Israël-Hamas oorlog, en wat zijn de Illuminati plannen voor Israël?

Hamas is een gecontroleerde oppositie, gefinancierd door de Rothschilds. John Todd, David Goldberg en Svali gaven ons meer inzicht in de geplande Wereldoorlog 3. #Israeloorlog #Valsevlag #WO3

Eindtijdnieuws.com
10 oktober 2023

 

Zie een deel van dit artikel in het Engels onder ‘Breaking News Headlines’. 

Waarom vertellen alle Vrijmetselaar kanalen en websites ons: ‘Hamas Attack Will Lead to WW3’?

Omdat ze de gecontroleerde oppositie in de media zijn, zowel mainstream als alternatief. Ze weten wat de volgende zet is in het eindspel, en worden betaald voor de desinformatie, die ze u geven! Ja, waarheden gemengd met leugens.
Zogenaamde ‘christenen’, met veel views op YouTube, hebben ontdekt hoeveel meer geld ze kunnen verdienen aan de christelijke donatie-industrie, zoals Steven Ben-Nun, die u een vals gnostisch evangelie brengt. En hij krijgt veel informatie van zijn vrijmetselaarsbroeders binnen de CIA en/of Mossad.

U moet echter kijken naar de man, die de touwtjes in handen heeft in het eindspel. Zijn naam is Rothschild! Deze valse mediakanalen zullen u dat niet vertellen, nietwaar? Maar ze verdienen ontzettend veel geld aan uw mening, en vragen desondanks om meer donaties.

Deze man ziet de ‘oorlog’ juist, denk ik, namelijk als een FF (False Flag ofwel Valse Vlag operatie): 

 

Israel at War Iran Hamas Netanyahu, the next Psy op. WW3 

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Will Israel use a tactical Nuclear bomb in Gaza? WW3 Illuminati game cards, Netanyahu. 

 

Wat is een valse vlag gebeurtenis?

Een valse vlag operatie is een daad die wordt gepleegd, met de bedoeling om de werkelijke bron van verantwoordelijkheid te verhullen en de schuld in de schoenen van een andere partij of een ander land te schuiven. Ze kunnen worden uitgevoerd door overheden, bedrijven en andere organisaties, en zijn geheim.

Hoe nep, of hoezeer in scène gezet is de huidige valse vlag operatie?
Uit hun eigen mond: ‘This is Israel’s 9/11’

 

Wist u dat…

Hamas een creatie is van de Israëlische Vrijmetselaars Broederschap? De mensen weten niet hoe de Vrijmetselaars Moslim Broederschap Hamas, ISIS en rebel Al-Qaeda hebben opgericht. Hamas is inderdaad een door Israël gecontroleerde oppositie! En het Vrijmetselaarsgeld van Rothschild controleert Hamas.

Khaled Mashal is een voormalig leider van de Palestijnse organisatie Hamas; hij is een Vrijmetselaar en/of Illuminist.

Meer over dit handgebaar, de hand op het hart:

De hand op het hart is een teken van toewijding aan leiders!

Bekijk ook de volgende video, u aangeboden door ‘SOTT Signs of the times’ = 99, 444
SOTT controleert beide kanten als gecontroleerde oppositie:

URL link: https://conspyre.tv/video/5028/israeli-expert-says-iron-dome-defence-is-a-hoax

 

Maar waarom? Waarom zou Israël dit doen? 

De reden voor de nep Hamas ‘raketaanvallen’ en het nep Iron Dome systeem is om de Israëlische bevolking – en de hele wereld – in angst te houden en te laten denken dat er een legitieme aanval op hun leven is. TPTB willen de wereld overnemen. Het is om ervoor te zorgen, dat mensen de Palestijnen gaan haten en om de feitelijke invasie op de grond mogelijk te maken, die uiteindelijk honderdduizenden mensen het leven zal kosten – en ook om de ‘no go zone’ in te stellen, die in wezen de helft van Gaza uitsluit van bewoning.

Het is ook bedoeld, om miljarden dollars aan Amerikaanse financiering te garanderen voor de ‘bescherming van Israël’, en om het (Amerikaanse) volk het gevoel te geven, dat Israël daadwerkelijk wordt aangevallen, en om het volk geld te doen blijven sturen om zichzelf te ‘beschermen’ tegen de geënsceneerde raketdreiging van Hamas.

Wie heeft er miljarden dollars nodig voor reparaties aan wegen, gezondheidszorg, of gewoon belastingvoordelen in de VS… als we dat geld naar Israël kunnen sturen om het te gebruiken voor etnische genocide?

 

Zal dit uitlopen op de Derde Wereldoorlog?

Nu, de openingsschoten van de officiële Wereldoorlog 3 zijn zojuist afgevuurd!

Besef, dat we ons momenteel al in de ver van tevoren geplande Wereldoorlog 3 bevinden, de koude oorlog, die begon met Oekraïne. En dat vandaag, 10 oktober 2023, de officiële ‘hete oorlog’ is verklaard. Aldus een Vrijmetselaars kanaal, gepromoot door YouTube. Een VS topsenator kwam zojuist naar buiten met deze aankondiging, LIVE op de Amerikaanse TV, met alle gevolgen van dien. Met opzet lieten TPTB de kat uit de zak!
‘The Opening SHOTS of WW3 have been fired’, leest de titel van een andere video.

Deze professor bevestigde WO3 destijds ook enigszins, recht in ons gezicht:

New York University professor Nouriel Roubini sprak op de Yahoo Finance All Markets Summit van 2022 van de elite over de geënsceneerde ‘spanningen tussen China en de VS’, de ‘Russisch-Oekraïense oorlog’ en de mogelijkheid van een Derde Wereldoorlog.

NYU Professor Nouriel Roubini: ‘World War III has already started’ 

 

John Todd waarschuwde ons lang geleden

John vertelde de wereld, dat de nep-energiecrisis Wereldoorlog 3 gaat veroorzaken

‘De laatste keer dat ik hier was, noemde ik de planning, die de Raad van 13 had voor de heerschappij over de wereld, dat binnen elf jaar vanaf 1972 zal worden vervuld. En hij vroeg me of de staat – mag ik dat woord ‘nep-energiecrisis’ toevoegen? – er iets mee te maken had. Wat denk je dat het zal beginnen? Dat is wat de Derde Wereldoorlog gaat veroorzaken.
Je moet af van het systeem van denken ‘Die kerel daar is een slechterik, en die kerel daar is een goede man’! Dat kun je niet doen! Het is geen voetbalwedstrijd! Je kunt niet de Rams boven de Vikings kiezen. Je kunt Amerika niet verkiezen boven Rusland! Dat kun je niet doen.
Je moet kijken naar de man, die de beslissingen neemt. Zijn naam is Rothschild. Oké?’ – wijlen John Todd die de Illuminati agenda in de war gooide

Wat zijn de plannen van de Illuminati voor de natie Israël?

‘De Illuminati zullen Israël gebruiken om controle over de wereld te verkrijgen. Alle naties, behalve de Verenigde Staten, zullen achter Israël aangaan, vlak voordat ze de wereld overnemen en WO3 veroorzaken. De regering van de Verenigde Staten zal in een veilig Israël stappen.’ – John Todd

Wat wordt er van Christenen verwacht?

‘Bidden! Ik zal je dit vertellen. Het enige waar de Illuminati bang voor zijn, zoals ik al zei, is een onafhankelijk persoon, die kan leven, eten, slapen, warm blijven en zichzelf kan verdedigen los van federale hulp. Bid dat de Heer ons meer tijd geeft! Het is dichtbij, zie je? Ze hebben het al twee keer eerder geprobeerd. Ze zijn nog nooit zó georganiseerd geweest. Ze hebben het twee keer eerder geprobeerd, in een tijdsbestek van 200 jaar, om de wereld te regeren, en ze kwamen heel dichtbij! Eén keer tijdens Napoleon en één keer tijdens WO1. Ze kwamen beide keren heel dichtbij het veroveren van de wereld! Nu, laten we bidden dat de Heer hun plannen nog één keer in de war schopt! Ik heb het nog niet zien gebeuren, maar ik zou het graag zien gebeuren!’ – John Todd

 

David Goldberg waarschuwde ons voor een reeks valse vlag gebeurtenissen

De aanstaande gescripte oorlog met Iran

Veel van wat David Elias Goldberg (1959-2019) op zijn YouTube account plaatste, heeft betrekking op de komende geplande oorlog in Iran, die zal worden uitgelokt door een reeks valse vlaggen van de Verenigde Staten en Israël.
U kunt het hier lezen en hier.

David sprak veel over de aanstaande gescripte oorlog met Iran. Het zal deel uitmaken van de georkestreerde ‘Wereldoorlog III’, die ze al tientallen jaren, zelfs eeuwen plannen.
De plannen en het complot voor een valse vlag gaan door, terwijl de VS en Israël een valse oorlog met Iran beramen.

De komende wereldregering zal gezeteld zijn in Israël

Het parlementsgebouw van Iran is een gigantische piramide met 33 ramen, die de symboliek van de Vrijmetselarij vertegenwoordigt. Ze werken hier gezamenlijk aan; Iran is in feite een Luciferiaanse ondergeschikte, die wordt gebruikt als een handige boeman. Niemand anders ziet dat Iran hier deel van uitmaakt; ze zien hier niet het echte plaatje.

Er zijn vandaag ook artikelen in de media, die verschillende manieren suggereren waarop Iran wraak zou kunnen nemen…

waaronder het gebruik van raketten, die Amerikaanse en Europese steden raken, en het gebruik van vooraf geplaatste kernwapens. Vandaag heb ik (vriend van David Goldberg) een verhaal gezien over een kernwapen, dat zogenaamd onbruikbaar was gemaakt in Israël. Deze verhalen zijn voorspellend programmeren, ter voorbereiding op de belangrijke gebeurtenis of valse vlag. De gewaagde moord op Quds Commandant Qasem Soleimani vormt het toneel na zeven maanden van voorspellend programmeren, om de wereld psychologisch voor te bereiden op deze oorlog. Ik weet niet zeker hoe het zal samenvallen met de gecontroleerde (economische) ineenstorting, maar het kan tegelijkertijd gebeuren.
Dit is symbolisch: het gebruik van de Amerikaanse vrachtwagen en wapens hier (toen Soleimani werd begraven). Symboliek is voor hen erg belangrijk! U moet niet vergeten dat Iran twee door Amerika gesteunde revoluties heeft veroorzaakt, de ene in 1953 en de andere in 1979.

Wie bestuurt het land (Iran) eigenlijk?

De betrokkenheid van de CIA is daar al tientallen jaren oud, en het leidt tot een ‘End Game’ scenario via een reeks van geënsceneerde gebeurtenissen, partijen, ideologieën, die tegenover elkaar staan. Veel rabbijnen en Israëlische leiders willen lang genoeg leven om de dag te zien, waarop deze plannen in vervulling gaan, wat binnenkort is. Ze hunkeren ernaar en wachten er kwijlend op!

Het bedrog is zó duizelingwekkend, dat het moeilijk volledig te ontraadselen is

Het is moeilijk om te weten in hoeverre het leiderschap van Iran samenwerkt met de VS, en welk deel niet. Ik wou dat David nog leefde om dit te zien, om te zien dat zijn vele inzichten en voorspellingen werkelijkheid begonnen te worden. Hij heeft me veel geleerd over de ware aard van de situatie in Iran en de VS, die verborgen is. Sommigen noemen het bijbels en profetisch van aard. Je moet elke drang weerstaan, ​​die door de manipulaties van Trump wordt gepropageerd, om ook maar één woord van de leugenaars in de Amerikaanse regering te accepteren. Je instemming met het kwaad is de manier waarop zij geestelijk macht over je krijgen.

Het is veel, ik weet het, maar het is de moeite waard om dit te weten, boven al die gescripte video’s en nieuwsartikelen vandaag de dag die u graag om de tuin willen leiden. Zet uw televisie uit, en kijk hoeveel tijd u overhoudt.
Vertrouw daarom niemand, maar doe uw eigen huiswerk.

 

Tot slot gaan we kijken naar wat Svali te zeggen had over Israël….

Het conflict in het Midden-Oosten komt alleen de Illuminati ten goede

Typ ‘Svali Israël’ in de zoekbalk: https://eindtijdnieuws.com/?s=svali+israel
En u komt uit bij dit belangrijke artikel: https://eindtijdnieuws.com/voormalig-luciferiaans-lid-van-een-cult-onthult-de-duistere-illuminati-agenda/

Svali: “Het conflict in het Midden-Oosten komt alleen de Illuministen ten goede. Ze haten Israël, en hopen dat het op een dag vernietigd zal worden en wachten hun tijd af. Een van de olijftakken, die de VN aanbiedt wanneer ze het overnemen, is dat ze [echte] oorlog in het Midden-Oosten zullen voorkomen, en dit zal door velen met vreugde worden ontvangen.
Tegelijkertijd leveren de Illuminati in het geheim wapens en fondsen aan beide partijen, om het conflict aan te wakkeren. Het zijn zeer dubbelzinnige (bedrieglijke) mensen!
Ze stuurden bijvoorbeeld wapens via de USSR naar Palestina, onder het mom van het bevorderen van ‘vriendschap’ tussen de USSR en deze staat en andere Arabische naties. Vervolgens hielpen de Amerikaanse Illuministen om wapens naar Israël te sturen om dezelfde reden.
Deze mensen houden van het schaakspel, en zien oorlogvoering tussen naties als het scheppen van orde uit chaos!
De USSR wordt weer sterker. Het heeft een te sterk leger, zowel openlijk als in het geheim. Alle militaire trainers van de Illuminati hebben Rusland bezocht om van hen te leren, om rustig en stil aan de zijlijn te zitten. Binnen de NWO zullen zij sterker zijn dan wij (VS).”

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/visioen-over-de-eindtijd-van-een-90-jarige-vrouw/ 

en gebruik de vertaalknop; deze vertaalt alleen vanuit het Nederlands naar andere talen. Het spijt me.
Maar het is goed om ook basis Engels te leren, en om te leren hoe u elke website in uw eigen taal kunt omzetten.

 

PLEASE SHARE

Shadow-banning en censuur nemen toe; op social media, inclusief YouTube, zijn we zo goed als onzichtbaar

 

You may also like