt deel uit van het tweede net. Dus natuurlijk steunt zij Trump. Ze steunt Elon Musk. Hier hangt ze rond met Russell Brand, met Nigel Farage op GB News, op Infowars, natuurlijk, met Alex Jones! Natuurlijk, met Paul Joseph Watson, Ben Shapiro…

En raad eens? Al deze mensen steunen Elon Musk en Trump!

Wat een verrassing; allemaal dezelfde oude gezichten. Omdat ze allemaal samenwerken om het tweede net te creëren, om diegenen te vangen die het eerste net omzeilden. Want ze doorzagen de mainstream media. En ze zijn hier om juist die mensen te vangen.

Hier hebben we een bekende CoNetwerk agent

Kijk hoe dit overeenstemt met de Shills op een lager niveau, en let eens op hoe ze hetzelfde spel spelen.

PayPal

Nu, u hebt misschien gemerkt, dat veel mensen het hebben over het dumpen van PayPal. Ik ben geen fan van PayPal, maar het viel me op dat plotseling dit CoNetwerk, zowel die in de VS als in Engeland, elkaar retweetten, en zeiden: “Sluit uw PayPal rekening”, vanwege dit ding, namelijk, dat ze geld zouden gaan vasthouden op de rekeningen van mensen, wanneer ze verkeerde informatie verspreiden. Iets, waar ze nu op teruggekomen zijn, en wat natuurlijk niet goed is. Maar ik vond het vreemd hoe ze dit allemaal deden, dit zeggen over PayPal, en allemaal synchroon op een georkestreerde manier. En Candace Owens was één van de mensen, die het meest zei: “Sluit uw PayPal rekeningen!”

GloriFi

Candace Owens vertelt de mensen op hetzelfde moment, om deze GloriFi app te krijgen. Ze is duidelijk aan het shillen voor dit bedrijf! GloriFi wordt gesteund door niemand minder dan Peter Thiel, de man die de oprichter is van Palantir, de CIA Big Brother, het alziend oog in de lucht, die iedereen bespioneert, genoemd naar de kristallen bol, de evil kristallen bol in The Lord of the Rings, de geldschieter van MAGA en Trump.

Wat is GloriFi?

Deze GloriFi is een nieuwe app, een financiële alles in een app. Ja, het zegt, GloriFi is het opnieuw uitvinden van de digitale financiële diensten klantervaring, waardoor leden hun financiën allemaal op één plek kunnen beheren. Hypotheken, digitaal bankieren, social media, en andere dingen voor u, en ze adviseren u in al deze dingen. Maar dit is wat ik opmerkte in de kleine lettertjes op hun site.

GlorFi is een manier om de sociale kredietscore te introduceren!

Hier staat bijvoorbeeld over hoe u punten verdient. Hoe je punten verdient! Gebruik uw GloriFi product! U kunt punten verdienen door uw GloriFi product te gebruiken, zoals hieronder beschreven. Promotieaanbiedingen! U kunt promoties krijgen, waarmee u ook weer punten kunt verdienen. Als we een promotieaanbieding doen, laten we u de specifieke voorwaarden weten, die van toepassing zijn. Gedragsactiviteiten! U kunt punten verdienen door het voltooien van bepaalde handelingen in de GloriFi mobiele app, en door het doorverwijzen van of naar vrienden, die een GloriFi product openen en gebruiken!

Negatief puntensaldo

Het aftrekken van punten van uw GloriFi account. Bijvoorbeeld, als u gekochte artikelen retourneert, etc., etc., kan dit resulteren in een negatief puntensaldo! Dus zoals u kunt zien, is dit een puntensysteem op gedragsactiviteiten, en het is opgezet om punten te geven en weg te nemen. Dit is je sociale kredietscore! Dit is je gedragsmodificatie systeem van digitale controle!

Dus hier hebben we Candace Owens, die iedereen vertelt om zijn PayPal rekening te sluiten. En tegelijkertijd vertelt ze u, dat u in plaats daarvan deze digitale app te installeren, die duidelijk gebaseerd is op de introductie van een sociaal kredietsysteem, een sociale kredietscore, wat de Nieuwe Wereldorde wil. Oké?

Dus zo werkt het!

Ze doen wel alsof ze aan uw kant staan, maar leiden u via een andere weg in het hol van de draak. Hetzelfde met Infowars, Steve Bannon, Alex Jones… En weet u nog dat ze nog niet zo lang geleden mensen probeerden over te halen om zich aan te melden voor hun blockchain, hun nieuw financieel systeem, nieuwe valuta, digitale valuta! Daarbij doen ze alsof ze aan uw kant staan, maar leiden u in de digitale val. Dus je hebt al deze grote spelers met een groot publiek, die dit doen.

Je ziet het ook bij de kleinere spelers, zoals bij deze Dan Astin-Gregory

En hier zien we dat hij nu hetzelfde doet. Hij verkoopt toegang tot een cursus, om te leren over blockchain, en promoot digitale valuta, wat mensen overhaalt om zich in te laten met cryptovaluta en blockchain technologie, en uiteindelijk sociale kredietscores. Het lokt mensen dus in de digitale val!

Ik weet zeker dat je gaat merken, dat veel meer van deze mensen, deze bekende figuren, en zij die meer op de achtergrond werken, hetzelfde doen. Oh, en trap niet in hun zogenaamde excuses! Eén van hun excuses is, “Oh, het is de enige manier waarop we ze kunnen verslaan met hun eigen spel. We moeten onze eigen digitale valuta hebben!” Nee, nee, nee, ze willen u alleen in het digitale domein krijgen, waar u vervolgens in een oogwenk kunt worden afgesneden, en uw geld programmeerbaar kan worden gemaakt. Nee, nee, nee, trap daar niet in!

U hebt turbo onderscheidingsvermogen nodig

Zoals altijd, bedankt voor het luisteren en abonneer u op Hugotalks.com, de website, en tot later.’

 

Russianvids, A Call for an Uprising, Richie From Boston, en andere Shills op YouTube

De volgende video werd door YouTube gebanned en door hen gedelete, zonder enige waarschuwing.
De onthullende video gaat over, ja u raadt het al, Shills ofwel CONs (gecontroleerde oppositie), of noem het trollen, desinformatie agenten, CIA agenten:

 

Russian vids, Call for an Uprising, Richie From Boston, and other Shills on YouTube

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

‘In deze video, ga ik het hebben over het volgende niveau van Shills op YouTube

Deze Shills die ik noem, zijn Amerikanen. Ze doen zich voor als Christenen, en ze verkopen altijd producten.

Zogenaamde waarheidsbeweging

Nu, er zijn bepaalde dingen in de waarheidsbeweging, zoals het dialectische argument, dat ik heb opgemerkt bij het observeren van deze kanalen. Eentje is de zogenaamde platte aarde versus een ronde aarde. De andere is de ziektekiem theorie versus de niet-ziektekiem theorie. Nogmaals, een andere dialectiek. Dan heb je de explosie-sloop theorie versus de energiewapen theorie. En ik geloof dat het allemaal Shills zijn, en vooral deze kanalen, die ik nu ga aanwijzen.

Ze zijn allemaal verbonden met een bepaald land in het Midden-Oosten

En ze maken deel uit van een Inlichtingendienst, ‘DASSOM’. Dus als je die naam omdraait, (MOSSAD), zijn het allemaal DASSOM-agenten. En ik vind het ongelooflijk hoe, zoals ik al zei in mijn vorige video over David Icke en Alex Jones, – maar dan heb je het volgende niveau (met minder prominente figuren). En ze zijn daar valse verhalen aan het verspreiden en verkopen ook producten. En ik zal deze blootleggen. Ik zal ook een link plaatsen naar een video over Russianvids, omdat het duidelijk laat zien dat hij banden heeft met de Inlichtingendienst van een land in het Midden-Oosten. (Ook die link is dus verdwenen; daar heeft YouTube voor gezorgd.)

Het zijn allemaal nepchristenen

En ik weet dat het nepchristenen zijn, omdat ze het boek (de Bijbel) niet kennen. Je zou denken dat een Christen het boek kent. Deze mensen hebben het boek niet gelezen. Ze citeren alleen passages. Maar ze kennen het onderwerp niet. Je kunt gewoon zien, dat ze het onderwerp niet kennen.

Russianvids

Hij wordt duidelijk ontmaskerd. In deze video, waar ik een link naar zal plaatsen, wordt hij duidelijk blootgelegd. Ben P Liashenko…  Toen iemand zijn naam op Facebook zocht, al zijn vrienden: ze zijn leden van de pers, van een persoon die werkt in het Ministerie van Defensie van Oekraïne, en veel van zijn vrienden komen uit een bepaald land in het Midden-Oosten. Het is duidelijk dat hij een lid is van DASSOM. Duidelijk. Russianvids zei, dat hij geen producten zou verkopen… en dan gaat hij verder met het verkopen van producten. Je kunt de productnaam zien. Ze hebben hetzelfde productassortiment, en ze pushen nepverhalen.

Wees heel voorzichtig met deze kanalen

Want ze pushen. Ze brengen gedeeltelijk goede informatie naar buiten en dan shillen ze.

Nick Pope

Dus dat is Nick Pope. Dat is de UFO man, ook uit dat land in het Midden-Oosten.

JEWrassic
Maar ook dit kanaal, dat ik (wegens censuur hier op YouTube) ‘Jurassic Park’ zal noemen. De man komt uit dat land! Het zijn geen Christenen. Ze pushen propaganda! 80% is een Shill beweging, en het wordt met name georkestreerd door DASSOM. Dus ‘Jurassic Park’ is een andere Shill.

A Call for an Uprising
A Call for an Uprising is een andere Shill. Ik geloof niet dat hij een Christen is. Ik geloof dat hij voor dezelfde mensen werkt als de Russianvids mensen. Hij heeft banden met hen.

Richie From Boston

Ook hij is een nepchristen. En je zou jezelf eigenlijk moeten afvragen wat de grotere agenda hierachter is. Want het is duidelijk dat mensen worden meegenomen op een ander pad.

Hier volgt een live stream van Russianvids

Het is een live stream met andere personages. Eentje is genaamd Peekay, een andere Shill uit dat land. En hij verscheen in films. En veel Russianvids vrienden zijn (film)acteurs.

Zachary Hubbard

En natuurlijk hebben we Zachary Hubbard en hun nep argument met Zachary Hubbard. Nog een Shill! Het zijn allemaal Shills, en allemaal verbonden met dat land. Ze zijn allemaal lid van DASSOM. Ze zijn daar om deze nep argumenten op te dringen aan de mensheid. En het ergste is dat mensen op mijn kanaal komen en herhalen wat deze mensen zeggen, door hun commentaar eronder neer te zetten, alsof het gospel is. Het kan me echter niet schelen. Ik breng gewoon mijn punt naar buiten, en het is aan u om er van te maken wat u wil. Dank u.’

En hier laat hij ons weten dat zijn video dus verwijderd is:

Russian vids video deleted from Youtube

‘Onlangs heb ik een video gemaakt op YouTube, over Russianvids en anderen. En de video, zo’n 2.800 keer bekeken, is nu verwijderd van YouTube. Echter, er was geen waarschuwing om bezwaar te maken, geen opschorting, geen overtreding… YouTube heeft het gewoon verwijderd. Dit laat je zien, dat ik de spijker op de kop sloeg in die video! Dit is verder bewijs, dat al die mensen die ik noemde, niet zijn wat ze lijken te zijn. Dank u.’

Tip: Download de video’s, voordat YouTube ze delete; één ontmaskerend YouTube kanaal is sinds gisteren alweer ten gronde gegaan helaas, finito. Ik hoop dat de uploader backups had gemaakt.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/veel-vrijmetselaars-en-channelen-van-demonen-ontmaskerd-hoe-je-hen-beter-kunt-onderscheiden/

 

You may also like