‘Watch the Water’ beweert dat Covid-19 incl. behandelingen in feite slangengif is | Is het waar?

UPDATE 27-08-2022  Dr. Bryan Ardis beweert dat Covid-19 slechts slangengif is van de Chinese Roodkop Krait en de Koningscobra. ‘Het is geen Covid… het is vergif dat in het water zit.’

Eindtijdnieuws.com
15 april 2022

 

Dr. Bryan Ardis, deel van de gecontroleerde oppositie, maakte deze week enige opschudding, door te beweren dat het Covid-19 ‘virus’, de Covid ‘vaccins’, en ten minste één Covid behandeling, allemaal afkomstig zouden zijn van slangengif moleculen. Om specifiek te zijn, van de Chinese Roodkop Krait en de Koningscobra.

Dr. Ardis verklaarde vorige week in een preview van ‘Watch the Water’:

“Het is geen Covid… het is vergif dat in het water zit.”

 

‘Watch the Water’ documentaire

Het interview hierover werd op 11 april 2022 (3333) vrijgegeven door Vrijmetselaar Stew Peters bij Red Voice Media, in een documentaire, genaamd: ‘Watch the Water’. In de video spreekt Bryan Ardis zijn ‘bezorgdheid’ uit over het feit, dat er slangengif moleculen – peptiden of eiwitten – in de watervoorziening kunnen zijn toegevoegd, of via de lucht kunnen zijn vrijgegeven. Dit, om een ​​Covid-19 ‘uitbraak’ te creëren. Deze bewering kan mensen natuurlijk de stuipen op het lijf jagen en nog meer angst creëren. Om te beginnen…

Wie is Dr. Bryan Ardis?

Wanneer we naar zijn website gaan, TheDrArdisShow, zien we 666 in zijn logo – gedeeltelijk in spiegelbeeld -, en wat lijkt op de ‘verboden appel uit de Hof van Eden’.
Zijn website naam levert ook 4 x 9 op ofwel 9999, omgekeerd: 6666. Zouden al deze nummers toeval zijn? Ik denk het niet!

Libertatem monachi = De Vrijheid van de monniken

Ik was gisteren aan het zoeken en kwam al gauw het volgende tegen…
Waarom noemt Bryan Ardis de Liberty Monks zijn ‘broeders’, in een video met de titel: ‘Is Humanity Ready For The Truth About The Pandemic? – Dr. Bryan Ardis’

Op de achtergrond zien we direct een poster met Liberty Monks erop, bijna met het alziend oog zo lijkt het, omdat één oog bedekt is met de Amerikaanse vlag, die ervoor zit.
We zien de slang met daaronder de tekst, vertaald in het Nederlands: ‘Trap niet op mij’.
We zien het nummer 13 (6+7) samen met 13 sterren.
Bovendien, eén van de vier Vrijmetselaar broeders heeft een zwarte pet op met het satanische kruis.

Het betreffende YouTube kanaal – wat zij nu uit de lucht hebben gehaald – laat namelijk de twee zwaarden, die een kruis vormen, iets duidelijker zien, met bovengenoemde woorden in het Latijns; daaronder staat het bekende jaartal 1776 afgebeeld.
Note: 4 juli 1776 was een diepe, symbolische keuze voor de Vrijmetselaarsstichters van de Verenigde Staten! De zwaarden zijn gevormd in de vorm van een satanisch kruis. Dit is niet het kruis van Jezus. We weten inmiddels, dat een kruis, anders dan een heel eenvoudig en duidelijk kruis in standaardvorm, vervloekt kan zijn en dus verbonden met demonen. Alle kruisen, die bewerkt zijn, zijn satanisch, met als doel om de Here Jezus Christus en Zijn volbrachte werk aan het kruis te bespotten.
Ik heb deze video niet beluisterd, mede vanwege de symboliek op de achtergrond, die boekdelen spreekt. Andere video’s met Bryan Ardis heb ik gisteren wel gevolgd.

Liberty Monks Freemasons with snake and swords in cross shape 1776

Dus ook deze arts is duidelijk deel van de gecontroleerde oppositie en een Vrijmetselaar! Hij bespeelt beide kanten. En wanneer je de minder bekende Vrijmetselaar handgebaren hebt leren kennen, kun je hem er zó uitpikken; hij gebruikt deze veelvuldig.

Met wie is Dr. Bryan Ardis verbonden?

Hij heeft connecties met de Vrijmetselaars: Stew Peters, Dr. Reiner Fuellmich, Alex Jones van InfoWars, Steven en Jana Ben-nun, Dr. Richard Bartlett, Mike Adams, David Icke, Gareth Icke, Dr. Peter McCullough, Scott McKay, David Martin, Clay Clark, en vele anderen. Het zegt alles!

De New Age term, ‘The Great Awakening’ is Bryan Ardis niet vreemd.

 

Documentaire gemaakt door satanisten?

En waarom wordt dit nu pas ‘aan het licht gebracht’ door de Vrijmetselarij/satanisme?
Het is bijvoorbeeld al vele jaren bekend dat ons drinkwater niet te vertrouwen is, en dat Big Pharma medicijnen letterlijk gif voor ons lichaam zijn, zo ook de vaccins.

In de beruchte documentaire wordt chiropractor Dr. Bryan Ardis geïnterviewd, eerst met een bijna huilend gezicht, al snel gevolgd met een grijnzend en lachend gezicht, en soms zelfs grinnikend. Deze man probeerde bijna een minuut lang nep te huilen, terwijl er sombere muziek overheen speelde. Ik moet zeggen, hij is een goede acteur, en doet me daarin een beetje aan Barack Obama denken.

Ardis beweert, dat hij plotseling diep begon te graven in de oorsprong van Covid, samen met de ‘goedgekeurde’ behandelingen, zoals Remdesivir, en de vaccins. Hij wil u er volledig van overtuigen, dat Covid en zogenaamde vaccins slechts synthetische vormen zijn van het gif van de Chinese Roodkop Krait en de Koningscobra, toegediend in de watervoorziening. Sterke bewijzen heeft hij echter niet. Het kraanwater testen met de valse PCR-test bewijst mij namelijk niets. Zelfs een kiwi zou positief testen op ‘Covid’!

Het interview in een notendop

De video is in korte tijd viraal gegaan vanwege deze beweringen. Bryan Ardis maakt in de video, na te hebben beweerd dat Covid eigenlijk gewoon opnieuw ontworpen slangengif is, de volgende opmerking:

“Je neemt de slang of die slang, en je zoekt uit hoe je genen van die slang kunt isoleren. En je krijgt die genen van die slang zover, om zich in te voegen in jouw door God gegeven geschapen DNA. 

Ik denk dat dit al die tijd het plan was, om het DNA van de slang, het DNA van de boze, in je door God geschapen DNA te krijgen. En ze ontdekten hoe ze dat moesten doen met deze mRNA technologie. 

Ze gebruiken mRNA, mRNA dat is geëxtraheerd uit, ik geloof het gif van de Koningscobra. En ik denk, dat ze dat gif in je willen krijgen en je een hybride van satan willen maken, niet langer alleen toebehorend aan God, of een schepping van God.”

Dus op de een of andere manier, maakt deze ‘arts’ de sprong, dat slangengif en geïsoleerde genen en peptiden uit slangen op de een of andere manier overeenstemt met het implanteren van satans eigen DNA in de mens. Het zou heel goed mogelijk kunnen zijn; ik weet het niet.
Maar waar zijn alle overige ingrediënten en gifstoffen ineens gebleven, zoals grafeen en nano, maar ook WiFi en 5G?

Originele rapporten noemden reeds ‘slang’ in Covid

New Ager Celeste Solum kon ons eind 2020, begin 2021, al het volgende vertellen:

“Slang. Originele rapporten noemden ‘slang’ in Covid. Ik geloof echt dat de laatste herhaling van het vaccin (ook) slang zal bevatten.”

Bryan Ardis zou je bijna kunnen doen geloven, dat één beet van een giftige slang reeds voldoende is om satans DNA in het menselijk lichaam te krijgen. Verwarrend is ook: wanneer heeft hij het nu over Covid, wanneer praat hij over het vaccin, en wanneer over ons drinkwater?

Wat zegt de Bijbel over satan, de duivel?

‘U bent van uw vader, de duivel, en u zult de begeerten van uw vader doen. Hij was een moordenaar vanaf het begin, en bleef niet in de waarheid, omdat er geen waarheid in hem is. Wanneer hij een leugen spreekt, spreekt hij van zichzelf: want hij is een leugenaar, en de vader ervan.’ – Jezus

Herinner je, dat ook een Stew Peters gecontroleerde oppositie is en een belangrijke pusher voor QAnon.

The Great Reset versus The Great Awakening: beide vechten voor hetzelfde team!

 

Onder de documentaire lezen we het volgende:

“De plandemie gaat door, maar de oorsprong ervan is nog steeds een snode mysterie. Hoe werd de wereld ziek? Hoe verspreidde Covid zich echt? En vertelde de satanische elite de wereld van tevoren over dit biowapen? Dr. Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) heeft een schokkend verband onthuld tussen deze pandemie en de eeuwige strijd tussen goed en kwaad, die begon in de Hof van Eden. 

In dit exclusieve Stew Peters Network brengen regisseur Stew Peters, bekroonde filmmaker Nicholas Stumphauzer, en uitvoerend producent Lauren Witzke, een waarheid aan het licht, waar satan zelf voor heeft gevochten om te onderdrukken.”

Werkelijk? Laten we eens kijken naar de filmmakers…

Wie is de filmeditor van Watch the Water?

Het is dezelfde man, die de film ‘How To Kill 14 People Without Saying A Word’ bewerkte. Zijn naam is Nick Stumphauzer.

Wie is de filmproducent van Watch the Water?
Zij promoot de satanische QAnon beweging, en is een politiek activist en dus pro-Trump. Haar naam is Lauren Witzke, 3 miljoen dollar waard, en zit in de politiek. Zeer wel mogelijk is zij deel van de Illuminati.
Ongelooflijk? Hier kunt u het zelf onderzoeken.
Bovendien promoot zij VDARE. Scroll eens naar beneden en merk – naast de geliefde kleur oranje – het volgende op: de ladder, het 666 handgebaar, en deze tekst onder andere: ‘WE THE (VDARE.com) PEOPLE’

Peter Brimelow is de redacteur van VDARE.com

Peter is een veteraan in financiële en politieke journalistiek, en is schrijver en redacteur geweest van MarketWatch, Forbes Magazine, Fortune Magazine, Barron’s, Financial Post, Maclean’s en National Review. Hij is ook de auteur van The Wall Street Gurus

Lijst met voornamelijk Big Pharma behandelingen

Aan het einde van de video krijgen de kijkers een lijst met behandelingen te zien, en andere farmaceutische medicijnen, als middel om de schade, veroorzaakt door de vaccins, te genezen. Maar we weten inmiddels dat het terugdraaien van het veranderen van het menselijke DNA door mRNA technologie zo goed als onmogelijk is.
Ja, ook (de schadelijke) nicotine wordt gepromoot tegen Covid, het slangengif!

Gelukkig worden ook natuurlijke middelen gepromoot, zoals Vitamine C en zink, onder andere.
Maar waarom zulke enorme bedragen betalen voor iets, dat men elders vele malen goedkoper kan krijgen? Plus ik zou al helemaal niets vertrouwen wat uit Ardis Labs komt! Let ook op het driehoek symbool.

Over angst aanjagen gesproken…

Dat is wat deze ‘film’ aan het doen is, angst op angst stapelen. Want deze man beweert dat dit slangengif in de watervoorziening is gestopt. Ik zou daar meer bewijs van willen zien. Het meeste is slechts van horen zeggen en beweringen van Ardis, gemengd met leugens.

COVID-19 doodt patiënten die een enzym triggeren, dat lijkt op neurotoxines in ratelslangengif

Trouwens, in augustus 2021 en daarna deed er al nieuws de ronde, met de uitspraak dat Covid door slangengif wordt veroorzaakt, zoals hier.

Hoe dan ook, Ardis begint met te insinueren dat Covid-19 daadwerkelijk het effect is van een slangenbeetgif, en praat over veronderstelde studies, die hij niet echt laat zien. Hij praat veel in de ‘documentaire’, maar laat in feite weinig documentaire zien.

Waarom werd Dr. Bin Liu vermoord?
Wilde deze arts uit Pittsburgh de mensheid wel de volle 100% waarheid onthullen?
Had hij bewijzen dat het zogenaamde virus niet alleen uit Wuhan, China, kwam?
Hij werd vermoord voordat men het persbericht kon maken, en zijn werk moet nog worden gepubliceerd. Ardis leverde echter opnieuw geen enkel bewijs. Zou hij echt niet weten wat deze arts van plan was bloot te leggen aan de wereld? En had het echt iets met slangen te maken?
Vlak voor de aftiteling, nadat Ardis al deze ‘nieuwe onthullingen’ had vernomen, aten hij en zijn vrouw zogenaamd laat op de avond Chinees eten. Nadat ze het gelukskoekje hadden opengemaakt, stond op de achterkant de naam ‘Bin Liu’, waarop Ardis zei:

Ik weet dat ‘god’ tegen me zei: ‘Je kunt niet opgeven; je moet het de wereld vertellen.’ En zo eindigt de documentaire.

Nogmaals, Ardis geeft geen enkel bewijs over hetgeen Liu naar buiten had willen brengen, dat het iets te maken had met slangengifvergiftiging. En dit voorval met dat koekjesomhulsel lijkt een beetje op dezelfde misleidende onzin en vuilnis, dat alle andere Q-pushers doen: ze zullen beweren dat ‘god’ hen heeft verteld om deze berichten te verzenden, en hoe ‘god’ hen de ‘rode pil’ gaf, hoe ‘god’ hen dit onthulde door dromen, enzovoort. Deze Dr. Ardis lijkt een beetje op een valse profeet, die u er graag een leugen bij geeft:

Toen zei de HEER tegen Jeremia: ‘De profeten profeteren leugens in Mijn naam: Ik heb hen niet gezonden, noch heb Ik hen geboden, noch heb Ik met hen gesproken: ze profeteren u een vals visioen en waarzeggerij, en een ding van niets, en het bedrog van hun hart. Daarom, zo spreekt de HEER over de profeten die in Mijn naam profeteren, en Ik niet heb gestuurd, toch zeggen zij: Zwaard en hongersnood zullen niet in dit land zijn; door zwaard en hongersnood zullen die profeten worden verteerd’. – God

Om tot de kern te komen van wat Bryan Ardis beweert, vermoedde hij dit:

“Ik ben ervan overtuigd dat Covid-19 geen enkel soort ademhalingsvirus is. Het is eigenlijk vergiftiging door gif. En ze gebruiken, geloof ik, gesynthetiseerde peptiden en eiwitten van slangengif. En ze beheren het en richten het op bepaalde mensen. 

Het verbazingwekkende van deze 19 gifstoffen, die in Cobra gif worden gevonden, is dat ze specifiek zijn geactiveerd om zich op specifieke organen te richten… zoals de alvleesklier bij diabetici, zoals het hart bij een hartpatiënt, zoals de lever bij een hepatitispatiënt.”

 

Waarom zijn er geen sporen van het slangengif gevonden in autopsies van mensen?

Toegegeven, autopsies worden grondig tegengehouden, desondanks is er bij mijn weten geen bewijs getoond. En waar waren al die andere zogenaamde ‘klokkenluiders’, prominente artsen, die volgens zeggen rigoureus onderzoek hebben gedaan? Ons water en voedsel, en de lucht die we inademen, is om te beginnen al zwaar vervuild. Dus is het mogelijk? Absoluut, maar het bewijs werd niet getoond.

Als je deze ‘film’ hebt gezien, raad ik je aan hem ook weer te vergeten, want hij staat vol met misleiding, en misschien slechts halve waarheden in dit geval.

Covid werd nooit geïsoleerd
En varianten worden telkens opnieuw verzonnen.
We wisten al dat de Covid injecties extreem giftig en zelfs dodelijk kunnen zijn, en door shedding en overdracht komen er steeds meer spike-eiwitten in ons drink- en afvalwater terecht.
De enige manier om erachter te komen of er werkelijk slangengif in ons drinkwater zit, is door vele testen met watermonsters uit te voeren over de hele wereld.
Bovendien, slangengif is niet overdraagbaar. De Covid ‘griep’ schijnt wel overdraagbaar te zijn.

 

Bron:

https://www.redvoicemedia.com/2022/04/world-premiere-watch-the-water-full-movie/

You may also like