De FCC heeft zojuist gestemd over complete controle van het internet

Het goedgekeurde plan voor hardhandige internetregulering, dat alle hoeken en gaten van de wereld bloot zou moeten leggen. ‘Nieuwe regels’, nieuwe angstzaaierij!

Eindtijdnieuws.com
19 november 2023

 

De FCC heeft afgelopen woensdag 15 november gestemd over een plan, dat de federale overheid volledige controle geeft over het internet. Persoonlijk geloof ik dat dit plan al jaren in het verborgene wordt uitgevoerd, en nu stukje bij beetje kenbaar wordt gemaakt aan het nietsvermoedende publiek.

 

Volgens de nieuwe regels

De FCC keurt regels goed om digitale discriminatie te voorkomen en te elimineren

In een persbericht dat onmiddellijk na de vergadering werd gepubliceerd, staat onder andere:

*De FCC kan mogelijke gevallen van discriminatie bij breedbandtoegang onderzoeken
*De FCC kan met bedrijven samenwerken om problemen op te lossen en bemiddeling te vergemakkelijken
*De FCC kan bedrijven straffen voor het overtreden van deze regels

De FCC zal klachten van consumenten over digitale toegangsdiscriminatie bekijken via een verbeterd portaal voor consumentenklachten…. [gecontroleerd door AI?] Het personeel zal maandelijks bijeenkomen om trends in klachtenpatronen te beoordelen. Tot slot heeft de Commissie modelbeleid aangenomen en beste praktijken toegepast, die staten, lokale overheden en inheemse stammen zullen ondersteunen bij hun inspanningen om digitale discriminatie te bestrijden.

Het plan wordt op de markt gebracht alsof het digitale discriminatie ‘zal voorkomen’, en een manier is om gelijke toegang tot breedbandinternet in de Verenigde Staten [en wereldwijd] te garanderen. Dit plan geeft echter een verregaande toegang en nog meer controle over alle aspecten van het gebruik van internet.

 

FCC’s bevoegdheid met betrekking tot elke Internet Service Provider

Volgens het plan zou de FCC de bevoegdheid hebben om de volgende aspecten te reguleren met betrekking tot elke Internet Service Provider:

‘Netwerkinfrastructuur, netwerkbetrouwbaarheid, netwerkupgrades, netwerkonderhoud, apparatuur op locatie van de klant en installatie, snelheden, capaciteiten, latentie, dataplafonds, aanvraagbeperking, prijsstelling, promotietarieven, het opleggen van laattijdige vergoedingen, de mogelijkheid om apparatuur te huren, installatietijd, voorwaarden voor contractverlenging, voorwaarden voor servicebeëindiging en het gebruik van krediet en accountgeschiedenis van klanten, verplichte arbitragebedingen, prijsstelling, aanbetalingen, kortingen, klantenservice, taalopties, kredietcontroles, marketing of reclame, contractverlenging, upgrades, accountbeëindiging, overdracht naar een andere gedekte entiteit en serviceopschorting.’

Het plan stelt verder, dat al deze aspecten onder de federale regelgeving moeten vallen, omdat ze allemaal van invloed kunnen zijn op het vermogen van de consument om toegang te krijgen tot breedband en -diensten.

De andere industrieën die de FCC onder dit plan kan reguleren

Dit plan zou de deur openzetten voor het reguleren van verhuurders, bouwvakkers, marketingbureaus, banken en de overheid. Wat betreft internettoegang kunnen en zullen al deze industrieën gereguleerd worden door de FCC.

Alle bedrijven in deze sectoren kunnen gereguleerd worden door de FCC, zijn aansprakelijk voor elke handeling of nalatigheid, waarvan het agentschap bepaalt of die een ontoelaatbare impact heeft op de toegang van de consument tot breedband internet. Lees verder bij de bron.

 

Conclusie

De FCC, duidelijk gecontroleerd door de nummers, heeft het plan goedgekeurd om de federale overheid complete controle over het internet te geven.
Dit plan elimineert wat zij ‘digitale discriminatie’ noemen. Het maakt het internet zogenaamd ‘gelijk voor iedereen’, wat mijns inziens een leugen is. Maar het geeft de overheid ook toegang tot alle andere bedrijven om regels te implementeren, hetgeen natuurlijk regelrechte angstzaaierij is.
Het probleem is, dat deze regels erg vaag zijn. Veel mensen maken zich hierdoor zorgen dat deze regels de vrijheid van meningsuiting nog meer zullen censureren, en de overheid op nog meer gebieden zullen betrekken. Christenen zouden zich echter niet door zorgen en angst moeten laten regeren, want dat is nu juist wat ‘de heerser van de autoriteit der lucht’ graag wil. Satan is namelijk niet bang voor Christenen, die zijn lamgelegd en niet meer voor hun geloof durven uitkomen.

De FCC is zeker geen onafhankelijk overheidsorgaan!

De Federal Communications Commissie is een zogenaamd ‘onafhankelijk’ Amerikaans overheidsorgaan, dat werd opgericht naar aanleiding van de Communications Act van 1934, ingevoerd door Vrijmetselaar President Franklin Roosevelt.

 

Bronnen:

The High Wire (= 77, 69, 115), run by Freemasons: THE FCC [= 15, 33, 69] JUST VOTED TO TAKE CONTROL OF THE INTERNET

25A46EEF-7441-460C-9C23-2C9121A6BBDD

You may also like