Pas op voor de New Age leer van Celeste Solum, een New Age ‘christen’

Celeste’s New Age connecties aan het licht gebracht. En wie is deze schrijver van het boek ‘New Age Bible Versions’?

Als Celeste Solum gelijk heeft, zitten we veel erger in de problemen dan de meeste mensen denken.
Ze heeft een Illuminati achtergrond en werkte 20 jaar voor FEMA. Dus ze is in een positie om het allemaal te weten. Wat als zij veel meer weet dan ze doet blijken, of haar handlangers haar laten onthullen?

Celeste Solum: gecontroleerde oppositie

Het wordt me meer en meer duidelijk, dat ook een Celeste Solum tot de gecontroleerde oppositie behoort, en samenwerkt met een heel team van prominente anti-vaxxers. Ze vertellen de wereld vooraf wat er gaat gebeuren. Het is net of ze telkens een beetje meer van de sluier oplichten.

Hoewel sommigen van deze mensen goed werk leveren om het publiek te waarschuwen voor de gevaren van het Covid vaccin, door deze Covid zwendel bloot te leggen voor wat het is, is hun betrokkenheid bij de Kabal een grote zorg. Het is waarschijnlijk dat ze hun werk met betrekking tot Covid gebruiken, om geloofwaardigheid te winnen en vertrouwen op te bouwen, om mensen naar hun occulte ideologieën te trekken, en om burgers te manipuleren op een manier, die hen vatbaar maakt voor de volgende fasen van deze duivelse Grote Reset en de komst van hun ‘verlosser’, de antichrist, die de wereldproblemen moet gaan oplossen.

Celeste Solum staat niet aan onze kant

Het is dus mogelijk dat ze naast waardevolle informatie, ook enige desinformatie verspreiden. Is het hun rol om angst op te wekken? Ja, ik persoonlijk denk dat dit een van de belangrijke rollen van de anti-vax beweging is. Ze praten ontzettend veel over Covid, maar wat gebeurt er nu eigenlijk? Bedenk dat Vrijmetselaars liegen kunnen over wie zij zijn, en dat ze aan beide kanten stonden in de Tweede Wereldoorlog. Dus het is niet verbazingwekkend dat Celeste aan onze kant lijkt te staan, terwijl dit niet het geval is.

Is het u wel eens opgevallen, dat ze vaak spreekt in de vorm van: ‘u zult dat ondergaan’, of ‘u zult veranderen in…’, of ‘waarom het uw leven zal kosten’, of ‘Hoe u nu wordt aangepast!’, en nooit in de vorm van ‘wij’, alsof zij er boven of buiten staat?

Geen transcripten

Ze schrijft niet, – of publiceert haar schrijven niet – dus ik heb destijds haar video transcript over wat er in het vaccin zit, uitgeschreven zonder haar transcript. Het viel me op dat toen ik in mijn email vermeldde dat ik een Christen was, ze hier totaal niet op in ging. Pas later was ik op de hoogte van het feit, dat ze een secretaresse heeft en mogelijk een heel team tot haar beschikking. Ze mailde me wel vriendelijk terug dat ze geen tijd had (om achter die tekst aan te gaan). Mogelijk dacht ze, ‘Ach, bij Eindtijdnieuws valt niet veel te behalen? Geen inkomsten, geen prominente figuren, geen bekende sprekers…’

Let op de connecties!

Dat wat Celeste Solum mag delen met de wereld, blijft dus ‘veilig’ in haar video’s; transcripten van haar video’s zijn er niet, althans, ik heb ze niet gevonden. Bovendien zijn veel van haar video’s voor de gemiddelde mens niet al te gemakkelijk te volgen, zo ook veel van haar wetenschappelijke artikelen niet.

In plaats daarvan geeft ze wel interviews aan Vrijmetselaars als Mike Adams, Dave Hodges, David Icke, Stew Peters, Sarah Westall, enzovoorts.

Wat zegt Google over Celeste Solum?

‘Celeste Solum is geboren voor een tijd als deze. God plaatste haar strategisch en voorzichtig in carrières, gebeurtenissen en situaties die nu samenkomen tijdens deze Eindtijd. Celeste handhaaft haar sterke geloof door voortdurende studie van de primaire talen en concepten van de Bijbel.’

Maar welke god dient Celeste Solum nu eigenlijk, en welk geloof houdt ze nu werkelijkheid in stand?
Bovendien, welke Jezus verkondigt ze? De komende antichrist?

De nieuwe Bijbel…

In haar recente artikel, ‘De nieuwe Bijbel zonder gemodificeerde verdeeldheid: niets is langer heilig’, – en in haar roep om meer donaties en abonnees – prijst Celeste Solum onderstaande boek aan, dat de mensen waarschuwt voor New Age bijbels.

New Age Bible versions - book by satanist Gail A. Riplinger exposed

New Age Bible Versions:
An Exhaustive Documentation of the Message, Men & Manuscripts Moving Mankind to the Antichrist’s One World Religion

 

Wow, een zeer goede zaak, zou je zeggen. Een kort onderzoekje echter wijst iets anders uit… Let ook op de belangrijke letter M in de Vrijmetselarij/satanisme.

Wie is de schrijver van het boek ‘New Age Bible Versions’?
Gail Anne Riplinger is een Amerikaanse schrijver en spreker, die bekend staat om haar pleidooi voor de King James Only beweging, en om haar veroordeling van moderne Engelse Bijbelvertalingen. Klinkt allemaal geweldig, toch?

New Age Bible Versions: een uitgebreide documentatie van de Boodschap, Mannen & Manuscripten, die de mensheid naar de Eén Wereldreligie van de Antichrist voeren.
De boekomslag is in het zwart, rood en wit, en laat een gevleugelde rode draak-slang zien.

 

Gail Riplinger /Hell Hades (satanic hand sign)

 

WATCH: Preachers making satanic hand signs 101 (the battle is real)

 

Wat schrijft Celeste Solum over ‘New Age Bible Versions’?

Let op: ze prijst het aan als een baanbrekend werk!

‘WAARSCHUWING: er zijn al zo’n 30 jaar PC bijbels, maar in mei 2022 wordt een nieuwe versie uitgebracht, die het Woord van God wijzigt. Het haalt weg van het Woord van God, en voegt er aan toe (Deuteronomium 4:2; Openbaring 22:18-19) in overeenstemming met politieke correctheid en met het doel om alle religies te verenigen. Als je het gevaar van een besmette Bijbel wilt weten, lees dan het baanbrekende werk over dit onderwerp.’

Haar artikelen bevatten veel waarheden – zo ook dit artikel – soms veel bijbelverwijzingen, maar het wordt gemixt met leugens en misleidingen wat het Christelijke geloof betreft. Celeste Solum brengt u een vals evangelie.

Veranderingen in de Bijbel

In hetzelfde artikel schrijft Celeste het volgende: ‘Video over dit verontrustende nieuws’, en moedigt u aan om een video te bekijken van Dr. Bikram Lamba. Ze zegt over hem: ‘hij doet een uitstekende samenvatting van dit hartverscheurende nieuws. Andere religieuze teksten worden ook gewijzigd, terwijl we op weg zijn naar het beest systeem en de openbaring van de Antichrist’.

‘Kijk omhoog, want uw verlossing is nabij…’ zo sluit Celeste haar artikel af… De verlossing, die de antichrist de wereld spoedig gaat aanbieden?

Wie is Dr. Bikram Lamba?

Motiverende spreker, schrijver, coach voor mentale, ethische en persoonlijke groei; strategische counseler…
De bekende, veelzijdige televisie commentator, presentator en schrijver, Dr. Bikram Lamba, die gewoonlijk wordt aangeduid als een menselijke encyclopedie en een icoon van de Zuid-Aziatische gemeenschap, is een politiek en zakelijk strateeg. Zijn gecombineerde ervaring van meer dan 50 jaar in diverse domeinen, waaronder ambtenarij, onderwijs, management van organisaties als winstcentra en als managementconsultant, hebben hem geholpen een futuristische visie te ontwikkelen die pragmatisch is en gebaseerd is op de realiteit en een multidisciplinaire houding, multifunctioneel, multicultureel en holistisch. Met de graden van M.A. en Ph. D, was hij een politiek strateeg die de premier van die tijd adviseerde!

Is Dr. Bikram Lamba een Christen of ook een wolf in schaapskleren?

Een andere video van Dr. Lamba, met de titel ‘Dr. Lamba’s Awakening Call: Nature & the Hindu Way of Life Intersect’ heeft de volgende intro:

‘De natuur en de Hindoeïstische Manier van Leven kruisen elkaar
Weinig mensen zijn zich ervan bewust dat het Hindoeïsme niet alleen mantra’s en litanie is, niet alleen volheid van goden, maar ook een verdediger van de natuur van de ecologie, en een aanbidder die beschermer van de natuur is geworden. Het lijkt misschien paradoxaal, maar dat is de realiteit. Kijk om het te weten…’

Nu, om niet besmet of misleid te worden, zou ik dit zeker niet willen aanraden! Tags laten zien dat deze video duidelijk gaat over: Hindoeïsme, de New Age afgod ‘Moeder aarde’, wetenschap en Veda’s, en de relatie kind en natuur.

Andere goden

Leid Dr. Bikram Lamba de mensen wereldwijd in het aanbidden van andere goden, zoals de goden in de New Age wereldreligie?
Het antwoord is Ja. Zijn video titel ‘Dr. Lamba’s Awakening Call: Tomorrow’s Gods: What is the future of religion?’ laat hier duidelijk iets van doorschemeren.

Uiterlijk is Dr. Lamba een Sikh, maar in zijn daden is hij Hindoe.
Hij wordt altijd uitgenodigd om in tempels de vergadering toe te spreken. 

Wat zijn kenmerkende misleidingen van de Sikh religie?

Sikh overtuigingen: Er is maar één God. God is zonder vorm of geslacht. Iedereen heeft directe toegang tot God. Iedereen is gelijk voor God. Een goed leven wordt geleefd als onderdeel van een gemeenschap, door eerlijk te leven en voor anderen te zorgen. Lege religieuze rituelen en bijgeloof hebben geen waarde.

Bikram Lamba in zijn eigen woorden:

‘Een religie is een kwestie van keuze en is een zeer persoonlijke aangelegenheid. De mensen die spreken over religie als een beslissende factor zijn in feite overblijfselen van oude donkere eeuwen, en zijn in werkelijkheid zelfs een vijand van de vooruitgang, de mensheid en de echte religie.’

Halloween en waarom het te vieren…?

Ja, beste mensen, dat is de titel van een zeer misleidend artikel, gewijd aan Halloween. Want daarin schrijft deze Dr. Lamba onder meer het volgende:

‘Versieren met schedels, skeletten en geesten
Nep menselijke botten worden vaak op gekke manieren getoond op Halloween, maar ze zijn een overblijfsel van de zeer ernstige fixatie van de ouden op de doden, die op 31 oktober terugkeren – of het nu in de geest is of met wat er nog over is van hun sterfelijke lichaam. De afbeelding van de schedel kan ook verwijzen naar de christelijke traditie van Golgotha, of Calvarie, de heuvel waarop Jezus werd gekruisigd. “De schedel herinnert ons eraan dat de dood altijd aanwezig is in het leven, en aan ons korte en voorbijgaande menselijke bestaan”, zegt Sterling-Vete…’

Satan is listig!

En wolven in schaapskleren gebruiken op slimme en zeer listige manieren de Bijbel en vele Bijbelverzen, om hun verhaal te ondersteunen en zich als ‘christen’ voor te doen naar de wereld toe… en vele gelovigen en niet-gelovigen vallen er voor.

Celeste Solum is duidelijk verbonden met Vrijmetselaar David Icke en zoon, heeft connecties met Stew Peters, connecties met Steven en Jana Ben-Nun, connecties met Dr. Sherri Tenpenny, connecties met Adrian from Suspect Sky… let op het 1 oog symbool en de letters SS daarin.
Er bestaat zelfs een (Vrijmetselaar) Orde van de SS.
Let ook eens op het bijna verborgen driehoek symbool in de intro; het lijkt er alleen op dat de video is verplaatst, en dat je de sterk New Age getinte video alleen nog kunt bekijken, wanneer je haar betaalt.

New Age afbeelding van ‘Jezus Christus’

New Age Jesus exposed

De bron van dit New Age plaatje van een valse Jezus zegt eigenlijk het volgende:
‘Jesus Christ Healing While You Sleep @432 Hz With Delta Waves’

Op mijn reactie op haar nu verborgen of verwijderde video (de intro ervan), viel het mij op dat ze niet geheel ontkende dat ze een New Age ‘christen’ is, door te zeggen dat de betreffende video ‘nauwelijks over New Age gaat’.

 

Bronnen:

https://shepherdsheart.life/blogs/news/the-new-modified-divisive-free-bible-nothing-is-sacred-any-longer

https://radiopublic.com/fringe-radio-network-GORyN8/s1!87a50

Imposteor Sikh Bikram Lamba

You may also like