Dr. Astrid Stuckelberger: ‘Het is mogelijk om dode mensen met veel grafeen levend te maken’

UPDATE 12-03-2022  ‘Het is krankzinnig, maar het is mogelijk…’ Gecontroleerde oppositie, Dr. Stuckelberger, doet een boekje open over een mogelijke zombie pandemie.

In een exclusief interview voor Radiostation El Mirador del Gallo, welke nauw samenwerkt met La Quinta Columna, legde Dr. Astrid Stuckelberger uit hoe een zombie pandemie scenario, net als elk ander pandemie scenario, zou kunnen worden gecreëerd door middel van grafeen en de technologie, die in vaccins wordt gebruikt.

Zoals we eerder hebben gezien, is de technologie die in mensen wordt geïnjecteerd in staat om elektromagnetische patronen te ontvangen en te decoderen, en om elk type ziekte te veroorzaken.

Michael Jackson was geen ‘visionair’; hij was een Illuminati puppet

In zijn film voorzegde hij al, dat het (voor DARPA) mogelijk is om (met grafeen) totale controle te nemen over het gedrag van het lichaam op afstand, zelfs als men al dood en/of begraven is.

 

Dr. Astrid Stuckelberger on possible zombie pandemic

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Jorge Osorio: In het vorige interview vertelde Astrid Stuckelberger dat een zombie pandemie niet ver weg is. [In dit recente interview vertelt Astrid Stuckelberger, dat ze de ‘nieuwe’ Bio-Psycho-Neurologie technologie van DARPA fantastisch vindt!]

Zullen we een van de mogelijke scenario’s gaan bekijken, waar we mee zouden moeten leven?

Dr. Astrid Stuckelberger: Oké. Ja. Het eerste feit om hier te noemen, is dat de CDC (Center for Disease Control van de VS) voor het leger en de mensen een document heeft gepubliceerd in november 2021. Het handelt over de paraatheid voor de pandemie van zombies. Gereedheid! Een voorbereiding op een zombie pandemie. Dit is een feit. En je kunt het document vinden als je ‘pdf preparedness plan for a zombie pandemic’ intypt. Van de CDC website is het echter verwijderd nu!

[Ik waarschuw u, dit ‘plan’, dit PDF document, is om de mensen voor schut te zetten. Het eerdere, meer wetenschappelijk getinte plan, lijkt verwijderd te zijn van de CDC website.]

Dit is een realiteit: Feit nummer een. Dus het plan is er [lacht ze]!

Het tweede feit zit in de patenten en de voorbereiding voor de zombies… Je moet begrijpen dat elk virus – of elke ziekte, – laten we zeggen, van Ebola bijvoorbeeld… Ebola is Marburg… heeft een code. Elk virus, elke bacterie, en elke parasiet, heeft een code, een elektromagnetische code, omdat we bio-elektrische wezens zijn. We zijn allemaal elektriciteit en water [grinnikt ze].

Oké. Dus weet, dat grafeen een receptor (ontvanger) van elektromagnetische frequenties is, en andere eigenschappen heeft van supergeleiding en energieopslag. Het kan de energie opnemen, gebruiken. Je weet, dat deze code naar de mensen kan worden gestuurd. En ze kunnen op die manier ziekten veroorzaken. Theoretisch gezien, kunnen ze elke ziekte veroorzaken bij mensen met veel grafeen nanodeeltjes in hun lichaam. Maar het kan ook een bepaald gedrag opwekken, omdat we dit net hebben gezien en uitgelegd. Dit is dus erg belangrijk, want wat ze van plan zijn en voorspellen, is: Nummer één, Ebola. Ebola is een ziekte, waarbij mensen bloeden, en het is erg indrukwekkend. Dus dit is het eerste wat ze gaan proberen!

Het andere dat ze voorspellen, is een zombie (pandemie). In de Michael Jackson film, ‘Thriller’, worden de zombies op het kerkhof wakker, en dan gaan ze, en dan “Na, na, na, na”, weet je.

Dus nu, de onthulling! Ik zat laatst bij een lijkschouwer. Je weet wel, die zorgt voor dode mensen in het mortuarium. Ik sprak met een advocaat, die met een lijkschouwer in België werkte. En één van hun betrokkenheden is, dat grafeen heeft… of hoe dan ook, met het experimentele vaccin, is er een identiteit (ID). Er is ook een WiFi signaal. Er is een WiFi signaal met het grafeen. En als je met je mobieltje gaat kijken, kun je de ID vinden van mensen, die dit experimentele vaccin hebben gekregen. Maar die zie je niet op een iPhone; dat kun je niet zien. Je kunt echter een Bluetooth App vinden voor je iPhone, of Samsung, (zodat je het wel kunt zien).

Claudia Espinosa: Bluetooth scanner?

Dr. Astrid Stuckelberger: Ja, Bluetooth scanner. Er zijn enkele applicaties, die je kunt downloaden om de Bluetooth identiteit van gevaccineerde mensen om je heen te kunnen zien. Dus nu de onthulling. Het is belangrijk om deze mogelijke zombie pandemie te begrijpen. Deze lijkschouwer van het dode lichaam… Dus als het dode lichaam in het ziekenhuis ligt, in de kamer van het mortuarium, vervangen ze het bloed, omdat het… om redenen, die ik niet weet. [Ik vermoed dat ze het heel goed weet, wat er exact met het bloed van overledenen gebeurt achter de schermen. Het bloed wordt er in eerste instantie meestal uit gehaald en vervangen door balsemvloeistof.]

Ze vervangen het bloed, zodat het niet… Ik denk, omdat het uiterlijk anders verslechtert (voor de crematie of begrafenis). Dus als ze het bloed vervangen, kijken ze of de persoon de identiteit in het bloed, of in het lichaam heeft. En de ID in het lijk geeft dan nog steeds een signaal af. Dat is nummer één.

Deze praktijk wordt in de ziekenhuizen gedaan. Dit is gewoon om uit te leggen dat ze kunnen verifiëren, dat de identiteit niet in het bloed zit; het zit in het lichaam. Oké. En het zit in het hele lichaam! Het staat niet op hun mobieltje. Dat is omdat mensen die dood zijn hun telefoon niet meer bij zich hebben. Dus het staat niet op hun telefoons. Ze veranderen, vervangen het bloed. Het zit niet in het bloed. Dus de identiteit (ID) zit in het lichaam, een lichaam met of zonder bloed [grinnik].

Dus nu is de onthulling, dat ze ook naar de begraafplaats zijn gegaan, daar waar mensen begraven liggen. En wat ze zagen… je kunt zien, – zelfs bij mensen die dood zijn en begraven, kun je hun ID zien. Je kunt de test gaan doen op het kerkhof. Het betekent dat Michael Jackson [grinnik] een ‘visionair’ was, omdat het mogelijk is voor DARPA, om met grafeen, je weet wel… de controle over het gedrag van het lichaam op afstand over te nemen.

Theoretisch gezien, is het mogelijk om mensen levend dood te maken, puur vanwege grafeen, technologisch. Het is krankzinnig, maar het is mogelijk misschien [grinnik].

 

Enkele connecties van Dr. Astrid Stuckelberger

Besef, dat Dr. Astrid Stuckelberger connecties heeft met Vrijmetselaars als Dr. David Martin, Dr. Reiner Fuellmich, Del Bigtree, Claude Gonet van de elite ‘Club des Leaders’ (samen gezien in 2018, lang na haar vertrek uit de WHO), wat me sinds kort rode vlaggen heeft gegeven. Dit zegt mij, dat ook zij tot de gecontroleerde oppositie behoort, als een echte poortwachter voor de elite.

Astrid Stuckelberger werkte aan Internationale Gezondheidsregeling in meerdere landen. Zij had inzicht in de innerlijke werking van de WHO, en een grotere alliantie met IFFIM, GAVI en de Wereldbank, en WEF en COVAX.

Haar specialiteit was: Pandemieën.
Bovendien heeft zij referenties met de VN.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/cdc-waarschuwt-zombie-apocalypse-is-coming-covid-vaccins-en-het-risico-op-prionziekten/

https://eindtijdnieuws.com/?s=zombie

 

Bron:

Dr. Astrid Stuckelberger on possible zombie pandemic

You may also like