Ex-32ste graad Vrijmetselaar deelt informatie en geeft waarschuwingen voor toekomstige gebeurtenissen

Waarschuwingen voor huidige en toekomstige wereldwijde gebeurtenissen van Jeremy, die de Vrijmetselarij de rug heeft toegekeerd.

Eindtijdnieuws.com
27 september 2022

 

Jeremy keert terug met bijgewerkte waarschuwingen voor actuele gebeurtenissen en dat wat ons te wachten staat.

Hier volgt Jeremy’s audio met belangrijke informatie – de belangrijkste headlines – informatie van ‘goede’ intel-bronnen van Jeremy (nu een Christen). Of zijn bronnen inderdaad altijd ‘goede mensen’ zijn, kan ik niet beoordelen. Daarom, test alles en behoud het goede. Bid ook voor de dingen, die hij ons te vertellen heeft.

Merk op, dat Jeremy tussendoor ook veel van zijn eigen interpretaties deelt, dus wees altijd voorzichtig. Deze audio is van een paar dagen geleden:

 

Jeremy ex-32nd degree Freemason – Warnings on current and future global events from intel sources HD

Of bekijk de video hier.

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Jeremy begint met het praten over de Midden-Atlantische Staten

De Mid-Atlantische Staten vormen een regio in het oosten van de Verenigde Staten. De Midden-Atlantische staten kunnen gesitueerd worden tussen New England, het Zuiden en het Midwesten. Hoewel er geen exacte definitie bestaat, omvat de regio meestal de staten Delaware, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Virginia en West Virginia, alsook Washington D.C. De staat North Carolina wordt soms ook tot de regio gerekend.

Jeremy: ‘Ik wil gewoon een paar dingen doorgeven, die ik belangrijk vind en waar je denk ik nog niet van op de hoogte bent.

Ten eerste, wanneer je woont in het gebied van de Midden Atlantische Staten, richting het Zuiden van de Verenigde Staten… Ik weet dat jullie bekend zijn met het ‘sproeien in de lucht’, maar ik ben te weten gekomen dat op woensdagen je wellicht beter kunt vermijden dat je buiten bent. Of, probeer minder buiten te zijn dan nodig is.

En ik wil nogmaals benadrukken wat het water betreft…

Wanneer je in een gemeente woont, vermijd dan openbaar water te drinken, erin te baden, of ermee te koken. Deze volgende ‘ziekte’… ik geloof zonder twijfel dat die zal komen. Herinner je je al die doodskisten? Er zullen dode lichamen zijn, om je bang te maken, zodat je de volgende ronde jib jabs zult nemen! Wat je ook ziet of hoort in de media, het komt van het water. En ze zouden je kunnen vertellen, dat je het moet koken, want dan komt het goed. Maar het komt niet goed; het maakt niet uit wat ze beweren! Wat ze ook zeggen zullen, het water is niet oké!

Ik wil het nu gaan hebben over de Verenigde Staten

Zoals je weet, we zijn langzaam aan het instorten. Ik wil nogmaals zeggen, ‘deel deze pagina’, want (marionet) Kamala Harris zal president zijn, en zij zal Obama terugbrengen. Dat zal gebeuren; ik garandeer het!’

Weet u nog dat Kamala Harris zei tegen de VN:

“We moeten ons voorbereiden op” de volgende pandemie. Dat voelt niet alsof degenen, die totale controle willen hebben, en deze planeet permanent aan hen onderworpen willen houden, al klaar zijn met hun plannen! Waarom waarschuwen ‘elite experts’ voor een nieuwe pandemie? Verschillende onderzoeken zouden hebben uitgewezen, dat de kans groot is, dat de oorzaak van de volgende pandemie ‘klimaatverandering’ is. De stijgende temperatuur zal leiden tot gedwongen verplaatsing van wilde dieren naar meer bevolkte gebieden, meldt de fakestream media. Daarom zal dit het risico van een ‘virale oversprong van dier op mens’ drastisch verhogen, wat zal leiden tot de volgende plandemie, suggereren zij, wat natuurlijk een leugen is.

Jeremy: ‘Ik ben heel voorzichtig met wat ik heb verteld, wat de Heer me liet zien, maar dat is één ding wat Hij me toonde… in details. En er was meer. Hij liet me zien dat er Christenen zullen zijn, die haar zullen volgen, weg van de gemeente (weg van God).

Wat betreft de ‘mensen’, die deze wereld runnen…

Jullie weten wat er gaande is in deze wereld. Veel van deze mensen zijn geen mensen! Of het nu reptielen (reptilians) zijn, of het nu iets anders in menselijke vorm is, of het nu klonen zijn met kunstmatige intelligentie, of dat zij zelf gecontroleerde bots zijn (?) of het gevallen koninkrijk (gevallen engelen) in een of andere vorm, of al deze genoemde vormen…
Nu, deze bedrijven, die enorm zijn en waar je dingen van koopt – ik ga ze niet bij de naam noemen, maar één van hen… ik geloof dat ze hun hoofdkwartier naar Washington D.C. verhuizen. Zij zitten in die business, en maken lichamen voor dit doel. En ik wil dat je hier aan denkt, want dit gaat eraan komen. Ik heb er bewijs van gezien; ik weet dat het gaat gebeuren.

Economische crash

Wanneer een natie zijn economie op grote schaal verliest in de VS, dan weten we dat dit welvaartssysteem zal instorten. Ik geloof dat ze het nu willen doen instorten. Maar op het moment dat het echt gebeurt, zullen ze gewoon ophouden te doen alsof ze er iets aan gaan doen. Dit kan misschien nog eventjes voortduren, maar ik weet dat onze toekomst hier niet lang meer zal zijn.

Er zal niet genoeg geld zijn voor het leger

Ik denk niet dat dit alleen hier in de VS geldt, maar in het hele Westen! Ik geloof dat dit het geval zal zijn in de hele wereld, behalve in Rusland en China en hun bondgenoten.

Wetten

De bedrijven (ondernemingen, organisaties), – één in het bijzonder die ik zal noemen, hebben zich reeds wetten eigen gemaakt.
Gemeenten in het Zuidwesten van Amerika… de wetten waren al opgesteld en goedgekeurd. Dit gebeurde enkele jaren geleden. Omdat ze zo groot waren in een afgelegen gebied, konden ze het besturen als een stad. Dat was de eerste stap.

Deze gemeenten, deze organisaties zullen hun eigen politiemacht hebben

Dat zal ons ‘leger’ zijn. Dit zal voor jarenlang zo zijn voor dit land. En dat is het leger, samen met en ook na het huidige Amerikaanse leger, dat ons gelovigen zal afschudden van deze wereld. Je begrijpt dat wel!

Deze natie zal instorten

De dingen, die plaatsvinden in de VS, die onvoorstelbaar angstaanjagend zijn… Deze regering toont ons een illusie, en zij is zeker niet voor het Amerikaanse volk. Want we weten dat het nationaal belang verdwenen is.
De dollar zal 60 tot 70% in waarde dalen, geloof ik, wat gevolgen zal hebben voor vele andere naties!

Mensen zullen hier sterven

Ze zullen je aangeven voor wat je in je bezit hebt, voor het beetje dat ze te pakken kunnen krijgen. Dit weet ik al een tijd lang. Mij werd verteld, dat ze zich op de Christenen zullen richten, en ze waren er trots op. Dit zeggen ze al tientallen jaren, zelfs voordat ik geboren was! En die tijd komt dichterbij nu.

Wij zijn de generatie die dit zal meemaken

Dus nader tot Hem (de Here Jezus Christus), en word gered als je nog niet gered bent. Hij is de Enige, die je er doorheen zal helpen, door alles wat komen gaat.’

Note: Jeremy gelooft persoonlijk niet in een Opname, maak ik op uit zijn audio, en denkt ook niet dat Obama de antichrist zal zijn. Dat mag natuurlijk, maar het is goed om dit in gedachten te houden. Eens zullen we met zekerheid weten wie de antichrist is, of, dat hij in een andere vorm komt.

Jeremy: ‘Ik had verwacht dat de stroom veel eerder uit zou vallen. (Ja, Jeremy zat er vaker naast.) Dus ik geloof dat we nog wat langer over elektriciteit zullen beschikken. Ik kan helaas niet zeggen, waar ik de informatie vandaan heb, maar dit kwam van veel bronnen.

Kamala Harris

Ik geloof dat Biden verwijderd zal worden vanwege ‘gezondheidsproblemen’ (wat allemaal georkestreerd zal zijn), hoewel het ook om andere redenen kan zijn. En Kamala zal dan inspringen. Zij zal dit land (als een marionet) op zijn knieën brengen.

Obama zal terugkeren…

in wat voor vorm dan ook, maar hij zal een leider zijn. En hij zal invloed hebben op nog veel meer landen, niet alleen dit land! Ik geloof niet dat Obama de antichrist is; ik geloof dat hij een van de beesten is, genoemd in het boek Openbaring (het laatste boek van de Bijbel). Dat geloof ik zonder enige twijfel.

Ik geloof dat de dood van de koningin een teken was…

net als met Gabby Petito een paar jaar geleden. Alles wat het nieuws domineert… het is een teken voor deze mensen om een bepaalde reden, met een bepaald doel.

Arizona Wilder deed ooit een interview met een Engelsman
Iedereen weet wie hij is. Ik denk dat hij een Shill is, een CON (gecontroleerde oppositie), een trol, een misinformatie agent. Echter, dat was wel een goed interview! Want ze vertelde wat deze mensen, die deze wereld runnen, doen en wat ze kinderen aandoen. We weten echter, dat de duivel slechts een bepaalde tijd heeft gekregen.

De dagen lijken nu misschien nog vrij normaal, maar dit kan elke dag veranderen!

Wanneer je Kamala Harris president ziet worden, zullen de dingen zó snel veranderen! De wetten zijn allemaal al goedgekeurd; elke wet is goedgekeurd.

Er zijn reeds plaatsen in dit land, gereed om ons, mensen, te lozen

Het enige wat nodig is, is de juiste noodsituatie om deze wetten in werking te stellen en aan ons te introduceren. Net als met Trumps noodverklaring voor deze huidige pandemie. Die wet werd (notabene) goedgekeurd in de zomer, voorafgaand aan de plandemie! Nu, als dat je niet alles zegt… En vergeet niet, deze man maakte deze jib jab Warp Speed introductie aan het publiek.
Mogelijk zullen er signalen zijn, dat hij opnieuw als president zal worden gekozen… Maar zoals ik je al eerder zei, dit zal niet gebeuren. Ik geloof dat ze net zullen doen alsof ze hem verwijderen, want als iets meer drama zal veroorzaken, en scenario’s die een burgeroorlog veroorzaken, dan is hij het wel.

De burgeroorlog die spoedig komen gaat…

zal waarschijnlijk uit Amerikanen bestaan, die proberen te vechten tegen dit tirannieke bestuurssysteem. Want er zal een dictatorschap zijn, en dit land zal heten: ‘De Nieuwe Verenigde Staten’, of ‘Het Nieuwe Amerika’. Hoe het ook genoemd zal worden, ik geloof dat het zal bestaan uit veel meer dan alleen deze natie.

Kijk uit naar het volgende…

Misschien weet je dit nog, jaren geleden toen Hillary en Obama aan het praten waren over een Amero en een Amerikaanse Unie? Je hebt het laatste nieuws daarover niet gehoord, maar het zal niet in die munteenheidsvorm of Amero’s zijn. Niets van dat alles.

Deze dingen, die ze in de lucht sproeien of spuiten, ze noemen het ‘mist’

En wanneer je ooit gehoord hebt van Compound7, dan laat het mij weten…
Ik geloof dat deze ‘ziekten’ ten gevolge van het water zullen plaatsvinden in Australië en Nieuw-Zeeland, of Canada, voordat het hier gaat gebeuren.

De wapens die mensen bezitten… dat zal spoedig veranderen
Want ze hebben manieren om je huis binnen te dringen, en op je terrein, zodat ze kunnen weten dat je wapens hebt, zonder je huis zelfs maar te hoeven doorzoeken! Ze hebben iets nieuws; ik heb hen gezien, toen ze erover discussieerden. Het is iets… misschien detecteert het buskruit, ik weet het niet! Maar wanneer ze naar je huis komen, zullen ze gewoon weten of je wapens bezit of verstopt hebt.

Ze gaan ook openlijk tentoonstellen wat er met mensen gebeurt, die tegen de autoriteiten liegen en zeggen, dat ze geen wapens hebben, terwijl ze die wel in hun bezit hebben. Die tijden zullen zó angstaanjagend zijn!

Wanneer je nog geen voedsel hebt ingeslagen, zou ik dat zeker doen
En wanneer je die mogelijkheden niet hebt, wees niet bang. De Heer zal je helpen en wil voorzien in je noden.

Let op die bedrijven, die ik noemde

Eentje van hen heeft een smile (of smiley?) in zijn logo. Let op, hoe groot deze bedrijven gaan worden. En de andere is een bedrijf, die je hoogstwaarschijnlijk goed kent… (Amazon?).

Houd ook een oogje op de Koninklijke familie, met haviksogen!

En let op de lucht, ’s nachts en gedurende de dag

Want met dit sproeien in de lucht zijn er dingen veranderd.

Herinner je het water

En kijk wat er in Jackson gebeurde. Het is slechts om je gewend te doen raken aan het idee dat er iets gaat gebeuren, (een soort voorproefje). Dat is een stad, waar je nooit aan gedacht zou hebben. Als ze gaan zeggen, dat de oorzaak een virus is, of wat ze ook gaan zeggen, dan weet je dat dat niet het geval is.

Laten we het over deze ‘klimaatverandering’ hebben:

De lucht, het water, de regen… alles wat je gaat zien – ze zullen je gaan zeggen, ‘Het is nieuw, en het is nog nooit eerder gebeurd. Dit is klimaatverandering’.
Dit is absoluut niet waar!
Deze machines staan op het land, in fabrieken, en bevinden zich op zee. Ze zijn gepatenteerd door Bill Gates. Ze schieten ‘mist’, oceaanmist of water, hoog de lucht in. Vervolgens vormen zich deze wolken, die een zware regenbui of overstroming op het land veroorzaken. Dit gebeurde al in Australië en in de Verenigde Staten. Let op de wolken, die verschijnen als je het nieuws kijkt. Ze zullen je vertellen dat het een ‘nieuw soort van storm’ is.

World Economic Forum, Klaus Schwab

Dat wat je verneemt van het WEF en Klaus Schwab, onder andere, is ervoor gemaakt, dat het elke dag recht in je gezicht wordt gezegd of getoond! Want het is bedoeld dat je het haat, en ze weten dat het een belediging aan het adres van de mens is.
Maar als de antichrist komt, dan zal hij het systeem omkeren, en zeggen: “Dit was het kwaad, was boosaardig! Deze hoer is boosaardig, en ik zal dit systeem omverwerpen en de mensheid redden!”

Het systeem is een offer

Ik denk niet dat ze dat weten, maar dit systeem is absoluut een offer. Ik geloof dat het systeem nooit ten volle werkzaam zal zijn in de toekomst, maar dat het naar beneden zal worden gehaald tijdens of na deze grote wereldoorlog, die reeds begonnen is (op – sommigen zeggen – 22 februari en anderen zeggen 24 februari 2022). Het zal denk wat tijd vergen om ook het Westen te bereiken, omdat ik weet wat hier gaat plaatsvinden, voordat dit alles komen gaat. Er komt heel veel naar Amerika voordat het volgende gebeurt: deze toekomstige invasie.

Deze natie zal aanzienlijk ontvolkt worden en volledig gezonken zijn, voordat deze landen ons zullen binnenvallen.’

 

Bron:

Ex-32ste graad Vrijmetselaar Jeremy via aminutetomidnite

You may also like