CBDC’s zullen worden opgeslagen op geïmplanteerde microchips, het ultieme doel

Topeconoom Professor Richard Werner: Centrale bankiers plannen CBDC valuta implantaten ‘onder je huid’. De agenda werd letterlijk uitgesteld; de uitrol van de chip was al klaar in 2015. 

Eindtijdnieuws.com
7 augustus 2023

 

Voormalig ‘Global Leader for Tomorrow’ van het World Economic Forum, Professor en Vrijmetselaar Richard Werner, beschrijft hoe – volgens zijn geheime bronnen – CBDC’s uiteindelijk zullen worden opgeslagen op kleine microchips, die onder de huid worden geïmplanteerd.
Het gaat niet om tatoeages dus.

Het Universeel Basisinkomen zal worden gebruikt, om mensen te lokken, hen zelfs overhalen door hen om te kopen, zodat ze deze schending van hun vrijheid en privacy zullen accepteren.

Let ook op hoe zij beiden lachen, op het moment dat deze zogenaamde ‘klokkenluider’ Richard Werner het ‘CBDC chip implantaat’ noemt plus het lokaas hiervoor. Zie de korte video bij de bron.

Volledig interview: ‘Crucial CBDC’s with Professor Richard Werner: YOUR Future is Being Decided!’

….met de nadruk op JOUW. Onder de video staat: ‘DIT is het belangrijkste en meest informatieve interview ooit – het staat nu in mijn top drie aller tijden. Laatst opgenomen in Amsterdam – het is meeslepend en cruciaal – dat beloof ik je!’ Gepromoot door wie anders? Vrijmetselaar Ivor Cummins, die pronkt met het Luciferiaanse kruis in zijn YouTube Banner.

Ik heb Ivor even opgezocht op Twitter….

Ivor Cummins
Technisch Manager / Teamleider, Biochemisch Ingenieur, Specialist in het oplossen van complexe problemen, Technoloog, liefhebber van WW2 en Psychologie.
Mijn leus is: ‘We the people’, schrijft hij, wat me doet terugdenken aan Obama….
Zie je de connecties al?

Absolute controle!

Een vooraanstaande Duitse econoom zegt dat microchips, die onder de huid worden geïmplanteerd, een technologie is, die absolute overheidscontrole over persoonlijke financiën mogelijk zal maken.

“Ik leerde van een centrale bankier, dat de CBDC’s eruitzien als een kleine rijstkorrel, die ze onder je huid willen stoppen”, zei professor Richard Werner, die de nu veelgebruikte (en volgens Werner misbruikte) bankpraktijk van kwantitatieve versoepeling bedacht, in een recent interview met Ivor Cummins…. alsof hij niets te maken heeft met het misbruik.

Digitale valuta van centrale banken, in tegenstelling tot andere vormen van digitale valuta die tegenwoordig worden gebruikt, vereisen dat individuen rechtstreeks bankrekeningen openen bij centrale banken, zoals de Federal Reserve. Hierdoor krijgen overheden controle over de toegang van burgers tot geld!

“Je moet CDBC’s zien als een controlesysteem, niet als een valuta”,

…legde Werner uit, eraan toevoegend dat het niveau van controle zodanig zal zijn, dat ons geld niet langer echt van ons zal zijn.

Teken ajb geen petities, en deel ook geen andere gegevens van jezelf! LifeSiteNews werkt duidelijk samen met Vrijmetselaar Mike Adams van Natural News, onder anderen; zij hebben dezelfde agenda. 

Er is nog een obstakel….

Werner, die vertelde dat hij bij verschillende centrale banken heeft gewerkt, is van mening dat dergelijke CBDC’s een “schending van de menselijke waardigheid” zijn. Centrale bankiers beseffen heel goed, dat deze algemene mening onder de massa “een obstakel is”.
“Ze zeggen dat er een vertrouwensprobleem is, omdat mensen vermoeden dat overheden en centrale banken dit alleen maar proberen uit te rollen, om transacties te controleren en te beperken. Ze hebben absoluut gelijk!” zei Werner. “Dat is de ware aantrekkingskracht voor centrale planners tot deze krachtige technologie.” Proef je hoe Werner deze technologie promoot?

Hoe zullen CBDC’s er eigenlijk uitzien?

Volgens Werner zullen CBDC’s op dit moment in de “beginfase” worden geïntroduceerd via mobiele apps, zoals andere vormen van digitale valuta momenteel worden gebruikt.

TPTB hebben letterlijk de agenda uitgesteld

“Waarom is het nog niet uitgerold? Er is geen werkelijke behoefte aan. Die behoefte moet gecreëerd worden”, vertelde Werner. De angstzaaierij en leugens hadden blijkbaar nog niet het toppunt bereikt; wij mensen waren er nog niet klaar voor. Daar waren eerst meer crisissen voor nodig, zoals een plandemie…. “Je weet wel, ze zachter maken…”, zei hij met een glimlach op zijn gezicht. Wat hebben ze een lol, maar hoe teleurgesteld zullen ze straks zijn. Want ook zij zijn misleid, alleen, beseffen dat nog niet.

Een wortel voorhouden van 2.000 euro’s per maand

Werner voorspelde verder dat centrale banken een beloning- en strafaanpak zullen gebruiken, om mensen over te halen CBDC’s onderhuids te gaan gebruiken. Het begin is het genereren van een economische crises, die de vraag naar een universeel basisinkomen (UBI) zal uitlokken.

Werner speculeerde dat banken zullen beweren dat ze “de nieuwste technologie nodig hebben, het CBDC chip implantaat”, om het UBI “efficiënt” te laten werken.

Niet de bankiers hebben de touwtjes in handen, maar de Rothschilds, aangestuurd door de god van deze wereld!

Hij wees erop dat de bankiers hun agenda “opzettelijk hebben uitgesteld”, aangezien de technologie, die nodig is voor de lancering van de chip, al klaar was sinds ongeveer 2015 [en mogelijk zelfs jaren eerder].

COVID was een voorwendsel

De professor gelooft, dat de uitbraak van COVID, die een voorwendsel was voor het opleggen van vaccinatiepaspoorten, een belangrijke stap was in de richting van hun einddoel van geïmplanteerde CBDC’s! Zulke CBDC’s zullen het mogelijk maken om de toegang tot goederen en diensten te ontzeggen, op basis van naleving van het overheidsmandaat, zoals dat over de hele wereld werd opgelegd toen COVID ‘viraal’ ging.

Op dezelfde manier, ‘onthulde’ Catherine Austin Fitts, voormalig assistent-minister van Huisvesting van de VS, dat de maatregelen, die onder de dekmantel van ‘COVID-19’ worden toegepast, de basis zullen leggen voor een nieuwe wereldwijde centrale bankmachine en een technocratisch “regelgevend en economisch model, dat veel meer centrale controle mogelijk maakt”.
Zij verklaarde, dat digitaal toezicht en een sociaal kredietsysteem het mogelijk zullen maken, om het door de centrale bank gecontroleerde “krediet op individuele basis aan te passen of uit te schakelen”.

General Manager Agustín Carstens van de Bank for International Settlements (BIS) heeft dit toegegeven; hij zei dat een Central Bank Digital Currency (CBDC) centrale banken “absolute controle” zou geven over de regels en voorschriften voor het gebruik van de CBDC, “en de technologie om dat af te dwingen”.

De RFID chip is geen mythe

Cummins wees erop, dat geïmplanteerde CBDC’s voor sommigen misschien “fantasievol” of “samenzweringstheorisch” klinken, maar dat duizenden mensen al toestemming hebben gegeven om microchips onder hun huid te laten implanteren, om financiële transacties en toegang tot bepaalde locaties te vergemakkelijken, met name in Zweden.

Let op!

LifeSiteNews hoofdredacteur John-Henry Westen heeft opgemerkt, dat ‘het hebben van een merkteken, dat kopen en verkopen mogelijk maakt, op zichzelf niet slecht is, maar dat we op onze hoede moeten zijn voor eventuele verplichtingen, die verbonden zijn aan het ontvangen van zo’n merkteken, die het ontvangen ervan de eeuwige verdoemenis waardig maken’…. en zo zullen velen in verwarring raken dat dit misschien niet echt het merkteken van het beest is of zal zijn! Eigenlijk wordt het hier op tactische wijze gepromoot.

En let op, als het aan Klaus Schwab ligt:

“Uiteindelijk zal er een directe communicatie zijn tussen onze hersenen en de digitale wereld.”

 

Laat je echter niet verleiden om het merkteken van het beest te accepteren, of het beest of zijn beeld te aanbidden, want dat is de ultieme agenda van de overheden, en het einde daarvan is hel, niet de hemel.
Dit kun je onder andere lezen in Openbaring 20, het laatste boek van de Bijbel.

 

Zie ook: 

10 januari 2016 – Interview Klaus Schwab – World Economic Forum

 

Bronnen:

Wide Awake Media (= 66, 69): WEF Whistleblower: CBDCs Will Be Stored On Implanted Microchips

Top economist: Central bankers are planning CBDC currency implants ‘under your skin’

‘Klaus Schwab: Humans Will Have Microchip Implants By 2026’

You may also like