Dubbelagent Jessie C. exposed: zij is niet wie ze beweert te zijn

UPDATE 09-07-2022  Bewijzen dat ook Jessie Czebotar een bedriegster is en geen Christen. Het Christendom is ‘big business’ voor satanisten en Vrijmetselaars!

Dit is een waarschuwing aan degenen, die door Jessie Czebotar worden meegezogen in het occulte.
Ze maakt deel uit van een psyop.

Het meest verbazingwekkende is toch wel de goedgelovigheid van Christenen.

Jessie Czebotar vertelt de wereld dat ze al Christen werd toen ze drie jaar oud was, en uit de hoogste hiërarchieën van het rijk van satan komt. In werkelijkheid lokt ze mensen naar de satanische New Age, en in zowel Satanisme als Vrijmetselarij. Zij is nog steeds een heks. Je kunt haar als een soort van dubbelagent zien.

Jessie’s website heet ‘Illuminate the darkness’

Toepasselijke naam, nietwaar?
Hier kan zij onder andere aan namen en gegevens van niets vermoedende patriotten, klokkenluiders en slachtoffers van seksueel misbruik komen, van de personen die zich bij haar aanmelden. Op dit moment werken de links niet meer, en lijken zelfs grondig gewist van het internet.
Maar kijk eens naar de symbolen, die andere waarnemers waarschijnlijk veel meer zeggen dan mij. De kleur blauw is belangrijk en komt betrouwbaar over. En… daar is als eerste de vraag naar donaties.

Ziet u het verband?

Op het moment dat de links nog wel werkten, kwam ik er achter dat Jessie Quilts of Valor (Quilts van Moed) uitgeeft, onder andere. Ik vond er haar ‘zo boven, zo beneden Vrijmetselaar logo’, en de organisaties met wie zij samenwerkt: veel logo’s spreken boekdelen.

Ook de regelmatige samenwerking met David Zublick in de ‘Dark Outpost’ (it’s in the name) verbaast me daarom niets! Luister aub niet naar hem.
Bovendien is Jessie verbonden met de satanische groep, The Reveal Report, en spreekt er regelmatig als gastspreker zoals u kunt zien.

Ik zou u echter ten sterkste willen afraden om haar video’s te gaan bekijken of beluisteren.
Deze satanisten moeten ons gewoon vertellen wat ze doen of gaan doen, verdraaien de waarheid, en spotten met alles wat met het Christendom te maken heeft. Hun Heer, die zij regelmatig noemen, is niet de Here Jezus Christus, maar satan! Hun god tot wie zij bidden, is niet de Schepper van hemel en aarde of de Here Jezus, maar satan!

Vanaf het allereerste begin, dat ik Jessie Czebotar tegenkwam op het internet, bekroop me al een vreemd gevoel. Mijn twijfels over haar echtheid en betrouwbaarheid werden extra bevestigd…

 

Hallo nogmaals Marion,

Het is fijn om zo’n attente reactie van je te krijgen. En ja, inderdaad, er zijn zoveel bedriegers; het is ongelofelijk. Zelfs de meest onwaarschijnlijken, zoals John Ramirez, zijn leugenaars. Sommige mensen doen het alleen voor geld, want het Christendom is een big business. Ja, helemaal op de hoogte van Jessie Czebotar. Walgelijk. Je weet dit misschien al, maar kijk eens hoe ver ze gaan.

Dit is een bericht op social media van Jessie:

Jessie Czebotar Satanist and Freemason - False image of her childhood

Jessie Czebotar beweert het middelste meisje op deze foto te zijn, maar ze liegt.
De pentagrammen zijn gephotoshopt op de originele foto, die afkomstig is uit het boek ‘New Methods in Education: Art, Real Manual Training, Nature Study’ door James Liberty Tadd, 1899.

En zie, hieronder is de originele foto uit het obscure boek, gedrukt in 1901:

Obscure book that Jessie Czebotar used for her lies

Zoals je kunt zien, heeft ze deze oude foto gevonden en gephotoshopt, zodat het bij haar plannen/verhaal zou aansluiten. Inderdaad, ook Jessie is een bedriegster.

Het eerste dat me afschrikte, was de koopwaar die op haar pagina werd aangeboden. Ik wil dat je weet dat ik ongeveer $ 90K had kunnen verdienen met mijn YouTube weergaven, als ik inkomsten had gegenereerd met mijn video. Voor iemand als Jessie, om zelfs maar te denken aan koopwaar, voortkomend uit dergelijke traumatische ervaringen in het satanisme, is gewoon verkeerd. Bijna $ 30 voor een telefoonhoesje van $ 2, met een foto van bomen erop? Verbazingwekkend. Maar het meest verbazingwekkende is de goedgelovigheid van Christenen.

Bedankt dat je me over Steven Ben-nun vertelt…

GodLove, en JesusWins

Ex-Vrijmetselaar

 

Het is duidelijk dat Jessie niet het meisje is in de foto

Ik ben enorm dankbaar voor de bevestiging na een klein onderzoekje, want het is ook een antwoord op mijn gebeden voor meer onderscheidingsvermogen. Het is vandaag de dag erg moeilijk om echt goede alternatieve nieuwswebsites en ware Christenen te vinden, zonder dat ze New Agers, satanisten, Vrijmetselaars, occultisten, Shills, Cons, naamchristenen, of wat dan ook zijn. Ze zijn gewoon niet makkelijk te vinden, maar ik klaag niet. 🙂

Als ik een persoon moet ontmaskeren, en ik voel de drang of urgentie in mijn hart om dit te doen, dan zal ik dat ook doen met de hulp van mijn Heer en Meester, Jezus Christus.

Het bedrog is enorm!

En de meeste Christenen willen het niet zien, of kunnen het niet geloven, zelfs een Tony Lamb, Gwendolen Song en Elizabeth Marie niet. Ze geloven nog steeds in het goede van de mens, want ze noemen zich toch Christen en gebruiken toch Bijbelse termen, etc.? Gwendolen Song en Seho Song heb ik persoonlijk gewaarschuwd voor hun voorganger (sinds 2017?), die Vrijmetselaar is: Pastor Charles Lawson. Nog zonder succes.
Gelukkig lijken enkelen van hen nu wel overtuigd dat Billy Graham, bijvoorbeeld, toch echt een Vrijmetselaar was.

Wanneer Tony Lamb echter YouTube kanalen van valse leraren en profeten op zijn eigen YouTube kanaal blijft promoten – kanalen die hij volgt en laat zien – dan kan het zijn dat ik de artikelen over hem verwijder van deze site. Hoewel zijn dromen vermoedelijk volledig waarheidsgetrouw zijn, blijft er altijd een groot gevaar van beïnvloeding, vrees ik.

 

Flitsdroom: Vrijmetselaars in de wasmachine

Het is misschien goed om nu een droom met u te delen, die ik maanden geleden heb gehad over, hoe raar het ook klinkt: een tiental Vrijmetselaars die ronddraaiden in een wasmachine. En ik, Marion, stopte er nog een Vrijmetselaar bij. De droom is me altijd bijgebleven; daarom denk ik dat het van God moet zijn geweest.

Uitleg: ik ontmasker hen, haal eruit wat erin zit, haal ze door de mangel, en als ze uitgewrongen zijn, zie je hun werkelijke staat en wie ze zijn.

Alle informatie om dit soort prominente figuren met enorme invloed te exposen, te ontmaskeren, is van harte welkom. Het kan velen de ogen openen en op hun grondvesten doen schudden, zoals dit artikel:

 

Rode vlaggen m.b.t. Jessie Czebotar

I am both a satanist and a mason (Freemason) - Jessie Czebotar

 

Jessie Czebotar is dialed into the devil - exposed

 

Jessie Czebotar is misschien niet wie u denkt dat zij is…

De komst van Jessie Czebotar als prominente pleitbezorger voor de slachtoffers van satanisch ritueel misbruik en veteranen is niet zonder discussies geweest. Er zijn problemen geweest met nepfoto’s, tegenstrijdige verklaringen over haar verleden, bewerend dat fictieve personages, zoals Somerset Belenoff, echt zijn, twijfelachtige christelijke theologie, en een heleboel dingen meer die niet kloppen.

Haar critici zijn ‘haters’

Met een groot aantal supporters echter, die haar op talloze YouTube kanalen interviewen, worden deze vragen genegeerd. Ze heeft een grote, trouwe schare aan fans, om iedereen die haar woorden en daden in twijfel trekt, aan te vallen en belachelijk te maken. Critici worden zelfs haters genoemd. En volgens Jessie zijn ze zo machtig dat ze nep bevelschriften van hen ontvangt.

Vriendschap met satanisten

Eén van haar meer omstreden acties is vriendschap sluiten met een groot aantal satanisten op Twitter. Haar tweets aan hen zijn kruiperig tot het punt van betutteling. Als haar Luciferiaanse vrienden iets zeggen, dat in strijd is met het Christelijk geloof, of God lastert, gaat ze hier niet tegenin. En in dezelfde gevallen, zoals hieronder zal worden aangetoond, is ze het zelfs met hen eens!

Bovendien, het moet worden opgemerkt in haar online gesprekken, dat ze nooit tot hen getuigt over redding en verzoening door het vergoten Bloed van Jezus Christus. Een vreemde vrucht van een ‘christelijke Kapelaan of ondervoorganger’, zoals ze zich noemt, om juist deze waarheid te negeren, nietwaar? Toen ze hierover werd ondervraagd, verwierp ze het als volgt: omdat het haar wens was om een ​​diverse vriendengroep te hebben, en de vrijheid van meningsuiting van alle mensen met verschillende achtergronden en overtuigingen te ondersteunen.

The Satanic Temple

Eén van Jessie’s Luciferiaanse favorieten is Lucien Greaves, de mede-oprichter van The Satanic Temple. Ze gedraagt ​​zich als een lichtzinnig schoolmeisje, dat verliefd is op haar uitwisselingen met hem. Lucien is een woordvoerder van The Satanic Temple. Hij verdedigt het Satanisme tegen beschuldigingen van rituele opoffering van mensen of dieren, moorden en andere illegale activiteiten. Het is ironisch en hypocriet, dat Jessie’s achtergrondverhaal en bediening is gebaseerd op haar bewering, dat ze een slachtoffer en overlevende is van satanisch ritueel misbruik! En toch biedt ze in haar gesprekken met deze satanisten geen weerlegging met betrekking tot deze duivelse kwesties.

Schermafbeeldingen bij de bron

Wat volgt is een reeks schermafbeeldingen, voornamelijk uit 2020, van Jessie Czebotar’s uitwisselingen op Twitter met Lucien Greaves’ verschillende satanisten. Sommige tweets hiervan zijn nog steeds live en andere zijn verwijderd.

In deze uitwisseling van januari 2020 is Lucien Greaves verheugd, dat het Hooggerechtshof van de staat Montana in het voordeel van Watchtower en tegen Alexis Nunez heeft geoordeeld, in Nunez tegen Watchtower. Een uitspraak, die bevestigt dat er geen verplichte meldingsvereisten zijn van seksueel misbruik door religieuze organisaties en geestelijken. Lucien vindt dit natuurlijk geweldig, omdat het zal voorkomen dat kerken en andere religieuze instellingen worden gedwongen om seksueel misbruik te melden! Moet men moreel gezien deze misdaden niet melden? Natuurlijk wel! Hoe dan ook, dit zou ook zijn Tempel omvatten, waar hij nu van gevrijwaard is.
Jessie Czebotar is het met deze uitspraak echter aangenaam eens, zoals gewoonlijk.

Satanic Temple TV

In een andere tweet, van 20 juni 2020, is Jessie aan het chatten met Satanic Temple TV.
Satanic Temple TV is een media afdeling van de satanische tempel, die een filmavond met bloederige moord en doodslag films vertoont. Aanmelden houdt ook in dat je lid kunt worden van de chat-app ‘Devil’s Dispatch’.

Jessie tweet hoe blij ze is, dat zij deel kan nemen en op de hoogte gehouden kan worden. Bovendien vindt ze het heerlijk om te zeggen, dat ze “altijd al afgestemd is en verbonden met de duivel”. Hoeveel Christenen zeggen dat, of beter, welke Christen zegt zoiets? Moeten ze niet met Jezus worden “verbonden”? Ze vindt het blijkbaar leuk om met mensen ‘aan de andere kant’ te kletsen. Getuigt zij tot hen over Jezus? Dat is onbekend. Uit haar berichten in het openbaar kan men alleen maar bevestigen, dat ze geen geschiedenis heeft van het delen van de Here Jezus Christus met de Luciferianen en satanisten met wie ze zo graag chat.

APA (American Psychological Association)

Een andere tweet was van Lucien Greaves op 14 mei 2020, met betrekking tot de belangenorganisatie van de Tempel, Gray Faction. De organisatie had met succes gelobbyd bij de APA (American Psychological Association), om te stoppen met “waanzinnige samenzweringsclaims van Illuminati mind-control, en denkbeeldige satanische cult misdaden”, bij hun aanwezigen op een jaarlijkse Survivorship Conferentie. Met andere woorden, geen klachten over satanisten, die anderen iets slechts aandoen; het is allemaal een complottheorie!

Jessie antwoordt hierop: “Eindelijk!!!!! Dit is het beste nieuws dat ik de hele maand heb gekregen. Wat is het volgende?”

Verbazingwekkend! De bediening en getuigenis van Jessie Czebotar gaat over het overleven van satanisch ritueel misbruik! Maar in deze tweet is ze blij, dat elke vermelding ervan op een conferentie van de APA niet is toegestaan en wordt afgedaan als onzin. En dan moet u weten, haar belangrijkste gespreksonderwerpen gaan over haarzelf als een zogenaamde Illuminati klokkenluider, ooit misbruikt geweest door satanisten. Desondanks weerlegt ze zichzelf of de slachtoffers, die ze eigenlijk zou moeten helpen, niet. Waarom? Misschien is ze toch niet zo transparant over wie zij is, wie zij beweert te zijn.

Jessie’s meeleven met de duivel

In een ander berichtje van 12 juni 2020 reageert Jessie op een tweet van Azrael Applegate Lawrence, over zijn ondersteuningsbijeenkomst voor verslavingsherstel. Hij probeerde daar een satanisch inzicht in te brengen, maar men wilde er niets van weten! Hij verliet de bijeenkomst, en klaagde dat het “mythologie discriminatie” was.

Jessie Czebotar toont vervolgens enig meedeleven met de duivel, en reageert: “Ik zie de vechter in jou. Ik ben trots om je te zien vechten voor JOU & je nuchterheid ondanks deze uitdagingen”. Haar tweede zin, een poging tot bemoediging, is slecht geconstrueerd en slaat nergens op. Met deze online ontmoetingen krijgt Jessie keer op keer een gemakkelijke kans om op een correcte wijze te reageren, maar kiest in tegendeel voor de vijand. Ze zou een bedieningstraining hebben gehad, dus ze zou moeten weten hoe ze met deze situaties moet omgaan. Maar uiteindelijk slaagde ze er in deze ontmoeting niet in, om op te komen voor de slachtoffers en overlevenden van SRA (Satanisch Ritueel Misbruik).

Godslasteringen en diepe haat

Deze volgende tweet van satanist Chalice Blythe op 9 december 2019, die doorkletst over vrouwelijkheid, seksualiteit en seksuele bevrediging, eindigt met “F#$@ me Jesus” als één van haar favoriete godslasteringen.

Jessie echter is niet in het minst beledigd en geeft de volgende vage reactie: “Bedankt dat je in ieder geval erkent waar we ons allebei bevinden… Ik begrijp de vrijheid in daden, die naar buiten toe laten zien dat we hebben overwonnen. Liefde en knuffels!”

Haar reactie is wel zó absurd, dat het om een uitleg vraagt. Men kan een overwinnaar zijn door te laten zien hoe gemeen men Christus kan lasteren? Dit is niets anders dan diepe haat, afkomstig van ’s werelds ergste en meest kwaadaardige religie. Deze persoon is een verloren ziel, en Jessie deed geen moeite om deze persoon de waarheid in Christus te geven…

Jessie Czebotar exposed, loving blasphemy of Jesus

 

De vraag om gebed van een satanist
In een Tweet op 23 januari 2020 zette Marie, een Twitteraar, vraagtekens bij Jessie’s keuze om te bidden voor haar zoon, die geopereerd moest worden. In dit geval tagde Jessie Lucien Greaves, onder andere, voor gebed. Marie stelt terecht dat dit een rode vlag voor haar is, dat Jessie een satanist zou vragen om voor haar kind te bidden. Precies! Welke Christelijke moeder zou een satanist vragen om voor haar kind te bidden? Het is ongehoord!

Wat is Jessie’s tactiek?

Wat doet Jessie Czebotar ter verdediging? Haar gebruikelijke routine: antwoorden met een spervuur van vragen, waarvan sommige onzinnig en niet ter zake doen, met het doel verwarring te zaaien. Het werkt; de discussie komt dan snel tot een einde.

Niet elke satanist wil haar vriend zijn

Eén satanist antwoordde haar botweg: “Je houdt mij niet voor de gek”, en noemt Jessie “de Forest Gump van de occulte wereld”. Blijkbaar kan Jessie niet elke satanist charmeren, die zij op internet tegenkomt.

Gatekeeper

Zou Jessie het Christendom kunnen gebruiken als dekmantel voor iets anders, iets veel obscuurders?
Ik denk van wel, en als een echte poortwachter, zodat er niet nog meer naar buiten komt over satanische kinderrituelen.

Wat we in deze reeks tweets zien, – en er zijn er nog veel meer – is een totaal andere kant van Jessie Czebotar, die haar toegewijde aanhang, waaronder veel Christenen, nog nooit eerder heeft gezien. Omdat ze zo smoorverliefd op Jessie waren, namen ze nooit de moeite om verder te kijken en haar vruchten eerst te toetsen. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Wat hier wordt gepresenteerd, is al schokkend genoeg en laat zien dat Jessie een andere persoon is dan wat haar promoters ons doen geloven. Meer tweets vindt u bij de bron.

Het is bijna ongelooflijk. Houd in gedachten dat Jessie’s hele persona is gebaseerd op het feit, dat ze een gerapporteerde overlevende is van satanisch ritueel misbruik. Je ziet dit in haar gepubliceerde profielen. Je zou denken dat ze zo’n organisatie te goeder trouw zou steunen. Maar nee. In plaats daarvan wil ze een satanist helpen om zijn doelen te bereiken. De acties van een vrouw, die zaken doet met allebei de kanten. 

 

De Nederlandse afdeling van Jessie Czebotar’s bediening

Weet dat Marion Altena een teamleider voor Jessie Czebotar’s Illuminate the Darkness Ministry in Nederland is. Ze omschrijft zichzelf als romanschrijver, dichter en fotograaf. Ze heeft verschillende boeken gepubliceerd; één van de opmerkelijke boeken is: ‘Ontworteling’.

‘Ontworteling’

Het boek is een erotische vampierroman, een verhaal over een jonge vrouw, die seksuele ontmoetingen heeft met een vampier. Ze is een fanatieke volgeling van Jessie Czebotar en is een toplid van haar sekte! Ze heeft via haar internetberichten en video’s laten zien een expert te zijn in propaganda, psyops, projectie, valse schaamte, beschuldigingen zonder bewijs, en intens liegen tegen Jessie Czebotar’s critici, tot op het punt van onredelijk te zijn.
Van alle aanhangers van Jessie is Marion Altena de meest gemene persoon, met een zeer slecht humeur, grenzend aan het onredelijke.

Veel mensen doen geen onderzoek

En ik was daar ooit eentje van! En dat geldt meer dan wat dan ook voor de sekteleden van Jessie. Ze accepteren Jessie’s woord over alles alsof het het woord van God is.

Aan hun vruchten zul je hen herkennen!  Mattheus 7:13-23

‘Gaat in door de enge poort, want wijd is de poort en breed de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die daardoor ingaan; want eng is de poort, en smal de weg, die ten leven leidt, en weinigen zijn er, die hem vinden.
Wacht u voor de valse profeten, die in schapenvacht tot u komen, maar van binnen zijn zij roofgierige wolven. Aan hun vruchten zult gij hen kennen: men leest toch geen druiven van dorens of vijgen van distels? Zo brengt iedere goede boom goede vruchten voort, maar de slechte boom brengt slechte vruchten voort. Een goede boom kan geen slechte vruchten dragen, of een slechte boom goede vruchten dragen. Iedere boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen. Zo zult gij hen dan aan hun vruchten kennen.
Niet een ieder, die tot Mij zegt: Here, Here, zal het Koninkrijk der hemelen binnengaan, maar wie doet de wil mijns Vaders, die in de hemelen is. Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Here, Here, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en in uw naam boze geesten uitgedreven en in uw naam vele krachten gedaan? En dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij werkers der wetteloosheid.’ – Jezus

 

Bronnen:

Ex-Vrijmetselaar Altiyan Childs

https://outwardtrends.blogspot.com/2021/05/red-flags.html

You may also like