Fase 7: Gecontroleerde oppositie voorzegt u wat er na 30 juni 2022 staat te gebeuren

‘WEFgate – Nederland gaat kapot – ‘Fase 7’ in volle gang – U wordt uitgebuit’, luidt de krantenkop, en wat gebeurt er na 30 juni 2022 volgens DezeWeek.eu?

Eindtijdnieuws.com
21 maart 2022

 

De volgende informatie gaat rond op social media.
Na wat zoeken kwam ik erachter wat de bronlink van de website is.
Maar allereerst een paar symbolen…

Symbool van de uil

Het eerste waar mijn oog op viel, was het bekende symbool van de uil van de Vrijmetselarij en het Satanisme.
Wanneer je naar beneden scrolt, kom je de logo’s tegen van andere Vrijmetselaar websites, zoals: Blackbox (BLCKBX) met de zwarte kubus. Alleen de naam ‘blackbox’ zou al een rode vlag moeten geven bij hen, die inmiddels iets van Vrijmetselarij afweten.

Black cube ofwel de zwarte kubus

In de Vrijmetselarij, onder andere, is er een verband tussen Saturnus en het kubus symbool: de zwarte kubus is symbolisch voor Saturnus en de god Saturnus, vanwege occulte overtuigingen in het symboliseren ervan. De zwarte kubus betekent: 8 punten in tijd en ruimte. Het is het symbolisme voor de satanische 8-puntige ster. Allemaal hetzelfde; het zijn slechts andere benamingen.
Moslims bijvoorbeeld aanbidden een zwarte kubus in Mekka.
Het is Saturnus aanbidding (afgoderij): de religie van de elite.

Pro-Trump website promoot hetzelfde artikel

Een tweede website, waar een gedeelte van hetzelfde artikel later werd overgenomen, is Wappiepraat.com
Let bij deze pro-Trump website op het Q symbool, en het ene alziend oog symbool van de Illuminati en Vrijmetselaars, onder anderen.

Deze sites controleren beide kanten

Ondanks dat men veel waarheden verkondigt – gemengd met leugens – is bangmakerij van het volk een van de drijfveren, ook al beweren ze van niet. Daarnaast triggeren zij u tot massale opstand (het liefst met geweld), omdat chaos hun ultieme doel is. Let ook op de donatie buttons die dit soort websites meestal hebben; ze willen niet alleen uw geld, maar ook uw gegevens.
Een van de twee websites leidt u naar de donatie vragende Vrijmetselaar websites onderaan het artikel: Blackbox (zwarte kubus!), GezondVerstand.eu (de uil!), Deanderekrant.nl (666 handgebaar!) en Hoenuverder.org (Stemmen en doneren!). Trap er aub niet in! Het zijn vooral de ouderen, die van goed vertrouwen zijn en werkelijk geloven dat dit onafhankelijk nieuws is.

Politieke desinformatie

Deze link laat u zien dat DezeWeek.eu ook een politieke agenda heeft en deze dus promoot. Op hun site staat wellicht veel goeds, maar ook veel desinformatie, zoals bijvoorbeeld het wereldnieuws over Poetin en Rusland en Oekraïne. Poetin is een marionet van de globalistische elite. De misleiding is enorm! Bovendien vermeldt men geen rechtstreekse bronlinken.

Het volgende artikel werd gepost op 21 februari 2022 op DezeWeek.eu

Houd dus in gedachten dat dit propaganda is van de gecontroleerde oppositie.

 

‘WEFgate – Nederland gaat kapot – Fase 7 in volle gang – U wordt uitgebuit’

Hoewel de website vermeldt dat het artikel is gebaseerd op originele bronnen en documenten van de EU, Raad van Europa, Nederlandse overheid, WEF, WHO en Big Pharma contracten, geeft men geen directe bronlinken, maar zegt men dat ze openbaar zijn en voor iedereen inzichtelijk en opvraagbaar.
Want dat is wat zij graag willen: uw gegevens.

Het artikel begint met ‘u gaat…, met de nadruk op u’

‘Vóór 30 juni gaat u opnieuw in slaap gesust worden met een NATO, EU en VS en Media, die u bezighouden met de oorlog tegen Oekraïne. U wordt in slaap gesust en gehouden, wat u al 24 maanden doet, omdat, vóórdat de digitale Coronapas er komt, u niet teveel in de gaten moet krijgen, waarom u en hoe u belazerd wordt door de WEF kliek in Nederland:

Hoekstra, Rutte, Ploumen, Halsema, Dijkhof, de Jonge, Kuipers met Sigrid Kaag, die er alles aan gelegen is om de burger in Nederland volledig kapot te maken. Landen als Australië, Oostenrijk, Frankrijk, Canada en Duitsland zijn al grote voorbeelden.

U moet zich ook niet teveel verdiepen in de 1.300.000 mensen wereldwijd, die al gestrekt zijn door vaccinatieschade. En er volgen er nog velen meer, misschien wel in de miljarden. Want Bill Gates heeft zijn nieuwe variant alweer klaarstaan.’

Ziet u het getal 13, het geliefde nummer van de Illuminati?

Natuurlijk zijn de werkelijke aantallen slachtoffers vele malen hoger. Leest u ook hun voorzegging en over de zogenaamde nieuwe ‘variant’.
En zo willen ze u bezighouden met een onduidelijk document, dat meer dan 700 pagina’s telt…
En misleiden zij u ook met politieke desinformatie, alsof stemmen nog enige zin heeft! Ja, de gasrekening stijgt enorm, de armoede stijgt en het aantal daklozen. Ja, bedrijven gaan failliet, jongeren plegen zelfmoord, meer en meer. En ja, het WEF plan is in volle gang. Onderhand doen ze u geloven dat niet zij de angstzaaiers zijn.

De digitale vaccinatiepas

‘Het is één groot spel’ gaat het artikel verder. ‘De vaccinatiepas is gebruikt en gaat gebruikt worden voor de digitale pas. Kuipers gaat binnenkort tekenen, alles in opdracht van het WEF en Kaag… Politiek is dood…’ 

Ziet u de politieke beïnvloeding weer, alsof politiek korte of langere tijd geleden nog enige zeggenschap had?

‘Bij WHO Tedros, de boezemvriend van en in het zadel geholpen door Bill Gates, zal Kuipers ook op het matje moeten komen en in mei 2022 tekenen voor de digitale vaccinatiepas, en tevens dat, bij een volgende A-status, de WHO beslissingsrecht krijgt over 189 landen, en er ook nog een Wereldbank opgezet gaat worden.’

Voorspellingen zonder echte bronlinken…

Fase 6 is volop aan de gang en 30 juni 2022 start Fase 7’

‘De getrainde WEF leden in Nederland zijn Kaag, Rutte, Hoekstra, Ploumen, Dijkhof, Halsema, de Jonge, Paternotte, Kuipers en nog eens 190 wereldleiders, zoals Trudeau, Merkel, Scholz, Macron.’

En fase 6 zou volgens de maker van het artikel tot eind maart 2022 lopen. Wel, dat is snel. Wat er na 30 juni 2022 volgt volgens DezeWeek.eu, is Fase 7 en dus nog niet in volle gang:

 

Na 30 juni 2022 

– Raad van Europa heeft resolutie 2361 aangepast en heeft geen bezwaar meer tegen verplicht vaccineren – EU heeft per 1 juli 2022 de ‘wetgeving’ voor de verplichte EU COVID-19 Certificaten bekendgemaakt, die alle vrijheden ontnemen als u geen QR Covid certificaat hebt. Kuipers zal deze EU ‘wet’ in mei 2022 ondertekenen. Als er een meerderheid van lidstaten is, wordt gedwongen vaccinatie ingevoerd!

– Eind 2022/2023 komt er een digitale currency. Niemand kan dan nog aan zijn/haar geld komen. [Mogelijk bedoelen ze eind 2022, begin 2023.] 

– De EU legt zonder overleg een digitaal ID op aan elke EU burger. Kijk maar eens in ‘mijn overheid, digiD’: hij staat er al bij! [Ik meende dat we als burger al een Digitale Identiteit hadden, maar kan mij vergissen.]

– Alle geldautomaten worden in de komende tijd vervangen voor QR code geldautomatenBelgië is al in volle gang aan het installeren, en de nieuwe Geldmaat ATM machines zetten ook tot nadenken. Ook de WIFI kastjes in Apeldoorn, en die in Enschede nog worden geplaatst, zitten in het WEF Plan.

– Als deze QR code automaten zijn geïntegreerd, kan er bij banken en of elders geen contant geld meer worden opgenomen.

– De EU heeft tot doel, binnen 1,5 jaar, contant geld volledig waardeloos te maken. Er is dan geen zwart geld meer.

– De EU/‘Nederlandse overheid’ bereidt een klimaat CO2 quotum voor voor iedere burger!
Teveel gas verbruikt? Dan een week niet rijden. Teveel gereden? Minder elektra verbruiken, etc., etc. De EU ontneemt ieder mens definitief zijn lichamelijke integriteit!

– Big Pharma/EU is al eigenaar van uw lichaam! We worden tot Internet of Bodies gemaakt. En dat is geen fabeltje! Kijk naar het patent, gevestigd door Big Pharma op 28 maart 2021. 

– Dus geen update boosters nemen, betekent: alle rechten vervallen! 

– De vaccins zijn experimenteel en over tijd. Het virus is nooit geïsoleerd. 

Tot zover de alternatieve media van de gecontroleerde oppositie.
Vermoedelijk veel waarheden, maar ook om u in een staat van angst te houden.

Don’t be scared; be prepared

 

Zie ook:

https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000005JJGcUAO?tab=publications

 

Bron:

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Verlenging-van-de-verordening-inzake-het-digitaal-EU-covidcertificaat_nl

You may also like