Gecontroleerde oppositie | Waarom Elon Musk en voorganger Artur Pawlowski het ‘Vrijheidskonvooi’ prijzen

Het truckerskonvooi in Canada afgelopen weekend was zeker geen kleine minderheid. Steunt Elon Musk werkelijk deze truckers, of maakt hij deel uit van de agenda?

De Fakestream Media wil u graag doen geloven dat het slechts een kleine minderheid was, en dat Elon Musk ‘paranoïde tekeer ging’ over vaccins, terwijl hij niets anders doet dan de waarheid stukje bij beetje vrij te geven:

“Vrijheid wordt stukje voor stukje weggenomen, totdat het weg is.”

Deze week leidden Canadese vrachtwagenchauffeurs een konvooi van zo’n 70 kilometer lang door de provincie Ontario, Canada, om vreedzaam te protesteren tegen de verplichte vaccins. Wanneer men zich niet laat vaccineren, dreigt men eenvoudig zijn baan te verliezen.

Note: de bron van dit artikel, Futurism, is een mainstream website en pro-vaccin, waar Eindtijdnieuws niet in meegaat.

Futurism meldt het volgende:

Het is waar dat Canadese vrachtwagenchauffeurs al jaren vochten tegen verschrikkelijke werkomstandigheden, maar het is jammer dat ze hun woede richten op vaccins, die een uiterst effectieve manier zijn om niet te overlijden aan COVID.

Wij weten echter dat dit een leugen is en deel van de agenda. Ja, zelfs het opwekken en uitlokken van dit soort protesten is deel van de agenda van de globalisten. Men wil graag dat u in opstand komt! Wees ook niet verbaasd, wanneer men de vrachtwagenchauffeurs straks terroristen gaat noemen.

Twitter is de favoriete uitlaatklep van Elon Musk

Futurism: En in ieder geval lijkt al die nuance verloren te zijn gegaan bij Tesla CEO Elon Musk, die donderdag een Twitter tirade ontketende, die, zelfs volgens zijn eigen normen, losgeslagen was!

Flapte Elon Musk gewoon de waarheid eruit?

Inderdaad, Musk prees de protesten van Canadese vrachtwagenchauffeurs tegen een Amerikaans mandaat, dat hen onder andere verplicht om een ​​vaccinatiebewijs te tonen om het land binnen te komen. Maar hij tweette nog meer:

“Als je de mensen maar genoeg bang maakt, zullen ze verwijdering van vrijheid eisen.” 

“Dit is de weg naar tirannie.”

“Canadese vrachtwagenchauffeurs regeren.” 

“Vrijheid wordt stukje voor stukje weggenomen, totdat het weg is.”

 

Futurism: Het sentiment van Musk kan een nauwelijks verhulde poging zijn om in de gunst te komen bij de toekomstige klanten van zijn autobedrijf. Op woensdag, voorafgaand aan de driemaandelijkse winstoproep van het bedrijf, onthulde Tesla een vloot nieuwe ‘Tesla Semi’ elektrische vrachtwagens.

Ironisch genoeg leidt Musk ook de leiding, om ervoor te zorgen dat vrachtwagenchauffeurs binnenkort werkloos zullen zijn! Hij dringt namelijk aan op volledig autonome technologieën, die binnenkort menselijke vrachtwagenchauffeurs achter het stuur overbodig maken.

Duidelijk is dat Musk net zo blij is met ‘het resultaat van jarenlang vechten’ als de voorganger Artur Pawlowski, die met zijn aanhang zelfs aanwezig was bij het gigantische protest. Dit en nog meer kunt u zien in onderstaande video.

Het is verre van de eerste keer dat Musk tekeer gaat over ‘vrijheid’, en dubieuze informatie over COVID verspreidt, meldt Futurism verder. In maart 2020 riep hij op om een ​​einde te maken aan plaatselijke lockdowns. Destijds dwongen de lockdowns immers zijn fabriek in de Bay Area te sluiten, wat een deuk zou betekenen in zijn bedrijfsresultaten!

Onthoud, ‘Wie die de media beheerst, beheerst de geest.’

 

Freedom Convoy 7grainsofsalt

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Met dank aan 7grainsofsalt voor haar onthullende video.
Laten we eens gaan kijken wat deze voorganger Artur Pawlowski te zeggen heeft:

“Kijk hier eens naar! Ik bedoel, ik voel de energie! Ik weet het zeker, je voelt de energie. Dit is waar we op hebben gewacht, eindelijk! Canadezen begrijpen een eenvoudig concept. We zijn truckers, we zijn voorgangers, we zijn verpleegkundigen, we zijn artsen, we zijn politieagenten die hun baan verliezen, we zijn de leraren, we zijn Canadezen. En ik denk dat steeds meer mensen zien, waar we de afgelopen twee jaar zo hard voor hebben gevochten. We hebben geploegd en het was erg zwaar. We waren de stenen aan het verwijderen, we hebben het zaad in de grond gestopt. Dit is de oogst waar we al heel lang op hebben gewacht! 

Canadezen komen eindelijk samen, en zeggen, Hey, we zijn solidair met elkaar tegen het machtsmisbruik, tegen de tirannie…”

Misschien stem je in met wat Artur Pawlowski hier allemaal zegt…

Maar iets klopt er niet!

Want dit is niet waar wij mensen op hebben gewacht. We zijn niet solidair met iedereen, zoals de New Age de wereld leert, zodat we straks gewillig instemmen met de Eén Wereldreligie.

Voorganger Artur Pawlowski, wie is hij en moeten we hem vertrouwen?

Deze link onthult de ware vruchten van MAGA voorganger Artur Pawlowski, en zijn connecties met de Freedom Unity Alliance, onder andere. Zie de vele New Age connecties van deze ‘christen’ Artur Pawlowski. Mis het niet, u zult geschokt zijn…

Duidelijk is dat Artur Pawlowski een agenda heeft, dat hij hand in hand werkt met Fox News, waar hij mee sprak, en met One America News, de grote jongens in de MSM.
Alex Jones vergat ook niet om Pawlowski te interviewen.
Zelfs Wikipedia heeft een pagina aan hem gewijd, gesteund door Google, één van de belangrijkste donateurs van Wikipedia, een gemanipuleerde internetencyclopedie van de elite.

 

Bron:

https://futurism.com/elon-musk-rant-vaccines

You may also like