Koningin gezien door haar onderdanen in een andere vorm

Het zou bijna onmogelijk zijn om een verhaal als dit te verzinnen, tenzij je een professionele schrijver van sciencefiction bent!

Op de officiële website van de koninklijke familie verscheen jaren geleden een ongelooflijk bizarre aankondiging met het volgende:

“Eerder deze week werd de koningin door duizenden mensen gezien in een vorm, die ze niet kennen. We proberen het publiek gerust te stellen dat de koningin nog steeds de koningin is en de gerespecteerde en geliefde figuur blijft die ze altijd hebben gekend. Hoewel ze misschien niet menselijk is, is ze een toegewijde leider en vorst, en ze gelooft dat haar onderdanen zullen groeien om haar en haar familie te accepteren voor wat ze zijn.”

Velen geloven dat koningin Elizabeth een van gedaante wisselende reptiel (shapeshifting reptilian) is.

In een interview met New World Order TV werd beweerd, dat de Britse koninklijke familie afstamt van een Reptiliaanse bloedlijn, schrijft de Daily Express.
Achter de schermen wordt de wereld bestuurd door de Illuminati, een geheim genootschap bestaande uit royals, politieke leiders en zakenmagnaten. Leden van deze Illuminati zijn afstammelingen van een oud ras van hybriden, dat is ontstaan door Reptilians en mensen met elkaar te kruisen. Over de gehele wereld zijn er mensen, die dit met bewijzen hebben ondersteund, waaronder bronnen binnen de CIA.

Mensen zagen hoe anderen, vaak personen die hoge posities bekleden, voor hun neus veranderden van een mens in een reptiel. Oude teksten van over de hele wereld, waaronder de Bijbel, bevatten verhalen over reptielen, ofwel de nephilim, de reuzen, de annunaki, die zich vergrijpen aan mensen en zo ‘hybride bloedlijnen’ vormen. Deze hybriden werden gezien als goden of halfgoden: machtigen van weleer.

Verspreiding van de bloedlijnen

In het Chinese Keizerrijk claimden de royals de troon, omdat ze afstamden van de slangengod. Deze bloedlijnen verspreidden zich vanuit de Oude Wereld via het Romeinse Rijk naar de aristocratieën van Noord-Europa. De reptielen zijn afkomstig van een plek in de ruimte, die valt buiten het zichtbaar spectrum: datgene wat gezien kan worden door het menselijk oog.

pyramid Counsel, Illuminati, banks, etc.

 

Illuminati insider onthult haar kennis met de wereld

De reden dat Arizona Wilder zich uitsprak, was onder meer omdat haar kinderen bij haar waren weggehaald. Ze was vanaf haar geboorte slachtoffer van mind control, en had een Dissociatieve Identiteitsstoornis. Ze zou tijd, herinneringen, hebben gemist… merktekens op haar lichaam; ze kon het zich niet meer herinneren. In 1989 begon Arizona zich dingen te herinneren; ze kreeg flitsen van gebeurtenissen, en begon het te onderzoeken. Het heeft haar 10 jaar gekost, om erachter te komen wat er met haar leven was gebeurd: misbruik en seksueel misbruik, mind control, satanische rituelen, en nog veel meer.

In een interview getuigt Arizona over wat ze heeft meegemaakt.

Ze werd geboren binnen de Illuminati, en werd getraind om een hogepriesteres van de Illuminati en één van de drie moedergodinnen te worden.
In 1993 wist zij echter te ontsnappen.

Dit is het onthutsende verhaal van mensenoffers en satanische rituelen, waarbij de beroemdste mensen ter wereld betrokken zijn.

Arizona Wilder, voorheen Jennifer Greene, werd geprogrammeerd en getraind om satanische rituelen uit te voeren, door Joseph Mengele, ook bekend als de Engel des Doods uit de Nazi-vernietigingskampen van de Tweede Wereldoorlog.

Arizona Wilder beschrijft en onthult hoe ze rituelen uitvoerde, waarbij de koningin, de koningin-moeder, en andere leden van de Britse koninklijke familie, kinderen offerden in satanische ceremonies. Ze vertelt over dezelfde ervaringen met Henry Kissinger, George Bush, Bill Clinton, leden van de families Rockefeller en Rothschild, en een groot aantal van de beroemdste namen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Uw kijk op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn na het lezen van deze onthullingen en hun schokkende relevantie in ons leven vandaag de dag.

statue of a reptilian

De reptielen kwamen ongeveer 4000 jaar geleden naar de aarde, is Arizona geleerd. Ze volgden de Ariërs, wier bloedlijn ze zuiver willen houden, omdat ze hun bloed nodig hebben. Ze zoeken naar Arische kenmerken, blonde, blauwe ogen, omdat ze de voorkeur geven aan het bloed van de Ariërs. Ze geven er ook de voorkeur aan om Ariërs te impregneren met het sperma van het hoofd van de Illuminati, bekend als Pindar, ‘de koning van de wereld’. De Illuminati achtervolgden de Ariërs over het hele universum.

Arizona werd geïdentificeerd als een zuivere bloedlijn, voordat ze werd geboren.

Ze werd aangesproken als ‘Moedergodin’, een van de slechts drie moedergodinnen die op aarde gelijktijdig waren toegestaan. De Reptielen zelf hebben niet de noodzakelijke paranormale gaven, dus kiezen ze anderen uit de bloedlijn, om de gebeurtenissen met paranormale middelen te beheersen. Ze proberen gebeurtenissen te beheersen door te voorspellen wat er zal gebeuren, en het zo te controleren. Om de ‘ouderen’ uit een andere dimensie op te roepen, om de rituelen uit een andere dimensie bij te wonen, is er iemand nodig met juist die paranormale kracht. Deze ‘ouderen’ willen uit de vierde dimensie komen, maar kunnen dit niet, behalve tijdens rituelen. Christenen noemen het demonen. De zespuntige ster in een cirkel is een krachtig occult symbool; binnenin is een pentagram en een driehoek. Deze vormen voorkomen dat de ‘ouderen’ de persoon grijpen, die hen oproept.
Deze demonen vertellen belangrijke dingen tijdens het ritueel en geven enorme kracht aan de Illuminati. Ze willen eigenlijk niet meewerken, maar het moet wel. Ze willen uit die vierde dimensie, waarin ze zich bevinden: in de afgrond. De vierde dimensie is er een om bij weg te blijven.

Waarom zijn de rituelen gerelateerd aan de fasen van de maan?

Arizona vertelt: ook aan de zon. Ze gebruiken de druïde religie, en de Egyptologie religie. Ze noemen zichzelf druïdisch. Druïden waren verbonden met de cycli van de maan. Ze houden van rituelen.

Mensen werden vanaf hun geboorte ‘gefokt’ om rituele offers te brengen.

Het is heel gemakkelijk om een ​​kind niet te registreren als het geboren is. In derdewereldlanden worden kinderen ontvoerd, geterroriseerd en geestelijk gecontroleerd, soms gedrogeerd, en gebruikt als bloedoffers. Reptielen hebben hun bloed nodig, om hun menselijke vorm te behouden.

 

Elke maand van het jaar zijn er rituelen; Halloween is er één van.

Meestal meer dan één. Elke volle maan. De equinoxen. De zonnewendes. Beltane, en vele andere. 1 mei is het Beltane.
Halloween is de rituele gelegenheid voor ‘The Counsel of 13’ (De Raad van 13), drie nachten op rij. Halloween is de aanbidding en eerbetoon aan satan, de duivel, met veel bloedvergieten en een aantal offers. De populariteit van Halloween is er om mensen ongevoelig te maken voor de verschrikkingen. Het oogstfeest is hetzelfde. Christelijke feesten zijn onwetende voorstellingen van de satanische rituelen. Kerstmis is gerelateerd aan zonnewende, een satanische viering, het doden van de oude koning. De kerstboom is een fallisch symbool. Het ritueel op 24 december heeft ook te maken met het programmeren van kinderen. Er zouden dingen gebeuren met het kind, dat de laatste bol aan de boom hing. Op deze avond worden er rituelen gedaan met kleine kinderen; kinderen worden vermoord, en gezinnen moeten hun kleine kinderen weggeven als offer, laat Arizona Wilder ons weten.

Ze heeft George Bush bij rituelen gezien, Henry Kissinger, Madeleine Albright, Ronald Reagan en Nancy Reagan.
Hillary Clinton is erbij betrokken, hoewel ze geen shapeshifter is. De twee zonen van George Bush waren erbij betrokken; er waren gouverneurs van Florida en Texas bij betrokken. J. Rockefeller veranderde van vorm. Newt Gingrich. Al deze mensen zijn verbonden met de Illuminati. Gerald Ford was erbij; hij veranderde van vorm. Carter was er, maar deed dit niet. Lyndon Johnson veranderde van vorm. Joseph Mengele veranderde van vorm.

royalty - queen not human

In Europa veranderen Charles, de Britse koningin, de koningin-moeder, Prinses Margaret, allemaal van vorm.

De Franse president was er. De Rothschilds waren er. Guy de Rothschild veranderde van vorm. Hij gebruikte de naam Doctor Barrington in de VS. Hij heeft Arizona geïmpregneerd met zaad uit Pindar, en ze besefte wat er met haar werd gedaan. Dit is tot tweemaal toe gebeurd. Guy de Rothschild heeft geprobeerd, om Arizona te programmeren en weer onder controle te krijgen. Tony Blair verandert van vorm. Prins Philip heeft zijn eigenaardigheden, zelfs in zijn reptielachtige vorm. Ze zijn allemaal koelbloedig en zouden in een mum van tijd doden!

Zecharia Sitchin was bij de rituelen; geen belangrijke speler in de rituelen, maar anderen waren bang voor hem. Hij had het over ‘mensen, personen wegdoen’, die informatie verspreidden die hij niet wilde verspreiden. Hij is een desinformant over de Illuminati en de reptielen; dat is zijn taak.

Waar vinden deze satanische rituelen plaats?

Balmoral Castle, Glamys Castle, Stone Henge… deze locaties werden allemaal gebruikt voor rituelen. Zelfs in sommige ‘christelijke kerken’ vonden rituelen plaats. Westminster Abbey, Mothers Of Darkness-kasteel in België. Het kasteel in Elzas-Lotharingen heeft een kerker, waar rituelen worden uitgevoerd, en geeft ook toegang tot ondergrondse groen gloeiende rotsen, die bloed zwarter kleuren; het wordt ‘zwart bloed’ genoemd. Het wordt gebruikt bij bepaalde rituelen. Kleinere, minder ontwikkelde reptielen worden daar als huisdier gehouden. Het is ook een erg warme plek, om er de eieren van deze reptielen te houden.

Het volgende vond plaats eind jaren ‘70, nog voordat Charles getrouwd was met Diana.

Hij was toen betrokken bij Camilla Parker Bowles. Camilla verandert niet van vorm. Ze bracht een baby van Charles voort, die tijdens een ritueel werd gedood. Dat is de prijs, die betaald moet worden: het offer van de eerstgeborene in een relatie met een mens! En uiteindelijk zullen deze twee dan trouwen.

In de jaren ’80 zag Arizona Wilder Al Fayed in Balmoral Castle.

Hij was daar aan het praten met de koningin-moeder, ook wel genaamd ‘The Black Queen’. Hij sprak over zijn zoon Dodi met haar, en over Diana, en over een huwelijk van deze twee. Dit was in de tijd dat Prinses Diana was getrouwd met Charles. Arizona heeft Diana nooit bij rituelen gezien. Al Fayed is ook in het kasteel van Mothers Of Darkness gezien. Er was een kwaadwilligheid jegens Diana. Arizona Wilder heeft Diana echter nooit bij een ritueel gezien.

Zij heeft destijds alle royals mensenbloed zien drinken en mensenvlees zien consumeren.

Ze hadden hun eigen bekers, die waren ingelegd met juwelen. Ze hadden ook hun eigen dolken, waarmee ze het bloed in hun bekers roerden. Het is een symbool van de fallus, die in een vagina gaat. De koningin-moeder had haar eigen zeer sierlijke stoel om op te zitten. Voorafgaand aan de rituelen bewegen ze zich op een formele en rituele manier door middel van gesprekken, en introduceren elkaar. Ze dragen een gewaad met niets eronder. De gewaden zijn erg versierd, allemaal bloedrood van kleur. Sommigen hebben paarse gewaden. Gouden lijnen lopen er doorheen, het Merovingische symbool… de Fleur de Lys, en er zijn juwelen in verwerkt. Ze kunnen geen kleding dragen, omdat ze offers gaan brengen, bloed drinken, vlees eten, van vorm veranderen en dus groter worden, en orgieën doen.

De koningin-moeder is in werkelijkheid erg koud, heel anders dan ze zich naar het publiek gedraagt.

Arizona vervolgt: ze is koelbloedig en erg wreed. Ze eet graag mensenvlees; het is ziek! De enige persoon voor wie ze bang is, is Pindar. De reptielen leven honderden jaren en hebben daarom meer dan één menselijk lichaam nodig, om in te leven. De koningin-moeder heeft nog jaren te leven. Haar essentie en haar reptielenvorm zullen daarna in een ander menselijk lichaam overgaan vanuit de zuivere reptielenbloedlijn.

Queen-mother Shapeshifter Reptilian

Shapeshifting gaat zo snel; ze worden langer en groter.

Ze zien er dan heel anders uit. Ze hebben gewaden nodig, want met kleren aan zouden de kleren uit elkaar worden gescheurd! De neus van de koningin-moeder wordt veel langer, een soort snuit. Ze heeft hoektanden… Hun tong is harig en erg lang. Ze hebben geen handen of voeten, maar klauwen en schubben. Ze hebben soms uitsteeksel, die uit het hoofd komen, en op hun rug. Ze hebben staarten, die ze normaal gekruld houden, maar die ronddraaien als ze opgewonden raken. De Koningin-moeder sist dan. Zij is beige aan de onderzijde, wat overgaat in donkerbruine sproeten. De ogen zijn groot en rond, alsof ze uit hun kassen komen; de kleur ervan is beige tot goud tot donkergroen, met een verticale spleet. Als hun oogleden naar beneden komen, staan ​​ze op het punt iets te doen; ze hebben dan een idee. Ze zijn ongeveer twee meter lang.

In menselijke en reptielenvorm lijkt Charles op Pindar, maar is korter dan Pindar in reptielenvorm.
De neus wordt de snuit, en de kaak wordt het onderste gedeelte van de snuit.
De Koningin is overal donkerder, niet zozeer met sproeten, gladder. Knobbels rond haar hoofd heeft ze niet. Charles heeft uitsteeksels van zijn schedel, waar zijn oren hadden gezeten.

De geur van het bloed tijdens rituelen zorgt ervoor dat ze van vorm veranderen, gaan shapeshiften.

Ze kunnen bijna niet wachten om bij het bloed te komen! Ze zijn eraan verslaafd; daarna volgt het consumeren van menselijk vlees. De royals zullen het offer overnemen, afmaken, of, als iemand het voor hen doet, en het gaat niet snel genoeg, dan zullen ze ingrijpen en het in stukken scheuren, het beëindigen, de keel eruit trekken en het bloed uit de halsader halen. Ze kunnen niet wachten om bij de slachtoffers te komen! Personen zonder titel durven niet tussenbeide te komen; ze wachten, maar shapeshiften sowieso. Het is moeilijker voor de reptielen om hun menselijke vorm te behouden dan hun reptielenvorm.

 

Prinses Diana werd gebruikt in een ritueel offer in Parijs, omdat ze genoemd was naar de godin Diana.

Diana werd van vóór haar geboorte gekozen voor het doel dat ze diende: om twee kinderen te hebben, en daarna opzij te worden gezet. Ze woonde nooit een ritueel bij, maar ze wist wat er aan de hand was, nadat ze met Charles was getrouwd, en kon daarom niet ‘vertrouwd’ worden. Arizona denkt dat Diana niet wilde meewerken en niet bij de rituelen is geweest.

Reptielen hebben de neiging om van vorm te veranderen als ze slapen. Ze hebben de neiging om geen menselijke vorm vast te houden, wanneer ze slapen. Ook als Diana door een menstruatieperiode ging, konden ze tijdelijk van vorm veranderen, of door elke andere menselijke vrouw in het koninklijk huis.

Diana’s dood; haar ongeboren kind maakte deel uit van het offer: de rituele moord.

Drie mensen stierven. Diana was drie maanden in verwachting van Dodi. Guy de Rothschild was in de tunnel toen zij stierf. Hij was daar om de ziel van Diana te nemen; dit was zeer belangrijk voor de Illuminati, en ook de dag waarop het gebeurde, en het jaar waarin, en de locatie! De Illuminati is een zeer geheime groep, en is afhankelijk van mensen, die niet beseffen dat ze er zijn, dat ze bestaan. Mensen geloven eenvoudig niet wat ze over Diana horen: de verslagen en onderzoeken over haar dood. Diana moest in die tunnel sterven, en ze moesten haar ziel nemen in die tunnel, en de essentie van dat ongeboren kind meenemen. Ze zouden de foetus en de baarmoeder als ritueel hebben genomen in het ziekenhuis, en ze zouden ook andere lichaamsdelen hebben verwijderd, die zijn uitgedeeld aan hoge Illuminati-leden om te worden geconsumeerd. Ook dit is een ritueel offer.

Arizona gelooft niet dat Prins William van Charles is, maar William is de zoon van Pindar.

Diana was geïmpregneerd, maar dat besefte zij niet. Dat is het werk van mind control. De baby symboliseert Horus. Diana symboliseert Isis. 2000 is het tijdperk van Horus, en Osiris’ wedergeboorte, en daar is een offer bij betrokken: de moeder en de baby. En het gaat om het overleven van een ander kind van diezelfde moeder: Prins William.

Earl Spencer, de broer van Diana, is wel gezien bij rituelen.

Hij heeft zeer zeker banden met de Illuminati. Diana’s familie is er onderdeel van en zij heeft deze bloedlijn. Arizona Wilder heeft hem niet van vorm zien veranderen. Diana’s vader was aanwezig bij rituelen; hij zou er al lang, voordat ze werd geboren, bij betrokken zijn geweest. Diana’s anorexia en boulimie en zelfbeschadiging zijn typerend voor kinderen onder mind control, en hij zou daarbij betrokken zijn geweest. Kinderen kunnen worden geprogrammeerd door mind control, om zo ongeveer alles te doen! Ze kunnen verder in één oogopslag dingen onthouden, zoals telefoonnummers.

 

Hoe was het toch mogelijk dat Arizona Wilder hieruit kon ontsnappen? 

Arizona’s programmeur, Dr. Mengele, stierf in 1989. Dat hielp haar te herstellen van haar programmering. Haar meervoudige persoonlijkheden waren trouw aan Mengele, en waren niet open en trouw naar een vervanger toe. Baron Guy De Rothschild probeerde zijn taak over te nemen; dit werkte dus maar gedeeltelijk.
Arizona knipte haar haar af in 1993, wat niet was toegestaan. Hierdoor kon zij niet langer in het openbaar worden gezien, omdat dit veel vragen zou oproepen. Ze kreeg altijd te horen, dat ze hun eigendom was. Ze hadden echter nog steeds plannen met Arizona om haar terug te krijgen, omdat ze deze paranormale krachten had. Maar dat gaat niet gebeuren.

Als kind was ze zo geëlektrocuteerd, dat haar ouders van de leraren te horen kregen dat ze achterlijk was, met een IQ van 70.

Er waren geen gegevens van haar school; ze zijn gewoon verdwenen. Haar medische gegevens missen, en er werd met haar geboorteakte geknoeid. Haar oogleden werden open geplakt, zodat ze haar ogen niet kon sluiten. Drugs werden geïnjecteerd in haar lichaam, om haar zenuwen in brand te steken. Elektrische stimulatie op de geslachtsdelen en de tanden. Injecteren in tandvlees, en onder nagels. Ze heeft ook een soort littekens in haar gehemelte; ze heeft calciumblokken rond de pijnappelklier, netjes gerangschikt. En de doctoren kunnen het niet verklaren. Ze is geprogrammeerd om anorexia en boulimia te krijgen voor de regering-programmering. Want ze is ook gebruikt voor de regering in het land. Zij was geprogrammeerd om in haar armen te snijden, zodra ze zich dingen begon te herinneren. Ze werd dan gestraft door de Illuminati. Zij moest haar eigen uitwerpselen eten als kind, haar eigen urine drinken, omdat ze niet naar de badkamer mocht gaan. Zij is geplaatst in een sensorische ontbering tank. Vele ontwrichte lichaamsdelen, die weer werden teruggezet, om haar te traumatiseren. Tonen en boodschappen over haar telefoon, waar ze dagen en dagen naar moest luisteren. Gerichte energie, ELF, microgolfenergie, werd gebruikt op haar. Ze werd gedwongen te luisteren naar een toon in het ene oor, en een andere toon in het andere oor, wat een derde toon creëert; het verandert de elektriciteit van je hersengolven. Geprogrammeerd om door rode stoplichten te gaan, denkende dat het groen is. Ze hebben door middel van programmering haar kinderen tegen haar gebruikt. Het is een zeer pijnlijk onderwerp voor mij, te weten dat wat er met haar is gebeurd, ook gebeurt met haar kinderen. Arizona verlangde er daarom erg naar, om te laten zien wat de Illuminati met kinderen kunnen doen. Haar kinderen werd verteld, dat hun moeder hen heeft verbannen; dit was erg moeilijk voor haar.

Illuminati Mind Control

Dit programmeren gebeurde met duizenden en duizenden overlevenden, niet alleen met haarzelf, meldt Arizona Wilder tot slot.

 

Bloed noodzakelijk voor de reptielen

Het gaat om het bloed, en het menstruatiebloed. Het bloed bevat iets, dat belangrijk is voor de voortplanting van dit hybride ras, de reptielen, die deze planeet controleren. En deze personen, die in de organisatie zitten, waaronder de Raad van 13, worden de Illuminati genoemd. En de Illuminati worden feitelijk gerund door deze 13 bloedlijnen, die alle koninklijke families in Europa en daarbuiten zijn. Ze hebben het bloed dus nodig, omdat ze niet menselijk zijn. Ze nemen een menselijke vorm aan, maar het zijn reptielen! Het bloed helpt hen, om zowel hun menselijke vorm als hun gezond verstand te behouden, zodat ze niet gek worden. En het helpt hen om in deze wereld te leven, omdat ze niet van deze wereld komen. Eén ding, voegde Arizona Wilder toe, is het bloed dat nodig is van geterroriseerde slachtoffers! Dit kan het enorme aantal ontvoeringen van kinderen door de jaren heen helpen verklaren.

Veranderingen in de aarde

Volgens Arizona zijn er veranderingen gaande in de aarde, die maken dat ze niet in staat zijn om hun vorm vast te houden, zoals ze ooit wel konden. En mensen zien dat ze steeds vaker van vorm veranderen. Ze gelooft dat er een tijd komt, vanwege wat haar is verteld, dat ze niet de moeite zullen nemen om die menselijke vorm vast te houden zoals voorheen, en ze willen dat die tijd komt.

 

Bron:

https://www.youtube.com/watch?v=U3LepJjegko&feature=emb_logo

You may also like