De verschrikkingen van het Sociale Kredietsysteem dat op weg is naar het Verenigd Koninkrijk

Binnen 12 maanden, ‘belooft’ gecontroleerde oppositie schrijver Dr. Vernon Coleman ons, zal het sociale kredietsysteem realiteit zijn.

Eindtijdnieuws.com
29 maart 2022

 

Overheden, grote bedrijven en lokale autoriteiten verzamelen nu al informatie over u:

via gezichtsherkenningscamera’s, biometrische onderzoeken op luchthavens, drones, bewakingsvliegtuigen, social media… [en niet te vergeten via internet, mobieltjes, nano in onder meer vaccins, PCR tests, etc.]

‘Misschien lacht u nu, maar kijk eens of u over twaalf maanden nog steeds lacht.’ – Dr. Vernon Coleman

 

Let op hoe Vernon Coleman alles in de ‘jij- of u-vorm’ schrijft, alsof hij er zelf compleet buiten staat en van gevrijwaard zal worden:

‘Een paar jaar geleden schreef ik in een boek, genaamd ‘The Game’s Afoot’ (gepubliceerd in 2018), dat de Chinese regering de mensen cijfers gaf op basis van gedrag. Het werd ‘social engineering’ genoemd, en burgers werden gerangschikt en beoordeeld op basis van hun gedrag.

‘De regering’, zei ik, ‘zal het gedrag van mensen meten, om te beslissen op welke diensten ze recht hebben. Iedereen die slechte punten opbouwt voor verkeersovertredingen, zwartrijden, of doorlopen bij een rood stoplicht, zal merken dat hij niet langer recht heeft op het volledige scala aan openbare diensten en rechten. Bovendien zal internetactiviteit ook worden gebruikt om het gedrag te beoordelen. Personen, die slechte dingen doen op het internet, of wiens zoekopdrachten als twijfelachtig worden beschouwd, zullen zichzelf ‘op een zwarte lijst’ vinden. Individuen, die ‘verantwoordelijke’ banen hebben, worden aan extra toezicht onderworpen.’

 

Achter de schermen werkt men met veel enthousiasme aan de Sociale Kredietscore!

‘Het werd een sociale kredietscore genoemd, en ik schreef toen dat het waarschijnlijk was dat Westerse regeringen spoedig zouden volgen. En dat doen ze met veel enthousiasme! Het heeft misschien nog niet duidelijk uw stad bereikt, maar het zal gebeuren, oh, het zal gebeuren.

China heeft het voortouw genomen, omdat het Chinese systeem meer meedogenloos efficiënt is dan alles wat het Westen kan bieden. De Chinese overheid heeft meer controle over alles, en de mensen hebben niet veel controle over iets.

Het werkt heel gemakkelijk…

Iedereen begint met zoveel punten. En een slimme app op elke telefoon meet gedrag, en helpt de autoriteiten te beslissen of u een goede burger bent, of niet.
Natuurlijk zijn er overal videocamera’s, die kijken of u op het verkeerde moment de weg oversteekt, in het openbaar rookt, zwerfvuil weggooit, of iets doet dat als asociaal of ongepast wordt beschouwd. Wanneer u met het verkeerde soort mensen praat, zult u merken dat uw kredietscore naar beneden gaat. Ga staan ​​en praat met mij, en u zult slechte punten krijgen.

China heeft één camera voor elke twee personen

Ze zijn uitgerust met gezichtsherkenningstechnologie, die een persoon uit een voetbalmenigte kan halen in minder tijd dan nodig is om ‘dat kunnen ze zeker niet!’ te zeggen.

Supermarktcomputers kijken hoeveel u uitgeeft aan alcohol, sigaretten, snoep en vet voedsel

U zult punten verliezen, wanneer u teveel uitgeeft aan het verkeerde soort voedsel.
Lokale autoriteiten meten, hoeveel recycling u wegdoet. En camera’s in de afvalbakken vertellen de computers, hoeveel voedsel u hebt weggegooid en hoeveel overtollige verpakking.

Natuurlijk zijn er hier in het Westen reeds sociale kredietscores

En die werden langzaam geïntroduceerd. In het VK, bijvoorbeeld, moeten bestuurders van duurdere auto’s een speciale, enorm verhoogde belasting betalen om een ​​auto op de weg te mogen gebruiken. Dat is een flagrante straf voor het heel veel uitgeven aan een auto.

Aan de andere kant hoeven burgers, die elektrisch rijden niets te betalen voor aanleg, onderhoud en reparatie van wegen. Ze zijn vrijgesteld van de belasting, omdat ze ‘goede’ burgers zijn. Hun auto’s maken net zoveel gebruik van de wegen als auto’s, die op benzine of diesel rijden, maar ze zullen worden vrijgesteld. Bestuurders van benzine- of dieselauto’s zullen worden gestraft, omdat ze ‘slechte’ burgers zijn, en moeten jaarlijks steeds hogere belastingen betalen, om de wegen te betalen. Het systeem negeert het feit, dat elektrische auto’s hebben uitgewezen, dat ze niet beter zijn voor het milieu dan benzine- of dieselauto’s. Rijd met uw auto een stad in en u zult een speciale boete moeten betalen.

Wanneer u in een huis woont dat groter is dan u nodig heeft…

zult u dalen in score en uw belastingen stijgen. Wanneer u logeerkamers hebt, wordt u gestraft. Als u nuttig werk doet en geld geeft aan een goed doel, zult u extra punten ontvangen. Als u de regering bekritiseert, zult u punten verliezen.

Als u niet thuis bent, weten de autoriteiten natuurlijk de hele tijd waar u bent

Inderdaad, wanneer u zich slecht gedraagt, mag u niet ver van huis gaan. Als u zich niet aan alle gezondheidsvoorschriften houdt, mag u niet met het openbaar vervoer reizen, nergens heen vliegen, of naar het buitenland gaan.

Als uw sociale kredietscore daalt…

kunt u geen geld lenen, een huis kopen, of een fatsoenlijke kamer in een hotel boeken.
Als uw beoordeling te ver naar beneden gaat, mag u niet naar het ziekenhuis. En als u per ongeluk binnenkomt, slaan ze een niet-reanimeren briefje om uw nek, voordat u kunt zeggen, “Waar is dat voor?”

U zult bonuspunten ontvangen…

als u in een kleine, moderne, slecht gebouwde flat woont met dunne muren en absoluut geen privacy. Maar u zult die punten verliezen wanneer u een huisdier houdt, of over ook maar iets klaagt.

Als u te veel uitgeeft aan kleding of schoenen, gaat uw beoordeling omlaag

En als u geld spaart, wordt u aangemerkt als schuldig aan het een of ander, en kunt u geen auto huren, geen promotie krijgen op het werk, gebruikmaken van een sportschool, of uw kinderen op een school krijgen met schoolboeken.

Als u veel problemen hebt…

zult u merken dat uw internetsnelheid dramatisch omlaag gaat. En als u een eigen bedrijf hebt en ambtenaren tegenspreekt, krijgt u geen hulp bij planningsproblemen, of in staat zijn om officiële overheidscontracten te krijgen.

Als u zich niet gepast kleedt wanneer u zich in het openbaar bevindt…

of als u wordt gezien, terwijl u de weg oversteekt als de verkeerslichten op rood staan, dan wordt u gefotografeerd en wordt uw foto weergegeven. Als u ruzie hebt met een buurman, zullen uw foto’s op een billboard in de buurt van uw huis worden geplaatst, en u zult te schande worden gemaakt. Wanneer u te laat bent met uw belastingaangifte, wordt u gedegradeerd voor periodieke controles, wordt uw bedrijf één keer per week geïnspecteerd, en verschijnt uw foto op een schaamtebord op internet. U zult ontdekken dat het onmogelijk is om licenties, vergunningen en leningen te krijgen, die u nodig zou kunnen hebben.

In restaurants zullen de camera’s uw manieren en uw eetgewoonten bestuderen…

en de hoeveelheid voedsel, die u op het bord laat liggen – waarschijnlijk allemaal schadelijk voor uw sociale kredietbeoordeling.

Verklikkers, verraders, politieagenten en over-onderdanige overheidsmedewerkers zullen u in punten naar beneden halen voor elke zonde van handelen of nalaten.

En nu denkt u waarschijnlijk dat ik dit verzin

En ik wou dat dat zo was, maar dat is niet zo. We hebben het niet over de verre toekomst. We hebben het over de zeer nabije toekomst.

U zult punten krijgen als u bloed geeft

U zult punten verliezen als u omgaat met mensen met lage scores, zult worden gestraft als u lichtzinnig uitgeeft, of als u de regering niet prijst op social media.

Het eten van vlees, of het zich overgeven aan ongepaste activiteiten…

zal resulteren in een ernstig puntenverlies, evenals het gooien van te veel afval in openbare bakken. Camera’s met gezichtsherkenning in bakken zullen u zien en straffen, en het voedselkrediet verminderen.

Het niet hebben van het juiste aantal kinderen, overgewicht, en het bezitten van land…

zal leiden tot verlies van sociale kredietpunten. In het VK heeft het Office for National Statistics al beweerd, dat kinderloze vrouwen een last voor de staat zullen zijn, omdat ze niemand hebben om voor hen te zorgen.

Het niet hebben van een slimme meter…

leidt tot verlies van punten, net als elk voorbeeld van burgerlijke ongehoorzaamheid. Chronische ziekte, geestesziekte, oud zijn en gehandicapt zijn, zal u uw punten doen verliezen, net als gearresteerd worden; het maakt niet uit of u schuldig wordt bevonden.

Een te grote ecologische voetafdruk hebben, middenklasse of blank zijn, of te veel vragen stellen, zal allemaal leiden tot puntenverlies, evenals te beschermend zijn voor uw gezin.

U zult sociale kredietpunten verliezen als u ‘identiteitsschade’ veroorzaakt:

iets zegt, waardoor iemand zich ongemakkelijk voelt over wie ze zijn, waar ze vandaan komen, of hoe ze eruitzien – of wanneer u iets niet zegt, waardoor ze zich goed voelen.

Als u enige kwade baldadigheid vertoont, enige tekenen laat zien van blanken voortrekken, of haat aanwakkert, zult u gestraft worden. Als u zich op een bedreigende, kwetsende, of beledigende manier gedraagt, zult u in de problemen komen, net als wanneer u dreigend, kwetsend, of beledigend materiaal naar een andere persoon communiceert.

Uw bedoelingen zullen niet van belang zijn

De klager hoeft alleen maar te zeggen dat hij gewond was. Schrijvers, acteurs, of film- of toneelregisseurs kunnen worden aangeklaagd, wanneer iemand iets van hun materiaal aanstootgevend vindt. Shakespeare toneelstukken zullen in de toekomst niet veel meer verschijnen.

U denkt waarschijnlijk dat ik nu echt een grapje maak

Als u dat denkt, kijk dan eens naar wat er in Schotland gebeurt.

In het VK definieert de politie een misdrijf of incident momenteel als hatelijk, op basis van de perceptie van het slachtoffer, en niet op basis van de bedoelingen van de dader. Natuurlijk hebben de politie en politici de burgers aangemoedigd om degenen te verraden, die de wetten overtreden.

U kunt ernstige problemen krijgen door harde muziek af te spelen, of bomen in uw tuin te hebben

Bomen zijn slecht, omdat ze de communicatie kunnen verstoren en geen praktisch doel hebben. Er zal geen plaats zijn voor gevoel voor schoonheid, of voor natuur in de Nieuwe Wereldorde.

Wat zal er nog meer slecht zijn?

Eten in het openbaar vervoer, het missen van een medische afspraak, parkeren op de verkeerde plek, het missen van een sollicitatiegesprek, en roekeloos oversteken, zullen u allemaal uw punten doen verliezen en uw leven moeilijker maken.

Als u denkt dat ik gek ben geworden, moet u weten…

dat cyberbeveiligingsexperts hebben ontdekt, dat 32% van de volwassenen tussen de 25 en 34 in 21 landen – in totaal 10.000 personen – reeds problemen hebben gehad met het krijgen van een hypotheek of lening, vanwege hun activiteiten op social media.
Tot nu toe gebruiken ongeveer 4,5 miljard mensen over de hele wereld internet, en de meesten hebben accounts op social media.

Uit een nogal angstaanjagende enquête bleek…

dat twee derde van de mensen bereid is, om informatie over zichzelf of anderen te delen, om winkelkorting te krijgen, terwijl de helft bereid is dit te doen, wanneer het hen helpt wachtrijen op luchthavens over te slaan. Eén op de twee mensen zegt blij te zijn, dat de overheid het social media gedrag van iedereen in de gaten houdt, als dit betekent dat het publiek veilig moet blijven.

Natuurlijk zal het onmogelijk zijn, om erachter te komen wat uw sociale kredietscore is…

om erachter te komen hoe scores precies zijn samengesteld, of om eventuele fouten nog te corrigeren. En scores worden in realtime gewijzigd! U kunt dus in de rij gaan staan, ​​omdat u denkt dat u het recht heeft om een ​​auto te huren, of op een trein te stappen. En wanneer u vooraan in de rij staat, ontdekt u dat uw beoordeling is gewijzigd, en dat u geen van beide kunt doen.

Overheden, grote bedrijven en lokale autoriteiten verzamelen al informatie over u:

via gezichtsherkenningscamera’s, biometrische onderzoeken op luchthavens, drones, bewakingsvliegtuigen en social media. Dit is de technocratische staat in volle vlucht! Het gebruik van een gekke naam of avatar op social media biedt u absoluut geen bescherming. Ze weten precies wie ‘Stinkyfeet of Weymouth’ werkelijk is, en ze kennen de naam, het adres en de binnenbeenmaat van ‘Bumfluff from Colorado’.

Privacy, vrijheid of rechten kunt u vergeten

We zullen binnenkort allemaal ‘in China wonen’.
Als één persoon in een gezin de wet overtreedt, zal het hele gezin worden gestraft.

Actief deelnemen aan een religieuze plechtigheid zal leiden tot straf

U kunt bijvoorbeeld naar een ‘onderwijs- en opleidingscentrum’ worden gestuurd, waar de gevangenen politieke propaganda bestuderen.
Elke keer dat u online informatie geeft, slaan ze informatie over u op, uw mening, uw persoonlijkheid, enzovoort.

En er zijn zoveel manieren waarop uw sociale kredietscore negatief kan worden beïnvloed

Wanneer u afval op een openbare plaats gooit, wordt u te schande gemaakt en verliest u punten. In Thailand moeten toeristen, die afval in een nationaal park gooien, hun naam en adres opgeven. Als ze afval achterlaten, komen ze in de problemen.

Dit alles staat bekend als ‘social engineering’

Het is iets wat politici sindsdien al vele jaren proberen te doen. Want als het werkt, – wat het doet – geeft het hen volledige controle over de bevolking. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over oppositie of kritiek.

In China worden burgers, die ‘goede’ dingen doen voor de staat en hun gemeenschap, beloond…

door hun foto’s en namen aan een plaatselijke muur op te hangen. Dit is precies wat ik mij herinner in Oost-Duitsland in de jaren zeventig. En toen al wedijverden mensen met elkaar, om de staat te behagen en een plaats op de muur te winnen. Dus nogmaals, als u wilt weten in wat voor soort samenleving u en uw kinderen zullen leven, kijk dan naar China, waar nu wordt gecontroleerd wat mensen doen, zeggen en denken.

Echter, onze toekomst zal niet zo vrij en gemakkelijk zijn als het leven in China op dit moment

We gaan snel richting een dystopische, digitale dictatuur. Goed gedrag zal worden beloond en slecht gedrag bestraft. Maar wie bepaalt wat goed en wat slecht is?

Volgsystemen zijn nu het nieuwe normaal

Uw financiële gegevens zullen worden gecombineerd met uw strafblad, academische reputatie, medisch dossier en winkelgedrag. Ze houden een oogje op het soort vrienden dat u heeft, de video’s die u bekijkt, de mensen met wie u date, trouwt, of die u ontmoet.

Dit is Big Brother op topsnelheid!

In de ‘Dappere Nieuwe Wereld’ kunnen mensen met een lage kredietscore geen kant op. Mensen, die zich uitspreken over corruptie, of die de propaganda in twijfel trekken, zullen worden gestraft. Als ze een boete krijgen, zal hun boete hoger zijn, omdat ze als slechte mensen worden gezien.

En het gebeurt allemaal al

Computerspelletjes trainen ons voor onze toekomst.
Ik ben verbannen in China, omdat ik een column schreef voor een Chinese krant, die als onaanvaardbaar werd beschouwd. Mijn boeken in het Chinees werden onmiddellijk uit de verkoop gehaald. Ik laat u met dit feit.

Er zijn openbare toiletten in China, die u niet binnenlaten zonder eerst uw gezicht te controleren en u te identificeren. Pas dan zal de machine de kleine hoeveelheid toiletpapier afgeven, die u wordt toegestaan. Hoeveel velletjes zult u krijgen, wanneer u een lage kredietscore heeft? Twee? Een? Helemaal niets?

Misschien lacht u nu

Maar kijk eens of u over twaalf maanden nog steeds lacht.’

 

Ook Vernon Coleman behoort tot de gecontroleerde oppositie

De foto spreekt voor zich…
Hij weet exact wat er staat te gebeuren, en wanneer het zal gebeuren… binnen zo’n 12 maanden.

Zijn boektitels verraden hem

Let op de titel van één van zijn video’s: ‘Fighting for Our Lives – We Must Unite’. Dit geeft mij al een rode vlag!

Zijn connecties verraden waar hij werkelijk voor staat

In Londen waren deze zogenaamde ‘leiders’ samen te zien: David Icke, Piers Corbyn en Vernon Coleman. Alle drie hebben sterke, eerdere banden met de reguliere media, de groten onder de MSM, en proberen duidelijk de oppositie te controleren.

Ook werd Coleman gezien met zeer prominente figuren als Piers Corbyn en wijlen Captain Sir Thomas Moore (een Bedfordshire Vrijmetselaar)! Oudere foto’s van Vernon Coleman laten Vrijmetselaar handgebaren zien. Vrijmetselaars zijn zeer actief en werken allemaal samen.

Ook Vernon Coleman’s bio verraadt hem

Hij werkte voor The Sunday People tot 2003, en heeft verschillende boeken gepromoot door grote uitgevers en The Bestsellerlijsten van The Sunday Times, ondanks dat ze contra-mainstream zouden zijn. Zoiets gebeurt niet, tenzij je een gecontroleerde oppositie bent! Dus als we The Economist zien zeggen, “hij is de Lone Ranger, Robin Hood, en de Equalizer, allemaal bij elkaar”, weten we dat er iets goed mis is. De Glasgow Evening Times heeft hem een ​​”nationale schat” genoemd. The Sunday Mirror heeft gezegd dat hij “onbedwingbaar leest”. BBC World heeft hem “verfrissend zinnig” genoemd. Misschien wilt u zichzelf eraan herinneren wie de eigenaar is van al die Massamedia! Precies.

Nogmaals, Coleman werd gepromoot door The Economist, van alle plaatsen. The Economist, gespecialiseerd in privatisering en deregulering. The Economist, die stevig aan de leiband loopt van Big Pharma en Big Medicine! The Economist, die voor het grootste deel in handen is van de familie Agnelli, oprichters van Fiat, en bekend als grote aanhangers van Mussolini. Dat wil zeggen, fascisme. Die familie en dat bedrijf is vanaf het begin beschuldigd van corruptie, en staat in Italië bekend om zijn veroordeling van massale fraude in de jaren negentig, omkoping en algemene bedriegerij.

Bij Amazon leren we, dat Coleman wordt gepubliceerd door het European Medical Journal, dat nu Covid aan het pushen is. Dat lijkt vreemd, nietwaar? Dit is een man, die het meest bekend staat om wat hij schrijft en zegt, namelijk, dat u het meest waarschijnlijk zult worden vermoord door uw arts. En toch wordt hij gepubliceerd door het European Medical Journal? Hoe valt zoiets te verklaren? Wel, tenzij hij gecontroleerde oppositie is natuurlijk. Gewoon ‘een oude man in een stoel’? Het konijnenhol gaat helaas dieper dan de meesten denken. Ja, over veel dingen heeft Coleman gelijk, maar zo gebeurt het ook. Je controleert de oppositie door hen veel dingen te vertellen, die zij al weten en willen horen. En daarna creëert men verwarring, om nietsvermoedende burgers af te leiden van het grotere goed of geheel: de volledige waarheid.

Vernon Coleman heeft bijvoorbeeld gelijk over vaccins

Onder zijn andere 100 boeken zijn echter titels te vinden als: ‘The 100 Greatest Englishmen and Women’. Dit is niet alleen maar een reguliere lijst helden, nee, dit zijn zijn persoonlijke helden! Oliver Cromwell is bijvoorbeeld nummer 4. Churchill is nummer 7. William Wilberforce staat hoog op de lijst. William Petty staat op #22. Net als iedereen op de lijst, was hij een grote boef. John Lilburne is #30. Robert Peel is #40. U herinnert zich hem misschien nog van de cover van Sgt. Pepper’s. Hij was minister van Binnenlandse Zaken, geheim hoofd van de inlichtingendienst, en later premier.

En waarom posten David Icke en zijn zoon Garith sommige van Coleman’s video’s op hun eigen website, denkt u?

 

Bronnen:

https://vernoncoleman.org/articles/horrors-social-credit

http://mileswmathis.com/rock.pdf

https://davidicke.com/2021/02/03/rip-to-sir-tom-moore-who-died-surrounded-by-his-family/

You may also like