Meer details over Project Pogo en Zyphr, desinfo projecten, biometrische mensen en het A.I. Programma

Het A.I. plot of plan was het krankzinnigste waar Tom ooit van gehoord had. En 5G is één van hun belangrijkste methoden voor toekomstige controle. 

Een man genaamd Tom, een van de vrienden van David Goldberg, kreeg te horen dat de wereld over 10 jaar vanaf 2019 totaal zou veranderen.

Tom deelde veel meer details over zijn relatie met David, zijn kennis van wat bekend staat als Project Pogo en Project Zyphr, evenals nieuwe informatie over een voorheen niet-geopenbaard A.I. programma, dat aan de gang is. Hij heeft veel vragen beantwoord via email en telefoon, waarbij hij veel informatie gedetailleerd heeft beschreven.

Tom beweerde dat een militaire vriend van hem, onafhankelijk, geheime details met hem had gedeeld, die leken overeen te komen met enkele van de dingen, die David in zijn video’s vertelde. Voor Tom was dit een sterke bevestiging dat de informatie van David legitiem was.

 

Belangrijkste kernpunten

Zinnen hieronder tussen aanhalingstekens zijn letterlijk de woorden van Tom.

1  Tom heeft gevraagd om het meeste van zijn persoonlijke informatie te verbergen. Hij komt uit Oklahoma en heeft een militaire achtergrond.

2  Tom bekeek de video’s van David voor het eerst in april 2019. Hij zegt dat Davids perspectief op de regering-Trump “overeenkwam” met een paar dingen, die zijn militaire bron met hem had gedeeld. Van daaruit liet Tom zijn email achter in een opmerking, en vroeg David om hem te schrijven. David verwijderde de reactie, maar stuurde Tom uiteindelijk een email.

3  Beide mannen begonnen te praten via email en later via de telefoon, en het werd meteen duidelijk dat ze allebei toegang hadden tot exact dezelfde informatie. In het geval van David waren de bestanden van Project Pogo & Zyphr rechtstreeks aan hem gegeven. In het geval van Tom waren ze beschreven, maar niet genoemd, door zijn militaire bron.

4  Tom zegt dat zijn militaire bron aan hem “zonder enige twijfel” Project Pogo & Zyphr had omschreven, dezelfde operaties waarvan David in het bezit was in de vorm van geheime documenten.

5  Tom zegt, dat David een “slimme methode” gebruikte om de informatie ook via Toms militaire bron te bevestigen. Tom had in de maand mei met zijn bron gesproken en specifieke vragen gesteld, die David hem had opgedragen; door dit te doen, bevestigde de bron de informatie van David.

6  In hun vele gesprekken zegt Tom dat David zijn Joodse afkomst beschreef, aanvankelijk enthousiast over Israël sprak (en er later kritisch over werd), en ook sprak over zijn decennialange werk in de Joodse gemeenschap. Tom zei: “David was een van de meest trotse Joden die ik ooit heb ontmoet, en voor mij was het op een bepaalde manier inspirerend, om te horen dat hij van zijn volk houdt. Ik had zelf nooit een probleem gehad met Israël; ik dacht altijd dat ze de grootste bondgenoot van de VS waren of zoiets. David wist veel meer dan ik, veel meer dan hij zelfs liet zien in zijn video’s. Ik zag zijn hart veranderen in zijn laatste dagen. Hij herkende het kwaad en verwierp het”.

7  Tom vertrouwde David en kreeg respect voor hem, en hij zegt dat hij hem mist en er kapot van was toen hij hoorde dat hij was overleden. Hij zegt dat ze elkaar “minstens dertig keer” telefonisch hebben gesproken en al snel een sterke verstandhouding en vriendschap ontwikkelden.

 

Toms relatie met zijn militaire bron

1  Tom beweert dat zijn bron een hoge militair is, die hem jarenlang geheime informatie heeft gegeven. Hij zegt dat deze persoon toegang heeft tot deze geheimen. Hij zegt dat de informatie, die deze persoon heeft verstrekt, nooit verkeerd is geweest.

2  Tom zegt dat zijn militaire bron alleen informatie met hem deelt in levenden lijve, en nooit “uit de weg gaat” om hem te ontmoeten of “iets te doen dat ongewoon lijkt”. Hij zegt, dat zijn bron “zó nauwlettend in de gaten wordt gehouden dat ze al zijn gesprekken in zijn huis kunnen horen”, en dat al zijn elektronische communicatie wordt bewaakt.

3  Tom zegt, dat deze militaire bron “vaak in code moet spreken, en het is een terloopse code, die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld, waarbij een woord iets anders betekent. Dit is waarschijnlijk waarom hij nooit de specifieke projectnamen heeft gebruikt”.

4  Tom zegt, dat hij gelooft dat “ze weten dat hij waarheden onthult, maar we doen toch ons best om geheimhouding te bewaren. Dit is de eerste keer dat ik echt praat, of dit naar buiten breng. Jarenlang hield ik die gesprekken voor mezelf en mijn vrouw en kinderen. Ik heb toestemming van hem om dit te doen, dus ik doe het”.

 

Specifieke details over Projecten Pogo & Zyphr, en het nieuw onthulde A.I. programma

Wat Tom te horen kreeg van zijn bron, los van de informatie van David…

1  Tom beweert dat hem, tijdens een gesprek met zijn bron, in “codetermen” is verteld dat er een soort van “klopjacht” was gepland voor “patriotten” in het jaar 2021. Dit werd hem in december 2018 verteld, lang voordat hij David ontmoette.

Tom zegt, dat zijn bron diep bezorgd was, en aangaf dat het “iets was dat al tientallen jaren in de maak was, en dat ze het eindelijk klaar wilden hebben”. Hij zei met “het klaar willen hebben” dat dit een “zuivering” van de bevolking betekende, zoals in een uitroeiing of ruiming (doden). Hij voegde eraan toe: “Mensen vinden dat schokkend, ook al hebben gedurende de hele 20ste eeuw massamoorden plaatsgevonden door regeringen. We zijn zo misleid, dat we denken dat het ons niet kan overkomen”.

Tom zei dat er drie fasen zouden worden gebruikt, waaronder een griep virusuitbraak, stroomuitval en fysieke round-ups (invallen).

Tom zei dat er ook een A.I. programma was, waarover zijn bron hem vertelde, maar dat staat niet in de documenten die David bezat. Dit programma is ontworpen om de individuen op een later tijdstip te repliceren (na te laten maken) via social media: personen, die zouden worden ‘geruimd’ of ‘vermoord’. Met andere woorden, de plannen zijn zodanig, om de beoogde individuen te analyseren, hun gegevens, hun gelijkenissen, – gedeeltelijk via het T.T.I.D. programma besproken in deze video, en een A.I. profiel van hen te maken, dat later zou dienen om ze te “vervangen” in de online wereld.

Tom zei dat het “A.I. complot” het “meest krankzinnige” was waar hij ooit van gehoord had! Hij zei dat hem werd verteld, dat dit plan klaar is om meerdere redenen, met als belangrijkste reden dat “ze de paniek moeten bedwingen, wanneer al deze mensen verdwijnen tijdens de invallen en griep uitbraken”. Hij zei, dat er zoveel mensen zijn van wie ze af willen, dat ze bereid zijn om deze nep online personages te creëren, zodat hun vrienden en familie denken dat ze nog in leven zijn, of niets zullen vermoeden. Wanneer dit allemaal eenmaal losbarst, dan denk ik dat het zonder veel tamtam zal gaan. Het klinkt slecht, maar met dit AI project zie ik hoe dit kan worden bereikt, en je zult veel mensen hebben, die vervolgens ‘verdwijnen’, maar niemand zal het echt weten. Ik denk dat Californië op dit moment een testrun is. Ze doen deze branden, storingen en elimineren van patriotten nu op dit moment, en vervangen hen door dit AI systeem”.

Tom zei dat de technologie bestaat, om niet alleen hun online gedrag en persoonlijkheden te repliceren, maar ook hun stemmen en fysieke kenmerken. Hij zei: “Ze kunnen een neptelefoontje maken van je vader, die ze al hebben vermoord, en je zult denken dat hij nog leeft”, en hij zie dat “ze ook een nep videoconferentie gesprek of videobel-oproep kunnen maken”.

Tom gaf aan dat dit “A.I. plan” meer toepassingen had, en dat ze specifiek een “testrun willen doen met deze grote uitroeiing, en het later nauwkeuriger willen toepassen”. Hij zei: “Ze zullen iemand vinden die ze niet mogen, hen vermoorden en vervangen door deze AI avatars, die dienen om alles over hen overtuigend online te repliceren, via de telefoon en in video, behalve dan hun werkelijke fysieke bestaan”.

Tom zei: “In de toekomst zullen mensen wel zo veel online zijn, dat je fysieke relatie met een persoon een veel kleiner deel van die relatie zal uitmaken”. Hij zei, dat het “plan op de lange termijn is om iedereen zó verbonden te krijgen met het internet, dat mensen elkaar niet meer fysiek zullen ontmoeten”. Hij zei dat Israël en de Amerikaanse regering dit wil, omdat het “hen zoveel meer controle geeft, omdat ze nu gewoon mensen kunnen elimineren, nieuwe AI versies van hen kunnen creëren, en de mensen zullen er niet achter komen, tenzij ze fysiek proberen om hen op te sporen en hen niet kunnen vinden”.

Tom zei dat de technologie wel beperkingen heeft, maar “zeer nuttig zal zijn om van patriotten af te komen, die afhankelijk zijn van radio, YouTube en social media, waar hun fysieke bestaan ​​niet iets is waar mensen op vertrouwen om ze te kennen”. Hij zei dat het niet zal werken voor mensen, die het grootste deel van hun tijd met mensen in contact komen in het echte leven, maar dat “er actieve plannen zijn om dit geleidelijk uit te faseren, tot aan het punt dat mensen fysiek meer dan ooit van elkaar gescheiden zijn”.

10  In Toms eigen woorden, in een email aan ons, verklaarde hij: “Eerst doen ze Pogo om iedereen met T.T.I.D. te volgen, om alle shill kanalen op te zetten, om ze binnen te halen, ze naar binnen te lokken met de juiste informatie, al dat soort dingen waar David het over had. Daarna doen ze Zyphr om ze uit te roeien, met de drie fasen, en daarna vervangen ze een hoop van deze patriotten met AI versies, zodat niemand beter weet. Dus niemand vermoedt dat ze echt weg zijn, want kijk eens aan, hun kanaal bestaat nog steeds, de uploads blijven komen, de stem is hetzelfde, de gelijkenis is hetzelfde op video. Het is allemaal hetzelfde, zelfs de telefoontjes naar vrienden of collega’s, het lijkt allemaal hetzelfde te zijn! De enige manier dat iemand het doorheeft, is wanneer je die persoon niet meer in het echte leven kunt zien. Maar de AI zal slimme ontwijkingen bedenken, waarom die persoon de ander niet in het echt kan ontmoeten, of op een conferentie in de echte wereld kan zijn, of de ander kan ontmoeten voor een diner. Deze schijnvertoning kan eeuwig doorgaan. Ondertussen wordt er geen onderzoek gedaan naar alle vermiste, dode patriotten, omdat niemand gelooft dat ze weg zijn, omdat ze nog steeds bellen, sms’en, tweeten, video’s maken! Wetshandhavers zullen er zich zeer zeker niet druk om maken. Het is totaal krankzinnig”.

11  Tom zei dat hij denkt, dat “dit AI ding deel uitmaakt van Zyphr”, maar dat Davids deel van de documenten die hij bezat het niet bevatte, of het gedeelte dat erover sprak.

12  Tom zei, dat hij David had verteld over het A.I. programma, en David was het ermee eens dat het mogelijk was, maar had er geen informatie over.

13  Tom vertelde dat zijn militaire bron zei, dat de “technologie er eenvoudig is om het te doen; ze perfectioneren het iedere dag. Het is absoluut te gek hoe krachtig het is, hoe overtuigend! Ze kunnen online een virtuele ‘jij’ creëren, en je zou denken dat die persoon je moeder was, of vader, of kind, en je zou het niet weten. Je zou hun Facebook zien, je zou tijd met hen doormaken, je zou praten aan de telefoon, je zou het niet weten! Ze praten al over zogenaamde ‘deep fakes’, die iedereen kan googlen om te zien hoe ze werken. En wat ze echt willen doen, is bepaalde mensen vermoorden en ze vervangen met behulp van een deel van die technologie. De enige beperking is, dat je deze AI niet fysiek in levenden lijve kunt ontmoeten, maar daar werken ze ook aan, op het gebied van klonen en dergelijke”.

14  We vroegen naar klonen, en Tom zei: “Ze kunnen het, maar niet met een onlangs overleden patriot die is uitgeroeid door de stroomstoringen of invallen; dat is op dit moment een te grote taak. Waar ze echt op gefocust zijn, is biometrische mensen, en hun volgende stap is proberen iemands gezicht te laten groeien en het op een voorgevormd lichaam te plaatsen. Ze hebben ook geëxperimenteerd met het doden van een persoon, het verwijderen van hun gezicht, en het plaatsen van het gezicht van de dode persoon op een androide, maar dit heeft helemaal niet gewerkt. Het heeft jammerlijk gefaald. Dus wat ze echt willen, is om gewoon je DNA te verkrijgen, en je gezicht snel te laten groeien, maar dit is een enorme uitdaging. Het duurt minimaal twee of drie jaar, en de resultaten zijn niet goed, maar het zal er komen. Nu kom je op het punt waar je een persoon kunt doden en fysiek kunt vervangen, maar ze zijn er nog niet helemaal. Ze zijn echter dichtbij. Je hebt gehoord van Ancestry, waar je je DNA monster naartoe zendt? Dat is een heel groot project van hen. Het wordt allemaal gecontroleerd door Israël, al dit soort bedrijven. Nu hebben ze het DNA van miljoenen mensen, plus hun persoonlijke gegevens. Als je je DNA naar iemand hebt opgestuurd, heb je zojuist je rechten opgegeven, en nu kunnen ze je repliceren. Ze streven er ook naar om ongewenste rassen ‘uit te faseren’, of hen te veranderen, te verminderen, te verzwakken. Dit alles dient daartoe”.

15  We vroegen naar tijdlijnen, en hoe zeker Tom ervan was dat dit in de komende twee jaar zou gaan gebeuren. Hij vertelde ons: “Mijn bron denkt dat het gaat gebeuren, maar dat het een beetje vertraging kan oplopen, omdat er op dit moment al deze problemen zijn in het financiële systeem, waardoor ze echt in paniek zijn”. We vroegen hem om uit te leggen wat hij daarmee bedoelde, en hij zei: “Ze hebben de controle over de hele zaak verloren, en het kan uiteenvallen. Sommige banken die ze nodig hebben, of waarvan ze dachten dat ze niet zouden falen, ze falen. Dit heeft een impact op sommige van hun buitenlandse rekeningen, het heeft een impact op deze inlichtingenbudgetten. Laat ik het zo zeggen, geld wordt als nooit tevoren in paniek verplaatst, van de ene bank naar de andere, in een poging stabiliteit te vinden. We hebben het over tientallen miljarden per dag, dit black project geld”. Hij ging verder met te zeggen dat hij verwacht, dat “Zyphr hoe dan ook zal plaatsvinden”, en dat “deze financiële situatie het in elk geval zou kunnen versnellen, of ervoor zou kunnen zorgen dat ze iets anders geks pushen”. Hij zei dat het “financiële systeem een ​​totale zwendel is, en het is hen een beetje ontglipt, en ze proberen de regie erover terug te krijgen. Misschien werkt God op zo’n manier dat hun eigen hebzucht en begeerte naar macht hun ondergang zal worden? Ik bid dat dat het geval is. Soms is er een sprankje hoop. Eén ding waar ze dol op zijn, is Bitcoin, geld daarheen verplaatsen. Black project geld. Miljoenen en miljoenen die elke dag circuleren. Als je naar die markt kijkt, dan zie je het geld stromen, en het is zó astronomisch dat er geen verklaring voor is. Het is geen gewone handel. Let op de transacties, deze beurzen, wel, zij doen er ook aan mee. Ik weet niet zeker of de prijs zal stijgen ofzo. Mensen vragen me dat altijd, en ik weet dat antwoord niet. Ik weet alleen, ze houden van Bitcoin en het zal er zijn”.

16  Tom voegde eraan toe, met betrekking tot desinfo projecten: “Ze hebben vijfhonderd desinfo projecten tegelijk lopen, allemaal ontworpen om de Amerikaanse ruggengraat en veerkracht te verwarren, te ondermijnen, af te leiden, te neutraliseren. Het hele ding is zó diep, je kunt het niet eens geloven, maar ik zal je een voorbeeld geven. Denk aan een tijdschrift, genaamd Men’s Journal. Je hebt er van gehoord, toch? Ze verliezen al jaren geld, maar hun tijdschrift is behoorlijk verzorgd. Wie financiert het? Oké, de CEO; hij is een Israëliër. Ik breng dat gewoon naar buiten. Maar wat is mijn punt? Het tijdschrift verdient geen geld, en heeft al jaren een dalend aantal abonnees. Het is gedaald tot 25.000, hoorde ik. Met dat in gedachten, wist je dat ze elke maand 22 miljoen exemplaren van dat tijdschrift uitgeven aan mannelijke huishoudens in de VS? Het kost hen een fortuin, en dat is de financiering met het black project geld. De meesten zijn natuurlijk geen abonnee, bijna geen enkele, maar ze zullen elk jaar een aanmaning krijgen, zoiets als, ‘Hier is je gratis proefabonnement’. Kijk, ze verliezen geld, niemand wil geld betalen of zich erop abonneren, en in sommige gevallen kunnen mensen het gewoon niet betalen, of ze houden niet van de inhoud, maar ze versturen toch miljoenen van deze tijdschriften! En dat niet alleen, ze worden overal in dokterspraktijken, in kapperszaken neergelegd. Waarom? Omdat tussen die pagina’s zich het handwerk van Israëls fijnste geesten bevindt, het listig programmeren van de Amerikaanse mannen, subliminale programmering, wat hun agenda dient. Lees het goed, er staat veel in over ‘klimaatverandering en andere politieke dingen’. Niemand zou ooit iets veronderstellen of vermoeden, dat Men’s Journal een ander doel dient, maar dat doet het, en in het volle zicht! Het konijnenhol gaat diep, en mensen kijken niet op de juiste plekken, of zien niet wat ze zouden moeten zien. Ze nemen dit allemaal klakkeloos aan: ‘Oh, dat bedrijf is succesvol’. Is het dat wel? Of is het gewoon een mislukking, en gefinancierd met black project geld? Dingen zijn veel krankzinniger dan mensen beseffen, veel krankzinniger! Ze houden ervan om deze volledig mislukte bedrijven te promoten, het publiek te laten geloven dat ze succesvol of belangrijk zijn. Een deel hiervan werd trouwens met Apple gedaan”.

17  We vroegen Tom naar wapens, omdat we op Davids kanaal veel reacties hebben gekregen van mensen, die beweerden dat ze iets als Project Zyphr zouden afweren, omdat ze gewapend zijn. Tom verklaarde: “De wapens zijn niets waard. De geweren zijn stokken vergeleken met wat zij hebben. Als je ze wilt verslaan, moet je informatie hebben. De meeste patriotten hebben geen idee; ze volgen rattenvanger Trump. De geweren zullen hen niet redden, zullen hen niet beschermen; ze zullen niets doen. De regering heeft niet veel interesse in het verbieden van wapens, alleen enkele Democratische groepen die speciale belangen hebben. Het staat niet echt op de agenda. Als ze het gedaan wilden hebben, zouden ze al het gedaan hebben. Zo’n twintig jaar geleden realiseerden ze zich dat, door patriotten zich aan hun wapens te laten vastklampen, dit eigenlijk hielp met hun agenda, omdat het een vals gevoel van veiligheid gaf. De echte macht is informatie, organisatie, kennis, geld, land bezitten. Dat is de echte macht. Bovendien is hun technologie zo geavanceerd, dat ze een kleine drone kunnen sturen en je kunnen ontwapenen, waardoor het pistool onbruikbaar wordt. Ze hebben ook nano tech, ze hebben geluidswapens, ze hebben apparaten voor mind-control. De wapens zijn gevaarlijker – in termen van patriotten die met elkaar vechten en zich tegen elkaar keren, of familieleden die elkaar doden, dan zelfs de geringste bedreiging voor het leger”.

18  Na dit antwoord vroegen we Tom om suggesties, om deze angstaanjagende toekomst af te wenden, en hij zei: “De meesten van deze mensen kunnen niet veel doen, maar als ze iets gaan doen, dan is dat het feit dat ze geïnformeerd moeten zijn met de juiste informatie. Stop met het volgen van het nieuws, en dat geldt ook voor Fox News. Stop met het volgen van de pro-Trump blogs en sites, stop met het te geloven, want het zijn allemaal Israëlische Hasbara operaties. Hun belangrijkste taak is om je af te leiden met D.C. drama , waarvan het meeste onzin is tussen de twee partijen. Als je daarin verwikkeld bent, dan ben je nu onder hun controle. David heeft me hier veel over geleerd, om eerlijk te zijn. David wist hier veel van af.

19  We vroegen om meer details over de stroomstoringen. Tom zei: “Het is duidelijk wat ze in Californië doen. Wie heeft er ooit gehoord van stroomuitval vanwege het bosbrandseizoen? Ongehoord, zelfs niet logisch, toch? Ze hebben deze energiewapens ook getest in Santa Rosa. Ze kunnen alles verbranden. Waarom geven ze om je wapens, als ze je hele huis kunnen verdampen en het een bosbrand noemen? Ze hebben veel mensen vermoord, sommigen van hen zijn patriotten, en het kan niemand iets schelen. Hoe dan ook, ze moeten mensen een beetje meer geconditioneerd krijgen voor stroomuitval, dus als ze deze echt uitrollen, zullen mensen het als normaal accepteren. Het belangrijkste doel van de stroomuitvallen is om deze samen te laten werken met de round-ups. Ze willen deze specifieke invallen doen, omdat, om wat voor reden dan ook, ik heb gehoord, ze willen dat sommigen van deze mensen levend zijn, en ze willen hen in kampen hebben. Alle kampen zijn ondergronds. Dus de stroom valt uit, je bent een beetje in de war, misschien in paniek, nu verschijnt er een busje of vrachtwagen in het holst van de nacht, je klampt je vast aan je AR (geweer), je denkt dat je beschermd bent, en boem, een kleine drone snijdt een gat in je raam, vliegt naar binnen, je merkt het eerst niet eens, en voor je het weet, heb je het koud. Je nam een ​​vleugje van wat dan ook, van die drone in de lucht, en het schakelde je uit. Of het schoot je neer met een nano pijltje; je kon het niet zien of voelen. Nu is je wapen zinloos. Nu komen ze binnen, halen je op, je familie, zetten je in de vrachtwagen, en weg ben je. Het A.I. systeem wordt vervolgens ingeschakeld en je normale social media activiteit gaat door. Je telefoon verstuurt de volgende dag sms’jes. Niemand denkt eraan je te controleren. Mensen denken dat je nog leeft. Uiteindelijk zal een familielid opmerken dat niemand thuis is, maar nu zet de A.I. een verhaal op over hoe er is ingebroken, en je bent op een kleine mini vakantie naar Disneyland, gewoon voor de zekerheid. Daarna plaatst de A.I. nepfoto’s van jou in Disneyland, met je familie. Ondertussen zit je echt ergens in een ondergrondse basis, wordt gemarteld, je kinderen worden verkracht voor je ogen, of God weet wat ze met je van plan zijn. Als dat scenario gek klinkt, nou, ik heb je zojuist de milde, conservatieve versie gegeven”.

20  We waren benieuwd hoe de A.I. kan wegredeneren, dat mensen niet op komen dagen voor hun werk, niet meer fysiek aanwezig zijn, dus we zijn wat meer op deze kwestie ingegaan. Tom antwoordde: “Welke banen? Als je om je heen kijkt, zijn veel mensen eigenlijk niet aan het werk. De lage werkloosheidscijfers zijn fictie. Ze tellen niet eens de mensen mee die niet werken, die niet op zoek zijn naar werk, en andere vage wiskunde om te spelen met de cijfers. De werkelijkheid is geheel anders. Maar dit is de agenda. Hun doel is om mensen van elkaar gescheiden te krijgen, alleen, op apparaten, op computers, de hele dag, en de gezinseenheid te verbreken. Ze zijn heel dicht bij dat doel. Hoe dan ook, om specifieker te zijn over je vraag, de A.I. is niet in staat om iemands aanwezigheid in de echte wereld te repliceren, maar wel kan het simpelweg al het andere doen. In veel gevallen is het voldoende om onderzoeken, vragen, speurwerk te elimineren. Je vergeet dat de A.I. realistische foto’s, videobellen, videoconferenties, video’s kan creëren. Nu stuurt je buurman je een vakantievideo kaart van een vakantie in het Caribisch gebied, en nu denk je: ‘Oh, het gaat goed met hen, niets om je zorgen over te maken’. Mensen zijn zó in beslag genomen met zichzelf en hun persoonlijke drama en financiële stress! Ze hebben geen tijd om wat ​​onderzoek te beginnen, om te zien of hun buren werkelijk leven of niet, zelfs wanneer ze iets vermoeden. Het zal de wetshandhavers niets kunnen schelen, of ze zullen niet luisteren, vooral omdat ze reeds het bevel hebben ontvangen zich terug te trekken, om geen onderzoek te doen naar verdwijnende patriotten. Er is een lijst van deze mensen, – namen – die is verzonden naar topmensen van de wetshandhavers, en zij weten: ‘Verspil je tijd niet aan deze namen’, ga daar niet naartoe. Bedreigingen zijn effectief, bedreigingen werken. Als je weet dat je je baan, je kinderen en je leven zult verliezen, dan stel je geen vragen”.

21  We wilden meer weten over de virusuitbraak, dus vroegen we het. Toms reactie: “Nu, heb je ooit gemerkt dat Wal-Mart, en een heleboel andere winkels, deze griepprikken gewoon gratis weggeven? Ja, iedereen die er eentje heeft gekregen, kan nu gemakkelijk worden uitgeroeid. Waarom? Er zitten nano apparaatjes in het vaccin.

 

 

De nano apparaatjes doen allerlei kleine functies, maar hebben namelijk als doel om te doden. Ze kunnen ze op afstand activeren en je onmiddellijk doden, en ook enkele symptomen veroorzaken, zoals een ernstige griep of ziekte, eigenlijk alles. Het leger is veel erger, omdat ze gedwongen worden om ze te nemen. Dus elke patriot, goede kerel in het leger, ze zijn nu zo goed als dood. Ze hebben allemaal de nano apparaatjes in hun bloedbaan. De enige manier om ze uit te schakelen, is door in een met lood beklede kamer te wonen. Dat elimineert het signaal van de satelliet in de ruimte dat het nano apparaatje vertelt om te activeren, om te doden. Of je kunt het land verlaten, zo ver mogelijk weggaan van de VS en Israël, en je zou van hun radar kunnen verdwijnen. Maar zoals ik al zei, ze gebruiken satellieten om het signaal te verzenden”.

We vroegen of Tom geloofde dat hij en zijn familie deze apparaatjes hadden, en hij zei van niet, omdat ze de afgelopen vijf jaar geen vaccins hadden gekregen. Hij zei dat de nano tech pas de afgelopen paar jaren is geïntroduceerd.

22  We vroegen meer over tijdlijnen, hoe deze operaties zullen worden uitgevoerd, en Tom antwoordde: “Ze vinden al plaats. David is weg. Andere mensen zijn weg; je weet het gewoon niet. Ze zijn in de vroege testfasen van al deze tech. Je volgt misschien iemand op YouTube, je ziet dat ze nog steeds video’s posten, je hoort hun stemmen, je ziet hun gezichten, en je denkt dat alles normaal is. Weet je dat wel zeker? De mensen die echte bedreigingen zijn, zoals David, ze zijn op hen gefocust. De mensen die geen deel uitmaken van hun desinfo operaties. De mensen die niet op de loonlijst staan. Als je echt oplet, zul je een heleboel zeer kleine kanalen vinden, die worden onderdrukt, die voortdurend abonnees verliezen, wiens video’s worden geblokkeerd, worden getroffen door schendingen. Dat zijn degenen die ze targeten.

23  Tom had gezegd dat hem door zijn bron was verteld over meer geheime projecten, die niets te maken hadden met Project Pogo of Zyphr. We vroegen wat deze projecten waren. Hij antwoordde: “Er zijn nog drie andere waar ik over heb gehoord, waar ik een klein beetje met David over heb gesproken. Ze hebben betrekking op desinfo projecten, internetprojecten, en min of meer toezicht. Wat je af en toe zult opmerken, is dat je computer vreemde dingen aan het doen is, het soort dingen dat in het verleden niet is gebeurd. Je zult je telefoon dit zien doen. Je zult je afvragen, waarom technologie een beetje meer verrot en onbetrouwbaar lijkt te zijn dan bijvoorbeeld vijf jaar geleden. Dat alles zijn hun A.I. systemen die uw apparaten verkennen, elk stukje informatie scannen en op een server plaatsen. Het gaat veel verder dan de NSA dingen, die meer gericht waren op massale verzameling van gegevens, en niet op het persoonlijk catalogiseren of profileren van elke persoon. Wat ze nu aan het doen zijn, is een profiel aanmaken van elk mens. Deze vreemde storingen zijn dat proces. Verder praten ze over het Internet of Things (IoT), en ze pushen dingen als Siri en Alexa op de mensen. Dit is voor totale bewaking, van boven naar beneden, van je leven! Ze maken zich ook niet al te veel zorgen over de massa, maar ze willen geen risico nemen. Ze volgen nauwlettend de verschuivingen in percepties, meningen, en de invloed van het web, en de laatste tijd de populariteit van alternatieve sites, het zoeken naar waarheid; dat alles is populairder geworden. Ze merkten het op en ondernamen actie, ze namen het over; ze hebben hun gecontroleerde opposities om de verhalen aan te sturen. Zeer effectief, zeer krachtig! Er is nauwelijks nog een enkele stem, die je nu kunt vertrouwen. Ze kunnen het niet hebben dat het grote publiek echt wakker wordt, vooral niet over Israël, of andere diepere waarheden. Ze hebben het gevoel dat ze het moeten onderdrukken”.

“Ik zag een opmerking op het kanaal van David. Iemand zei dat dit allemaal angst is, proberen mensen angst in te boezemen. Ja, het is angst, maar het is kennis. Een andere manier waarop ze dit allemaal doen, is om je financieel te verzwakken, dus je leeft in wanhoop, van loonbriefje tot loonbriefje, in schulden. Als je mentaal op die plek bent, ben je niet voorbereid op harde waarheden. Dat willen ze! Houd Amerikanen gestrest, op het randje; dat is waar we nu zijn. Ze willen deze wereld, waarin de helft van de mensen los zijn van elkaar en online is, en de andere helft zestig uur per week werkt, te gestrest om na te denken. Ik denk dat ze nog steeds mensen nodig hebben, om het systeem op z’n plek te houden, totdat de technologie voor robots beter is. Er is mij verteld dat de wereld over tien jaar totaal zal veranderen. Ze willen nog steeds dat er mensen zijn om te eten, geld uit te geven, te consumeren, maar het is anders. Ze willen controle hebben over hun geloof, spiritualiteit, maar meer nog, hun realiteit. Ze spelen met heel veel augmented reality, waar je naar iets kijkt, denkt dat het echt is, maar dat is het niet.”

24  We vroegen waarom het zo noodzakelijk was om zoveel mensen te doden, en hoeveel mensen dat volgens Tom zouden zijn. Zijn reactie: “Deze mensen zijn hen tot last, een probleem. Je hebt genoeg mensen die de waarheid vertellen, zoveel mensen online, en de massa begint het door te krijgen. Als je de helft van de bevolking inactief hebt, thuis, op het internet, dan is hun geest nu vruchtbaar. Ze kunnen het niet hebben, dat Youtubers deze waarheden op een effectieve manier uitspreken. Het is altijd een probleem geweest. Het was een probleem met 9/11, dus introduceerden ze een hoop betaalde shills, om verwarring te zaaien, mensen in verwarring te brengen, alles in twijfel te trekken. Nu, met dit spul begonnen mensen een verband te leggen. Dit irriteert hen. Ze willen uitroeiing, ze willen dat sommigen van deze mensen in leven worden gehouden en ondergronds in kampen worden gestopt. Ze zien jou en mij als vliegen, enkel wormenvoer. Voor hen zijn wij niets, maar we hebben wel macht. Ze haten de macht die we hebben, en dat is de kracht van kennis, waarheid, en om te handelen. Ze maken zich een beetje zorgen. Dat is waarom je deze compleet overheersende mentaliteit ziet, je belagend van alle kanten. Ze nemen geen enkel risico”.

“Het aantal dat ze uit de weg willen ruimen, is minstens 20 miljoen. David had andere aantallen. Mij is verteld dat het twintig is. Het is veel. Veel goede mannen en vrouwen, veel patriotten. Velen zullen sterven aan ziekten, anderen worden verwijderd en in kampen geplaatst. Mijn bron heeft mij verteld, dat er het afgelopen jaar al 50.000 zijn verwijderd, terwijl ze dit allemaal aan het testen zijn. Het lijkt heel veel, maar dit land heeft 350 miljoen mensen. Ze hebben veel mensen naar wie ze kijken, om van hen af te komen. Er zijn meer mensen wakker dan ooit tevoren, bewuster, en ze weten het en het is een groot probleem voor hen.”

25  We vroegen naar de mening van Trump, en Davids kijk op Trump, en wat Tom voelde. Hij antwoordde: “David en ik hadden daar een paar argumenten over, maar tegelijkertijd had mijn bron dingen gezegd, die overeenkwamen met wat David zei. Ik vond het niet leuk, maar feiten zijn feiten. David en ik hadden heel veel discussies op de agenda, waarom Trump doet wat hij doet. David voelde dat hij zich tot het Jodendom had bekeerd, en daar was ik het niet helemaal mee eens. We hadden ruzie. Maar aan het eind van de dag zien we het, recht in ons gezicht. Trump verdedigde 5G, wat één van hun belangrijkste methoden voor toekomstige controle is. Er is mij zojuist verteld: geloof niet wat je denkt, wat je ziet, min of meer. Er speelt zich een grotere agenda af. David geloofde dat Trump er tot zijn knieën in zat. Het is verschrikkelijk om te bedenken, dat we deze man daar binnen hebben die ons leidt, die eruitziet alsof hij iets goeds doet, maar het is enkel een kwaadaardige agenda die zich ontrolt”.

26  We vroegen Tom naar enkele van Davids notities, of hij wat licht kon werpen op enkele ervan en zijn mening erover.

Hij antwoordde: “Ik ben blij dat David deed wat hij deed, want die notities bevatten een aantal sleutels. Ik heb de video bekeken. Ik waardeer wat je deed, door sommige dingen en wat persoonlijke informatie te verwijderen. Wat voor instructies David je ook achterliet, wel, je hebt ze volledig met respect behandeld wat mij betreft. We hebben hierover gepraat, en je hebt er nog meer, en ik heb je aangemoedigd, breng ze naar buiten. Ik weet dat je aarzelt, ik weet waarom, maar ik hoop een tweede video te zien over de andere notities. Mensen moeten het weten. Zeker, ik zou het hier herhalen, maar ik heb alleen wat David mij vertelde, en mijn geheugen is niet goed genoeg om me de coördinaten, aantallen, sommige data, te herinneren, dat soort dingen. Maar je hebt ze, dus ik hoop dat ze gezien worden”.

 

Dit artikel kunt u hier in het Engels lezen.

 

Bronnen:

Friends of D.E.G.

David’s website, scrubbed from the web: Israeltodaynews.blogspot.com

You may also like