Fulvinezuur: Verbeter je gezondheid drastisch met dit wonder uit de natuur & getuigenissen

Fulvinezuur is uniek: wat het voor je doet, kan niets anders voor je doen. Er bestaat geen alternatief, en onze bodem is er totaal arm aan.

Eindtijdnieuws.com
26 september 2022

 

Fulvine mineraal kuur schrikt het systeem af. Want fulvinezuur stimuleert het immuunsysteem om onder andere kanker te bestrijden, en het is de sterkste antioxidant die er bestaat! Niet zonder reden wordt het een wondermolecuul genoemd.

Fulvinezuur is een bijzondere stof met buitengewoon veel positieve effecten op de gezondheid van mensen, maar ook op die van dieren en planten. Het is de meest krachtige, natuurlijke elektrolyt die we kennen! Het herstelt de elektrische balans van beschadigde cellen, neutraliseert gifstoffen, en kan voedselvergiftiging binnen enkele minuten elimineren. Maar het doet nog veel meer. Mis deze samengestelde video niet, waarin wordt uitgelegd wat fulvinezuur en humuszuur is, wat het met je doet, inclusief diverse getuigenissen, en zelfs een stukje wetenschap in begrijpelijke taal:

 

Fulvic Acid: Drastically improve your health with this nature’s wonder & testimonies – DOCU

Of bekijk de video hier.

 

Fulvinezuur (Fulvic acid) wordt ook wel het zwarte goud genoemd, en dat niet voor niets. Als je een paar druppels fulvinezuur in water oplost, wordt het water bijna zwart.

Wat ook interessant is aan fulvinezuur – en misschien ook wel de reden is waarom je er misschien nog niet eerder van hebt gehoord – is dat het Big Pharma tot nu toe niet is gelukt om een synthetische versie ervan te leveren. Het molecuul is niet na te maken! Gods natuur blijkt wederom een fantastisch product te leveren, wat niet te evenaren is. ‘Nature’s Miracle Molecule’ is niet voor niets een andere bijnaam van fulvinezuur.

 

Hoe werkt fulvinezuur?

Fulvinezuur voorziet ons lichaam van elektrolyten, probiotica, vetzuren en sporenmineralen. Deze verbeteren onze spijsvertering en ondersteunen dus in belangrijke mate onze algehele gezondheid.
Fulvinezuur transporteert voedingsstoffen direct in de cel, en kan ook direct gifstoffen (toxines) afvoeren. Een vuilnisman en postbode in één dus!‍

Fulvinezuur als ‘vuilnisman’

Fulvinezuur bindt toxines en zware metalen en voert ze af, wat dit stofje een zeer krachtig ontgiftend middel maakt. Zeer welkom in tijden als deze, met alle gifstoffen in ons voedsel, water en in de lucht! Ja, fulvinezuur is in staat om zich met zware metalen, zoals lood, kwik, cadmium, barium en thallium te verbinden, en deze vervolgens af te voeren uit het lichaam. Giftige stoffen worden door fulvinezuur grondig en zeer effectief verwijderd, iets wat Big Pharma liever voor je verzwijgt.

Fulvinezuur als de ‘postbode’

Fulvinezuur heeft naast de sterk ontgiftende kwaliteiten nog een andere bijzondere kwaliteit. En dat is het feit dat het de opname van mineralen in het lichaam sterk stimuleert en ondersteunt! Anders gezegd, fulvinezuur vervoert deze voedingsstoffen direct tot in de cel. Want in de cel gebeurt het… in de cel wordt energie geproduceerd, en worden eiwitten en enzymen geproduceerd, en alle andere stoffen die de cel nodig heeft.

In onderzoeken wordt soms gesproken over opname in het bloed, maar dat is niet relevant. Het gaat om de celopname. Fulvinezuur kan, dankzij haar structuur en omdat het een erg kleine molecuul is, eenvoudig door de celwand heen gaan en in de cel terechtkomen. Binnenin de cel laat ze de nutriënten los, die dan direct ter beschikking staan voor de celstofwisselingsprocessen.

 

Waarom heb ik fulvinezuur nodig?

Onze groenten en fruit bevatten niet meer de mineralen en vitaminen, die we dagelijks nodig hebben.
Groenten en fruit zijn ‘leeg’ geworden sinds vele decennia! Fulvinezuur echter compenseert onze slechte hedendaagse voedselkwaliteit.

 

Food quality chart... Voedingswaarde van groente en fruit vanaf 1985 tot 2002

 

Zelfs als je biologisch eet, krijg je niet voldoende binnen

Veel biologische boeren verrijken de grond niet met mineralen en fulvinezuur, maar spuiten vooral geen pesticiden, weten we. Een hele stap uiteraard, maar niet voldoende. Fulvinezuur is dus een enorme bodemverbeteraar! Goed om te weten wanneer je zelf bent begonnen met groenten en kruiden kweken, bijvoorbeeld.‍

Onze bodem is zeer arm geworden aan fulvinezuur!

Micro-organismen verteren planten in een zuurstofrijke omgeving, waarbij fulvinezuur ontstaat. Maar fulvinezuur ontbreekt in onze voeding door moderne landbouwtechnieken. Het belang van micro-organismen voor de landbouw wordt helaas nog onvoldoende ingezien. In de industriële landbouw worden gifstoffen gebruikt, die micro-organismen doden! Hiermee raakt het gezonde biologische evenwicht uit balans. Gevolg: de fulvinezuur makende organismen verdwijnen. Pesticides doden insecten en fulvinezuur producerende micro–organismen!

Landbouw is in feite roofbouw geworden

Het resultaat is een op het oog goed lijkende oogst, maar met weinig voedingsstoffen, die bovendien niet goed opneembaar in het lichaam zijn. ‘Je bent wat je eet’, maar daar komt nog bij: ‘Je bent dat wat je lichaam nog kan opnemen uit het voedsel’. Dit komt omdat ze onvoldoende door micro-organismen zijn bewerkt. Resultaat: lege groenten en fruit.

Dit kan één van de redenen zijn, dat wanneer je een plantje bij de supermarkt koopt –  bijvoorbeeld kruiden – het hoegenaamd niet groeit, ook al heb je het overgepot, of in de volle grond gezet. Biologische planten doen het weliswaar en stuk beter, maar wanneer de grond arm is, zal ook dit niet de beste resultaten opleveren, denk ik.‍

In Nederland zijn er gelukkig ook boeren, die wel goed met hun grond omgaan. Resultaat: bewezen meer mineralen in hun aardappelen, groenten en fruit dan de traditionele industriële landbouw.

 

Waarom fulvinezuur innemen als je al supplementen neemt?

Wist je dat de meeste supplementen synthetisch zijn, en, in het geval van mineralen, vooral steen? Grote moleculen, die je lichaam niet of nauwelijks kan opnemen.
‍Misschien neem je al wat extra zink of magnesium, één van de 60 mineralen, die je elke dag nodig hebt.
Misschien ben je vegetarisch, en eet je geen of weinig vlees?
Als mensen veel sojaproducten eten, wat vaak onterecht als gezonde vleesvervanger wordt gezien, dan wordt de opname van mineralen door ons darmstelsel bemoeilijkt. Ons darmstelsel is dus de plek, waar mineralen uit ons voedsel opgenomen worden. Problemen met de spijsvertering, of darmziekten kunnen de opname van mineralen uit ons voedsel belemmeren.
Fulvinezuur is daar een prachtig antwoord op, want dankzij het feit dat fulvinezuur sterk ontgift, gaat ons gehele lichaam, inclusief onze darmen, beter functioneren! Ook voorziet fulvinezuur het lichaam van een grote hoeveelheid mineralen en sporenelementen, en helpt het tevens bij de verwerking en opname van alle andere voedingsstoffen.‍

Er is nog een bijzondere eigenschap van fulvinezuur…

De moleculen voegen geometrische molecuulstructuren toe aan het water, wat de energetische waarde van water enorm doet stijgen. Dit gegeven, in combinatie met het feit dat het menselijke lichaam voor een groot deel uit water bestaat, maakt fulvinezuur een bijzondere molecuul.‍

De omgeving waarin fulvinezuur ontstaat, bepaalt de kwaliteit

Hoe zuiverder en voedingsstofrijker de planten zijn, die tot humus worden verwerkt, hoe krachtiger het fulvinezuur is. Alle soorten fulvinezuur bevatten elektrolyten, sporenelementen, mineralen, aminozuren en vitaminen, en de meeste producten bevatten meer dan zeventig verschillende mineralen. Als je fulvinezuur wilt gaan gebruiken, is het goed om dat te weten.

 

Fulvinezuur Miracle Cure maakt het systeem bang!

Belangrijke informatie in de volgende video, naar buiten gebracht door Dr. Daniel Nuzum (ja, een trotse Vrijmetselaar!), waarvan ik denk dat het waarschijnlijk veel mensen van kanker en vele andere ziekten kan redden. Het heet fulvinezuur, en het is geweldig voor je gezondheid:

 

Fulvic Acid Miracle Cure Scares System!

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Deel dit artikel! Ons moderne Rockefeller (MD) farmaceutisch allopathische systeem zal er niet blij mee zijn. John D. Rockefeller vond het allopathische farmaceutische systeem uit, dat door alle media systemen van satan werd gepromoot. Rockefeller heeft in zijn leven nooit één van zijn eigen pillen ingenomen; hij nam alleen natuurlijke stoffen, wordt er gezegd. De uitvinder wist het: natuurlijke stoffen werken altijd het beste!

Wat is humus?
Je kunt humus een beetje vergelijken met compost. In tegenstelling tot humus is compost nog niet volledig afgebroken. Humuszuren worden in de bodem gemaakt; ze zijn essentieel voor de groei van planten. Humus ontstaat in de natuur; het wordt gevormd door de ontbinding van plantaardig en dierlijk materiaal. Ze bevatten alle bekende vitamines, mineralen en aminozuren.

Wat zijn humuszuren?
Humuszuren zijn een groep verbindingen, die worden gecreëerd door de afbraak van dit organisch materiaal. Ze zijn onderdeel van de biologische processen van de natuur.

Fulvinezuur nu is één van de belangrijkste componenten in humus

Fulvinezuren zijn humuszuren met een lager molecuulgewicht en een hoger zuurstofgehalte.
Fulvinezuren openen celmembranen, om voedingsstoffen binnen te laten. Nogmaals, meststoffen en pesticiden, etc., belemmeren de micro-organismen in de bodem, zodat er geen fulvinezuur wordt geproduceerd en dus geen van de mineralen uit de bodem in de plant terechtkomt!

Fulvinezuur komt met name van planten, die worden begraven en/of uiteenvallen in een voedingsrijke biomassa. Die biomassa wordt humusschalie genoemd. Deze humusschalie is superdicht, met voedingsstoffen die niet meer in onze bodem aanwezig zijn, vanwege pesticiden en alle andere gifstoffen. Humus schalie nu wordt gebruikt om fulvinezuur te extraheren, het absoluut kleinste deeltje van deze biomassa. En het heeft alle voeding van al die planten in zich.

Humus en human (in het Engels) hebben dezelfde betekenis: uit en van de aarde

Humus is de primaire wortel van onze voedselvoorziening. Humus- en fulvinezuren zijn de substraten van de bodem, waaruit we ons voedsel halen, de voedingsbodem. Echter, onze bodem is mineraalarm! Dit betekent dat ons voedsel mineraalarm is, wat betekent dat wij mineraalarm zijn. En mineralen zijn juist de sleutels, die de motor van onze gezondheid starten. Elk metabolisch proces in het lichaam is afhankelijk van een mineraal, om goed te kunnen functioneren.

 

Gezondheidsvoordelen van Humuszuren

Humuszuur zit vol met essentiële mineralen, die je lichaam nodig heeft. Hier volgen de belangrijkste redenen waarom je lichaam er baat bij zou kunnen hebben:

Voorkomt minerale tekortkomingen

Een tekort aan zelfs maar één enkel mineraal, zoals magnesium, wordt geassocieerd met tientallen aandoeningen. Dit tekort kan van invloed zijn op je schildklier, endocriene systeem, hart en botten. Humuszuur zit boordevol sporenelementen om je lichaam soepel te laten werken.

Verlicht verkoudheid

Regelmatige doses humuszuur en fulvinezuur kunnen de symptomen van verkoudheid snel en comfortabel verlichten.

Bestrijdt bronchitis

Afgezien van verkoudheid, zou humuszuur kunnen helpen als natuurlijke remedie tegen bronchitis. Een uitgebreide studie wees uit, dat het gebruik van humuszuur en fulvinezuur bij chronische bronchitis zelfs effectiever was dan conventionele medicatie bij het verlichten van de symptomen. Het beste van alles was, dat ze ontdekten dat het snel en veilig werkt voor kinderen.

Beschermt tegen virussen

Je immuunsysteem krijgt een flinke boost van humuszuur! Het helpt door de afweermechanismen van je lichaamscellen te versterken, waardoor je lichaam effectiever virussen, zoals griep of herpes of Convid kan bestrijden. Humuszuur heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

Is antimicrobieel

Humuszuur komt ook het lichaam ten goede, doordat het zijn eigen dode cellen kan herkennen, waardoor infectie wordt verminderd en een groot aantal ziekten wordt afgeweerd.

Geeft planten de broodnodige mineralen uit de bodem

Humus- en fulvinezuren helpen om voedingsstoffen beschikbaar te maken voor de wortels van planten. Dit proces helpt zelfs mineralen zoals ijzer, dat meestal niet erg mobiel is, naar de plant te transporteren.

Kan de gezondheid van de schildklier verbeteren

Als je problemen hebt met de schildklier, kunnen humus- en fulvinezuren helpen.

Stopt het bloeden bij hemorragische koorts

Hemorragische koorts valt onder ernstige ziekten, die worden veroorzaakt door virussen, zoals ebola en gele koorts. Onderzoek wees uit, dat patiënten met deze infectieziekten in staat waren om het bloeden te stoppen, de bloedsomloop te herstellen, stolsels te verwijderen, en de immuniteit te verbeteren, eenvoudig door humusextracten tot zich te nemen.

Versterkt je immuniteit

Er zijn verschillende immuun versterkende eigenschappen van humus- en fulvinezuur bekend, die allemaal helpen beschermen tegen virussen. Onderzoek wees uit, dat suppletie met deze zuren resulteerde in een sterke humorale immuun stimulatie (stimuleren van onvatbaarheid voor ziekten door antistoffen in het bloed en andere lichaamsvloeistoffen). Humuszuren werken zelfs samen, om zowel de humorale als de cellulaire takken van het immuunsysteem te stimuleren.

Lost huidaandoeningen op

Je kunt humuszuur ook uitwendig gebruiken, om bepaalde huidproblemen te helpen verbeteren. Een studie analyseerde de huidkwaliteit door de deelnemers in verschillende groepen te verdelen, elk met verschillende soorten zeep. Na acht weken merkte de groep, die zeep met humuszuur gebruikte, een significante verbetering in het normale uiterlijk van de huid.

Biedt pijnverlichting

Patiënten, die fulvine- of humuszuren voor andere gezondheidsdoeleinden gebruikten, meldden in verschillende onderzoeken minder pijn.

Vermindert vrije radicalen

Onderzoek wees uit, dat humus- en fulvinezuur het effect van vrije radicalen in het lichaam kan verminderen.

Helpt atleten om bij te tanken

Hoewel zweten gezondheidsvoordelen heeft, lopen actieve mensen die veel zweten een groter risico om mineralen uit hun lichaam te verliezen. Suppletie met humuszuur is een geweldige manier voor atleten, onder andere, om hun mineralen, aminozuren, enzymen, fytonutriënten en vitaminen aan te vullen.

Verbetert het geheugen

Een studie toonde aan, dat humuszuur geheugenproblemen kan helpen remmen bij mensen met milde tot matige Ziekte van Alzheimer! Het kan ook helpen bij het verbeteren van andere geheugenstoornissen!

Oxygeneert het bloed

Het bloed wordt dus zuurstofrijk! Het helpt ook bij de overdracht van mineralen. Humuszuur werkt ook als een dilatator (een verwijder), waardoor de doorlaatbaarheid van celwanden wordt vergroot.

Helpt om beter te slapen
Vlak voor het slapengaan ingenomen, zorgt humuszuur voor een goede nachtrust. 

Is een krachtige ontgifter 

Brengt de elektriciteit van onze cellen in evenwicht

 

Gezondheidsvoordelen van Fulvinezuren

Fulvinezuur biedt krachtige elektrolyten

Vergeet kokoswater, hoewel ook heel gezond. Als je een elektrolytenboost nodig hebt, is fulvinezuur het beste wat je voor je lichaam kunt doen. Een wetenschappelijk rapport stelt zelfs, dat de concentratie van zure, functionele groepen in fulvinezuren aanzienlijk hoger is dan in enige andere natuurlijk voorkomende organische polyelektrolyt. Natuurlijke elektrolyten zijn essentieel voor het goed functioneren van ons zenuwstelsel, die op basis van elektrische impulsen functioneert, en door de (poly)elektrolyten wordt gestimuleerd en ondersteund. Fulvinezuur verhoogt letterlijk de elektriciteit of spanning van het lichaam!

Fulvinezuur verbetert de opname van voedingsstoffen

Met name de opname van mineralen en aminozuren. Fulvinezuur is met name bijzonder waardevol voor ons lichaam, omdat het de voedingsstoffen transporteert naar de plek, waar deze het meest nodig zijn: de celwand. Mineraalproducten die dit niet doen, zijn in feite waardeloos als voedingssupplement.

Fulvinezuur ontgift het lichaam snel en effectief

Het neutraliseert verontreiniging in ons menselijke lichaam. Het helpt het lichaam giftige metalen vrij te maken, en voorkomt ook dat overtollig ijzer zich ophoopt in het weefsel.

Fulvinezuur bindt zich met positief geladen metaalionen in het lichaam

Vervolgens worden deze via de urine en ontlasting uitgescheiden.

Fulvinezuur is een diureticum

Het vergroot het vermogen van het lichaam, om zware metalen via de urine kwijt te raken.

Fulvinezuur verhoogt de energie
Het helpt de processen van eiwit- en nucleïnezuurmetabolisme te versnellen, en stimuleert energieleverende reacties in het lichaam. Het werkt dus als een katalysator. Fulvinezuur verbetert tevens het uithoudingsvermogen.

Fulvinezuur reguleert de bloedsuikerspiegel

Fulvinezuur zuivert het bloed

Het stimuleert en geneest bovendien de alvleesklier.

Fulvinezuur helpt bij de spijsvertering

Het ondersteunt de enzymprocessen in ons lichaam, waardoor de vertering en assimilatie van voedsel verbetert. Het bevordert dus een gezonde spijsvertering.

Fulvinezuur bevordert de beweging van mineralen in ons bewegingsapparaat

Denk hier bij vooral aan calcium, fosfor en magnesium in spierweefsel en botten. Fulvinezuur verbetert de spierkracht.

Fulvinezuur stimuleert het immuunsysteem en verbetert de hersteltijd na inspanning

Fulvinezuur werkt als een drager die helpt om voedingsstoffen beter op te nemen

Fulvinezuur hecht zich aan bloedcellen om door het lichaam te worden getransporteerd

Alles zal binden aan fulvinezuur. Alles in het lichaam werkt beter met de aanwezigheid van fulvinezuur.

Fulvinezuur reguleert de pH-waarde

Hierdoor neutraliseert het tevens de zuurgraad in ons lichaam.

Fulvinezuur brengt een chemische balans
Het zorgt voor het chemisch in balans brengen van ons lichaam en voor de algemene gezondheid van onze lichaamscellen.

Funvinezuur ondersteunt gezonde testosteronniveaus

Fulvinezuur bevat een breed spectrum aan sporenelementen

Deze zijn afkomstig uit ooit levende, organische systemen.

Fulvinezuur bestaat uit de meest krachtige en natuurlijke chelerende structuren die er bestaan

Fulvinezuur vergroot het lichamelijk en geestelijk welbehagen

Door de verhoogde voeding van mineralen aan onze lichaamscellen, zitten we beter in ons vel.

Fulvinezuur ondersteunt bij gewichtsverlies

Fulvinezuur heeft een sterk celregenererende werking

Het vernieuwt dus onze lichaamscellen!‍

 

Het is duidelijk, dat dit vele positieve effecten op de gezondheid van mens, dier en plant zal hebben!

Het middel wordt door natuurgeneeskundigen onder andere ingezet voor mensen met de Ziekte van Lyme, en ook kanker. Fulvinezuur is een voedingssupplement, en kan worden gebruikt als aanvulling op een gezonde leefwijze. Het is geen geneesmiddel. Gebruikers van fulvinezuur melden de volgende gezondheidseffecten onder andere: toename van energie en uithoudingsvermogen, minder ziek zijn door verbeterde weerstand, zowel lichamelijk als geestelijk, beter geheugen en cognitieve eigenschappen, betere stoelgang, vermindering van huidproblemen, diabetes en astmatische klachten… and the list goes on and on.

 

Fulvinezuur is de beste antioxidant

Waarom? Omdat elke molecuul 14 tetra biljoen elektronen heeft, die het kan doneren om vrije radicalen uit te doven! Dat is 14 met 21 nullen erachter, ofwel 14.000.000.000.000.000.000.000.
Deze moleculen zijn zó klein, dat ze voedingsstoffen naar elk weefsel en elke cel kunnen vervoeren!
Het kan binnen en buiten elke cel werken. Fulvinezuur kan zelfs de mitochondriën binnendringen: de stroomgenerator van elke cel.

Door de bliksem getroffen…

Ooit ontdekte men dat iedereen, die kanker had en door de bliksem werd getroffen, en de bliksem overleefde, van kanker was genezen. Ze hadden geen kanker meer! Elektriciteit genas hun kanker! Nu raad ik het natuurlijk niet aan om door de bliksem getroffen te worden, om van je kanker te genezen, maar anderen hebben zichzelf genezen van kanker met fulvinezuur en humuszuur, wat Big Pharma alweer onder het tapijt wil vegen, zodat u dit nooit te horen krijgt.

Artsen bang gemaakt om genezing met fulvinezuur naar buiten te brengen

Toen wijlen Dr. Jackson in een interview werd gevraagd, waarom niet veel mensen fulvinezuur kennen, zei hij, dat artsen hun successen ermee niet zullen adverteren, omdat ze bang zijn voor een aanval. De media zullen er natuurlijk ook niet over praten, omdat we inmiddels weten dat de MSM nep is en omgekocht.

Jackson zei dat de kankerpolitiek, de politiek rondom kanker, de reden is dat fulvinezuur verborgen wordt gehouden. Wanneer zij het niet kunnen patenteren en er veel geld aan verdienen, zullen ze niet geïnteresseerd zijn!

Genezen van hersenkanker door middel van humus- en fulvinezuur

Een vrouw beweerde, dat humus- en fulvinezuur haar hebben genezen van kanker in de hersenen.
Fulvinezuur is zowel een super-antioxidant, die het eigen immuunsysteem van het lichaam stimuleert, als een remmer van de groei van kanker! Maar gaat je arts je dit ooit vertellen? Natuurlijk niet. Vergeet nooit, ze werden en worden nog steeds gehersenspoeld. Artsen leven zelfs jaren minder dan gemiddeld, omdat ik geloof dat ze het zwendelsysteem later in hun leven doorgronden, zegt de schrijver van dit artikel.

Direct en merkbaar resultaat

Als je je lichaam het humuszuur geeft, dat het nodig heeft, zul je direct resultaat bemerken! Minerale opname gaat omhoog, en dat helpt alle processen in het lichaam.

Hoe gebruik je fulvinezuur?

Fulvinezuur wordt het meest verkocht in vloeibare vorm, of in capsules.
In vloeibare vorm: het beste doe je een paar druppeltjes in water, een sapje, of een andere vloeistof.
Er zijn meer vormen waarin fulvinezuur wordt aangeboden, zelfs in de vorm van een vruchtendrank, frisdrank, of thee.
Om te weten hoeveel fulvinezuur het product bevat, is het goed om naar de concentratie te kijken. De percentages kunnen variëren tussen de 4% en zelfs boven de 10%. De markt van voedingssupplementen is gigantisch, en de kwaliteitsverschillen zijn dus enorm. Bovendien, wat er op de verpakking staat, zit dat er ook daadwerkelijk in?

Humuszuur, het best bewaarde geheim van Gods natuur!

Wetenschappers wisten niet dat het bestond, konden het niet detecteren, en toen ze het eindelijk identificeerden, was het zó complex dat ze het niet konden begrijpen.

 

Zie ook:

What is humic acid and why it is important to today’s farmers?

 

Bronnen:

Dr. Ivy Pruss

Fulvic Miracle Cure Scares System! Fulvic Acid Stimulates the Immune System to Fight Cancer

You may also like