5G en 6G WiFi zullen samensmelten | Microgolf wapenexpert Barrie Trower (HD video met ondertiteling)

Microgolfoorlogsexpert en Vrijmetselaar, Barrie Trower, spreekt over 5G en 6G in het Exeter Phoenix Theater in februari 2020: ‘De waarheid over 5G en WiFi’.

5G is niet nieuw; het veroorzaakte reeds overlast in 1972.
Het enige nieuwe aan 5G is de naam: ‘de vijfde generatie’.

De video omvat zeer belangrijke informatie over de huidige situatie, die u misschien nog niet wist, en is zeker ook geschikt voor degenen die nieuw zijn met 5G en 6G.

Schadelijke biologische effecten

In deze lezing door Barrie Trower, expert op het gebied van magnetronwapens, legt hij de overvloed aan wetenschappelijke empirische onderzoeken bloot, die bewijzen dat alle draadloze technologie niet-ioniserende stralingsziekte veroorzaakt, wat vaak resulteert in griepachtige symptomen en soms in de dood. Niet-ioniserende straling is straling, die de structuur van atomen niet verandert, maar wel het weefsel verwarmt, en schadelijke biologische effecten kan veroorzaken.

Tussen haakjes, wist u dat NASA (‘Never A Straight Answer’) een internetsnelheid gebruikt van 91 Gbps, en daarmee 13.000 keer sneller is dan de onze?

Onderstaande video werd enkele keren op YouTube gepost – en blijkbaar nog niet gecensureerd, – met als doel het publiek voor te lichten over deze zeer serieuze kwestie:

 

5G and 6G WiFi will merge | Barrie Trower UK Microwave Weapons Expert Full Lecture HD with ENG subs

Of bekijk dezelfde video hier, en kies uw eigen taal, zoals bijvoorbeeld Nederlands.

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language
U kunt er ook voor kiezen om het ietsjes sneller af te spelen. 

 

Belangrijk om te weten

Barrie Trower is duidelijk een Vrijmetselaar, gezien de vele Maçonnieke handgebaren die hij maakt door de hele video heen. Wees daarom extra alert! Bijvoorbeeld, rond de 5 minuten toont hij één van de vele bekende handgebaren: het driehoek handgebaar!

Eén van hun doelen is juist om de mensen wel bang te maken voor wat komen gaat, en hen te introduceren in dit nieuwe systeem, deze New Age, ook al beweren zij van niet. Het hele systeem van de Vrijmetselaar wordt geconstrueerd door te liegen: tegen het publiek, en tegen de leden van lagere graden. Dit houdt dus in, dat Barrie Trower ook zeker misinformatie of gedeeltelijke informatie kan invoegen, maar wel zo minimaal dat het de gemiddelde persoon niet zal opvallen.

Mocht u interesse hebben, dit zijn de bestanden waar Barrie naar verwijst.

Gecontroleerde oppositie

Barrie noemt zich een klokkenluider; hij is dat echter wel voor de gecontroleerde oppositie die hem daarin ondersteunt. Hij heeft contact, zegt hij, – connecties – met regeringen en het koningschap!
Vrijmetselaars beschermen de hunnen; ze fungeren eigenlijk als een soort beschermheren voor elkaar.

Een groot aantal Vrijmetselaars in het VK en wereldwijd is betrokken bij het bankwezen, de politiek, entertainment, zaken, leger, onderwijs, ziekenhuizen, media… Wereldwijd zijn er naar schatting zo’n zes miljoen leden. En ze staan boven de wetten van hun eigen land! De officiële corruptie van de Vrijmetselarij is goed gedocumenteerd, maar wordt vaak in de doofpot gestopt.

Vrijmetselaars portretteren zichzelf als een goede liefdadigheidsbroederschap. Ze bezitten de media, zodat ze kunnen zeggen wat ze willen. Ze zijn dus onze hele samenleving binnengedrongen!

Aan het einde van zijn lezing is er een vragenronde…

Op de ‘ARPANET vraag’ beweert Barrie Trower, dat hij er nog nooit van heeft gehoord, wat doet vermoeden dat hij er niet over mag spreken.

Op de zeer belangrijke vraag of 5G niet óók een oorlogswapen is en voor mogelijke depopulatie zorgt, draait Barrie duidelijk om de hete brei heen. Hij vertelt het publiek dan een aantal dingen over HAARP, en uit zijn antwoorden kun je eigenlijk wel opmaken, dat 5G wel degelijk voor depopulatie wordt gebruikt. Hij zegt alleen het niet rechtstreeks te willen of zullen toegeven, en ook geen landen wil noemen. Dit is uiteraard om zichzelf en de zijnen te beschermen.

En waarom wordt ‘Covid’ niet genoemd?

Ik ben ervan overtuigd dat hij heel goed weet dat Covid en 5G geen samenzweringstheorie is. En ik ben er ook van overtuigd, dat hij exact weet hoe zichzelf ertegen te beschermen, en dat hij het zich kan veroorloven, want het is zeer kostbaar.

 

Zie ook:

De onzichtbare oorlog: Experimentele vaccins met 5G elektronische activering

 

Don’t be scared, be prepared!

 

You may also like