Exclusief interview met een ex-Illuminati programmeur/trainer: Deel 9 & 10 – Demonische shapeshifting

10 & 12-01-2001  Hoewel de Illuminati vast gelooft in aliens, reptilians en buitenaardsen, vertelt Svali u de werkelijkheid over demonen, die zij zag acteren. ‘Aliens’, ‘ET’s’, ‘reptielen’, etc… het is een demonische manifestatie van een persoon, die zich totaal aan satan heeft overgegeven. Bovendien kunnen demonen iedere vorm aannemen, die zij maar willen.

Eindtijdnieuws.com
27 november 2023

 

Zonder geloof in Jezus Christus, had Svali nooit uit de Illuminati kunnen komen, en het volgende zonder vrees kunnen vertellen:

“Nee, absoluut geen reptilians of buitenaardse wezens gezien in Washington DC, of San Diego, Californië, vanaf 5 jaar geleden.”

 

De Illuminati 

in een interview met ‘Svali’

Deel 9 & 10: Exclusief interview met een ex-Illuminati programmeur/trainer: Rituele offers – Demonen – Shapeshiften & Meer over demonische shapeshifting

Deel 9

Vraag: Svali, eerder had je het over offers. Je hebt het over dierenoffers, nietwaar? Geef me daar wat meer details over alsjeblieft.

Svali: Ik haat het om dingen te sensationaliseren door in gruwelijke details te treden, maar ik zal een beetje delen.

Ten eerste, onthoud dat de Illuminati zes takken van leren (onderwijs, wetenschappen) hebben, en dat het spirituele (waar de offers worden gebracht) slechts één deel is van wat ze doen. Ik zat in Wetenschappen, en maakte altijd grapjes over mensen, die zich specialiseerden in het spirituele. Ja, iedereen moet naar spirituele rituelen tijdens bepaalde hoogtijdagen, maar ik probeerde er zo ver als ik kon vandaan te blijven. Het is lelijk, grof en smerig, maar wordt als belangrijk beschouwd.

1 De Keltische tak van de spiritualiteit gelooft dat kracht wordt doorgegeven op het moment tussen leven en dood. Ze doen rituelen met kinderen, of zelfs oudere aanhangers, waarbij de persoon wordt vastgebonden, en een dier wordt doodgebloed bovenop de persoon. Het geloof is, dat de persoon kracht ontvangt van de vertrekkende geest, die de persoon ‘binnenkomt’. Het is ook zeer traumatiserend en afschuwelijk om een dier bovenop je te laten doodbloeden! Gooi er een paar dreigementen bij, dat ‘dit met jou zal gebeuren als je het ooit vertelt’, en er wordt een behoorlijk sterke indruk gemaakt op kleine kinderen.

2 ‘Portalen en dimensies openen’: Ik weet het, dit klinkt als dingen uit een sciencefiction film, maar deze mensen geloven echt dat er andere spirituele dimensies zijn, en dat, om daar binnen te gaan, er eerst een groot offer wordt gebracht om ‘een portaal te openen’, meestal meerdere dieren. Ik heb ook gezien dat er dierenoffers werden gebracht, om bescherming te bieden tegen de demonen, of dat er bloed werd gebruikt om ‘een cirkel te sluiten’, zodat de demonen er niet in konden binnendringen.

De Illuministen geloven heel erg in het spirituele rijk en hebben de eeuwenoude occulte rituelen gecodificeerd. Ze geloven, dat ze deze krachten kunnen beheersen. Ik geloof dat ze misleid zijn!

Er worden ook offers gebracht op heilige dagen. Ik heb een dier voor mijn ogen ‘psychisch gedood’ zien worden, en ik kan op geen enkele manier verklaren wat ik zag. Ik heb ook mensenoffers gezien, maar die waren erg zeldzaam. Ik geloof dat ik er twee of drie echt heb gezien in mijn leven; de rest was vooropgezet [nep, niet echt, bij een opgezette gebeurtenis].

Ze willen hun kinderen echt niet vermoorden; ze willen een nieuwe generatie die opgroeit en de praktijken voortzet. Ik heb ook gehoord, dat ze kinderen uit andere landen kochten en gebruikten, of daklozen, maar ik ben er zelf nooit getuige van geweest. Vaker zag ik dat dieren werden gebruikt voor offers en rituelen. Ander verlies van levens, zeldzaam maar verschrikkelijk, zag ik als hoofdtrainer, vanwege mijn werk. Zelden pushte een trainer te ver en controleerde hij niet op tekenen van stress. Vooral met sommige van de nieuwere medicijnen, die gebruikt worden om trancetoestanden te creëren, verdoezelden de medicijnen de meer voor de hand liggende tekenen van trauma en stress (verhoogde hartslag, snelle ademhaling, trillen, veranderende pupilgrootte), of verzwakten ze.

Onervaren trainers zouden subtielere signalen over het hoofd zien en in feite iemand verpesten. Het is verschrikkelijk om met iemand te werken, die dan nooit meer terugkomt. Ze worden dan een kasplantje, of erger nog, ze schreeuwen en gillen urenlang zonder nog te stoppen.

Soms moesten we deze trainingsmislukkingen ‘neerleggen’ (doden) middels een dodelijke injectie met lucht of insuline. De persoon werd dan vooropgezet in een ‘dodelijk ongeluk’ of ‘brand’, om van het lichaam af te komen. Moge God me vergeven voor de paar keer dat dit gebeurde, en ik gedwongen werd om te handelen. Ik heb er nu zo’n spijt van. Een mens kan niet aardig of sympathiek zijn. En de trainer weet altijd, dat hij de volgende op de tafel kan zijn, schreeuwend, dus doen ze hun werk goed.

Alle fouten worden op zijn zachtst gezegd zwaar bestraft. Een van mijn taken was om jongere trainers de maskerende effecten van hypnotische drugscombinaties te leren, en hoe subtiele aanwijzingen van angst te herkennen. Zucht.

Tellen de mislukkingen als ‘offers’ aan een verschrikkelijk kwaad dat op anderen wordt gepleegd? Ik denk van wel, ook al was er helemaal geen sprake van een ritueel, het gebeurde allemaal in een trainingskamer met laboratoriumjassen en naalden.

Vraag: Svali, ik moet je dit vragen: Er doen verhalen de ronde op het internet dat de Illuminati (en andere agentschappen) geleid worden door buitenaardsen, ET’s, in het bijzonder een reptielachtig ras, dat opereert vanuit een hogere dimensie. Enige gedachten daarover?

Svali: Mijn antwoord zal waarschijnlijk veel woede oproepen, en het is niet de bedoeling om op tenen te trappen. Hier gaat ie dan.

Ik heb nog nooit een alien of buitenaards wezen gezien. Ik heb wat programmering gezien, om mensen te laten denken dat ze buitenaardse wezens zagen, als dekmantel voor de programmering, als ze het zich herinnerden. Geen van de hoofdtrainers die ik kende, of anderen van de leiderschapsraad, geloofden in buitenaardse wezens, hoewel ik het ze nooit heb gevraagd.

Persoonlijk geloof ik dat het reptielengedoe eigenlijk het demonische aan het werk is. Ik heb shapeshifting en andere dingen gezien door demonische invloeden. Oké, sommigen zullen zeggen, “Goh, zij gelooft in demonen (boze geesten), dat is net zo ongrijpbaar als buitenaardse wezens”.

Nu, dit is waar de Illuminati zeker in geloven! Ze weten dat er spirituele werkelijkheden [boze geesten, demonen] bestaan en denken dat ze die kunnen beheersen. Degenen met een meer cynische inslag zouden zeggen, dat de shapeshifting (gedaanteverwisseling) een door drugs veroorzaakte hallucinatie en groepshysterie was in de context van een ritueel. Ik zal elke lezer laten beslissen op basis van hun persoonlijke comfortzone. Maar nee, absoluut geen reptilians (reptielen) of buitenaardse wezens gezien in Washington DC, of San Diego, Californië, vanaf 5 jaar geleden. Althans, ik heb ze nooit gezien.

 

Deel 10

Vraag: Vertel me alsjeblieft meer over het shapeshifting gedeelte. Ik heb hier elders over gehoord, en dit gebeurt niet alleen tijdens rituelen. Sommige mensen beweren dat ze politici van gedaante hebben zien verwisselen, bijvoorbeeld. Als je ‘demonisch’ zegt, heb je het dan over een specifieke ‘demon’ of type demon? Is het mogelijk dat deze demonen in werkelijkheid niets meer zijn dan een soort ET’s, die de Illuminati beïnvloeden en hen op hun beurt misleiden?

Svali: Omdat je iets vroeg over shapeshifting, zal ik er iets meer over vertellen, maar het heeft ook direct te maken met mijn eigen geloofssysteem. Ik kan het niet helpen, dus ik zal je hier waarschuwen dat ik het zal hebben over het fundamentele Christendom en het demonische.

Nadat ik was opgevoed in een groep, die het demonische verheerlijkt, werd ik jaren geleden Christen. Ik geloof oprecht, dat ik, zonder geloof in Jezus Christus, nooit uit de Illuminati had kunnen komen! En een van de redenen waarom ik niet voor mijn leven vrees, als ik vertel wat ik me herinner, is dat ik geloof dat God in staat is om me te beschermen.

Zijn liefde is de tegenpool van de wreedheid en het kwaad, dat ik in deze groep zag. Zijn mededogen en oneindige zorg en zuiverheid zijn het tegenovergestelde van het seksuele misbruik en de duisternis, die de rituelen omringden. Ik geloof, dat God mijn verleden heeft vergeven. Ik heb Hem oprecht om vergeving gevraagd, anders zou ik niet kunnen leven met de herinneringen aan wat ik anderen heb aangedaan, zoals het verslaafd maken van jonge meisjes aan drugs, zodat ze zich zouden prostitueren voor de sekte, om maar een voorbeeld te noemen.

Ik heb die levensstijl afgezworen, opgegeven, en alleen het Christendom heeft me de liefde getoond, die ik nodig had voor een ziel, die ongelooflijk vermoeid was na het zien van de duistere kant van het leven, en de wreedheid waartoe mensen in staat zijn tegenover anderen.

In de occulte wereld geloof ik dat er demonen zijn, dat ze echt zijn, en dat ze een spirituele hiërarchie hebben, die de sektehiërarchie op het fysieke vlak probeert na te bootsen.

Er zijn vorstendommen en lagere demonen. En zij controleren de ‘portalen naar andere spirituele dimensies’, die mensen niet mogen betreden. Dit is destructief tot in het extreme voor mensen!

Het veranderen van gedaante gebeurde meestal in het kader van een occulte ceremonie, door mensen die zich volledig hadden overgeleverd aan het demonische. De mensen namen voor een bepaalde tijd de vorm van dieren aan, of van afschuwelijk uitziende wezens, en het waren geen buitenaardse wezens! Dit was demonische activiteit, die ervoor zorgde dat een mens het demonische zag, wat onthuld werd, en vervormde wat ze zagen, [de vorm van iets of iemand veranderend, zodat het er vreemd of onnatuurlijk uitzag].

Ik heb mensen tijdelijk ‘blind’ zien worden door de demonische invloed. Ik heb dieren psychisch gedood zien worden door anderen, die in een cirkel kwamen en hun ‘energie’ op het dier richtten. Dit waren geen buitenaardse wezens. Sommigen van hen waren mensen met wie ik opgroeide, en mijn eigen moeder. Ze was vreemd, maar geen buitenaards wezen.

Ik heb hier ook wel eens aan meegedaan, en ik ben geen buitenaards wezen, gewoon een gewond mens. Ik geloof, dat het demonische wel seksuele relaties met mensen heeft, omdat het in de Bijbel (Genesis) staat. God verbiedt het ook, omdat het helemaal verkeerd is.

In feite zijn de Bijbelse verbonden de tegenpool van de duistere verbonden, die door de Illuminati worden gepraktiseerd. En ik heb veel genezing gevonden door naar de Schrift te gaan, en te zien hoe God naar onze wereld kijkt, en hoe Hij omgaat met het geestelijke rijk [der duisternis]. Hij gaat winnen en is bezig de strijd te winnen.

Een correctie van mijn zijde, dat de overwinning van Jezus een voldongen feit is:

Hij (Jezus) heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd [voltooid verleden tijd].  Kolossenzen 2:15

Want David is niet opgevaren naar de hemelen, maar hij zegt zelf: De Here (God de Vader) heeft gezegd tot mijn Here (Jezus): Zet U aan Mijn rechterhand, totdat Ik Uw vijanden gemaakt heb tot een voetbank voor Uw voeten [tegenwoordige en toekomstige tijd].  Handelingen 2:34-35 

Svali gaat verder: Ik zal een droom met jullie delen, die ik twee jaar geleden had. Ik stond in een grote kamer, cirkelvormig, met verdiepingen van rijen (een reeks van rijen?). Een groot embleem van de wereld met een krans erboven hing aan de muur, en ik werd omringd door geklede figuren. Ik stond voor de Hoge Wereldraad, die zal regeren als de NWO binnenkomt, en ze wezen naar mij, en zeiden dat ik een verrader was en zou moeten sterven.

Het gevoel van duisternis en onderdrukking in de kamer was ondraaglijk; ik stikte ervan. Een van de leiders kwam naar voren en zei, dat ik een verradersdood zou sterven, als voorbeeld voor hen allemaal, tenzij ik terugkwam in de schoot van de ‘familie’ (Illuminati).

Ik vocht tegen de duistere impuls, om toe te geven om mijn leven te redden, en riep toen in gedachten ‘Jezus, red mij!’ Onmiddellijk vulde de liefde en vrede van God mijn hart. Ik was niet langer bang, en ik zei tegen hem:

“Nee, want je bent verslagen; je beseft het alleen niet. Je kunt mijn lichaam doden, maar ik dien een God, die jou en iedereen in deze kamer heeft verslagen!”

Op dat moment werd ik wakker, vervuld van vreugde. Nu weet je waarom ik het niet erg vind om vragen over mijn verleden te beantwoorden. Ik geloof in een God, die groter is dan de plannen van slechte mensen. Ze kunnen alles plannen (samenzweren) wat ze willen, maar uiteindelijk zullen hun plannen worden verijdeld (verslagen).

Dus vraag maar raak, wanneer je maar wilt, en ik zal alles wat ik me herinner met je delen. Ik vind het niet erg om hen te ontmaskeren, hoewel ik, zoals ik heb opgemerkt, cynisch ben over de vraag of mensen er iets aan zullen doen.

Hoewel ik je verlangen om te onderzoeken respecteer, en je openheid voor alle mogelijkheden, kan ik je vertellen dat ik, als voormalig lid van de groep voor het leven, demonen zag acteren, geen reptielen of buitenaardse wezens. Ik zou echt vraagtekens zetten bij buitenaardse wezens, die net zo gemeen, en tegen het Bijbelse Christendom in het bijzonder, waren als de demonen die ik zag. Einde interview 

 

Openbaring 20:10  Het lot van satan en de valse profeet aan het eind van het komende Duizendjarig rijk

…. en de duivel (satan/Lucifer), die hen (het volk) verleidde, werd geworpen in de poel van vuur en zwavel, waar ook het beest (de komende antichrist) en de valse profeet zijn, en zij zullen dag en nacht gepijnigd worden in alle eeuwigheden.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/john-todds-kijk-op-ufos-en-aliens-demonen/

 

Bronnen:

The Illuminati – Exclusive Interview with an Ex-Illuminati Programmer/Trainer  Part 9 – Ritual Sacrifices – Demons- Shape Shifting

The Illuminati – Exclusive Interview with an Ex-Illuminati Programmer/Trainer  Part 10 – More About Demonic Shape Shifting

You may also like