Meer details over Project Zyphr, USMCA, desinfo projecten, 5G, economische ineenstorting, WO III

QAnon bijvoorbeeld is slechts ontworpen om patriotten lang genoeg af te leiden, zodat ze hun plannen kunnen opstellen. Het werkte als een tierelier! En het werd allemaal gepland. UPDATE 05-05-2023

Tom, een goede vriend van David Goldberg en klokkenluider van Project Pogo en Project Zyphr, geeft meer gedetailleerde informatie weg in 2019…

Een greep uit de citaten van een reeks emailuitwisselingen, die de vrienden van David Goldberg en Tom in 2019 hebben gedeeld.

 

Specifieke details over Project Zyphr, de USMCA, 5G, dubbelgangers, WO III, etc.

1 “De USMCA is een totale sellout (verrader); het is erger dan NAFTA (North American Free Trade Agreement). Je zult gaan zien dat Canada, de VS en Mexico worden samengevoegd tot één geheel, geregeerd door een autoriteit in EU-stijl, hetgeen zal gebeuren tijdens de economische ineenstorting over een periode van jaren. Dan is je vrijheid en nationale identiteit helemaal weg, terwijl je er nu nog een beetje van over hebt. Interessant genoeg zal Canada in dit scenario nog steeds een bepaald niveau van soevereiniteit behouden. Je zult gratis reizen zien tussen de grens tussen de VS en Mexico, maar het zal voor Amerikanen erg moeilijk blijven om naar Canada te emigreren. Zelfs tijdens de economische puinhoop blijft dit op zijn plaats, en is ook de opzet.”

2 “Er zijn een paar nieuwe operaties aan de gang; ik weet niet zeker hoe ze heten. Let op twee dingen. Je zult een nieuwe ronde van ‘voorspellingen’ zien via veel desinfo YouTube kanalen, die data en tijden aankondigen, die geen van alle nauwkeurig zijn. Nieuwe waarschuwingen, niets anders dan alweer vals alarm. Ze vertellen je niet de echte plannen, namelijk: Project Pogo en Zyphr. Het tweede waar je op moet letten, is dat wereldleiders en beroemdheden video’s vrijgeven, die lijken te zijn opgenomen of gefilmd in de VS. Ze worden daar niet gefilmd. Dit is misschien moeilijk te herkennen. Veel van de elites verhuizen naar het zuidelijk halfrond, maar zij zullen in het noorden aanwezig blijven via nepvideo’s, of dubbelgangers in hun plaats.”

3 “Ze worden brutaler met de openlijke berichten. Je ziet meer persberichten over Epstein, meer toespelingen en verhalen uit Hollywood over pedofilie, kinderoffers, en sommige beroemdheden die vrij brutaal zijn in hun toewijding aan Satanisme en de Illuminati. Dit is waarom je weet dat het einde nadert; ze zijn totaal niet bang om het gewoon middenin je gezicht te zeggen. Het is deels conditionering, deels arrogantie.”

4 “Mensen kunnen de VS niet verlaten, omdat ze economisch gebonden zijn en mentaal geconditioneerd om nooit meer weg te gaan.

5West-Europa maakt deel uit van het controle netwerk. Ze hebben daar ondergrondse bases, en het beveiligingsnetwerk is de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Het zal ook hard worden getroffen door de economische ineenstorting. Spanje is gecompromitteerd, veel te veel politiecontrole daar. Het VK is ook verreweg het minst veilige land. Alles onder EU-controle is niet echt veilig, want elke burger zal de microchip moeten nemen als ze willen eten.”

6 “Mijn militaire bron vertelde mij dat ze op de Amerikaanse snelwegen ’s nachts, meestal tussen 2:00 uur en 4:00 uur, de snelwegen afsluiten, en het verkeer ongeveer 1,5 – 3 kilometer via zijwegen omleiden. Dit is een testrun, en het gebeurt de afgelopen maanden overal in de VS. Heeft iemand het erover? Nee, het lijkt op wegwerkzaamheden. Maar slimme waarnemers hebben opgemerkt dat er geen zichtbare wegwerkzaamheden zijn. Het is ook ongebruikelijk om te zien, dat er op die momenten zoveel wegwerkzaamheden plaatsvinden. Nee, het is allemaal een testrun om het verkeer tijdens de ineenstorting om te leiden.

7 “Kijk naar de lokale politie in de VS; ze worden met de dag gekker. Meer schietpartijen, meer uit de hand gelopen gedrag. Het is een combinatie van de training, de militarisering van deze politie, de vaccins die ze nemen, en vooral de psychologische profielen, die ze al meer dan tien jaar gebruiken om de goede kandidaten uit te spuwen, en min of meer alleen psychopaten of mensen aan te nemen, die voldoen aan een mentaal onevenwichtig criterium. Denk eraan, dit is allemaal gepland! De waanzin van de politie in de VS is geen toeval! Ze veranderden de psychologische profielen van hun wervingsproces en gemilitariseerde afdelingen. Wat denk je dat er gaat gebeuren? Ze hebben deze schurken nodig om te voldoen aan het microchippen van Amerikanen, hun vrijheid te ontnemen, en hen in sommige gevallen koelbloedig te doden.”

8 “Amerika is verloren en was om te beginnen nooit een Christelijke natie, aangezien het werd gesticht door Vrijmetselaars, die satan aanbaden of deïsten waren of niet-Christenen. Heel Washington D.C. is een ode aan Moloch, en zit vol met Illuminati symboliek in hoe het werd ontworpen. U probeert iets te ‘redden’, dat niet kan worden gered en dat het niet waard is om te redden. Hun doel is om je daar te houden, getemd te worden als vee, te worden opgepakt: gemakkelijke doelwitten.”

9Christenen zullen het meest worden vervolgd en de zwaarste martelingen ondergaan in de ondergrondse bases. Ze worden al over de hele wereld vervolgd, maar het haalt zelden het nieuws. Houd er rekening mee dat de Amerikaanse christelijke kerken volledig gecompromitteerd zijn, bijna allemaal… De goede kerken onderwijzen geen welvaartsevangelie…”

10 “Kijkers moeten weten dat gangstalking echt is en vele, vele Amerikanen worden er al jaren door geterroriseerd. We zullen dat de komende twee jaar drastisch zien toenemen. Het zal sommige mensen gek maken, regelrecht naar het gekkenhuis sturen, wanneer ze er niet op voorbereid zijn. De methoden die ze gebruiken, omvatten voornamelijk elektronica, maar er zijn nog andere dingen die ze gebruiken, dingen die zijn ontdekt met behulp van CERN. Het is een marteling, die het voorstellingsvermogen te boven gaat.”

11 “Mijn militaire bron gaf me nog andere, een beetje schokkende informatie, die ik in de volgende audio kan delen. Ik weet echter niet zeker of ik het moet delen, omdat het kanaal zeker kan worden verwijderd. Ik denk aan een manier waarop ik het kan zeggen zonder dat het kanaal wordt verwijderd. Ik schrok me dood. We zijn op een punt beland waarop we codetaal moeten gaan gebruiken.”

12 “QAnon is slechts ontworpen om patriotten lang genoeg af te leiden, zodat ze hun plannen kunnen opstellen. Het werkte als een tierelier! Het is een psyop (psychologische oorlogvoering). Houd patriotten tevreden, comfortabel en gelovend in Trump. Ondertussen promoot Trump vaccins, 5G, en neemt hij onze vrijheid van meningsuiting weg met verschillende presidentiële besluiten. Niemand wordt opgesloten. We worden gewoon afgeleid door verhalen, waarin we ‘nog even moeten wachten’ tot QAnon het verwezenlijkt, wat ze nooit doen.

135G heeft te maken met onvruchtbaarheid, mind control en toezicht. Het dient meerdere doelen. Het is helemaal niet veilig en er zullen ernstige gezondheidsproblemen zijn. Dit is waar ik denk dat we een grote daling van de totale Amerikaanse bevolking zullen zien in overeenstemming met de Deagel voorspellingen.”

14 “Mijn militaire bron vertelde me, dat ze medio tot eind 2020 zullen beginnen met het bevriezen van de bankrekeningen van honderdduizenden patriotten, in de aanloop naar de implementatie van Project Zyphr. Dit zal je vermogen om te bewegen, plannen, voorbereiden, of iets te doen, ernstig belemmeren. Deze stap zal verwoestend zijn en zal niet in de media worden gemeld. Er zal een informatie uitval zijn, en de desinfo kanalen zullen er niet eens over rapporteren. Als je bankrekening eenmaal is bevroren, zul je in een zeer wanhopige positie verkeren. Ze zullen er ook hun juridische redenen voor hebben, tientallen rechterlijke bevelen op basis van je online activiteiten, die ze ‘binnenlands terrorisme’ of een ‘binnenlandse bedreiging’ zullen noemen, of ze zullen een andere reden bedenken.”

15David sprak veel over de aanstaande gescripte oorlog met Iran. Het zal deel uitmaken van de georkestreerde ‘Wereldoorlog III’, die ze al tientallen jaren, zelfs eeuwen plannen. Het parlementsgebouw van Iran is een gigantische piramide met 33 ramen, die de symboliek van de Vrijmetselarij vertegenwoordigt. Ze werken hier samen aan; Iran is in feite een Luciferiaanse ondergeschikte, die wordt gebruikt als een handige boeman. David zei dit exact zo in een van zijn video’s, en we hebben erover gepraat, maar niemand anders ziet dat Iran hier deel van uitmaakt. Ze zien hier niet het echte plaatje. Er zijn vandaag ook artikelen in de media, die verschillende manieren suggereren waarop Iran wraak zou kunnen nemen, waaronder het gebruik van raketten, die Amerikaanse en Europese steden raken, en het gebruik van vooraf geplaatste kernwapens. Vandaag heb ik een verhaal gezien over een kernwapen, dat zogenaamd onbruikbaar was gemaakt in Israël. Deze verhalen zijn voorspellend programmeren, ter voorbereiding op de belangrijke gebeurtenis of valse vlag. De gewaagde moord op Quds Commandant Qasem Soleimani vormt het toneel na zeven maanden van voorspellend programmeren, om de wereld psychologisch voor te bereiden op deze oorlog. Ik weet niet zeker hoe het zal samenvallen met de gecontroleerde (economische) ineenstorting, maar het kan tegelijkertijd gebeuren.”

16 “Dit is symbolisch: het gebruik van de Amerikaanse vrachtwagen en wapens hier (toen Soleimani werd begraven). Symboliek is voor hen erg belangrijk! U moet niet vergeten dat Iran twee door Amerika gesteunde revoluties heeft veroorzaakt, de ene in 1953 en de andere in 1979. Wie bestuurt het land eigenlijk? De betrokkenheid van de CIA is daar al tientallen jaren oud, en het leidt tot een ‘End Game’ scenario via een reeks van geënsceneerde gebeurtenissen, partijen, ideologieën die tegenover elkaar staan. Veel rabbijnen en Israëlische leiders willen lang genoeg leven om de dag te zien, waarop deze plannen in vervulling gaan, wat binnenkort is. Ze hunkeren ernaar en wachten er kwijlend op. Het bedrog is zó duizelingwekkend, dat het moeilijk volledig te ontraadselen is. Het is moeilijk om te weten in hoeverre het leiderschap van Iran samenwerkt met de VS, en welk deel niet. Ik wou dat David nog leefde om dit te zien, om te zien dat zijn vele inzichten en voorspellingen werkelijkheid begonnen te worden. Hij heeft me veel geleerd over de ware aard van de situatie in Iran en de VS, die verborgen is. Sommigen noemen het bijbels en profetisch van aard. Je moet elke drang weerstaan, ​​die door de manipulaties van Trump wordt gepropageerd, om ook maar één woord van de leugenaars in de Amerikaanse regering te accepteren. Je instemming met het kwaad is de manier waarop zij geestelijk macht over je krijgen.”

17 “Drone-waarnemingen nemen toe en zullen toenemen over de hele VS. Er wordt ook gesproken over het verplaatsen van het nationale Capitool van D.C. naar Denver, vanwege een of andere gebeurtenis waar ze zich op voorbereiden.”

 

Bronnen:

Friends of D.E.G.

David’s website, scrubbed from the web: Israeltodaynews.blogspot.com

You may also like