‘Ziekte X’: Bereid je voor op nog een ‘pandemie’

Biden kondigde een week geleden aan, dat er nog een pandemie zal zijn. Dus ziekte X bestaat nog niet eens, maar kan miljoenen gezonde mensen doden!

Eindtijdnieuws.com
29 juni 2022

 

Waarom ‘ziekte X’ in zicht zou kunnen zijn… om de hoek…
De reguliere media hebben een pauze genomen van de bangmakerij voor COVID en Apenpokken, om vervolgens te waarschuwen voor een ‘ziekte X’. Dit kan de volgende pandemie zijn, de tweede plandemie.

Wat die ziekte precies inhoudt, is nog niet duidelijk

Ziekte X verwijst naar onbekende ziekteverwekkers met een pandemisch potentieel, een ziekte die in de toekomst zal opduiken, aldus marionet Biden:

 

Biden Says There Will Be Another Pandemic

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Meer heersers en hun handlers hebben gesproken over een ‘Plandemie 2’, en dat deze wel ‘de aandacht zal krijgen’, wat Bill Gates in 2020 reeds voorzegde op sarcastische wijze en met een glimlach op zijn gezicht.

De weigeraars van het dan opgedrongen vaccin zullen meer en meer hun baan of zelfs uitkering verliezen, worden geweigerd in al het openbaar vervoer, openbare gebouwen, dokter, tandarts, winkels, supermarkten. Kennissen, vrienden en familie, die zich wel hebben laten vaccineren, zal men mogelijk verliezen.

‘Ziekte X’ zou in Groot-Brittannië zorgen baren

En gezondheidsexperts hebben er bij de regering op aangedrongen om voorbereid te blijven op een nieuwe ziekteverwekker. De waarschuwing komt op een moment dat het poliovirus, afkomstig van vaccins, is gedetecteerd in rioolwatermonsters in Londen. Echter, tot nu toe zijn er geen gevallen van polio gemeld, die verlamming bij kinderen veroorzaken! En natuurlijk helpt Bill Gates bij het ontwikkelen van een vaccin: om mensen, die polio hebben gekregen door het polio vaccin, te injecteren met weer een vaccin.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ook gewaarschuwd dat ‘Ziekte X’, – waarbij de ‘X’ staat voor ‘onverwachts’ -, voorlopig fantasie is, maar wel een uitbraak is, waarvan wetenschappers en volksgezondheidsdeskundigen vrezen dat deze wereldwijd tot ernstige ziekten zal kunnen leiden, als de ziekte opduikt en wanneer het zich voordoet!

Dus ziekte X bestaat nog niet eens, maar kan miljoenen gezonde mensen doden!

Er duiken trouwens meer geënsceneerde infectieziekten op sinds COVID het enige woord had, en waar iedereen over kon praten: Apenpokken, vaccin-afgeleide Polio, Lassakoorts, het Krim-Congovirus ofwel Krim-Congo-hemorragische koorts, Vogelgriep, en niet te vergeten een ‘darmepidemie’ in Noord-Korea.

Professor Jean-Jacques Muyembe Tamfum, die in 1976 hielp bij het ‘ontdekken’ van het Ebolavirus, zei tegen het Illuminati kanaal CNN: “We bevinden ons nu in een wereld, waar nieuwe ziekteverwekkers naar buiten zullen komen. En dat is wat een bedreiging vormt voor de mensheid”.

Op de vraag, of een nieuwe ziekte apocalyptischer zou kunnen zijn dan Covid-19, antwoordde hij: “Ja, ja, ik denk het wel”.

 

Aangezien Covid-19 niets bijzonders was in vergelijking met de dodelijke bestrijdingsmiddelen ervan, – de injecties – geeft men het nu wel toe: de griep is verdwenen nu COVID er is.
Ook geeft de CDC nu toe: PCR-tests kunnen geen onderscheid maken tussen Coronavirussen!
Tja, hoe creëer je nog meer verwarring bij het publiek…

Nu een meerderheid van de bevolking is geïnjecteerd met een vaccin, dat het immuunsysteem eerst afbreekt om het daarna geheel te vernietigen, kan een ‘nieuwe, nog onbekende, uitbraak’ natuurlijk heel veel schade aanrichten.

Kamala Harris tegen de VN:

“We moeten ons voorbereiden op” de volgende pandemie.
Dat voelt niet alsof degenen, die totale controle willen hebben en deze planeet permanent aan hen onderworpen willen houden, al klaar zijn met hun plannen!

Waarom waarschuwen ‘elite experts’ voor een nieuwe pandemie?

Verschillende onderzoeken zouden hebben uitgewezen, dat de kans groot is, dat de oorzaak van de volgende pandemie ‘klimaatverandering’ is. De stijgende temperatuur zal leiden tot gedwongen verplaatsing van wilde dieren naar meer bevolkte gebieden, meldt de fakestream media. Daarom zal dit het risico van een ‘virale oversprong van dier op mens’ drastisch verhogen, hetgeen zal leiden tot de volgende plandemie, suggereren zij.

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bronnen:

Website run by Freemasons: Disease X: Prepare For Another Pandemic

What is ‘Disease X’? Why top experts are warning of another ‘COVID-like pandemic’

You may also like