David Goldbergs laatste woorden plus handgeschreven notities over Project Pogo en Project Zyphr

Geheime documenten en memo’s van het Witte Huis onthullen ‘uitroeiingsplannen’ voor miljoenen mensen in Amerika en wereldwijd via Project Pogo en Project Zyphr. 

Dit artikel kunt u hier in het Engels lezen.

De informatie die in de video wordt genoemd, met betrekking tot alles wat we momenteel om ons heen zien gebeuren, kan nu nog moeilijk worden genegeerd.

Na de dood van David Goldberg konden twee van zijn goede vrienden zijn kluis onder de vloer openen, en tientallen handgeschreven notities, bandopnamen, USB-sticks en de geheime documenten met betrekking tot Project Pogo en Project Zyphr, in veiligheid brengen.

Ze vragen degenen die kijken, om te helpen de boodschap van David te verspreiden, zodat anderen van zijn waarschuwingen op de hoogte zijn.

 

De laatste woorden van David Goldberg 

Het audiobestand werd na zijn dood teruggevonden in de kluis van David. Het bevat informatie, die is verkregen uit de geheime documenten die hij heeft gekregen. Velen geloven dat hij werd vermoord vanwege deze informatie.
Het audiobestand is begin juni 2019 opgenomen, een paar dagen voor de dood van David.

De geheime documenten en de aantekeningen onthullen ‘uitroeiingsplannen’ voor miljoenen mensen, via Project Pogo en Project Zyphr.

 

David Goldberg’s final words and his hand-written notes on Project Pogo and Project Zyphr HD

Of bekijk de video hier.

 

Transcript van de hoofdpunten van deze video vrij vertaald:

“Hallo allemaal. Dit is David Goldberg weer; dit wordt waarschijnlijk een van mijn belangrijkste video’s, die ik tot nu toe heb gemaakt.

We gaan een paar dingen bespreken. Nieuwe dingen die naar voren zijn gekomen. Ik heb een geheim document ontvangen van de insider van het Witte Huis. En we hebben ook enkele memo’s, waarnaar ik in het verleden heb verwezen. En ik ga alles doorlopen wat ik heb ontcijferd en geleerd van deze documenten, die ik heb ontvangen.

We gaan dus op het cruciale punt hiervan in. Waar gaat het allemaal over? Dit is het; dat blijkt uit de documenten. Er worden te veel mensen wakker. Er zijn te veel Amerikanen, en steeds meer van hen staan ​​wantrouwend tegenover Israël. Steeds meer Amerikanen zijn zich bewust van het Zionisme. Dit bestaat al decennia en decennia lang; ga maar terug naar de jaren ‘50, ‘60. Er is veel literatuur over het Zionisme, over het Jodendom.

Het is niet ongebruikelijk, maar het verschil is dat tegenwoordig steeds meer mensen wakker worden over dit feit. Het is een echt keerpunt geweest. Je had altijd ongeveer een half procent van de bevolking, die zich bewust was van het Zionisme, die niet van Joden hield, maar ze maakten nooit deel uit van de mainstream media. Ze werden altijd afgedaan als complottheoretici. Ze hadden geen invloed. Ze vormden dus niet echt een bedreiging.

Maar dat is veranderd. En je weet dat dat veranderd is. Iedereen die oplet, weet dat het veranderd is.

We hebben een grote verandering gezien in commentaarsecties op YouTube; veel mensen verwijzen naar het Zionisme. Het is een onderdeel van de terminologie geworden. Dit gebeurde onder de invloed van 8-chan, 4chan, en vele websites, en uiteindelijk heel veel YouTube-kanalen, die al jaren zeer agressief de waarheid spreken. Maar dit krijgt de laatste tijd echt aandacht. Het is een beetje een cumulatief effect, een sneeuwbaleffect geworden, waarbij steeds meer mensen wakker worden voor de waarheid en de feiten. En het breidt zich alleen maar uit. De mensen accepteren het meer nu. En ze beginnen te zeggen: ‘Oké, het is wel goed voor mij om naar de informatie te kijken. En ik ben geen antisemiet wanneer ik ernaar kijk’. En het begint echt een oververhitte discussie te worden onder hen. Dit is dus een grote verandering in de afgelopen jaren.

Wat er gebeurde, is dat Israël, – zijn vertegenwoordigers, zijn propagandisten, hier de afgelopen jaren heel, heel veel aandacht aan hebben besteed. Ze weten dat dit gebeurt. Ze maken zich er grote zorgen over. We hebben het over 0,5% van de Amerikanen, die enig idee heeft van het Zionisme. En ze zijn ertegen en begrijpen dit. Dat aantal is volgens deze documenten nu ongeveer 15%, en een ander document zei 7%. Maar dat is een zeer groot aantal Amerikanen, dat wakker is geworden aangaande wat er aan de gang is met Israël en het Zionisme, en de Israëlische belangenorganisatie en invloed. Ze zijn allemaal bang om Israël te haten. Dat aantal is dus erg hoog, en het baart hen grote zorgen. Dit is veel van waar de geclassificeerde documenten over praten.

Ik wil het voor je opzetten, zodat je echt begrijpt waar dit werkelijk over gaat, wat ik ontving van de insider van het Witte Huis. Het belangrijkste dat je echter echt moet weten, is dat ze hier een plan voor hebben. Dus daar ga ik het nu over hebben.

Er is een discussie in deze documenten, jaren geleden, om de YouTube-kanalen te verbieden, af te sluiten… al dat soort kanalen. Maar ze veranderden van koers. Ze besloten om iets geheel anders te gaan doen. En ze besloten om, in plaats van om alles te censureren, gatekeeper kanalen ofwel poortwachterskanalen te financieren en te promoten. Shill kanalen… om simpelweg alle ruimdenkende mensen, die naar de kwestie kijken, bij elkaar te brengen en te verzamelen. Ze hebben een aantal van de legitieme kanalen afgesloten; dat is ook echt gebeurd. Als je een deel daarvan volgt, weet je dat er reeds kanalen zijn afgesloten. Bijna volledig geëlimineerd!”

Wat zijn Shill kanalen?

Een kanaal, bijvoorbeeld een YouTube-kanaal, dat in het openbaar een persoon of organisatie helpt of geloofwaardigheid geeft, zonder te onthullen dat ze een nauwe relatie hebben met die persoon of organisatie! Ze kunnen hun activiteiten uitvoeren op het gebied van media, journalistiek, marketing, politiek, sport, vertrouwensgames, of andere zakelijke gebieden. Ook kunnen ze optreden, om tegenstanders of critici van de persoon of organisatie, waarin zij een gevestigd belang hebben, in diskrediet te brengen.

“Sommige van die YouTube-kanalen maakten geen deel uit van de oorspronkelijke poortwachterskanalen; ze hebben geen connectie. Het zijn de kanalen die de waarheid vertellen! Sommige van deze kanalen hebben ze geëlimineerd, omdat men die als een bedreiging beschouwde, of omdat ze de poortwachterskanalen zouden kunnen onthullen aan het publiek.

Ik blader hier door enkele documenten, en kijk waar ik het hierna over wil hebben.

Een heel interessant aspect van dit alles is, dat de gatekeeper kanalen en de shill kanalen meestal desinformatie kanalen zijn! Desinformatie kanalen, zoals Alex Jones bijvoorbeeld, zijn al lange tijd desinformatie en Zionistische kanalen; zeer, zeer actief in het afleiden van mensen van het Zionisme. Alex Jones praat over alles, maar hij praat nooit over Israël. Dus dat is een actief desinfo kanaal dat ‘altijd al bestaat’.

Wat ze met de nieuwe poortwachterskanalen hebben gecreëerd, zijn zeer waarheidsgetrouwe kanalen. Ze zijn heel eerlijk; ze geven niet veel desinformatie uit. Ze zijn eigenlijk legitiem. En dat wordt gedaan om hen geloofwaardigheid te geven bij deze mensen die wakker zijn, of die wakker worden.

En dit wordt heel specifiek gedaan; de geheime documenten praten daarover.

Nu, wat is het doel van de hele operatie? Het doel hiervan is om waarheidsgetrouwe kanalen uit te zenden, om mensen naar zich toe te trekken. Ze noemen dit: ‘tag, track en ID’. Het is een term, die in alle documenten wordt gebruikt: TTID. Het is iets dat je zult willen onthouden, want dit komt veel voor in deze documenten. Ze verwijzen er de hele tijd naar.

Dus wat zegt dat jou? Ze willen taggen, ze willen je volgen en ze willen identificeren wie je bent. Als je naar deze kanalen kijkt, als je op de hoogte bent, als je wakker bent over deze kwesties, willen ze je taggen, willen ze je volgen en willen ze precies weten wie je bent. Ze willen het weten, en het gaat over het volgen van de IP-adressen van mensen via YouTube. Ze hebben toegang tot YouTube! Ze weten wel wie je bent. Dit wordt dus veel besproken in de documenten.

En er zijn twee projecten, en het is erg belangrijk om hiernaar te luisteren. Project Pogo is er een van. En Project Zyphr. Die zal ik spellen: Z-Y-P-H-R. Project Pogo en Project Zyphr zijn de twee projecten, waarnaar de geclassificeerde documenten verwijzen, en elk heeft een andere rol.

Project Pogo gaat over de poortwachters van YouTube, over hoe ze allemaal agenten, vertegenwoordigers, zijn. Ze worden allemaal betaald om waarheidsgetrouwe informatie naar buiten te brengen, zodat ze de mensen die de video’s bekijken, likes en opmerkingen geven, kunnen taggen, volgen en identificeren. Ze volgen het allemaal!

Project Zyphr is een ander project, en daar zal ik het straks over hebben. Dat is de tweede fase: de uitroeiing. Ze gaan deze mensen uitroeien. Of het nu gaat om taggen voor antisemitische uitingen, beschuldigen van misdaden… men wil ze volledig uitschakelen.

En dit is waar ik het nu over zal hebben. In de documenten praten ze over guillotines. Virale aanvallen. Targeted, gericht… en over de manier waarop ze mensen gaan elimineren zonder al te veel argwaan, zonder dat al te veel mensen het zullen merken.

Maar hier is het probleem: de projecten kunnen veranderen. Terwijl ik de documenten lees, heb ik documenten van 4 jaar geleden, ik heb documenten van 2 jaar geleden, en dan heb ik ook nog documenten van 3 maanden geleden. Er is dus een voortgang in de tijdlijn, het tijdschema, naarmate de projecten veranderen.

En Project Zyphr is veranderd…

In het begin hadden ze het over, oké, we gaan deze mensen besmetten met een virus, dat het griepvirus imiteert… Ze gaan ze op verschillende manieren elimineren, die niet verdacht zouden zijn. 

In de documenten die ik nu heb, van 3 maanden terug, zeggen ze dat het aantal mensen dat ze moeten elimineren, te groot is. We hebben het over miljoenen Amerikanen! En dit is waar we zien dat hun plannen veranderen. En ze gaan iets beginnen, dat verwoestend is en buitengewoon beangstigend. En op basis van wat ik in de documenten kan zien, hebben we het over stroomuitval, samen met een zuivering: een gedwongen verwijdering van mensen. Ze zullen binnenkomen, ze zullen je uit je huis halen, en ze zullen je in een militair voertuig of wat dan ook zetten, een busje bijvoorbeeld, en je wegrijden en in een kamp plaatsen.

Het is een enorm grote operatie die ze van plan zijn om uit te voeren. Het gaat om miljoenen Amerikanen. Ze zullen het doen als het donker is, onder dekking van duisternis, tijdens een van deze geplande black-outs. Op basis van de documenten: ze hebben een black-out van 3 dagen, ze hebben een landelijke black-out, die 2 dagen duurt, en verder veel plaatselijke black-outs. Het is dus een hele reeks black-outs die ze gaan doen! En natuurlijk krijgen allerlei zaken ervan de schuld. Ze zouden Iran de schuld kunnen geven bijvoorbeeld. Ze hebben hier al mensen op voorbereid. Er zullen meer black-outs zijn, die al voorspellend geprogrammeerd zijn.
Dus we kunnen hier meer van gaan zien naarmate de tijd verstrijkt.

Voor zover ik van Project Zyphr kan zien, plannen ze dit voor volgend jaar en het jaar daarna (2020-2021).

Ze zijn nog niet klaar met het taggen, volgen en identificeren van iedereen. Het lijkt erop dat ze op ongeveer 78% zitten (in 2019). Ik keek in de documenten en er waren een paar indicaties van hoe lang, hoever weg ze voelen dat ze in het project zijn. Ze zijn voor 78% klaar. Het kost tijd om een ​​YouTube-account te identificeren. En volg het dan maar eens naar de e-mail, waarmee het is aangemaakt, en vervolgens het IP-adres, en ontdek dan wie het heeft aangemaakt. Daar hebben ze veel tijd voor nodig! Het vergt veel onderzoek. Omdat veel mensen een YouTube-account aanmaken met een e-mailadres, geeft dit nog geen indicatie over wie ze nu precies zijn. Een accountnaam waarop niet hun volledige naam staat, en ze gebruiken vaak hun echte foto’s niet… Daarom loop het project al zo lang, maar het loopt op zijn einde. In de komende 6 maanden tot een jaar lijkt het erop dat het ten einde loopt, en dat is wanneer Project Zyphr zal worden gestart.

Veel mensen hebben gezegd: “Waarom mogen sommige van deze YouTube-kanalen bestaan? Waarom mogen ze zo openlijk over de waarheid praten…?”
En sommigen van jullie kennen misschien Adam Green, Know More News, – en er zijn nog een heleboel anderen, en ze zijn heel, heel open over het Zionisme. Ze zijn er ook heel eerlijk over en ze vertellen de waarheid! Ik bedoel, ze vertellen de waarheid, verbergen niets, en deze brengen geen desinformatie naar buiten.

Maar voor zover ik weet, maken ze deel uit van deze operatie. Ik kan niet specifiek zeggen of Adam Green er deel van uitmaakt of niet, maar ik neem aan dat hij er mogelijk deel aan heeft. Waarschijnlijk is hem veel geld gegarandeerd. Er is hem mogelijk veel beloofd. Hij zou een Vrijmetselaar kunnen zijn, hij zou een deel van hun operatie kunnen zijn, hij zou een vertegenwoordiger kunnen zijn. Ik weet het niet, ik heb geen idee; dit is totale speculatie van mijn kant. Zijn kanaal zou in ieder geval passen in de munitie; het is slechts een voorbeeld dat ik nu geef.

Hij is er om te taggen, te volgen en te identificeren. Niet hij specifiek, maar de mensen achter de operatie, die al het onderzoek doen. En alle mensen die commentaar geven, video’s bekijken en likes geven: ze willen weten wie dat nu zijn, ze willen weten waar ze wonen, en ze gaan hen elimineren. Op een datum in de toekomst, volledig elimineren.

Dit gaat veel verder dan het idee om wetten aan te nemen om vrije meningsuiting te verbieden, wat ze nu al doen. Ze hebben het in Amerika al gedaan, maar niet erg agressief. We zullen meer van dat soort wetgeving gaan zien. Maar ze willen deze mensen volledig elimineren, want ze staan ​​de agenda wel in de weg. Er zijn te veel mensen die wakker worden; het is veel te veel voor hen om te verwerken! Mensen beginnen invloed te krijgen en ze beginnen het gesprek online te veranderen.
Het baart Israël grote zorgen.

De memo’s die ik heb ontvangen, zijn anders dan deze geclassificeerde documenten. De memo’s zijn interne memo’s van het Witte Huis, die een breed scala aan dingen bespreken, in termen van Trumps ontmoeting met rabbijnen, gesprekken met Netanyahu via de telefoon… En een van de memo’s zegt dat Donald Trump zichzelf tot ‘koning van Israël’ zal moeten verklaren. Openbaar. Voor hen is dit onderdeel van het proces. Er is geen strategische reden voor; het is symbolisch voor hen. Trump gaat zichzelf tot koning van Israël uitroepen… ooit. Ik weet niet hoe, maar ze praten er keer op keer over in deze memo’s. Wanneer hij het gaat doen, waarom ze willen dat hij het doet, – wat wederom symbolisch is: het heeft blijkbaar geen strategisch doel. Het maakt deel uit van het proces van het eindspel. Daar komt het op neer.

Dus we zullen zien of dat gebeurt of niet. Het klinkt belachelijk, dus ik kan me niet voorstellen dat hij het ook echt gaat zeggen, maar misschien zal hij zoiets doen. Daar gaan we de komende maanden op letten.

Op basis van de geclassificeerde documenten en de memo’s, is er zoveel van wat er gaande is gepland! Ze hebben de mensen de indruk gegeven dat Trump chaos in de politiek heeft gebracht, maar het is eigenlijk het tegenovergestelde; het is gepland. Donald Trumps loyaliteit is aan Israël. Hij is niet alleen een Jood, hij is ook een Vrijmetselaar. Ze hebben hem beloofd – zijn dochter en de zonen, dat ze zullen genieten van een zeer hoge rangorde binnen de wereldregering, die ze aan het vormen zijn. De hoofdstad zal Jeruzalem zijn. Daarom is Trump zo toegewijd aan het volgen van het script… toneelspelen, zoals hij dat doet. Het lijkt allemaal erg authentiek, erg echt te zijn voor zijn volgelingen.

Alles wat gedaan wordt, van praten over de muur tot aan het nepnieuws, was vanaf het begin, rond 2014 en 2015 gescript! En volgens sommige memo’s die ik lees, vond hij het geweldig. Ze stelden hem dit alles voor en hij vond het geweldig. Ze vertelden hem het plan, ‘je gaat president worden, je gaat dit zeggen, en dit, en dit’ – hij vond het geweldig. 

Trump is al een beetje een racist. Hij is al vatbaar voor een deel van de retoriek, dus hij vond het geweldig. Hij sprong aan boord en ze beloofden hem geweldige dingen, vooral voor zijn gezin, als hij al deze dingen had opgevolgd en gewoon het script zou blijven volgen. En hij heeft wel speelruimte. Hij heeft de ruimte om veel dingen te zeggen, die hij wil zeggen. Hij heeft er veel plezier in om dit te doen. Maar hij heeft zijn scriptschrijvers. Eén van de scriptschrijvers, ik ben zijn naam kwijt… Het is een kale man; het is belangrijk om het te noemen. Welnu, hij maakt hier een groot deel van uit. Hij schrijft ook veel van de tweets van Trump.

Ik kan het me niet herinneren… Ik ga het nu opzoeken. De speechschrijver van Trump is Steven Miller. Steven Miller speelt hierin een grote rol. Hij is een toegewijde Zionist. Hij heeft er veel mee te maken. Als je het konijnenhol (‘the rabbit hole’) in wilt gaan, als je wilt weten wie er echt achter zit, dan heeft Steven Miller hier een groot aandeel in!

Ik wil deze video naar buiten brengen. Ik wil dat mensen het horen. Ik wil dat mensen weten wat er aan de hand is.

Ik heb vreemde dingen meegemaakt in mijn huis. Ik heb zwarte SUV’s opgemerkt. Ik noemde het al eerder; ze zijn er nog steeds. Ik zie ze nog af en toe. Laatst ging ik erop uit om te proberen er eentje te benaderen, om ze te confronteren met ‘wat doe je hier? Ik weet dat je hier bent’. En ze reden weg. Het is alsof… precies op het moment dat ik de deur opende, en ik naar buiten kijk, zie ik ze wegrijden.

Misschien is het gewoon toeval dat ze weggingen en ze mij zagen… ik weet het niet. Maar het leek alsof ze heel erg voorbereid waren om daar weg te komen. Dus de volgende keer dat ik ze zie, ga ik ze snel confronteren. En ik ga ervoor zorgen dat ze geen tijd hebben om daar weg te gaan, voordat ik de kans heb om daar te komen, en ze mij tenminste aan zien komen voor hen. Ik zal het opnieuw proberen, maar ik heb ze vooral ’s nachts gezien. Ik open het raam en kijk uit het raam, en dan zie ik hen het meest. En dus wil ik ze confronteren; ik ben de pesterijen beu. Ik weet dat ze mij in de gaten houden. Ik neem aan dat ik afgeluisterd ben, ik neem aan dat iemand hoort wat ik zeg, maar het kan me niet meer schelen.

Ik heb de documenten gekregen, dus ik heb de plicht ontvangen om de informatie naar buiten zien te krijgen. Ik ga het doen, op wat voor manier dan ook! Ik heb mijn vrienden hiervan kopieën gegeven. Ik heb ze op verschillende plaatsen bewaard. Ik heb een dead man’s switch, dodemansknop, een ontstekingsmechanisme, voor het geval er iets met mij zou gebeuren. Dus ik heb mijn best gedaan om me voor te bereiden, want ik heb het gevoel dat dit heel serieus wordt.

En de documenten die ze me lieten zien, zijn angstaanjagend: het plan dat ze hebben opgesteld. Ik zou verwachten dat ze dit plan hebben om mensen te bewaken en te volgen. Maar ze gaan het naar een nieuw niveau tillen: met Project Zyphr. Ze gaan deze mensen één voor één uitroeien. Door de black-outs. Ik bedoel, het staat allemaal in de geheime documenten: hun plan om de mensen op te pakken. Ze gaan ze gewoon fysiek ophalen. Ze gaan ook allerlei andere middelen gebruiken om ze te elimineren. 

Niet alleen de waardevolle doelwitten zullen worden opgepakt. De doelwitten met een lagere waarde krijgen virussen, gerichte virussen. Virussen, die ofwel meteen, ofwel na verloop van tijd worden geactiveerd. Ze willen niet dat het te doorzichtig zal zijn. Dus ineens wordt een hele hoop mensen eerst ziek… Natuurlijk zullen er officiële verhalen in de nieuwsmedia zijn, zoals bijvoorbeeld: ‘Oké, er is een griepuitbraak’, wat mij laat zien dat dit waarschijnlijk in de winter zal gebeuren. Niet deze winter, maar mogelijk de winter van 2020/2021.

Dat is de tijdlijn, van wat ik in de documenten lees. Het is niet specifiek, maar dat is wat ik voel dat het zal zijn. Omdat ze een griepuitbraak willen uitvoeren; en dit zal logisch zijn gedurende de winter, zodat de mensen het niet in twijfel zullen trekken. Ze moeten veel mensen elimineren, veel doelwitten met een hoge waarde. Er zullen zoveel mensen verdwijnen dat mensen vragen gaan stellen. Dus ze hebben hun coverstory’s, en maken die klaar en hebben ze al op hun plaats. 

Als dit een paar honderdduizend mensen waren, zouden ze het aankunnen. Maar het zijn miljoenen en miljoenen, die ze willen elimineren. Ik denk dat het 15 miljoen is op basis van wat ik in deze documenten lees. Maar het kan zelfs meer zijn. Ze willen hen elimineren. Volledig. Volledig!
Want het wordt een probleem. Het is al een paar jaar een probleem, en dit is hun oplossing ervoor.

Bovendien willen ze een wereldregering; ze willen dat al deze plannen doorgaan. Ze kunnen geen oppositie, geen tegenstand hebben. Omdat de dingen die gaan gebeuren heel, heel radicaal zullen zijn. Je zult de desillusie van de Verenigde Staten van Amerika gaan zien. Je zult zien dat wereldleiders en de media iets goedkeuren dat wel zó krankzinnig is! En dat is: de desillusie van de Verenigde Staten van Amerika, en de goedkeuring van een wereldregering, gezeteld in Israël.

Veel Amerikanen zullen dat niet accepteren, maar ze moeten mensen elimineren die gaan roepen wat er echt aan de hand is. De documenten vertellen hoe ze dit allemaal gaan uitrollen, en hoe ze de desillusie van de Verenigde Staten en ook van vele andere landen gaan rechtvaardigen. Het lijkt erop dat hun plan is om alle landen tegelijk te doen: het zal onder de dekmantel van financiële ineenstorting zijn. ‘Welnu, we moeten een wereldregering hebben, want we gaan allemaal dood omdat het financiële systeem kapot is.’ Dat is ook iets waarover wordt gesproken in de geheime documenten.

Dat wordt uiteindelijk de dekmantel. Nadat ze de zuivering hebben gedaan en de dissidenten, – de mensen die wakker zijn geworden voor het Zionisme, hebben geëlimineerd – zal er een totale financiële ineenstorting zijn. En ze zullen zeggen: “Kijk, we moeten de wereldregering doen. We moeten samenkomen; we moeten deze nieuwe munteenheid creëren. We hebben geen keus”.

De chaos is te ernstig. Het zal waarschijnlijk 6 maanden van complete financiële chaos zijn… voedseltekorten, toename van misdaad – veel, veel mensen zullen sterven. Miljoenen en miljoenen mensen zullen hier ook aan overlijden. En dan zullen ze het rechtvaardigen en zeggen: “Kijk, we moeten de wereldregering doen”.

Dus… dat is wat er aan de hand is. Ik ben bijna klaar, ik ga nog een video maken. Ik heb nog meer dingen op komst. Ik heb nog veel meer gepland, want er staat meer in de documenten wat ik moet bespreken. Ik kom snel terug met een nieuwe video. Bedankt voor het luisteren, en ik zal binnenkort meer doen.”

David E. Goldberg (1959-2019)

 

Helaas heeft meneer Goldberg geen nieuwe video gemaakt, want kort nadat de bovenstaande video uitkwam, zou hij op 8 juni 2019 dood (vergiftigd) in zijn huis gevonden zijn. De timing van zijn dood is ongetwijfeld omgeven met controverse en verdenking, vooral in het licht van zijn beweringen over deze insider documenten en memo’s van het Witte Huis, en omdat hij in de gaten gehouden werd.

Het is niet ironisch dat het eigen YouTube-kanaal van David Goldberg is verwijderd. Misschien een slachtoffer van de projecten die hij aan het blootleggen was?

David Elias Goldberg

Niet te verwarren met een andere David Goldberg (David Bruce Goldberg), die in 2015 stierf en wiens dood ook werd gevonden onder verdachte omstandigheden (Silicon Valley-ondernemer en overleden echtgenoot van Sheryl Sandberg, COO van Facebook). Zijn dood was aanvankelijk gekoppeld aan een val van een loopband, wat resulteerde in ernstig hoofdtrauma en bloedverlies. Maar een autopsierapport wees op een hartritmestoornis, die zijn val mogelijk heeft veroorzaakt.
Hoewel zijn dood een natuurlijke, zij het ongelukkige oorsprong zou kunnen hebben, moet worden gezegd dat het niet langer een geheim is, dat er een wapen bestaat dat specifiek bedoeld is om hartaanvallen te veroorzaken bij personen die het doelwit zijn.

 

Griezelige voorspellingen die zijn uitgekomen

Een laatste ding om u mee te verlaten, de getuigenis van Goldberg over de informatie die hij specifiek over Donald Trump heeft ontvangen, is te nauwkeurig om te negeren.
Hier zijn een paar angstaanjagende voorspellingen die zijn uitgekomen, zeer kort nadat de video werd gemaakt:
“I am the chosen one.” – Trump

Donald Trump Tweet - like he is the king of Israel 

 

“Dank aan Wayne Allyn Root voor de zeer mooie woorden. “President Trump is de grootste president voor Joden en voor Israël in de geschiedenis van de wereld, niet alleen Amerika, hij is de beste president voor Israël in de geschiedenis van de wereld… en het Joodse volk in Israël houdt van hem…
alsof hij de koning van Israël is. Ze houden van hem alsof hij de tweede komst van God is… Maar Amerikaanse Joden kennen hem niet en mogen hem niet. Ze weten niet eens meer wat ze doen of zeggen. Het slaat nergens op! Maar dat is oké, als hij blijft doen wat hij doet, is hij goed voor…” – Donald Trump, die Wayne Allyn Root citeert in een Tweet

Dat was symbolisch, inderdaad…

 

Dat komt bovenop alles wat Goldberg heeft aangekondigd dat er zou gebeuren…

En verder: het verwijderen van en de censuur van YouTube-kanalen, gerichte campagnes, het vrijgeven van een virus/infectie, black-outs… en, natuurlijk, het doden van miljoenen Amerikanen en mensen wereldwijd – nu gedaan, met Covid als reden. En de inspanning om de rest van de landen op hetzelfde moment te doen. De vaccins zijn gewoon een ander onderdeel van de wapens, vermomd als een heilzaam product om te helpen ‘ons te redden van Covid’.

Dan een roep om een ​​wereldwijde Eén Wereldregering…

wat we vooral met het World Economic Forum (WEF) zien gebeuren: de Great Reset-agenda van Klaus Schwab. Het is allemaal aan de gang!

David Goldberg waarschuwde ons hiervoor in 2019

Voor degenen die zeggen dat zo’n enorme agenda nooit zou kunnen plaatsvinden, omdat iemand erover zou gaan praten, of het zou gaan lekken… nu… wat denkt u? David Goldberg en talloze anderen hebben dit de hele tijd gedaan…

 

Bronnen:

https://archive.org/details/davidgoldbergsfinalwordsclassifieddocsrevealdeadlyprojectzyphr

https://archive.org/details/davidgoldbergsnotesonprojectpogozyphrallnotes

You may also like