Gaat Elon Musk zijn Twitter deal sluiten op vrijdag 28 oktober, 6.066 dagen na Twitters oprichting?

Elon Musk plaatste dit onlangs op Twitter, en verwijderde het vervolgens: het Donald Trump-Elon Musk-Kanye West trio. Zullen deze ‘totale slavernij’ platforms worden gecombineerd?

Eindtijdnieuws.com
27 oktober 2022

 

Ik heb dit ritueel met Elon Musk een poosje gevolgd, inclusief de programmering erachter.
Al deze dwaasheden zijn hoogstwaarschijnlijk een langdurig ritueel, volgens de cijfers, zoals ze dat altijd doen. Het doel is onder andere deels afleiding en deels bespotting van de mensheid.

Twitter werd opgericht op 21 maart 2006

Dit betekent, en dit is geen grapje, dat Twitter morgen, 28 oktober op die deadline, exact 6.066 dagen oud zal zijn! Een deadline voor Musk om door te gaan met zijn aankoop. 6.066 zoals in 666, het getal van het beest, omdat je de nullen in de numerologie weg kunt laten, sinds ze geen waarde hebben. Dat is echter niet alles…

De Illuminati hechten extreem veel waarde aan hun geboortedag

Elon Musk werd geboren op 28 juni 1971. Op 28 oktober wordt hij op die dag precies 616 maanden oud! Hoewel 666 het getal van het beest is, geloven sommigen dat het oorspronkelijk 616 was.
Ikzelf weet niet of dit echt het geval is; desondanks is het een interessant feit.

Dus Elon Musk gaat door met zijn aankoop van Twitter op 28 oktober a.s., wanneer Twitter 6.066 dagen oud zal zijn, zoals in het nummer van het beest. En volgens zeggen, zou Musks leeftijd ook overeenstemmen met het nummer van het beest… op exact dezelfde dag.
Denkt u dat dat toeval is, net als alle andere honderden ‘toevalligheden’ in deze Twitter schijnvertoning? Is dit de reden, waarom Elon Musk voor dit ritueel werd gekozen? Of is het script voor deze farce geschreven, toen Twitter werd uitgevonden door hun denktank? En was Twitter vanaf het begin verbonden met Musk?

Elon Musk, 100% gecontroleerd

Alles wat we met absolute zekerheid kunnen zeggen, is dat de cijfers nooit liegen. Alles aan deze Elon Musk- en Twitter-klucht is vanaf het begin gescript en precies volgens de cijfers gespeeld, zoals velen duidelijk kunnen zien. En daarmee kunnen we ook met absolute zekerheid zeggen, dat Elon Musk 100% een gecontroleerde marionet is. Mogelijk is Elon Musk uitgevonden voor het wereldtoneel, en van jongs af aan getraind voor deze rol… geprogrammeerd. Want sommigen werden geboren in hun rol. Anderen werden gekozen voor hun rol, vanwege hun talenten bijvoorbeeld.

X, the everything app van Elon Musk

Bovendien, Elon Musk maakt een groot deel uit van het inluiden van het digitale deel van Agenda 2030, zoals in: totale bewaking, digitale ID, en het sociale kredietscore systeem, zoals uitgelegd in Musks X, the everything app, die gebaseerd is op zijn bewondering voor het totalitaire slavernijsysteem ‘WeChat’ in China.

 

Bronnen:

Elon Musk’s Twitter Deal to Close on Friday, October 28?

The Real Reason Elon Musk Buy Twitter – a Totalitarian WeChat for the World

You may also like