Maçonnieke anti-vaxxers schrappen occulte connecties door ‘Academy of Divine Knowledge’ om te dopen tot ‘UNIFYD’

De domeinnaam Academyofdk.com bestaat nog steeds, maar verwijst door naar een nieuwe site, genaamd UNIFYD, met grotendeels dezelfde ‘leraren’. Al deze mensen staan op de loonlijst van de VN.

De omgedoopte website heeft de naam ‘UNIFYD’ gekregen, wat klinkt als: unified, hetgeen vertaald in het Nederlands, ‘verenigd’ betekent.

Een van de ‘Lichtwerkers’, zoals ze zich ook wel noemen, is nog steeds te vinden op hun nieuwe site (zie afbeelding). ‘Buitenaardse communicatie’ is ook aan de orde, wat niets anders is dan communicatie met demonen.

Bij een zoekopdracht op het internet krijgen we de nieuwe naam als volgt te zien:

UNIFYD – The Academy of Divine Knowledge

 

Duizenden wakkere Lichtwerkers

Een ander zoekresultaat toont het volgende:

‘Jason Shurka had, slechts twee maanden na de oprichting van The Academy of Divine Knowledge, duizenden wakkere Lichtwerkers naar zijn platform getrokken. Een overvloed aan prachtige integrale zielen deelt vrijelijk hun kennis via zijn Academie platform www.academyofDK.com, een platform van Eenheid, Gemeenschap en Liefde.
Laat het spel beginnen.
Verdeeld vallen we… VERENIGD VLIEGEN WIJ!’ luidt het zoekresultaat.

Inderdaad, dat is wat de gevallen engelen, – die in verdeeldheid zijn gevallen – geloven, namelijk dat ze uiteindelijk zullen winnen, o.a. door zich te verenigen. Daarom hoor je de term ‘together’ (samen) zo vaak over hun lippen komen. Gods Woord voorzegt echter het tegendeel.

The Academy of Divine Knowledge

Deze ‘Academie van Goddelijke Kennis’ lijkt inderdaad een Maçonnieke organisatie te zijn, wiens leraren en medewerkers onder meer prominente anti-vaxxers zijn, zoals: David Icke, Judy Mikovits, Del Bigtree, Alec Zeck, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej, Robert F. Kennedy Jr., en vele anderen.
De Academie heeft zichzelf omgedoopt om haar occulte connectie te verbergen. De occulte New Age organisatie omvat ‘anti-vax’ activisten.

Occulte verwijzingen geschrapt

De domeinnaam (Academyofdk.com) bestaat nog steeds, maar verwijst door naar de nieuwe site, genaamd UNIFYD, die de meeste van dezelfde lijst van ‘leraren’ bevat. Echter, alle verwijzingen naar het occulte zijn geschrapt.

Het getal 33 is nu gewijzigd in 32,99

Hilarisch genoeg is hun maandelijks abonnementsgeldbedrag van $ 33, een duidelijke Maçonnieke referentie, verlaagd naar $ 32,99. 33, dat het percentage gevallen engelen vertegenwoordigt, is immers een magisch getal in de New Age. Je ziet het tegenwoordig overal voorbij komen, zelfs in de ‘krantenkoppen’ van de Stew Peters show.
Is dit het gevolg van het feit, dat hun occulte praktijken te duidelijk werden naar de wereld toe?

De oorspronkelijke website sprak over ‘de mensheid op een comfortabele manier door haar ontwakingsproces helpen’. Misschien heeft het openlijk omarmen van occulte overtuigingen en praktijken ertoe geleid, dat ze te veel negatieve aandacht kregen. Daarom moest het ‘ontwakingsproces’, aka inwijding in het occultisme, ook van het internet worden geschrapt.

Critici worden gecensureerd

Zelfs de video van ene Sgt. Michelle Foy, die deze mensen oorspronkelijk ontmaskerde voor wie zij werkelijk zijn, is van haar account verwijderd. Haar video is nog steeds hier beschikbaar:

‘Ik ben meerdere keren bedreigd, doordat ik dit plaatste. Deel het alsjeblieft, en zie de beschrijving van de post (video) op Bitchute alleen. Help mij alsjeblieft de waarschuwing naar buiten te krijgen tegen deze enorme CIA psyop, voordat ze mij raken!
Bedankt. <3  Cointelpro Gecontroleerde oppositie… gedraagt ​​zich als een vriend, geeft informatie vrij in een gecontroleerd tempo, controleert de publieke weerstand, monitort het publiek voor de CIA, en rapporteert terug.
Al deze mensen staan ​​op de loonlijst van de VN, en werken aan Agenda 21 Millennial Development Goals (Duizendjarige Ontwikkelingsdoelen), waarvoor zij zojuist een prijs hebben gewonnen, omdat ze ons hebben gemanipuleerd om hen als Gatekeepers (Poortwachters) te accepteren!
Valse christen: Carrie Madej, Andrew Kaufman, David Icke, Del Bigtree. Valse christen Sherri Tenpenny. Valse christen Judy Mikovitz, Thomas Cowan, Meesterbedrieger van de Zwarte Adel: RFK Jr.,… allemaal geplaatst door de VN,… om onze overgang naar het Nieuwe Normaal comfortabeler te maken?
https://www.bitchute.com/video/qETEsG2QU7xY/
Ik kan nergens op Bitchute reageren, zelfs niet op mijn eigen kanaal om te antwoorden, dus ik vraag je wie hier de echte misleiding media is?
Sacha Stone is een agent.’

 

Satan, de ‘god Saturnus’

De beroemde occultist H.P. Blavatsky zei, dat de god Saturnus in feite Satan is en ‘de god van onze planeet en de enige god’, en het logo van The Academy of Divine Knowledge was het hexagram, dat de ster van Saturnus is.

Weerstand bij het publiek neemt toe

Niet alleen neemt de weerstand toe bij het grote publiek, maar het hele Covid verhaal brokkelt nu af met de vaccins, waarvan is bewezen dat ze nutteloos en gevaarlijk zijn, terwijl de laatste onderzoeken aantonen dat zelfs vier doses ineffectief zijn en niets anders doen dan het veroorzaken van bijwerkingen. Zijn dit toevalligheden, of was dit altijd al het plan om de mensen zover te krijgen dat ze in opstand komen?

Diep betrokken in het occulte, plant de elite wereldgebeurtenissen die samenvallen met astrologische gebeurtenissen en data, die een numerologische betekenis hebben voor de globalisten.
Zij hebben tirannie en vernietiging gepland als een uurwerk, lijkt het. Ze wachten tot alle sterren ‘op hun perfecte plaats staan’, ​​voordat ze hun volgende grote zet doen. Dat wil niet zeggen dat de Covid fraude voorbij is, of dat de wereldwijde tirannie vakantie neemt.

De dingen gaan naar een andere fase, deels aangedreven door frauduleuze klimaatverandering ideologieën. En dankzij The Academy of Divine Knowledge kunnen we er vrij zeker van zijn, dat ons inwijden in het Satanisme ook één van de belangrijkste doelstellingen is.

Zoals altijd, wees op uw hoede voor deze wolven in schaapskleren

Ze zullen u de waarheid of waarheden over één ding vertellen, enkel en alleen om uw vertrouwen te winnen om u vervolgens nog beter te kunnen verraden.

ITNJ en de Health and Freedom Conferenties

Zowel The Academy of Divine Knowledge als de ITNJ (International Tribunal for Natural Justice) worden gesponsord door de Verenigde Naties.
Eén van hun rekruteringsafdelingen was: de ‘Health and Freedom Conferences die naar een stad bij u in de buurt komen’. Het is een mix van New Age religie, pro-Trump propaganda, MAGA, om Amerika weer groot te maken, enzovoort.

De spelers

Besef, dat Steven en Jana Ben-nun, Mike Lindell van de Stew Peters Show, Jim Caviezel, Dr. Simone Gold van America’s Frontline Doctors, Generaal Michael Flynn, Mike Adams (Health Ranger), Thomas Renze, Alex Jones, Karen Kingston, Dr. Rashid A. Buttar, Dr. Vladimir Zelenko, Dr. David Martin, Clay Clark, etc. deelnamen aan dit soort conferenties. Ze zijn allemaal verbonden met elkaar.

Overigens, ook deze conferenties hebben een nieuwe naam gekregen, zo lijkt het, namelijk: REAWAKEN AMERICA TOUR conferenties.
Scroll eens naar beneden en leer de gezichten kennen… gaat u de verbanden al zien?

 

Bron:

Masonic Anti-Vaxxers Scrub Occult Connection

You may also like