Blue Tick Dwazen & Hoe social media als Twitter en YouTube nu volledig worden gemanipuleerd!

Niet alleen de algoritmen van YouTube en Twitter werden gewijzigd, maar ook die van BitChute, Rumble, Gab, Trumps Truth Social, Pinterest, LinkedIn, Reddit, Brighteon, Brand New Tube, Before It’s News, Facebook, TikTok, you name it.

Eindtijdnieuws.com
29 maart 2023

 

Je krijgt niet alleen slecht 10% van het echte nieuws binnen, aldus John Todd, en het zijn niet alleen de ‘groten’ in de social media, laat Hugo Talks weten, maar het zijn net zo goed de overige social media platforms.

Zo goed als alle alternatieve mediakanalen worden gemanipuleerd, en Hugo slaat daarbij de spijker weer eens op z’n kop:

 

BLUE TICK FOOLS / Hugo Talks

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Ook ikzelf ben nog geen één alternatieve website tegengekomen, die niet aansluit bij het elite netwerk, en het soms zelfs promoot….

‘Ik denk dat ze, sinds het begin van de plandemie, echt hebben gewijzigd, hoeveel van de social mediaplatforms echt werken. Ze hebben de algoritmen bijgesteld en geoptimaliseerd, zodat alleen de gekozen clubleden door hen worden uitgelicht en gepromoveerd.

Er was een tijd, dat de gewone onbekende [zoals ik jaren geleden op YouTube], grip kon krijgen, en vele viewers, op deze platforms. Begin tot midden 2020, lukte het mij (Hugo) om een serieus aantal abonnees te krijgen op YouTube, maar tegen het einde van 2020-2021 werd dit kanaal shadowbanned.’

Wat is shadowbanning?

Shadowban, shadowbanning, ghostbanning, comment ghosting of range throttling verwijst naar de volledige of gedeeltelijke blokkering van een gebruiker, of diens inhoud, van een online community op een manier, dat de gebruiker niet onmiddellijk weet dat deze is geblokkeerd.
Meestal kan de shadowban alleen worden herkend door de statistieken van de social  media activiteit van de volgers te analyseren. Opmerkingen of tweets, die op een blog of mediasite zijn geplaatst, zijn bijvoorbeeld niet langer zichtbaar voor anderen, die die site vanaf hun computer bezoeken. Daardoor nemen de interacties met de website of het social media account af. Shadowbans kunnen ook worden opgevat als een vorm van censuur, omdat de getroffenen op sociale media de dupe worden.
Het doel van het gedeeltelijk verbergen of verbergen van de bijdragen van een gebruiker voor andere leden van de dienst is, om ervoor te zorgen dat de ‘problematische’ of ‘anderszins opvallende’ gebruiker ontevreden is over de reactie op zijn bijdragen, en de site verveeld of gefrustreerd kan verlaten! In tegenstelling tot een volledige ban, wordt aangenomen dat een gedeeltelijke beperking van de interactie met andere gebruikers, die niet direct duidelijk is voor de gebruiker, de ‘ongewenste gebruikers’ (spammers en trollen) ervan weerhoudt, om een nieuw account aan te maken om de ban te omzeilen, aldus de WikipediA van de Illuminati.
Ziet u hoe de Illuminati degenen, die niet met hun agenda meepraten, als spammers en trollen afschildert?

‘Het kanaal [van Hugo] heeft sindsdien geen enkel aantal abonnees meer ontvangen. Het zijn in feite 143.000 abonnees voor het leven! Er was een tijd, net voor of aan het begin van de plandemie, dat je een kanaal kon beginnen, en onopgemerkt op de algoritmegolf kon surfen, kijkers kon krijgen, en dus abonnees. Het zou tijd kosten, maar het kon worden gedaan.

Maar wat er daarna gebeurde, is dat je meestal een bepaald punt bereikt, meestal rond de 100.000 abonnees [of veel minder], en vervolgens begin je gemonitord te worden. En als je dan niet een van de ‘goedgekeurde’ kanalen bent, een van de speciale accounts, wordt je geshadowbanned. Zo werkt dat.

Sinds ongeveer twee jaar gaan alle views naar de gecontroleerde oppositie, SHILLs, CONs, elite kanalen, Illuminati kanalen, Vrijmetselaar kanalen, nepchristelijke kanalen, de grote valse profeten kanalen…. [vul maar in]. En aan de rechterkant in YouTube zul je steeds dezelfde mensen zien, keer op keer.’

Hoewel ik ervaar, dat de censuur op de social media van Eindtijdnieuws wellicht nog veel erger is dan Hugo dat ervaart, ben ik me ervan bewust dat God bij machte is om ook censuur te verbreken, om het nieuws onder de ogen van de mensen te krijgen, die Hij op het oog heeft.
Over spammers en trollen gesproken, de vijand was het meest woest op het feit, dat ik de Illuminati en Mormonenserie ‘The Chosen’ had ontmaskerd, en dat ik regelmatig enkele krachtige Bijbelstudies van Derek Prince share en/of vertaal, met eigen ervaringen. De haattaal ging werkelijk door het dak, de duistere machten in die persoon! En er is een zeer krachtig wapen, waar zij niet tegen kunnen, en dat is liefde, in liefde reageren. Liefde is het enige wat satan niet kan na-apen!
Ook was er een trol, die in de gaten kreeg dat ik hem doorhad en betrapte op zijn Vrijmetselarij en symboliek en taalgebruik…. al snel verwijderde hij daarna al zijn comments onder mijn video. Mijn comments staan er echter nog steeds, te lezen voor iedere bezoeker. 

Houd ook in gedachten, dat onder meer YouTube het aantal viewers (de teller) gewoon naar beneden kan draaien of uiterst klein kan houden, terwijl het er in werkelijkheid wellicht veel meer zijn, eenvoudig om te proberen je te ontmoedigen! Dus hier ben ik het dan oneens met Hugo; ik laat me niet ontmoedigen om op YouTube te blijven posten, af en toe. 

Want als je bidt voor je bezoekers, tot welke groep ze ook mogen behoren, kan de Heer dwars door alle barricades heen breken, of iets ‘viraal’ doen gaan; dat geloof heb ik. 

Merk op, dat Hugo geen Christen is, maar de Heer is duidelijk aan het werk. Momenteel noemt hij zich een volger van Jezus. Bid ajb ook voor hem.

‘Hier kunnen we zien: ‘Twitter-baas Elon Musk kondigt een Blue Tick opschudding aan’…
Twitter-baas Elon Musk heeft een opschudding aangekondigd van de betaalde Twitter Blue-functie van het social mediaplatform.
Vanaf 15 april hebben alleen geverifieerde abonnees berichten, die worden aanbevolen aan andere gebruikers, en mogen ze stemmen in peilingen.
Volgens het beleid worden berichten van niet-betalende accounts niet opgenomen in de ‘Voor jou’-stream met aanbevolen tweets….

‘Ik geloof dat Elon Musk een marionet is, een mascotte voor het establishment van de Nieuwe Wereldorde, en er hangen touwtjes achter hem. Ja, hij is gewoon een frontman [stroman] voor deze grote gevestigde bedrijven, om technologie in de samenleving te brengen, met als doel om te controleren, te monitoren, en het merkteken te introduceren.

Online is er een vrouw, die beweert, dat ze de oppas van Elon Musk was…’

Wanneer je dit googelt is het voorpagina nieuws bovenaan, wat inhoudt dat het in de meeste gevallen fake nieuws is, of nieuws, gebaseerd op waarheden, maar gemengd met leugens. Houd dat altijd in gedachten; het kan je vrijwaren van veel leugens.

‘Ze zegt dat hij omringd was [lees: nog steeds omringd is!] door hekserij, en dat hij niet de antichrist is, maar de persoon zal zijn, die het merkteken introduceert. Nu, ik weet niet of daar ook maar iets van waar is. Hij gaat dingen introduceren, maar hij zal zelf niets uitvinden. Hij is slechts een woordvoerder, een stroman.

En dan zijn er nog alle andere alternatieve platforms, die ze ten tijde van de plandemie hebben gemaakt, om hun bekende SHILLs in de waarheidsbeweging te krijgen, om zogezegd ‘fake-banned’ te worden, en vervolgens hun publiek, hun kudde, naar elders over te brengen.

Wanneer je voorheen een Blue Tick had, betekende dit dat je lid was van de club. De reden voor dat vinkje was, dat je in de ogen van de club ‘geen bedrieger’ was, maar een bekend persoon. [Je was bekend bij hen!]
Nu verwijderen ze de blauwe vinkjes, en verwachten ze dat je ervoor betaalt. Je posts zullen dan verschijnen in andermans feeds. Het gaat in feite om betalen [en lid zijn van de club, vermoed ik], en daarna mag je in het algoritme. Als je dat niet doet, krijg je geen volgers, en niemand krijgt je posts te zien.’

Nogmaals, ik heb het vaste geloof dat een Christen kan bidden voor een doorbraak in de censuur, ook al lijkt de teller op nul, 10, 20, 30… te blijven staan. 

‘En op de koop toe, zullen ze degenen die een Blue Tick kopen, toestaan ​​om de optie te hebben hun blauwe vinkje te verbergen, die ze net gekocht hebben! Want mensen zullen zich misschien ‘schamen’ voor anderen, die zien dat ze daadwerkelijk voor de Blue Tick hebben betaald. Daarom zal niemand weten wie wel en wie geen blauw vinkje heeft.’

Kortom, niemand zal meer weten of je wel of niet tot de gecontroleerde oppositie behoort, of je lid bent van hun club, of je een poortwachter bent! Gelukkig zijn er nog heel veel andere wegen, om er snel achter te komen of men tot de club behoort.

‘Dit is de reden waarom het hele internet momenteel een vervalst systeem is. En daarom migreer ik naar mijn eigen website. Ik heb al meer dan een week niet naar een nieuwsfeed gekeken….’

Ik geef toe, vaak is het al voldoende om de headlines alleen te lezen van het nieuws dat voorbij komt, een of twee keer in de week, dan weet je zo ongeveer al voldoende van wat de elite voor je aan het plannen is. Maar vergeet niet, ze wijzigen hun plannen ook vaak weer, mogelijk om de reactie van het publiek te testen, of om nog meer angst te creëren. Of, mogelijk omdat er nog groepjes Christenen zijn, die dagelijks (warfare) gebeden bidden, grote chaos en onrust weten te zenden in het kamp van de vijand, en voorbede doen voor anderen, inclusief hun vijanderen!
Het gebed van een rechtvaardige vermag echt veel.

‘Ik bedoel, als je gewoon kijkt naar alle verhalen en nieuwsberichten, naar mijn mening is het volledig  geconstrueerd. Al deze gebeurtenissen zijn geënsceneerd. En de media en de social media worden, naarmate de tijd verstrijkt, steeds meer gemanipuleerd en gecontroleerd. Zoals ik eerder heb gezegd, ‘creëert’ de duivel een vervalsing van wat God schept [lees: van wat God kan doen, want satan kan absoluut niet scheppen].

En in dit geval vraagt ​​het establishment je nu om te betalen voor hun nep-vervalste realiteit, die je corrupt maakt, die je ertoe brengt om je medemens te haten.’ – Hugo 

 

Zie ook David Elias Goldberg inzake YouTube en Poortwachterskanalen: 

https://eindtijdnieuws.com/enkele-belangrijke-markeringen-onthuld-door-david-goldberg/

https://eindtijdnieuws.com/david-goldbergs-laatste-woorden-plus-handgeschreven-notities-over-project-pogo-en-project-zyphr/

https://eindtijdnieuws.com/meer-details-over-project-zyphr-usmca-desinfo-projecten-5g-economische-ineenstorting-wo-iii/

 

Bron:

BBC (=444) reports, ‘Elon Musk: Twitter boss announces blue tick shake-up’

You may also like