Enkele belangrijke markeringen onthuld door David Goldberg

Het was Davids hoop om deze informatie onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden.

In de laatste video van David Goldberg, vlak voor zijn dood in 2019, onthulde hij twee geheime projecten:

Project Pogo en Project Zyphr, om de Amerikaanse vrijheid van meningsuiting te onderdrukken, en de huiveringwekkende plannen voor 2020/2021.

De meeste informatie over David Elias Goldberg is van het internet, Facebook, Twitter en YouTube geschrapt. En er zijn nog steeds veel desinformatie artikelen over David die rondgaan; realiseer je alsjeblieft dat dat precies hun spel is. In minder dan een jaar tijd hebben ze David Elias Goldberg bijna als niet bestaand gemaakt, alsof hij zelfs nooit is geboren.

Als Goldberg een echte bron in het Witte Huis had, en we geloven dat hij die had, dan leggen de gruwelijke dingen, waarvoor hij waarschuwde, ons uit wat er echt begon op 9/11, en waarom ze alle social media en pers controleren, waarom ze de DHS controleren, etc.

Een geënsceneerde stroomuitval

Goldberg zei dat zijn bronnen in het Witte Huis zeggen, dat Trump samenwerkt met Zionisten om miljoenen Amerikanen op te pakken na een geënsceneerde stroomuitval.

Fase één is een nieuwe griepvariant, die wordt ontwikkeld in het door de VS gefinancierde Lugar Lab in Tbilisi, Georgië.
In 2019 was er nog geen sprake van een wereldwijde plandemie.

Corona 'virus' part of Project Zyphr

 

De poortwachters

Het exposen van de ‘poortwachters’ die samen de meeste alternatieve media vormen…. zoals InfoWars, maar ook de meeste van de schijnbaar ‘zeer geloofwaardige’ nieuwskanalen op YouTube… ze maken allemaal deel uit van het ‘Tag, Track, en ID Programma (TTID). David Goldberg zei, dat de meeste van deze ‘poortwachter’ YouTube kanalen en websites hun geloofwaardig verkrijgen door de waarheid te vertellen.

David onthulde veel waarheid, niet alleen waarheden over Donald Trump, en het feit dat Links en Rechts samenwerken om de kabbalistische agenda te verwezenlijken.
David Goldberg’s goede vriend, Tom, vertelde meer informatie over Project Zyphr, Project Pogo, het TTID Programma, Het A.I. Programma, een geheim voedseldistributie programma, de komende economische instorting, etc.

 

Enkele van de belangrijke markeringen onthuld:

1  Het doel van Project Zyphr is om 12-15 miljoen Amerikaanse patriotten, Christenen, vrijdenkers, en iedereen die kritisch is over Israël, uit de Amerikaanse samenleving te verwijderen en de meeste van hen in enorme ondergrondse bases in de VS te plaatsen.

Project Zyphr zal zijn doelen bereiken door gebruik te maken van stroomstoringen, virusuitbraken, evenals een programma met geavanceerde, kleine drones, die de huizen van mensen zullen binnendringen door gaten in hun ramen te boren. De drones zullen binnenkomen en vervolgens een golf van scopolamine, en andere hypnotiserende verbindingen, afvuren op de slapende slachtoffers, en hen ertoe brengen hun huizen uit te lopen naar de op hen wachtende bestelbusjes en bussen, om daarna naar de ondergrondse bases te worden vervoerd.

De doelen van Project Zyphr omvatten ook een gruwelijk adrenochroom-extractie programma, waarbij de bovengenoemde ontvoerden betrokken zijn, terwijl ze in de ondergrondse bases worden gehuisvest.

4  Project Pogo is een desinfo operatie, die een compromis heeft bereikt met honderden Patriot, Q-Anon, Pro-Trump, Prepper en vrijdenkers complot YouTube kanalen en andere media. Het doel van Project Pogo is om Amerikanen ‘gevangen’ te houden in Amerika, door hen aan te moedigen om er te ‘blijven en te vechten’ in een hopeloze strijd tegen een gemilitariseerde operatie, geleid door een satanische wereldorde van elites, die de meest geavanceerde technologie op aarde beheersen.

5  Een geheim voedseldistributie programma zal worden gebruikt om het vermogen van Amerikanen om te boeren te beperken, en het is al jaren aan de gang om de Amerikaanse boerderijen en voedselproductie geleidelijk af te bouwen, uit te faseren. Op bacteriën gebaseerde voedselcreatie technologie wordt gebruikt om voedsel te maken in grote vaten in magazijnen; deze voedingsmiddelen missen voedingsstoffen, maar zien er hetzelfde uit als voedsel dat aan bomen en in de grond wordt gekweekt!

Lezers worden aangemoedigd om deze informatie te delen op social media, nieuws websites en op andere kanalen, aangezien David hoopte deze informatie onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden nu er nog tijd is om te handelen.

Tom:

‘Als Vrienden van David Goldberg delen we geen politieke mening of vooringenomenheid. Ons doel is om de instructies van David op te volgen en de informatie die aan ons is achtergelaten te presenteren. We maken geen aanspraak op de waarheid of waarachtigheid van deze beweringen. Vijandige, bedreigende reacties worden verwijderd.’ 

 

Note: lees dit artikel hier in het Engels.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/david-goldbergs-laatste-woorden-plus-handgeschreven-notities-over-project-pogo-en-project-zyphr/

 

Bronnen:

Friends of D.E.G.

Davids website, geschrapt van het net: Israeltodaynews.blogspot.com

You may also like