Vervolg op: Stew Peters exposed, zijn trouw tonend aan de Broederschap

Onderstaande video laat u duidelijk zien wie Stew Peters in werkelijkheid is. Een bevestiging dat we niet iedereen blindelings kunnen vertrouwen.

Eindtijdnieuws.com
17 maart 2022

 

Test alles!

Met dank aan Cindy van 7grainsofsalt, die haar ogen wijd open heeft

Ze keek eens goed naar Stew Peters, en ontdekte al snel het volgende…
‘Wat zie ik? En vertrouw ik hem? Ik zou mijn vertrouwen in geen enkel mens stellen, precies zoals de Bijbel zegt. Test alles, en wees zo wijs als slangen, maar onschuldig als duiven.’

Zie, Ik zend u uit als schapen te midden van wolven: wees daarom slim als slangen, en onschuldig als duiven.  Mattheüs 10:16

De video is duidelijk en spreekt boekdelen. U kunt deze zelf ondertitelen als u dat wilt, en/of downloaden. Want dit soort YouTube kanalen verdwijnen snel:

 

Stew Peters

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Premiejager en Rapper

Hiervóór was Stew Peters een premiejager, omdat hij met premiejagen meer geld kon verdienen. Bovendien was hij een rapper of rapartiest. Zie Stews 666 handgebaar en maak er zelf een afbeelding.

Wat is een premiejager precies?

Een premiejager (Engels: bounty hunter) is iemand die op mensen jaagt, die door de politie of de staat gezocht worden. Zij werken dus voor de regering. Professionele premiejagers leven van het geld dat ze ontvangen, wanneer zij de gezochte persoon levend of dood terugbrengen. Ze worden over het algemeen geassocieerd met het Wilde Westen in de Verenigde Staten van de 19de eeuw, maar ook in de 21ste eeuw bestaan ze nog steeds.

Stew Peters’ connecties met Vrijmetselaar Jesse Ventura

Stew Peters haalde de krantenkoppen in 2002, toen hij beweerde de broer te zijn van een Hollywood acteur, bevriend met de toenmalige regering. Tyrel, de zoon van Jesse Ventura, woonde in de zomer van 2000 in het landhuis van de gouverneur, voordat de staatspolitie concludeerde dat hij een bedrieger was en hem eruit schopte.

De staatspolitie erkende later het incident, en Peters, toen 22, gaf toe dat hij de man was.
“Het was een geweldige ervaring”, vertelde Peters destijds aan de Star Tribune, waarbij hij zichzelf omschreef als een rapartiest. ‘Als je daar stiekem naar binnen sluipt, zou ik het je aanraden. Ze hadden heerlijk eten. Het is gebeurd. Ik zou het zo weer doen.’

Tyrel Ventura, destijds ook 22, zei dat hij jong, naïef en gedupeerd was door Peters.
“Hij heeft me opgelicht, wat kan ik zeggen?” zei Tyrel.

Maar wat doet Stew Peters nu?
Recent lijkt Stew Peters ook in de politiek te zitten, als spreker. Ja, hij is pro-Trump en anti-Biden.
Hij is zelfs te beluisteren op de Radio. Iemand die op de radio is… dit zou een enorme rode vlag moeten geven!
Stews gasten, sprekers en ‘klokkenluiders’ in de show zijn soms overduidelijk New Agers of Vrijmetselaars, etc.

Stew Peters beweerde in juni 2021, dat de mensheid te maken zou krijgen met een ‘extinctieniveau-gebeurtenis’, als Trump niet binnen 60 dagen opnieuw aan de macht zou komen…

Desondanks blijft Stew Peters trouw beweren dat hij een Christen is, en doet hij u ook geloven dat hij vóór u is en voor de mensen bidt. Houd u er wel rekening mee dat als u daar iets bestelt, zij uw gegevens hebben, plus uw geld om door te kunnen gaan. 

Vrijmetselarij/Satanisme

‘Dus je kunt zien dat het hele ding op leugens is gebouwd! De ultieme leugen leeft in de driehoek boven de piramide. Dus zelfs de hoogste Vrijmetselaars leiden een monsterlijk leven! Word wakker, Vrijmetselaars. Zelfs jullie worden bedrogen, net als het publiek, tenzij je natuurlijk hongerig genoeg bent om al de macht te verwerven.’ – Altiyan Childs

 

NWO agents van disinformatie & gecontroleerde oppositie gesteund door de VN

Deze jongens zijn top CIA psyops, openbaar. Ze lijken aan onze kant te staan door goede informatie te brengen, gemengd met enkele leugens. Dit gebeurt in een rap tempo, aangezien ze alle antwoorden al klaar hebben liggen. Het is hun taak om ons te misleiden.

Ze krijgen een salaris om de nieuwe religie voor de VN te onderwijzen

De nieuwe wereldreligie – New Age – is onderdeel van Agenda 21. Het maakt ook deel uit van de agenda van het Vaticaan.

De nep-anti-lockdown en vaccine waarheidsbeweging wordt gefinancierd door de elite, in feite dezelfde rijke mensen, die de uitrol van het vaccin financieren. Als voorbeeld, de organisatie van Del Bigtree wordt gefinancierd door een zionistische filantroop.

Het is slechts het topje van de ijsberg

Vergis u niet, de samenzwering om de opstand tegen het uitrollen van de dodelijke injecties te beheersen en te controleren, is zorgvuldig gepland! Het is een spinnenweb van bedrog. Het eindspel wordt volledig geïmplementeerd door de VN/Jezuïeten/Vrijmetselaars/Satanisten/Zionistische gefinancierde agenten, die deze ‘waarheidsbeweging’ leiden. Satan is sluw. De hersenspoeling en misleiding zijn enorm, en het Christendom is big business voor valse christenen!

 

Wie steunt de Stew Peters Show?

Wel, Vrijmetselaar Mike Lindell van Lindell-TV, onder andere, en ook hij is pro-Trump. Kijk eens naar zijn volledige cast en crew!
En Gunsamerica.com is Stews nieuwste sponsor, zoals hij in een van zijn video’s onthulde. Ik nam eens een kijkje op deze website, en het eerste waar ik op klikte was een Maçonniek geweer: de Henry Goldenboy Freemason Tribute Edition, .22 LR, NIB

U kunt de beschrijving van het geweer zelf in de vertaler stoppen; hier volgt een gedeelte:
‘De Vrijmetselarij merkt haar begin hier in Amerika op in het begin van de 18de eeuw, met, als één van de meest opvallende leden, onze eerste Amerikaanse President, George Washington. Open voor alle niveaus van de samenleving, van taxichauffeur tot congres, de Vrijmetselaars hebben namen opgenomen als country western zangers Roy Acuff en Eddy Arnold, astronaut Buzz Aldrin, Zuidpool-ontdekker Roald Amundsen, hotelman John Jacob Astor, western-ster Gene Autry, komiek Richard Pryor, acteur John Wayne, magiër Harry Houdini, jazzlegende Count Basie, Amerika’s literaire icoon Mark Twain en boksgrootheid Sugar Ray Robinson, om er maar een paar te noemen. We zijn verheugd om deze oude en eervolle Broederlijke Orde te erkennen met onze nieuwe Henry Golden Boy Freemasons Tribute Edition in .22 LR rimfire, met trotse afbeeldingen die onmiddellijk door Vrijmetselaars overal herkend worden, op de glanzend gepolijste zilveren ontvanger. Om deze opvallende tribute-editie verder te laten uitkomen, toont de geselecteerde Amerikaanse walnoothouten voorraad onze eerste President in volledige Maçonnieke regalia, met schort, troffel en Warden’s rookzuil, staande op een ‘tempel’-vloer voor de Maçonnieke trap, in een geschilderd tableau, omzoomd door krulwerk in dezelfde stijl als de ontvanger. Wat is een betere manier om de lange geschiedenis van de Orde te erkennen, en het werk en de toewijding te belonen die u, of iemand die belangrijk voor u is, in de Vrijmetselarij heeft geïnvesteerd.’

Oh, u moet wel even persoonlijk bellen, om op Gunsamerica.com te kunnen bestellen.

 

Het symbool van de Leeuw in Vrijmetselarij

De leeuw is één van de krachtigste en invloedrijkste symbolen van de Vrijmetselarij! Ik begon dit symbool op te merken links bovenin Stew Peters’ video’s. Ook Vrijmetselaar Steve Quayle is er verzot op; zijn video achtergrond is bezaaid met foto’s en schilderijen van een leeuw. Ja, satan is een echte na-aper.
‘De leeuw van de stam van Juda’ is zó prominent aanwezig in het ritueel, dat dit het meest vertrouwde symbool is, en de Maçonnieke wereld heeft geen instructie nodig over de betekenis ervan en van de klauw van de leeuw.

Salomo: Leeuw van Juda

‘De leeuw, die de ark bewaakte en de sleutel in zijn mond hield waarmee hij hem kon openen, vertegenwoordigt in figuurlijke zin Salomo, de leeuw van de stam van Juda, die de sleutel tot de ware kennis van god, van zijn wetten en van de diepe mysteries van het morele en fysieke universum… De leeuw [ארי, אריה, Arai, Araiah, wat ook het altaar betekent] houdt nog steeds de sleutel van het raadsel van de sphynx in zijn mond. – Pike, Morals & Dogma (sprekend over de Maçonnieke god, satan)

In Openbaring 5:5 lezen we dit over Jezus:

“… zie, de leeuw uit de stam van Juda, de wortel van David, heeft overwonnen om het boek te openen en de zeven zegels ervan te verbreken.”
De Leeuw van de stam van Juda heeft overwonnen! Jezus is de Leeuw van Juda.

 

Enkele opmerkingen (in het Engels):

In one of your recent posts, Altiyan Childs in his 5-hour video on Freemasonry said that Sean Hannity and Alex Jones are Freemasons. Is Stew Peters a Freemason also? The promo photo at StewPeters.tv shows Stew with “hidden hands” inside his jacket. Is this a variation on the classic Masonic “hand in jacket” sign?

If it is both hands grasping the lapels, it is the sign of the “most excellent master” (york rite).

Stew Peters is continuing to support Trump, even though he admits Trump has promoted the Vaxx. If he does not detach soon, then we must assume that Peters is a Mason and is doing a deep run into enemy territory for the purpose of getting them back to voting for Trump.

Then, yes for sure about S. Peters’ true purpose and intentions. I had not seen that he supports Trump. This is an immediate red flag — and a sign that someone is either on the enemy team or else woefully blind and/or ignorant. And in this case of Peters (or any fairly prominent “truther”), it is not any “blindness” but a sign that he is not on our team. He cannot be trusted.

The Q is a psyop of the Skull and Bones Lodge to keep Trump as an active playing card in the political arena, because if the masses realize he is only a globalist puppet on longer strings, they will…

 

Bronnen:

7 grainsofsalt5 YouTube (heavily censored)

https://www.gunsamerica.com/957124905/Henry-Goldenboy-Freemason-Tribute-Edition-22-LR-NIB.htm

https://www.postbulletin.com/newsmd/lawmakers-crack-down-on-bounty-hunters

Stew Peters’ official website: Redvoicemedia.com

IMDb: Stew Peters

You may also like