‘Weerman’ Geri onthult de weergeheimen van 2024

Geri Haerynck geeft ons zijn voorspellingen voor heel 2024! Geri uit Koekelare had Kerstmis en Driekoningen onder meer nodig, om het weer voor het hele jaar ‘uit te dokteren’. Wat zijn zijn connecties?

Eindtijdnieuws.com
19 april 2024

 

Wat brengt 2024 ons?

Ja, Geri’s weersvoorspelling voor 2024 is al lang klaar!

“We krijgen een slechte augustusmaand, een slechte septembermaand….”

 

Iedereen wil het weten: welk weer krijgen we de komende tijd, krijgen we een mooie zomer? Krijgen we weer een extreem natte herfst en winter?
Geri kijkt altijd één jaar vooruit, en maakt zijn voorspellingen telkens rond de jaarwisseling. Hoe hij dat kan, houdt hij zelfs voor echte weermannen geheim, laat de media ons weten.

Geri Haerynck, ‘weersvoorspeller’

Al 30 jaar dag aan dag houdt Geri daarvoor de weersomstandigheden bij, ook de regenval en overstromingen, extreme droogtes, ijsdagen, etc. En hij baseert zich op eigen waarnemingen…. of is hier veel en veel meer aan de hand? Want hoe dat leidt tot precieze voorspellingen, dat blijft een geheim voor het gewone publiek.

Wat zijn Geri’s connecties?

Eén daarvan hebben we nu te pakken. Geri Haerynck blijkt verbonden te zijn met de KNMI. Voor degenen, die niet precies weten wat dit unieke Koninklijke agentschap is of doet, volgt hier een samenvatting:
‘Het KNMI heeft als agentschap van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de unieke taak, om informatie over de atmosfeer en de ondergrond te verzamelen, en dit door te vertalen naar risico’s voor de samenleving. Deze kennis wordt continu verbeterd en verdiept, in samenwerking met onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijfsleven.’
Nu, wij weten inmiddels wie deze facetten van de samenleving geïnfiltreerd hebben. 

Waar staat de afkorting KNMI voor?

Royal Netherlands Meteorological Institute! Vertaald: Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
En wat zijn haar connecties? Wat is het netwerk van het KNMI instituut?
Precies! Enkele van de belangrijkste organisaties in heel Nederland, wat zeker niet verbazingwekkend is!

“Geri is een unicum!” zegt zijn zo te zien beste vriend en Belgische topweerman, werkend voor het KNMI, David Dehenauw.

In het filmpje bij de bron heeft Geri een leeuwenkop aan zijn voordeur hangen, en iets wat lijkt op een zonnengod (?) boven de deur, met een driehoekig afdakje. Binnengekomen, zien we een Katholiek of Luciferiaans Mariabeeld met ‘Jezus’ in haar armen, gepositioneerd op een halve maan, een afbeelding van een gelijkbenig Jezuïetenkruisje aan de muur, zo lijkt het, en een zwart witte vloer. Verder woont Geri op huisnummer 37 oftewel 777, maar dit kan toeval zijn natuurlijk.

 

Dit zijn de voorspellingen van Geri voor 2024:

weerman Geri Haerynck Weersvoorspellingen weersverwachting voor heel 2024 

Als tekst: 

Januari: matig veel wind over gans de maand
10-15: bewolkt weer met opklaringen (nachtvorst)
16-23: bewolkt weer met veel kans op een bui
24-31: bewolkt regenachtig weer

Februari: matig veel wind over gans de maand
01-08: bewolkt koel weer, veel kans op een bui
09-15: bewolkt droog koel weer
16-20: bewolkt weer, nu en dan een opklaring
21-29: bewolkt weer, veel kans op een bui

Maart: matige wind over gans de maand
01-05: bewolkt weer, veel kans op een bui
06-23: bewolkt weer met opklaringen
24-31: bewolkt weer, veel kans op een bui

April: matige wind over gans de maand
01-07: bewolkt weer, wel kans op een bui
08-17: bewolkt weer (kans op een bui)
18-22: bewolkt regenachtig weer
22-30: bewolkt droog weer

Mei: veel wind over gans de maand
01-07 droog weer, wel af en toe wat bewolking
08-15: mooi weer, wel kans op bewolking
16-23: mooi weer met bewolking
24-31 mooi weer, wel wat bewolking

Juni: matig veel wind over gans de maand
01-08: bewolkt weer, veel kans op een bui
09-16: bewolkt weer, soms opklaringen maar ook kans op een bui
17-24: regenachtig bewolkt weer
25-30: droog weer met opklaringen

Juli: matig veel wind over gans de maand
01-08: bewolkt weer met opklaringen
09-14: bewolkt weer met kans op een bui
15-26: bewolkt weer met opklaringen
27-31: bewolkt weer met af en toe een bui

Augustus: veel wind over gans de maand
01-07: bewolkt weer met wat opklaringen
08-12: bewolkt weer met af en toe regen
13-20: bewolkt regenachtig weer
21-31: bewolkt droog weer met af en toe zon

September: veel wind over gans de maand
01-08: bewolkt weer met af en toe een bui
09-16: bewolkt weer, af en toe een bui of opklaringen
17-30: bewolkt regenachtig weer

Oktober: matige wind over gans de maand
01-08: droog weer met opklaringen
09-15: bewolkt weer met opklaringen
16-24: droog weer, wel af en toe bewolking
25-31: bewolkt weer met veel kans op een bui

November: veel wind over gans de maand
01-09: bewolkt weer, af en toe een bui
10-17: bewolkt weer met regen
18-24: bewolkt weer met veel regen
25-30: bewolkt weer, maar droger. Kans op nog een bui

December: matige wind over gans de maand
01-11: bewolkt weer met kans op een bui
12-20: bewolkt op gedruppel
21-24 droog weer (kans op lichte nachtvorst)

 

“Na 20 augustus wordt het bibberen tot september.”

Geri Haerynck uit het West-Vlaamse Koekelare staat bekend om zijn ‘eigenzinnige’, of beter gezegd, geheime benadering van weersvoorspellingen. Hij noemt het ‘intuïtie’ en jarenlange ervaring, gecombineerd met dagelijkse notities over temperaturen en neerslag. Geri erfde – naar eigen zeggen – zijn talent van zijn grootmoeder, die bekend stond om haar vermogen om het weer te voorspellen op basis van maan- en sterrenstanden.
Hebben we hier eerder te maken met occulte gaven, en mogelijk ook astrologie?

“Het wordt een jaar tussen de twee extremen.”

Gematigd weer staat ons te wachten, wat zowel goed is voor mensen als de natuur. Geri voorspelt een zomer zonder al te extreme temperaturen en weinig onweer.
Wat mij echter opvalt is, dat het hoegenaamd het hele jaar vaak bewolkt is, met uitzondering van de maand mei…. en niet weinig wind, iets dat in 2023 ook al vaker de kop op kwam steken.

Eén landbouwvoordeel!

‘De boeren kunnen op een vruchtbaar jaar rekenen door voldoende water in de grond.’ Tja, maar waar blijft de zon dan, die zo broodnodig is voor onze plantengroei?

“Er zit veel water in de grond, waardoor de temperaturen niet hoog genoeg zullen zijn voor zwaar zomers onweer.”

 

Wat is nu het geheim?

Geri’s voorspelling voor 2023 was grotendeels correct

“Het ene jaar is mijn voorspelling beter dan het andere jaar, en toevallig was het vorig jaar goed”, zegt de weerliefhebber.

Elk jaar, op de occulte en Luciferiaanse Kerstmisdag, met eerste Kerstdag, zondert Geri Haerynck zich af om in 3 uur tijd een weersvoorspelling voor het hele volgende jaar uit te schrijven! U leest het goed. Kerstmis is ook een grote dag voor astrologen, en niet alleen voor hen!

“Ik ben nu bijna 83 jaar, en ik doe dat al sinds mijn 24ste”, zegt Geri.

‘Mijn grootmoeder was bezeten door het weer’

“Die vrouw was bezeten door het weer. Ik vroeg wat dat wilde zeggen als ze zei: “De moane [maan] ligt ip eur rik”. Dan waait het en zal het slecht weer zijn. Zo is het begonnen.”

Geri doet het niet alleen en gebruikt kennis van buitenaf

Maar de vraag blijft, welke kennis precies? “Ik heb in de loop der jaren ook veel opgezocht en raad gekregen van Jan, Pier en Klaai.”
Hij gebruikt voor zijn weersvoorspelling geen speciale computers en weermodellen. In zijn tuin in Koekelare staan een paar simpele meettoestellen, maar voor de rest gebruikt hij vooral de waarnemingen, die hij dagelijks noteert, alsof dat alles is waar Geri gebruik van maakt. “Samen met het weer op Kerstdag is het weer op Driekoningen [wat ook een Katholieke feestdag is] belangrijk voor mijn jaarvoorspelling. De echte weermannen lachen daarom, maar dat trek ik mij niet aan. Pas na 10 januari maak ik mijn voorspelling bekend.”

Wie is Geri Haerynck?
Laten we eens een duik nemen in zijn voorgeslacht. Uit één artikel blijkt, dat hij één van de laatste Mohikanen is, ook wel Mahikanen genoemd, een indianenstam uit het noordoosten van Noord-Amerika.
‘Je bent een van de laatste Mohikanen en net daarom zo waardevol’, schrijft Karl Vannieuwkerke in een brief aan Geri Haerynck.

Wat was hun oorspronkelijk geloof?

Net als bij de meeste andere culturen stond religie centraal in het leven van de Mohikanen. Hun geloofssysteem hechtte veel waarde aan de verbondenheid met de aarde en de ‘Grote Geest’ of ‘Schepper’. Volgens hun traditie is deze geest, Waunthut Mennitoow of Wauntht Mennitow genaamd, volkomen ‘goddelijk’ zonder personificatiekenmerken, zoals menselijke vormen of eigenschappen, zoals geslacht.
Wij weten nu, dat dit niet de Heilige Geest is of de Schepper van hemel en aarde, maar de geest van dood en verderf ofwel de duivel in een ander jasje.

‘Christelijke’ invloed of de invloed van de Katholieke ‘Jezuïeten’?

Uiteindelijk begonnen veel ‘christelijke’ missionarissen contact te leggen met deze indianenstam, en sommigen, zoals Jonathon Edwards, leefden onder hen. Edwards probeerde het filosofisch rationalisme van de Verlichting naar het Christendom te brengen. Het Nieuwe Testament leert zo’n vriendschap niet! Edwards was de leider van een beweging, die bekend staat als het ‘Nieuwe Licht’, waarbij persoonlijke religieuze ervaringen gebaseerd zijn op iemands hart en verstand. Naar alle waarschijnlijkheid was hij een Vrijmetselaar!

Door het werk van veel missionarissen begonnen veel Mohikanen zich van hun vorige valse religie tot het zogenaamde ‘christendom’ [lees: Katholicisme] te bekeren. Sommigen, die tegen het werk van de missionarissen waren, beschuldigden hen ervan geheime Katholieke Jezuïeten te zijn, die in 1700 uit de kolonie waren verbannen, en van samenwerking met de Mohikanen aan de kant van de Fransen.

1688: De Franse en Indische oorlogen (1688-1763) beginnen het uitbreken van de King William’s War (1688-1699) te markeren, en, jawel, de Mohikanen dienen als Engelse Verkenners ofwel Scouts.
1702: Queen Anne’s War (1702-1713)…. en de stam dient opnieuw als Engelse Verkenners.

Scouting & Vrijmetselarij

Scouting en Vrijmetselarij zijn zogenaamd ‘onafhankelijke’ wereldwijde bewegingen, beide gebaseerd op morele principes, als we het internet moeten geloven. Er zijn veel parallellen tussen de twee bewegingen! Om er slechts enkele te noemen….

De eerste hiervan, een lidmaatschapsvereiste van de Vrijmetselarij en een wenselijk kenmerk voor Scouting, is, dat degenen die zich aansluiten, belijden te geloven in een ‘opperwezen’! Zo werden zowel Scouting als Vrijmetselarij aantrekkelijk voor mensen van over de hele wereld. Het werd een plek, waar mensen met verschillende geloofsovertuigingen elkaar in gemeenschap en harmonie konden ontmoeten [behalve ware gelovigen in Jezus Christus]!

Er zijn nog andere, meer zichtbare, parallellen tussen Scouting en Vrijmetselarij. Beide gebruiken speciale handdrukken. Scouts begroeten elkaar met een handdruk naar links, die gekozen is om onderscheidend te zijn van de rechterkant, zodat Scouts elkaar kunnen identificeren! En het systeem van handdrukken van de Vrijmetselarij is gekoppeld aan de graad, waartoe een Vrijmetselaar behoort. De handdruk is een middel om een ​​andere Vrijmetselaar van dezelfde graad te herkennen. Het dient om een mede​​broeder in de broederschap zowel overdag als ‘s nachts te onderscheiden van een niet-clublid!
Scouts groeten met drie vingers, die de drie delen van de Scout Belofte vertegenwoordigen, welke absoluut niet een belofte aan God, onze Schepper, inhoudt! Maar net als de Vrijmetselaars, zijn zij misleid.

Een ‘toevallige’ parallel is, dat in het Verenigd Koninkrijk beide bewegingen in een hoge positie Z.K.H. The Duke of Kent, KG hebben, die zowel Grootmeester van de United Grand Lodge of England als Voorzitter van de Scout Association is. Hij is de laatste in een lange rij van Koninklijke beschermheren, die het werk van beide bewegingen sinds hun begindagen hebben gesteund.

Als u mij vertelt dat de Scouts of Verkenners officieel geen banden hebben met de Vrijmetselaars, zal ik u eraan herinneren dat de toevalligheden tussen de twee partijen griezelig zijn. Parallellen zijn zo gemakkelijk te ontdekken dat er niets in het scoutingrecht te vinden is dat niet voor het eerst in de Vrijmetselarij is ontdekt, maar dat is stof voor een nieuw artikel.

 

Bronnen:

Volksweerman Geri onthult de weergeheimen van 2024

David Dehe­nauw ver­rast Geri Hae­ryn­ck, de ama­teur­weer­man die voor een jaar lang het weer kan voorspellen

De weersvoorspelling van amateur Geri uit Koekelare voor 2023 was een voltreffer: “Het weer op kerstdag en Driekoningen is bepalend”

You may also like