Wereldwijde aankondiging van hun ‘Christus’ of ‘Matreya’ zal het product zijn van satelliettechnologie!

Testfase: ‘Spiraalvormige UFO zet Noorwegen op z’n kop’? Of door mensen geproduceerde tekenen in de lucht om de komende wereldleider aan te kondigen?

Eindtijdnieuws.com
27 maart 2024

 

Voorbij het fysieke domein….
‘Ik zal mijn ervaring delen met het werken binnen en voor de duistere kant, en onthullen hoe het kwaad, dat we zien manifesteren in de fysieke ‘Nieuwe Wereldorde’, zijn oorsprong heeft, niet [alleen] in de harten en geesten van slechte mensen op aarde, maar veel verder dan het fysieke rijk, onder leiding van de Spirituele Hiërarchie, van wiens bedrog ik gered ben door de genade en liefde van God.’ – Carolyn Hamlett

 

Gepubliceerd op 9 december 2009 door ‘The Sun, UK edition’

‘Een Mysterieuze reusachtige lichtspiraal, die vanmorgen de hemel boven Noorwegen domineerde, heeft experts verbijsterd – die geloven dat het ruimtespektakel een geheel nieuw astraal fenomeen is.
Duizenden onder de indruk zijnde Noren bestormden het Meteorologisch Instituut, om te vragen wat het ongelooflijke licht – dat honderden kilometers ver in de ochtendlucht te zien was – in hemelsnaam kon zijn.
Het fenomeen werd ‘Star-Gate’ genoemd, en ’s werelds beste wetenschappers en militairen stonden in de rij om toe te geven dat ze verbijsterd waren….’, luidde het begin van het artikel, gepubliceerd door The Sun (= 33), en later weer door hen verwijderd. ‘De Zon’ staat voor zonaanbidding, zowel door de Illuminati als de Vrijmetselarij.

 

Carolyn Hamlett onthulde op maandag 14 december 2009:

‘Obama’ Lichten, NWO en ‘Matreya’: één en hetzelfde Plan

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2764647/Spiral-UFO-puts-Norway-in-a-spin.html

[Zoals u ziet werkt de link die zij gaf nu niet meer.]

‘Deze vreemde lichtshow doet me denken aan een nacht, vele jaren geleden. Het was de nacht van 4 oktober 1957. Ik herinner het mij alsof het gisteren was. Terwijl veel Amerikanen aan de TV gekluisterd zaten om naar de eerste ‘Leave It To Beaver’ show te kijken, keken anderen, zoals ik, buiten naar de nachtelijke hemel, in de hoop de Spoetnik, de eerste door mensen gemaakte satelliet, aan de hemel te zien.

Dit was een feestelijke avond, niet alleen voor Rusland, maar ook voor degenen, die, net als ik, dienden in een plan, dat groter was dan de Sovjet-Unie, de Verenigde Staten, of welk wereldrijk dan ook. Dit was de nacht dat ik leerde over het belang, dat satelliettechnologie zou spelen in het manipuleren en controleren van de massa’s…. of in computertechnologie…. Niet over hoe wonderbaarlijk het zou zijn voor de mensheid, maar over hoe het zal worden gebruikt in het voordeel van de organisatie tegen de massa’s…. alles door slechts één druk op de knop.

Er werd mij verteld over de wonderbaarlijke, door mensen gemaakte tekenen in de lucht, die vooraf zullen gaan aan wat de organisatie ‘de wederverschijning van de Christus’ noemt. De wereldwijde aankondiging van hun ‘Christus’, of ‘Matreya’, zal het product zijn van satelliettechnologie.

In tegenstelling tot wat zovelen willen geloven, is het plan voor de Nieuwe Wereldorde niet alleen een politiek plan. Het is een spiritueel plan en het is niet het plan van de Allerhoogste God! Mensen moeten weten dat de gebeurtenissen, die plaatsvonden op 9/11, werden georkestreerd door dezelfde organisatie, wiens plan het is om de tekenen in de lucht te produceren en de ‘Christus’ aan te kondigen, naar wie sommigen verwijzen als ‘Matreya’. Ik herhaal, het plan voor de NWO behoort tot dezelfde organisatie, die Matreya sponsort. De belofte van vrede, broederschap en eenheid door ‘hogere’ spirituele liefde is slechts een misleidende leugen, om meer te stelen dan alleen uw fysieke vrijheid. Er staat hier veel meer op het spel dan wat er op dit fysieke rijk wordt uitgespeeld!’

 

Bronnen:

Carolyn Hamlett

Spiral UFO puts Norway in a spinwor

You may also like